Nyårsafton

Nu var det verkligen ett tag sen jag skrev något, exakt en vecka sen. Har inte direkt haft ork eller tid. Kan nog börja med att säga att jag e nog en av de få i sverige som fortfarande inte fattat att julen har varit. Jag har verkligen inte det. Dagen innan julafton inga problem å sova, inte spända in´för jul inget. Det känns väldigt konstigt att jag känner så. Hoppas jag inte håller på att tappa lusten för å fira jul:S

Iallafall jag kan ju berätta vad jag fick i julklapp, det var inte så mycke men i allafall. Jag fick som sagt en bärbar data av mina föräldrar, bästa julklappen, väntat nu på att pappa ska fixa det trådlösa bredbandet till den. Jag fick även mjukisbyxor och underkläder av dem. Av brorsan fick hela säsong 1 av LOST, av farmor & farfar fick jag en film och lite smink. Av kussen Bella fick jag ett par fina örhängen från Pilgrim, av mormor & morfar fick jag två snygga linnen från Gina. Sen så fick jag ett foto inramat av min lill kusse Ella som e typ 4 månader, jätte söt.

Ja det var klapparna det. Jag firade jul i tre dagar i år det brukar bara vara 2, firade julafton-annadagen. Sen så har jag mest sovit, har faktiskt inte varit ute å trängts på mellandagsrean har inte pallat det. Herromdagen så va familjen på en innebandy shop, jag skule få en ny klubba av mina föräldrar det var oxå en julklapp. Jag hittade mha en kille som jobbar där en bra klubba. Eftersom den va ganska billig så fick jag ett par snygga skor oxå.

Igår så var jag och famlijen på Hovet för att se en Hockey match mellan Djurgården - Skelleteå kl.16:00. Matchen var till en början en väldigt bra och jämn match, som i andra perioden så blev det slagsmål, 2 från varje lag blev utvisade 2+2. Fast man körde inte 3 mot 3 utan båda fick köra med andra spelare 5 mot 5(som vanligt). Inför sista perioden så stod det 2-2 och Skellefteå hade mest tryck och skott på mål men Daniel Larsson räddade. Men när det var ca 35 sekunder kvar så får Hörnqvist en pass från Danielsson och sätter det. Hela Hovet kokade, det va helt underbart. Sen så var det bara att spika igen å det gjorde dem. Så himla härligt. Patric Hörnqvist i Djurgården han gjorde det mesta. Han gjorde hattrick(3mål), var me i slagsmål, satt därefter utvisad i 2+2 . Det enda han inte gjorde var assist men det var ju lite svårt hehe.

Nä nu har jag pladrat på för mycke. Ska fira nyårafton hemma med familjen med god mat å grejer.

Vill bara avsluta med att säga:
Gott Nytt År På Er Alla!!!

kram<3

Julafton

Ja så var det då julafton. Vill bara säga att jag förstår fortfarande inte, vet inte varför.  Men det känns inte som jul bara. Ändå så vaknade man och får ett stort paket. Jag öppnar det och det visar sig att det är en bärbar data, den e så jävla snygg. Skärmen e så snygg, hela datan e fett nice. Med Windows Vista oxå. Jag e den ända i familjen som har det. Detta måste nog vara den bästa julklappen i år även om den e den första jag har fått än så länge.

Tack mamma & pappa!!

Ska snart gå å duscha innan det blir kö här hemma. Vid två så ska vi åka till farmor & farfar på söder, där kommer i princip hela släkten på pappas sida. Vi var där redan i går och hjälpte till att klä granen och la dit våra julklappar, vi fikade oxå. Vid tre så blir det såklart Kalle Anka vad annars. Det e ju en tradition att man ska se den så varför bryta den. Vid fyra sen så e det matdags, det ska bli riktigt gott med julkäk, har inte ätit det i år. Förutom julskinka igår. Middagen brukar hålla på ett par timmar men när väl alla e det julklappsutdelning. Vi har nu i släkten dragit ned på julklapparna..tråkigt men bra. Sen så e det öppning, efter det fika. Sen får man se när man kommer hem.

Nää nu ska jag måla naglarna och sen ducha.

Från mig till er alla en riktigt God Jul!

kram<3

3 dagar till julafton...

UPPGRAG: HÄMNAS PÅ BECCA.
Asså har inte mycke att säga. Mer att Becca ligger så jävla risigt till nu asså. Hon har lagt ut filmen från idrotten när jag dansar med läraren på Youtube. Så nu kan hela jävla världen se, haha. Jag har väl tur att glädja några, men va fan. Under lovet ska jag nu fundera på värsta hämden, hon sa inte komma utan.

Ska bara varna dig Becca men jag har mina kontakter, jag skämtar inte.

Om någon skulle ha något bra tips att hämnas på så e det jätte välkommet....

Så Becca du måste vara vaksam nu under lovet man vet aldrig vad som kan hända.

kram.......

4 dagar till julafton & julavslutning idag:D

Så idag var det äntligen julavslutning, mötte becca på t-banan vid 8:35. Sen när vi kom till slussen så stod redan bussen där så vi fick springa å vi hann med den. Började 9 i idrottshallen(aulan) med musikuppspeling och dansuppvisning av några elever. Sist så visades Cyberfilmen 13, den var ganska kul faktiskt. Jag var inte med å tur för becca så var hon inte heller det. Sen så gick man till skolan och klassen samlades med mentorn, där fick man julmust o pepparkakor. Det va inte direkt någon rusing till dem, marita sa att det tydligen brukar va det. Där va vi inte så länge, innan jag gick så hade mamma köpte choklad som jag skulle ge marita(mentorn) som julklapp. Jag var den enda..men vad fan. Hon blev väldigt glad, hon ba "gud vad gulligt, tack så mycke" å så fick hon en kram hehe.

Därefter var det en evig väntan på bussen, pallar inte att berätta det. Jag åkte till skanstull på vägen hem för att hämta ut våra julkort. Vi är som vanligt väldigt sena med att skicka dem. Ska typ skicka dem i kväll hehe. Så princip sen jag kom hem så har jag suttit med korten å skrivit osv. Jobbigt men men e klar nu.

Jaja. Skönt nu ska jag bara slappa ikväll. Behöver verkligen det för jag e dunder försyld å små ont i halsen. Bra tajmat till jul. Hoppas på att det inte blir värre. Ska försöka med att sova bort det. Får se om det fungerar....

Härligt med jullov!!

Snurvliga kramar...


5 dagar till julafton & en dag tills ja slutar skolan:P

Ajjjjjjjjjjj:(
Fan vad jag har ont i armen. Smärtan går inte att beskriva. Det var så att efter plugget idag så åkte jag till Sjöstaden å Vaccinationsbåten. Jag vaccinerade mig mot livmoderhalscancer, själva sticket var det inga problem med men smärtan efter. De saatt det kunde hålla i sig i 1-2 dar. Tur att det e avlutning i morgon....

Som sagt imorrn e det avlsutning, jag har gått en termin i 1:a ring. Känns helt sjuk. Det har gått så himla fort. Kommer ihåg första dagen så himla tydiligt...Idag så gick jag 8-12 i plugget. Hade 2 h matte på morgonen..faktiskt rätt chill. Fick tillbaka Nationella...jag fick G..blev fett glad. Hade 28 poäng. Sen så hade men betyg snack me läraren å jag kommer få G på kursen utan kompletteringar fett skönt. Så MAtte B here I come:P PÅ kemin så fick vi tillbaka gårdagens prov rättade. Både jag å becca trodde att vi skulle gå IG. Men icke sa nicke. Fick G, hade 9 poäng, 8 var G. Trodde verkligen att jag skulle få IG. Fick dessutom ingen rest fett härligt. Men sista lektionen var ingen bra. Vi hade samhällsprov om Statsskicket i Sverige, det gick typ åt helvete. Hoppas verkligen på ett G. På mina andra prov har jag fått VG å VG-........så detta känns ingen bra...hehe.

Imorgon e det i allafall avslutning, börjar 9 i idrottshallen(aulan) för att se på Cyberfilmen..becca e fett orolig att hon å han ska vara med. Sen så e det avlutning med klassen å mentorn. Härligt.

Vill bara säga att jag har ont i armen, e försyld + ont i halsen och ögat pga min bror.

Kram<3


6 dagar till julafton & 2 dar tills jag slutar:D

Så var det tisdag å kemiprov i stökiometri direkt på morgonen kl.8. Jag tyckte att jag kunde det hyfsat bra, men tyvärr gick det inte så bra. Jag kommer säkert att missa G med några enstaka poäng. Sen fortsatte dagen med en ganska slapp Sv-lektion, där vi fick sluta tidigare.

Sen var det 40 min rast till att matten skulle börja, becca orkade inte vara kvar så hon stack. Men duktiga jag stannande kvar och väntade, men jag hade tur för Stefan o Joel gick ned till läraren å frågade om vi kunde börja tidigare. Det var bra för då fick vi även sluta tidigare. När lektionen började så tjatade några om att vi skulle göra nåt kul, nån lek. Läraren bestämde att vi skulle köra en frågesport i matte, kul..nja men roligare än att jobba i boken. Det blev 3 lag som tävlade mot varandra, med 4 i varje lag. Man fick komma på ett lag namn.hehe.
Lag 1: Stefan, Joel, Marcus & LInnéa
Sossarna: David, Shane, Felix & Oskar B.
Aina(tror jag): Jag, Dennis, Jesper & Oscar F.

Vårat lag vann, fast jag hjälpte kanske inte till så mycke, mest på en fråga. Så tack killar!!

Vill bara avsluta med att jag e ännu mer försyld idag å halsen börjar dessutom göra ont. Bra tajmat till jul. Jag håller tummarna på att jag blir frisk. Tack mamma å pappa för att ni smittat mig!

Ska fortsätta plugga nu, har sammhällsprov sista lektionen i morgon. Desutom så ska vi få reda på hur det gick på NP i matte A. Idag var det en som frågade om det va många som fick IG, läraren sa "inte så många, faktiskt". Spännande....

kram

Klasspolare

Glömde en sak...
När jag å becca kom tills slussen så skulle vi sätta oss ned på en bänk. Så valde hon en bänk där vi skulle sitta, jag såg att min gamla klasskompis Adam(åk. 6-9) satt där å lyssnade på musik. Det e även så att becca tidigare oxå gått i samma klass som honom i lågstadiet, men hon såg först inte att han satt där. Jag pekade lite försiktigt att hon skulle titta vem som satt bakom henne. Hon gjorde det å så när hon såg när det var började hon garva. Vi satt där en liten stund å typ bara garvade. Sen så ville hon gå till en annan bänk hehe. Snacka om blind Becca.

Sen så på t-banan så kom tre tjejer på gullmars in å en av dem var oxå en gammal klasskompis.
Det var Ida(åk.6-9), när hon å hennes polare skulle byta plats så gick hon förbi. Vi växlade några ord med varandra, det va kul att se henne. Det var ett tag sen man såg folk från förra klass å så nu 2 inom loppet av en kvart. Lustigt....

7 dagar till julafton & 3 dar tills jag slutar:P

Jaja så var det måndag igen, trevligt värre. Hade inte ork och tid i helgen för att skriva. I fredags så hade vi dans på idrotten, dansredovisning. Vi skulle typ visa vad vi hade lärt oss, Linnéa var inte där så tre killar fick spela tjejer. Hehe. När det blev dags för första pardansen efter lite repetion så skulle killarna bjuda upp. Jag stod lite där å hoppades på att han(killen som ja gillar) skulle bjuda upp mig. Min önskan slog in han kom fram tog tag i min hand och fråga "får jag lov". Det skulle alla killar fråga by the way. Så gick vi ut på golvet och ställde oss mittemot varandra. Jag kollade på becca å hon bara garvade, hon vet vad jag känner för honom. Marcus som hon skulle dansa med frågade vad det var, hon ba inget. Första pardansen var foxtrot och sen schottis. Första dansen dansade jag bara me honom, den andra en stund. Så till en början så var det underbart men sen så gjorde becca nåt som gjorde det en aning sämre. Som förra gången vi dansade Schottis så var jag tvungen att dansa med läraren inför hela klassen. Inte nog med det så upptäckte jag att becca hade fram sin mobil. Efter dansen så visade det sig att hon hade filmat å sa att hon skulle lägga ut den på nätet. Fy fan va taskigt säger jag bara.

Becca..vänta du bara. Jag ska nog komma på en hämd haha.

I helgen hände inte mycke, julhandlade me mamma i lördags. Har nu handlat färdigt mina julklappar, känns bra. Igår så pluggade jag kemi, å så såg jag på en innebandymatch där brorsan spelade. Det gick tyvärr inte så bra det blev deras 3 förlust denna säsong. Domarna måste varit blinda de missade flera situationer.

Nu måste jag plugga på mer kemi, har prov i morgon om stökiometri å måste även plugga sam. Har prov på onsdag, sista skoldagen nice:S Har näst sista träningen för i år ikväll.

Vill bara påminna att snart e det jul. Hoppas snön kommer. Fast för mig tror jag snarare att försylningen kommer. Pappa var dunderförsyld i helgen, e fortfarande försyld. Känner mig lite snuvig, å halsen känns konstigt. Hoppas att det bara e innbillning.

kram<3

Lucia, 11 dar till jul.

Så idag så var det lucia, i skolan så var det ett väldigt lite och kort luciatåg men det var okej. Första lektionen var sam och det va fett soft. Vi hade nån frågesport, där man va i 4 grupper så hade alla grupper varsin knapp å så tröck man när man kunde. Så lyste det på det len ampa vars grupp tröck snabbast och så fick man poäng. Det var alla möjliga frågor, ibland bild, låt osv.
Grupp 1: Linnéa, Stefan och Shane.
Grupp 2: Markus, Felix och Oskar B.
Grupp 3: Dennis, Jesper och Oscar F.
Grupp 4: Jag, Becca, Joy och David.

Det gick till en början vi låg i ledning, ibland delad me grupp 3. Men sen drog grupp 3 iväg riält å dem vann. Fast vi kom faktiskt tvåa hehe. Men frågesporten var kanske inte det viktigaste, vi hade skit kul iallafall jag. Så det var en bra idé av Andreas(läraren). Hoppas vi gör det nästa år oxå det skulle vara skit kul. Annars så hände inte så mycke roligt. Hade håltimme pga att läraren sa att man kunde jobba hemma me engelskan. Vi hade dessutom ingen idrott på e.m så alla andra i klassen fick gå hem men jag var tvungen att stanna kvar hade spanska.

Utvecklingssamtel gick bra igår inte så mycket mer att säga.

En annan sak som jag glömt att säga var att jag i tisdags när jag var på väg hem stötte på Brolle Jr. Det var på bron vid skärmarbrink som han kom med mössa på sig, lyssnade på mp3 och tuggade på tuggummi. Han kom nog från studion som ligger brevid skärmarbrink. Sen så igår så såg jag Jennie Thingwall som spelar i 08 Sthlm i slussen, hon åkte samma t-bana som jag. Fast idag så såg jag ingen känd person.

Jo förresten så idag så har jag haft, har fortfarande fett ont i ögonen. I vissa stunder så svider det bara, i andra så känns det som man har skräp i ögonen. Vet inte vad det e. Mamma sa att det kanske kunde vara ögoninflammation, hade det i våras. Vill inte ha det nu igen.

kram

VG + Utvecklingssamtal

Ja idag så e det onsdag, dagen började med 2 h matte gick gick väl bra typ. Sen var det kemi, vi hade inte provet idag utan vi ska ha det på tisdag nästa vecka. Det e bra för då hinner man träna lite innan o lyckas med ett G i allafall. PÅ kemin så fick vi tillbaka våra lab. rapporter(Samla gas), läraremn var så glad för hon hade för första gånngen fått dela ut VG:n. Jag var en av dem, blev jätte glad för jag trodde att jag skulle få typ IG el G-. Den andra i klassen som fick det var Stefan. Efter kemin så var det kort mentortid, så vi slutade vid 11:15.

Så jag gick 8:00-11:15..fett skönt!!

På vägen hem så stannade jag å becca och käkade på donken, det var ett tag sen. Sen så begav man sig hemåt. Men jag ska tillbaka til skolan igen, har mitt första utvecklingssamtal kl.16:00, becca har precis före. Min pappa ska följa me, mamma har APT så jag får skjus me pappa till plugget. Najs.

Ska nu slappa o vila inför samtalet. Kanske öva lite på spanska glosorna tills imorgon.

kram<3

Bilkrock

Ja det var exakt vad som hände igår. Det var igår eftermiddag så skulle min kusin komma hit, så hon åkte med min pappa från jobbet. Vid 16:05 ringde pappa och sa att dem hade krockat på essingeleden. Jag ba "va". Det var så att det redan var köer där och pappa körde i en fil, han var tvungen att bromsa in så han inte skulle köra in i den framför då märker han hur det smäller till typ. Det e inte bilen precis bakom utan pappa som gjorde fel, han bromsade in i tid utan det var bilen bakom honom som inte visste att det va köer och bara gasade på. De var ingen av dem som blev allvarligt skadade, den bakom pappa fick ont i nacken. Sen så var pappa å min kusin lite i chock. De fick vänta på polisen och skriva på papper. Deras bilar som var bakom var tvunga att bockseras bort, våran bild var totalt kvaddad vid bakluckan, den e helt förstörd. Nu ska den där estländaren som gjorde detta betala för skadorna. Så om det var någon så hörde att det hade varit en krock mellan tre bilar på essinge leden och att det stod helt stilla så var min pappa me där.

Jaja knäppt, tydligen så hade pappa å min kusse precis pratat om att dem inte hade sett någon olycka om orsakat köerna så hände det.

Senare den kvällen så var det träning i Gubbängen, det gick väl bra. Vi var 7 st i laget där plus att två yngre fick vara med och träna. Resten var antigen skadade, sjuka eller pluggade.

I morse så hade vi nationellt prov i matte A del 2, det gick väl okej. Jag satt tiden ut i 2 timmar drygt, hoppas bara på att resultaten blir bra. Efter matten så hade vi håll timme, ganska skönt. Men kanske inte för becca Dennis (ej vår klass) typ "misshandlade" henne hehe. Han bet henne å  höll fast henne. Hon fick massa röda märken å sen bitmärke. Vi kom desutom 5 min sent så läraren frågade var vi hade varit. Becca ba jag har blivit "misshandlad" det var ganska tydligt hehe.  Sist matte igen det pallade man inte.

I morgon så trodde jag att vi skulle ha kemi prov, men på provschemat står det tis v.51 och hon har sagt det oxå Dessutom så kommer ingen i klassen att öva på det tills imorrn. Orkar inte plugga så värst mycke idag asså, jag skrev min sv-uppgift halva kvällen igår plus träning sen somnade jag ganska fort.

Ska nu skriva klart min lab. rapport som ska mejlas in innan 00:00 inatt.

Imorgon kl.16:00 har jag mitt första utvecklingssamtal på skolan, läskigt.

kram

2:a advent

Jaha så idag är det 2:a advent, nu e det inte så långt kvar till jul. Men utanför fönstret ser det ut som typ oktober el november. I December ska det vara några minusgrader och snö, inte så här. Får väl hålla tummarna på att det kommer och stannar kvar innan jul.

Idag så sker inte så mycket, mesta dels plugg. Sitter nu och skriver rent Sv-uppgiften, en novellanalys. Måste även skriva klart lab-rapporten, väntar på att familjen ska komma hem. Så att pappa kan hjälpa mig, skulle även behöva göra matte innan nationella på tisdag. Gud jag orkar inte me skolan just nu. Känner mig fett stressad.

Något som lite roligare än att plugga är att vi familjen ska hem till mormor & morfar på adventsfika, någon gång mella 13-16. Dessutom så e min moster, hennes sambo å mina kusiner bjudna. Hoppas vi e där samtidigt får se.

Nää nu måste jag verkligen fortsätta plugga å så måste jag plocka ur diskmaskinen innan de kommer hem.

kram

Helg me plugg

Äntligen igår så var det idol final, mellan marie och amanda. Jag höll självklart på marie hon e ju en sångerska i världsklass. Det var lite taskigt av tv4 att typ lura båda, jag trodde först när marie grattde amanda att hon vunnit. Sen sa Jihde att Marie vann, så jävla bra. För andra gången vann rätt person idol.

Men i morse så var det ingen sovmorgon för mig var tvungen att gå upp vid kvart över sju, skulle in till stan me pappa å klippa mig vid åtta. Det gick bra att gå upp så tidigt men nu börjar jag bli trött. När jag ska klippa mig så har jag alltid problem å berätta hur jag vill bli klippt. Så jag letar upp en bild på nätet och visar upp. Pappa klipptes först sen var det min tur. Min frissa e lite annurlunda än tidigare, det e lite kortare, uppklippt å me lugg. Det blev värsta snyggt. Jag tänkte att jag måste följa trenden i klassen med att klippa sig..hehe.

Efteråt så åkte vi till högdalen där vi skulle se min lillbrorsa spela innebandy match med sköndal. Dem har 2 lag i 2 serier, idag var det b-laget.  För de skulle möta ärkerivalerna Högdalen. Jag kan bara säga att brorsans lag knäcker i båda serierna. Dem vann me 9-3. Men det tråkiga som hände under matchen var när en kille i sköndal som e ganska lång å tung gick in och fajtade me en liten kille i högdalen. Den killen flög över sargen. Domare dömde att det var högdalens boll. Det va helt rätt för det var inget som e förbjudet att göra. Då börjar högdalens tränare att slänga sitt block o skrika på den stackars ensamma unga domaren. Han gick fram o sa massa elaka  grejer. Han var väldigt hotfull. Han blev utvisad ur lokalen. Domaren skrev upp det, han kommer säkert att skriva en rapport. Hoppas den där jävla tränaren blir avstängd länge. Alla applåderade åt domaren, det va fan starkt av han.

Nää, nu måste jag verkligen plugga. Som jag måste göra i princip hela helgen, kul va.

Detta har jag nästa vecka:
Måndag: Dataprov i exel, spanka läxförhör
Tisdag: Nationellt prov Matte A del 2, inlämmning av lab. rapport i kemi och inlämmning av Sv-uppgift.
Onsdag: Kemi prov i sökiometri, dessutom utvecklingssamtal på e.m.

Veckan därefter har vi: Samhällsprov- Politik i Sverige.

Ni får önska mig lycka till mig..hehe.

kram

Hat & Kärlek

Ibland så hatar jag bara mig själv och livet. Som igår t.ex så hade jag innebandy träning, det gick åt helvete. Dem som inte vet så har jag ansträngnings astma. Tar en medicin som man andas i varje morron å kväll. Sen så har jag fått nytt för några månader sen, en tab. som jag tar varje kväll. Ska förhoppningsvis på astmatester snart. Iallafall igår på uppvärmningen så sprang vi många varv runt i hallen ganska snabbt. Sen när vi skulle ta boll o fortsätta så troode jag jag skulle dö typ. Kunde inte andas, fick därefter fick jag tryckande huvudvärk. Var knappt med på träningen. HATAR astma. H-A-T-A-R. Vill verkligen slippa den så jag kan vara som alla andra, jag har ju för fan ett handikapp.

Sen så hade jag nationellt prov i matte A del 1 igår. Det gick väl okej, fast jag tror att jag nog kommer att få IG. Skulle inte vara så bra, men det känns typ som det.

Jaja men idag så var det bättre iallafall, jag hatade mig inte. Sista lektionen var idrott och vi dansade Shottis, ganska svårt faktiskt. Som sagt så e det mindre tjejer än killar så några killar fick spela tjejer. Robin o Shane igen..hehe. I allafall jag fick dansa me han jag typ gillar:P När det var våran tur och dansa o man skulle göra snurren så gick det ingen bra. Vi bara garvade och flumade. Försökte o försökte funkade sådär. Det lustiga var att jag precis innan var tvungen å dansa me läraren å visa hur man skulle göra inför hela klassen. Pinsamt. Iallafall då var jag jätte duktig det funkade bra. Läraren sa att tjejen måste vara avslappnad annars blir det, han sa att jag var det. Hehe. När jag å "killen som jag gillar" skulle dansa så fick jag beröm av honom. Han sa att jag var duktigt. Det va bara att tacka å ta emot. Sen gick det ju som det gick. Men vi hade kul. Framför allt jag men det visste ju inte han. Det var nog det roligste på hela dagen.

Just det. På engelskan så skulle vi spela upp våran teater inför klassen. Han som var huvudrollen, skulle spela dottern kom inte. Då säger becca men carro kan ju spela henne. Tack becca. Du vet hur jag känner för han...din retsticka. Jag hade mest repliker dessutom så skulle jag spela "han som jag gillar"s tjej. Fy fan. Jaja, det gick bra. Den blev väldigt kort. Jag måste dessutom säga att vår grupp var nog bäst, inte för att vara ego. Men det var fan sant.

Nej..Måste plugga nåt. har så mycke att plugga.

Fredag imorrn:P

kram

Inställd träning pga av skolarbete

Igår så hade jag innebandy träning på kvällen vid 18:30-20:00 men jag gick aldrig. Var tvungen att plugga Sv som var till idag. Man skulle svara på massa frågor om en bok som vi läst för år å dar sen typ. Först så skrev jag kladd och sedan fint. Satt i ett par timmar och skrev. Vilket gjorde att träningen blev inställd för min del.

Det e det som jag hatar, jag kanske e lite väl duktig när det gäller skolan. Men har verkligen inte kommit igång ordentligt med träningen i år. Har varit sjuk fram å tillbaka eller så e det skolarbete. Tvivar ibland om jag ska fortsätta, men tycker ju att det e kul. Imorgon så e det träning igen och då ska jag verkligen gå, för nästa vecka så kan jag bara gå på måndagen, har utvecklingssamtal på onsdagen.

Men igår när jag då satt å pluggade så ringde mobil. Jag kände inte igen nummret men jag svarade. Då var det skolan, jag tänkte va e det nudå. Hon sa bara att kemi A idag va inställd och att jag började vid 10:10. Så i morse så var det den längsta sovmorgonen jag haft i skolan. Det va fett skönt, gick upp vid åtta å var utvilad. Det brukar jag aldrig vara på vardagar annars. Hade 2 timmar Sv å sen 1 timme matte. Sen gick ja å becca snabbt för att hinna med bussen. Det gjorde vi, den hade inte kommit ner när vi kom.

Men måste sluta nu, ska plugga matte. Vi har nationellt prov i Matte A Del 1 i morgonbitti. För klassen så e det extra viktigt att få G  el mer pga av tidigare resultat. Har Del 2 nästa vecka. Denna gång så e det på en timme å huvudräkning.

Önska mig lycka till. Kram

Helgen. 1:a adventXD

Sitter här i plugget å har data. Men läraren e på nån kurs å vi har ingen vikarie så man ska göra uppgifter som läraren mejlat. Det typ ingen som gör det, inte jag heller. Gjorde första uppgiften. Det e väldigt smart eftersom det e prov nästa vecka.

Helgen var väl rätt så chill. Gjorde inte så mycke slappade mest. Borde pluggat men pallade inte. Så när jag kommer hem så måste jag plugga på svenska frågorna tills imorgon. Smart, jag e. Igår så var det ju första advent. Tiden har ju gått så himla fort. Men igår så pyntades lägenheten med julstjärnor å julstakar. Självklart så bakades det oxå. Jag å mamma bakade lussebullar å pepparkakor. Sen var det fika med det vi hade bakat och julmust å så tände vi första ljuset, trevligt värre. Men det var ändå inte riktigt julstämmingen jag tycker att snön fattades, det borde ligga snö på marken. Det borde vara vitt på marken. Jaja den kanske kommer nu i veckan eller nästa. men vet ju aldrig pga alla jävla klimatförändringar...

Nää..nu ska jag kanske försöka att jobba lite. Slutar vid tio i och har då lunch. Sen e det engelska å vi ska skriva klart vår teater i våran grupp. Vi borde öva på den oxå för vi ska spela upp för varandra på torsdag..hehe.
 
Har träning i kväll får se hur jag gör med den. Måste ju plugga oxå kanske hinner det innan.

kram

RSS 2.0