Livet leker verkligen just nu;D

Snart så har "C" inget batteri kvar på sin mobil, vilket suger väldigt mkt:( Eftersom han e hos en polare å ska slagga där så kan han inte ladda den. Kom på att då lär han inte ha några imorrn under dagen:/ Får hoppas på att han slutar tidigt eller nåt. Längtar såå efter honom^^ Tänker inte berätta nåt om "C", några få vet om det. Ni andra kan ju hoppas på att jag kanske avslöjar det så småningom.

Iaf så e det fredag imorrn å den lediga veckan e snart slut. Vilket suger. Men har sett mitt nya schema vilket e helt okej. Men men...en hel del har hänt de senaste dagarna men det tänker jag inte berätta här. Det håller jag för mig själv å mina närmaste polare. Dagen kan jag iaf berätta om..Jag åkte från "C" runt 11 då han skulle till plugget å jag skulle in till stan. Där mötte jag Emelie eller vi möttes på tuben påväg in. Vi skulle nämligen gå på bio och se Avatar. Som vi skulle ha sett i lördags men sf hade ju skrivit fel på sin hemsida så^^ Men men...filmen var ju verkligen grym. Finns fan inga ord som kan beskriva den asså. Såå sjukt bra verkligen, trots att vi faktiskt inte såg den i 3D. Dock så satt jag å önskade att "C" skulle varit där oxå. Efter bion bar det av hemåt, på tuben så satte det sig en jobbig kärring bredvid. Som satt å snackade/mumlade nån ting hela tiden. Å så kollade hon jag jag bla messade me "C", då hon sa nåt men jag hörde inte eftersom jag lyssnade på musik. Orkade inte me henne. Sen i hökarängen fick man vänta i över 20 min i det "härliga" snövädret, bussjävlen var ju såklart sen..

På kvällen vart det träning igen, å min försylning har kommit tillbaka. Finns nog en rätt rimlig orsak till det. Hihi;) Träningen gick helt okej, tog det lugnt. Men sen när det var matchspel så gick bra tilll en början men efter ett tag fick jag en hostattack. Inte kul, så fick kliva av. Här hemma har man glott på tv, messat me "C" å suttit här.

Men nu ska jag gå å lägga mig. E jättetrött, har inte sovit så mkt denna vecka asså. Av många olika anledningar. Kommer bli samma i natt känner jag på mig.  Dessutom verkar "C"s batteri dött så:( Imorrn så kommer en liten skara vänner hit å vi ska umgås och tro det eller ej spela ett vanligt sällskap spel. Ska bli kul.

kram<3

Vet inte riktigt vad jag ska säga..hehe;)

Rubriken e verkligen så sann asså..Vet inte vad jag ska säga eller jag vet men det vill jag fan inte berätta här asså. Har pratat av mig me Emelie i över 25 min, vi båda vill snacka om viss grej så;) Kan ju säga att jag mår rätt så bra just nu, trots att jag e rätt trött men anledningen till den e väldigt bra. HihixD låter säkert jätteskumt, men det e så sant. 

Iaf...träningen igår gick sådär, va me i 40 minuter innan man fick svårt å andas men framförallt fick jag ont i bröstet. Så det blev inge mer träning efter det för min del. Verkar helt enkelt så att jag inte e riktigt frisk trots att jag känner mig det. Jaja, så det blev till att dra hem från träningen lite tidigare. Att jag fick dessa symptom(el va man nu ska kalla det) blev lite som tur i oturen. Eftersom jag skulle dra en till personen som skickat å skickar väldigt gulliga mess både igår å idag. Så det blev att dra hem, duscha, käka lite, klä på sig och dra igen. Jag smet ut, utan att snacka me päronen. Skrev dock en lapp, vilket var bra.

Var väl framme vid 23:15, då personen mötte upp mig vid bussen. Tänker inte säga så mkt vad som hände där. Men det blev en del tv-tittande å en del mys;) Åkte väl hem idag vid 13:20 då personen hade skola tyvärr. Vilket vi båda tyckte sög^^ Väl hemma har jag inte gjort så mkt. Mest suttit framför datan å även lyssnat på musik.

Imorrn så har man ju frilufsdag, den enda skolaktivitet för mig denna vecka. Ska bowla mellan 11-12 me bland andra alex å jessi. Väldigt nicexD Sen blir det att dra hem å ta tag i jobb frågan.Man måste ju börja nån gång eller hur??

kram<3


Måndag å ledig(vilket man e hela veckan i princip)

Japp, det har varit lite bloggtorka nu. Men det har inte varit så konstigt eftersom förra veckan inte var så j-vla bra, inte pga av skolan. Utan för att jag kanske inte mådde så bra, varken psykiskt eller fyiskt. Vaknade upp förra måndagen me halsont och hosta. Bra start på veckan liksom. Gick i skolan om vanligt trots allt. Som tur var så försvann mitt halsont i torsdags typ...Trots det som hände i veckan å hur jag mådde så slutade den iaf väldigt bra.

I fredags så träffade jag mina gamla polare från högstadiet nämligen manda och mathilda. Först så satt jag å manda och höll mathilda sällskap på hennes jobb. När hon slutade hade vi tänkt sätta oss på en krog/pub å ta några öl och snacka. Jag å manda drog lite tidigare till en pizzeria å tog varsin öl, sen bar det av till tuben men mathilda va sen så vi gick tillbaka å delade på en öl..vi blev dessutom bjudna på varsin jäger. Sen drog vi alla tre in till stan, men det blev att gå på klubb ist..Göta Källare närmare bestämt. Dom har gratis inträde till 23 å det va kö när vi kom så när vi väl kom fram till vakten var kl 23. Men manda lycktas få in oss gratis ändå. Vi hade iaf väldigt kul å jag drack inte mer än det jag drack innan..

Sen så var lördagen helt sjukt jävla grym, den bästa dagen under hela januari asså. Jag svär. Det e svårt att sätta riktigt ord på det. Men kan berätta det i korthet. Först så skulle jag å emelie se avatar men sf hade skrivit fel på sin me hemsida så vi missade våra biljetter. Men det gjorde inget, först träffade vi mange för att få biljetterna till hans bands spelning och väl hemma hos mig fixade vi naglarna. Efter middagen drog vi till nivå där vi förade me 2 shotar å en cider innan vi drog till fryshuset för att se när mange spelade me sitt band i tävlingen emergenza. Kan ju säga att dom var väldigt grymma asså;D Vi stod såklart längst fram vid scenen å skrek och klappade. Efteråt fick vi ett litet snack me mange å 2 av hans polare innan vi drog in till stan. Av en slump så hamnde vi på viper room som var helt okej faktiskt. Å vi skakade rumpa hela natten. haha;D Läs emelies blogg om ni vill ha en till version:P(http://emtheemoangel.blogg.se/ )

Denna dag har man fått massor me gulliga mess från en viss person. Uppskattas väldigt mkt. Förutom att ha messat me personen så har jag bara slappat. Men nu ska jag snart dra iväg till träningen.

kram<3

En dag som jag helst vill glömma typ^^

Idag vart det en bakisdag..lika kul som vanligt^^ eller den var nästa värre än vanligt. Förutom huvudvärken, min enorma trötthet å pinsamheten efter fyllemess så var jag lite nedstämd/oroad..eller jag vet inte vad jag ska kalla det. Men det e såå jävla jobbigt..Satt uppe till 6:30 å snackade med en viss person som sen skulle ha kommit hit men så blev det ju inte..Å det var en hel del av det som sades i det samtalet som gjorde mig ännu mer orolig än vad jag redan e..Och när jag pratade me mamma om det, kände mig tvungen att prata av mig det me nån å då kom klumpen i halsen..Det var inte långt ifrån att tårarna kom..

Jag börjar verkligen bli jävligt orolig, och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Jag e verkligen så rädd att det kommer sluta riktigt illa om man inte gör nåt snarast. Å det vill jag verkligen inte att det ska göra..Skulle inte klara av det^^ Usch, vill inte tänka på det..Bara av att tänka på allt detta igen gör att klumpen i halsen kommer tillbaka..Skulle nog egentligen bara behöva gråta lite..låter säkert konstigt. Men så e det...

Nej, nu ska jag ta å lägga mig. Det blev inte många timmars sömn, la mig ju vid 6:30 å gick upp vid 10:30...Men sov inte så mkt mellan de timmarna, hade svårt pga personen och samtalet vi hade. Hoppas det går bättre i natt. Och imorron ska jag verkligen prata ut men en som verkligen förstår det hela...

kram<3


Det blir inget...

Först inte..sen så blir det så...sen inte...å sen verkar det bli så...till nu^^

Lagom kul liksom när man har hållts sig vaken fett länge för personen å så bangar den i sista sekund. Tack för den. Ibland måste man våga göra saker, tom jag har vågat det. Det e inte så farligt..Men men..personen tyckte det va "jobbigt" å gav upp och gick hem igen....

Så nu ska jag försöka sova...får se hur det går^^

kram<3


Vaken redan eller fortfarande vaken??

Jo..lilla jag e fortfarande vaken. Herregud, jag vet verkligen vad klockan e. Inte likt mig att vara uppe så här länge, kommer verkligen att få ångra detta imorrn eller senare idag asså.

Kan ju berätta lite anledningen till att jag e vaken fortfarande. För det första så träffade jag Linnea runt kvart över åtta i gullmars, sen bar det in till nivå 22. Där vi satt hela kvällen å snackade, skrattade å drack en del cider å "unnade" oss även varsin shot. Fråga mig inte vad som hände sen. Jag föreslog att vi skulle våldsgästa en fest som jag hade hört talas om. Vilket slutade sådär, festen hade typ dött när vi kom fram å innan dess blev det rätt pinsamma mess med en person som jag kommer få ångra...Mkt snack om det kan jag ju räkna med..Jaja..kan ju alltid skylla på att jag va lite småfull. HahaxD

Iaf väl hemma fastnade jag såklart framför datan, å här sitter jag fortfarande kvar. Har chattat med en viss person å nu verkar det som att den e påväg hit. Tror jag. Det verkade som det iaf..Får se..Om personen åker hit så borde den va här typ kvart, tjugo över sex tror jag. Denna person e anledningen till att jag fortfarande e uppe och e kanske anledningen till jag knappt får sova alls...HahaxD Nuläget e väldigt osäkert:P

Det enda som e säker på e att jag kommer vara jättetrött senare idag, men men...Denna kväll å natt har än så länge varit väldigt grym. Så får se hur den fortsätter.

kram<3

Jag anstränger väl mig å skriver lite då...

Pallar egentligen inte skriva nåt..men tänker mig ändå ge mig på att skriva några rader iaf...

Fram tills idag har det känts meningslöst att va i skolan. Precis som i måndags så va det onödigt att va på fotolektionen. Det jag gjorde va att sitta framför data å lattja å chatta me mange..så mkt av lektion liksom. Förhoppningsvis e studion ledig nu på måndag annars vet ja inte vad jag gör...Sen så idag..fick man som vanligt trängas på tuben på morronen. Sen hade man religion där man fick tillbaka sista provet, fick VG där med. Så me största sannolighet så får jag det i slutbetyg..Efter den lektionen så hade man 3 h hål, roligt värre..blev lite snack me amanda å sen en del kortspelande med henne å rickard. Mentorstiden va inte alls lång så det blev 30 min rast innan fysiken. Där man labbade^^ va verkligen inte på humör för det. Men det fick väl okej, hade hoppats att få labba me filip men han dök inte upp tyvärr..Men men...

Väl hemma blev det att hjälpa till med en tidig middag å sen blev det att skriva på hemtentan i psykologi. Skrev den på papper så man kan kladda lite. Fick lite hjälp av mamma oxå vilket va väldigt tacksamt. Satt väl i över 2 h å skrev, riktigt duktig. Imorron blir det till att skriva rent den och skicka in..

För övrigt så har jag bara en lektion imorron då psykologin e inställd. Så man börjar 13:05 med 50 min specialidrott..En lektion som verkligen känns seriös..*host host..Det "jobbiga" e att det tar en timme att åka fram å tillbaka till skolan å så ska man bara va där i 50 min..Det suger..Men men..man e väl duktigt;)

Nej..men nu ska jag ner å borsta tänderna..sen väntar äntligen sängen;)

kram<3

Meningslös dag:/

Denna dag var verkligen inte den roligaste dagen direkt, hade gärna skippat stora delar av den om jag ska var ärlig. Började 11 med text lektion där man skulle läsa ett stycke/sida ur en roman å sen slutade vi. Så jag å amanda att kvar i klassrummet och snackade i över en timme. Väldigt viktigt prat vissa delar om man säger så, eller seriöst kanske e ett bättre ord. Fast det blev även lite "vanligt" snack och mkt skratt. Kommer inte berätta vad vi snackade om, men det mer allvarliga/seriösa var viktigt att vi pratade om och det ska vi genomföra snarast. Sen blev det även lite kortsspelande innan fotolektionen där man inte gjorde något. Man skulle jobba i studion med en sista öving med det var bara en grupp som hann det idag. Så det var inte så mkt skola idag direkt, inte imorron heller.

Sen åkte man hem, där man fick hjälpa till med middagen nästan direkt. Å efter middagen var hela familjen fett trötta, alla satt typ tysta. Eller så var det flamsigt mellan vissa av oss å så visste man att man skulle ha sen träning till 22:30..Vid 19 hängde jag me brorsan upp till hallen för att kolla när han tränade me herrlaget, det slutade att jag fick va me efter övertygning av brorsans tränare Victor. Men nån vidare herrträning va det väl inte, typ 4 herrar, 1 hj19+herr och 6 st från 94-laget. Men efter ca 30 minuter så fick jag avbryta tyvärr..Har varit snuvig i flera veckor nu men inget mer..Men tydligen så e jag inte helt frisk för jag fick bryta träningen för att jag fick smärta i bröstet. Inte nåt bra tecken direkt. Så det blev att kolla på och sen skippa egna träningen tyvärr. Årets första träning och man e typ sjuk..Kul kul:/

Så nu ska jag snart gå ner och duscha. Sen väntar sängen..Imorron så har man egentligen litteratur i 50 min å sen har man över 3,5 h hål. Men jag pallar fan inte gå på den...så jag skolkar den och stannar hemma å försöker skriva lite på hemtentan i psykologi ist. Å går på fotolektionen kl 14 å hoppas på att få göra nåt den här gången.

kram<3

Innebandy sammanfattar verkligen denna dag!!

Behöver jag säga nåt mer eller? Tror det e rätt klart vad jag har gjort idag..Alltså jag har inte spelat idag men jag har kollat en hel del. Egentligen så hade jag tänkt vara hemma men brorsan ville att jag skulle följa med på första matchen då vi skulle se en herrlagsmatch mellan Vendelsö-Kungsängen(brorsans tränare Victor spelar i Vendelsö). När vi kom dit hade matchen börjat å det var flera stycken från brorsans lag där plus några föräldrar till dom(dom två e dessutom hjälptränare). Men där vart vi inte så länge såg nästan 1,5 period av matchen, sen åkte vi till eriksdalshallen för att se TT-Helsingborg, en superligan match. TT står för Tyresö Trollbäcken för den som inte visste det. Det var väl en rätt kul att titta, matchen va väl helt okej..Men små killarna va ju roliga(brorsans lagkompisar asså). Men men...sen bar det av hem då man chillade lite framför datan innan middagen. Och efter middagen ville brorsan att jag skulle följa med upp till hallen och kolla när sköndals herrlag spelade match. Minns ej vad motståndarna hette. Match gick väl sådär för killarna, dom var påväg men tappade. Men vi hade kul på "läkaren" satt me några andra från brorsan lag som oxå var rätt roliga..Efter det gick man hem å kollade på "I en annan del av köping"...

Såhär var alltså min dag i en ner kortad version, mkt innebandy och mkt flängade fram och tillbaka. Men men, en rolig dag var det iaf. Imorrn e det måndag igen och ny skolvecka. Visserligen så e mina måndagar rätt slappa så jag har egentligen inget att klaga på. Sen på kvällen imorrn så har man första innebandy träningen för i år, den e efterlängtad kan jag säga. Iaf för min del...

Så en halv div.3 match, en Superligan match och en div.4 match..herrlag bara;) Där har ni dagen i extrem kortform;D hahaxD

Men nu ska lilla jag ta och försöka sova.

kram<3

Skulle egentligen suttit på en krog nu^^

Men iställlet så sitter jag här på min säng och funderar på att gå och lägga mig snart. Är sååå himla trött. Hade ju tidig match i morse, vilket betydde att man fick gå upp tidigt(vid 7). Matchen gick väl sådär, den behöver vi inte prata om. Iaf sen vid 13-14 så var jag redan då skit trött å bestämde mig då för att tyvärr skita i att ta en öl/cider me manda å mathilda. Tyvärr, hade det varit kul. Men inte när jag e så här trött, då hade det varit jobbigt å jag hade bara velat åka hem hela tiden typ. Det får bli en annan gång helt enkelt.

Har hunnit kolla på en innebandy match idag oxå, både spelat å tittat. Brorsan spelade me HJ19 laget hemma(fast i farstahallen?) mot Haninge IBK. Som e några jävla idioter, kaxar, bråkar och håller på. Men men..killarna var ju mkt bättre än dom och vann med 7-2. GrymtxD

Sen blev det hem slappa lite innan middagen, därefter har man legat i soffan å skrattat en del. Komedi program av olika slag e väldigt kul(Family Guy, AFV, Mr Bean) ;) Men nu e jag påväg att ge upp e skit trött, ska bara kolla lite grejer...El har typ redan kollat det iofs...

Nej, nu ska jag nog gå ner och borsta tänderna. Sen väntar sängen, hoppas jag får en roligare natt denna natt iaf. Igår hade jag först jävligt svårt att somna, tog ett par timmar innan jag gjorde det, sen drömde jag sjuka/knäppa drömmar, vilket gjorde att när alarmet på mobilen gick igång i morse så kunde jag inte förstå varför den ringde vid just den tiden. Tog mig en minut typ innan jag kom på det^^

kram<3

Tidig sängång...

Så då har man börjat skolan igen efter några veckors lov. Fast jag var bara i skolan igår eftersom man fick jobba hemma idag med romanprojektet. Men gårdagen då, var seg startad med dubbel körlektion som gick helt okej. Hade sen religion då man fick kolla en snutt på stars wars å sen fick man lyssna på musik. Ansträngande lektion va? Sen blev det ett eller snarare två stycken roliga samtal me Alex å Jessi, fan vad vi garvade asså. Å efter plugget drog jag å Alex till BK å käkade.

Denna dag då. Har suttit och skrivit på mitt romanprojekt nästan hela dagen eftersom den skulle in idag. Blev väl helt klart kvart i åtta eller nåt. Men det så skönt att den e klar, det var förhoppnigsvis det sista jag behövde göra inom den kursen. Det som jag ska hålla på med i helgen är hemtentan i psykologi som ska in nästa vecka, ska försöka satsa på MVG. Får se hur det går.

Iaf ska snart gå å lägga mig, det e nämligen så att lilla jag ska gå upp 7:15 imorron eftersom man har match i morron vid 9:15(dock samling en timme innan). Som tur e som har man hemmamatch, det som e lite jobbigt bara e att vi inte haft nån träning under lovet. Så vi får se hur det går. Kommer iaf var taggad, för vi spelade rätt jämt med dom förra gången så...

Å imorron kväll så ska man ta en öl(el i mitt fall en cider) me mathilda å manda, har inte träffat dom sen i somras. Ska bli riktigt kul:D Jag har föresten upptäckt att jag e det fullbokad i princip varje helg för en månad framöver, hehe:P

Kan berätta mer än annan gång ska gå ner och borsta tänderna nu, sen väntar sängen.

kram<3


Sista dagen på lovet snart slut^^

Japp, då var det här jullovet slut då. Sista jullovet på gymnasiet, grymtx) El inte så kanske, kommer fan inte palla skolan ju. Man får tänka på att man bara behöver gå 2 veckor å sen e det VTFF och förhoppningsvis några dagar mer ledigt än förra VTFF.

Jaja, ska stänga av datan när som helst. Gå ner och borsta tänderna. Sen väntar sängen, får se hur snabbt man somnar. Håller tummarna på att det går hyfsat fort. Ska upp vid 6:30 så skulle verkligen uppskatta om man fick bra me sömn. Har ju dubbel körlektion så.

Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna. Får se om jag orkar och får nån tid att skriva ett inlägg imorrn. Annars kommer jag troligen att skriva ett på fredag kväll då allt plugg e klart.

God Natt!

kram<3

Gårdagen va grymt rolig:D En bra avslutning på lovet;)

Skrev precis ett inlägg som försvann, vilket sög. Ska försöka skriva lika. Iaf gårdagen spenderades me underbara Emelie<3 hemma hos mig nere i källaren där vi mös me massa filter, snacks(godis+chips), läsk och massa filmer. Vi hade så j-la kul, fy fan vad vi skrattade asså. Vi förlängde verkligen våra liv igår me alla grav asså;) Å anledningen till alla skratt var bla för att vi kollade på svensk humor:D Säger bara Björn GustafssonxD Vi blev dessutom väldigt höga på allt snacks å cola som åts, vilket bara gjorde det hela mkt roligare. Blev även lite dansmatta oxå, kunde verkligen inte sluta å skratta när Emelie dansade, hihixD

Sen så skulle vi lägga oss hyfsat tidigt eftersom Emelie skulle iväg å jag för att kunna somna bra ikväll. Men det blev ju som det blev. Vi låg å pratade i timmar och låg verkligen å asgarvade. Vi slutade inte där, det va ju svårt att inte garva. Speciellt när vi lurade en viss person, hahaxD som verkligen gick på det asså:P Ni kan ju läsa va Emelie skrev om denna galna roliga kväll på hennes blogg http://emtheemoangel.blogg.se/ . Sen runt 11 så åkte hon härifrån, stackaren fick gå ut i kylan medan lilla jag stannade kvar inne:p

Efter det så har jag faktiskt gjort psykologi uppgiften som ska in imorrn, gick rätt fort å göra. Sen har man glott på lite filmer, bara slappat. Morgondagen ser jag verkligen inte framemot. Då man måste gå upp skittidigt, för att ha körlektion i 2 h, sen måste man stressa till religionen, efter det har man lite rast efter psykolgin börjar senare å efter det slutar man. Men då e det bara att dra hem å plugga...Kan ju säga att jag ser inte framemot de närmaste 3 dagarna^^ Usch..Måste anmäla mig till frilufsdagen imorrn oxå eftersom jag inte ska till skolan på fredag. Det kommer nog bli bowling, hoppas nån mer väljer det.

kram<3

Glömde...

Ja, jag glömde en liten grej som egentligen inte e så viktig kanske.

Men idag e det 2 månader kvar till min 19-årsdag och 1 år och 2 mån kvar till systemet(20 bast såklart:p). Tiden går som sagt snabbt, men att fylla 19 e inget speciellt. Inget "händer". Man blir ett år äldre helt enkelt.

kram<3

Dagen blev mkt bättre än jag hade trott:p

Ni läste kanske det senaste inlägget som jag skrev igår kväll, jag fick svar från personen i morse. Å kunde knappt tro mina ögon vad hon hade skrivit vad personen hade sagt. Två av mina närmaste vänner sa att det verkligen inte lät som han och har stor benägenhet att hålla med dom båda...

Nu över till själva dagen som jag fasade lite för..iaf eftermiddagen. Jaja, jag gick iaf upp hyfsat tidigt för att ringa banken och sedan till "Gå & löpkliniken" å lyckades att få en tid för avgjutning redan imorron vid 10:30. Sen blev det en lugn förmiddag innan jag begav mig till Farsta C för att träffa å umgås me underbara Emelie<3 Vi hade tur å av där i princip. Det blev först lite fika, innan vi gick runt och kollade i lite olika butiker. Då vi gick runt å kollade lite inför Emelies skiva i mars. Man måste ju va ute i tid hallå, så vi bestämde att åka in till stan där utbudet e lite större. Vi eller jag hade iaf tid med det så vi gjorde det. Men fick springa till tuben för att hinna me den. Å medan man springer allt va man kan uppför trapporna så e det nån tjej som hälsar på mig(säger "Hej Carro!"). Jag hälsar självklart tillbaka, men har ingen aning om vem som hälsade. Såg verkligen inte det, e förvånad att personen i fråga gjorde det. Så har "efterlyst" vem det var på fejjan så får se om jag får nåt svar. I stan fortsatte vi me det vi höll på me och provade även lite grejer. 

Sen vid 15 så mötte jag upp personen som jag behövde prata me. Å vi satt i Gullmars i över 1,5 h å bara prata om allt mellan himmel och jord. Men den grejen som jag verkligen behövde berätta fick jag inte ur mig direkt, utan när vi båda behöver åka hem. Så går vi iväg ut och jag får tillslut fram det jag ska. Å det hände lite saker som jag hoppades men inte visste skulle hända. Vilket ja verkligen gillade;) Sen gick vi tillbaka å vi skildes åt å fortsatte messa påvägen hem å även lite nu på kvällen. Om jag rätt ut nåt, nja..lite..men vi behöver träffas igen och träffas. För att prata hur det vi ska fortsätta, vill inte ha några missförstånd..

Jaja, det var väl typ min dag. Helt okej, bättre än förväntat. Å morrondagen kommer att bli grym säger jag bara. Visserligen måste ja gå upp rätt tidigt för att åka iväg å fixa det där me avjutningen. Sen bär det av hem för lunch å fixa lite hemma. Sen ska man möta upp Emelie på bussen å ska vi dra upp till centrum. Handla lite gott, sen ska det bli värsta mysiga å roliga dagen framför tv:n me filmer. Ska bli riktigt kul;D

Nej, nu ska jag eller snart ska jag stänga ner datan och gå å lägga mig. 

kram<3  

Förstår inte riktigt..

Loggade precis in på facebook(som jag nästan alltid gör när jag sitter vid datan) och ser mot min förvåning att man fått 3 privata meddelanden. Min första tanken var att dom var från nån grupp jag var med i, vilket var rätt typ. Alla utom en var från en grupp, en annan var från en person/kompis som jag för bara några timmar sen chattade me en kort stund å verkade då inte riktigt kunna klämma ur sig det. Men sen gick det tydligen när jag loggat ut. Jag förstår verkligen inte att personen berättar detta, det hade bara varit bättre om hon hållt käften. Jag tänker göra detta meddelande icke privat men kommer att "censurara" lite..Så här skrev hon: "du, jag får inte säga nåt till dig egentligen...men hoppas inte för mkt på ****". Ursäkta, om man säger A får man fan säga B..Jag blir bara mer förvirrad å förstår inte hur personen fått reda på detta. Inte för att hon e speciellt bra kompis med honom direkt. Jag blir verkligen irreterad på henne, varför skriva detta? Låt mig bara va, om du ska säga nåt så säg allt och inte bara hälften. Det gör mig ingen nytta, jag blir bara så j-la irreterad...å mer förvirrad.

Känns som att jag och han behöver prata om en hel del imorron, jag vill verkligen få det mesta uppklarat och förstå hur det ligger till. Både hos mig själv men framförallt hos honom. Efter vad hon skrev så vet jag inte riktigt vad jag ska tro. Imorron gäller det för mig att verkligen samla allt mod som jag har och berätta allt och säga precis hur jag känner och vad jag tkr. Behöver klara svar och jag behöver det snarast....

Annars imorron så måste jag ringa banken och sen ringa och boka tid för att få en avjutning av mina fötter för att kunna få fotinlägg. Sen måste jag verkligen läsa i min bok, som jag slarvat me de senaste dagarna. E nog bäst att göra det för att slippa tänka på det som kommer hända senare på dagen...

Å du Irina..klart att du får säga nåt herregud. Jag behöver verkligen det där stödet och jag hoppas verkligen att det sista du nämner stämmer för annars vet jag inte göra. Fortsätt gärna läs och kommentera när du känner för det. Uppskattade verkligen att du gjorde det nu idag;)

kram<3?

Ny dag, nya tag..

Japp, ny dag vilket innebär nya tag typ..Har väl egentligen inte gjort så mkt idag, gick väl upp vid 10 då jag gjorde allla morronbestyren å gjorde mig i ordning. Sen så åkte man me familjen till Nacka Forum, då jag och brorsan skulle få nya vinterskor. Lilla jag har gått me mina gympadojjor i princip hela vintern. Men idag så fick man ett par snygga mocka dojjor utan klack..svarta me snygg snörning. Så nu slippar man frysa om fötterna i framtiden. Fick även ett par fingervantar som jag ska ha innanför mina tumvantar..Ja juste, det blev även ett par snygga shots som jag ska sova i..gråa..Sen blev det inte så mkt mer utan vi åkte hem och gjorde fixade lunch. Eller mamma å pappa gjorde det medan jag å brorsan spelade fifa10 på xbox360 på vår nya stora tv..Lite chockarande att jag spelar just det spelet kanske, efter lunchen så fortsatte vi me det. Sen så kollade jag på nån film på tv1000 å på slutet blev det en del messande me en viss person å amanda...

När jag messade me den här personen så fick jag hjärtklappning typ, fråga mig inte av vilken anledning för det e jag inte säker på själv..Antingen e det av rädsla, en rädlsa för att det jag kommer att berätta för dig..E så rädd att du kommer hata mig..Eller så e det av en annan orsak men jag vet inte..Nervositet kanske..Kan ju säga om jag hade denna hjärtklappning bara genom att messa me han så vill jag inte veta hur det blir när man ses...Vi kom nämligen överens om att vi ska ses imorron eftermiddag, då vi eller jag måste prata med honom om en grej..Usch, ser inte framemot det..God help me..

Jag har "pratat ut" med vissa polare om det som har hänt, å i flera fall så e dom inte så positiva. Iaf inte till en början å det e precis inte det jag vill höra. Lite stöd från början skulle ju va schysst..E väldigt tacksam för det stöd jag har fått av er tjejer..Ni vet vilka ni är..Å jag älskar er som fan<3

Nu har jag inte så mkt mer å berätta..ska nog snart stänga av datan å läsa lite..

kram<3?


Första lördagen 2010 snart avklarad...

Denna dag var kanske inte den bästa dagen, som ni kanske förstod om ni läste det tidigare inlägget. Där har det knappast gått varken framåt eller bakåt^^ Insåg en sak som kanske inte va så j-la bra, får se hur allt slutar..Jag orkar verkligen inte detta just nu. Året som började så j-la bra me den bästa nyårsafton osv å så nu..Då det inte e som jag hade tänkt mig..Allt e just nu så himla ovisst..

Jaja, vad har jag gjort idag då. Försökte läsa min bok vid 11 men kunde bara läsa några sidor sen blev ögonen väldigt tunga å jag började vila dom. Jag fick tillslut bestämma mig för att sluta läsa å tog mig en liten nap trots att jag sov 12 h i natt. Har nog inte riktigt sovit ikapp mig efter nyår då man bara sov 2 h på nyårsdagen^^ Sen så har jag kollat på både "Män som hatar kvinnor" & "Flickan som lekte me elden", dom va båda väldigt bra. Övriga familjen hade sett den igår tror jag el på nyår...Det var när jag kollade på dom som jag inte tänkte på det som hänt å så..Jag "måste" fly verkligenheten lite eller göra nåt för att inte tänka på det..Just nu vill jag inte det..Usch^^

Sen så vid middagen så fick jag som kramp, värsta smärtorna i magen så det va bara å lägga sig på soffan och skippa middagen. Och tillslut så gick det över och jag käkade lite middag vid 20 ist. Seriöst, räcker det inte me att jag måste stå ut me det andra. Så får man så ont i magen att man gråter lite..Usch..

Önskar att morgondagen blir bättre och att jag iaf slipper magsmärtan. Vi(familjen) ska troligen dra på bio imorrn och "Luftslottet som sprängdes"..Sen ska jag se till att verkligen läsa, ska se till att läsa ett par timmar imorron iaf.

Måste säga Emelie jag hoppas verkligen på att det du säger kommer att ske. Annars vet jag inte vad jag gör. Behövde verkligen läsa det du skrev, älskar dig<3

kram<3?

Orkar inte...

Jag blir i frågasatt för en grej som hände nu på nyår och jag orkar egentligen svara på det. Vill inte tänka på det överhuvudtaget. Men det e väldigt svårt att inte göra det, oavsett om någon frågar mig om det el inte.

Det var precis detta jag inte ville skulle ske, nu sitter jag här väldigt förvirrad och vet inte riktigt vad och hur ja känner. Trodde en sak igår som jag än så länge fortfarande håller kvar vid...Men börjar tvivla, om jag börjar känna efter ordekligt kanske känslorna bara blir starkare och i nuläget så vill jag inte det. Eftersom det bara kommer att bli jobbigare för mig..

Efter att få veta hur han känner så får jag skuldkänslor, då jag gjort och berättat vissa saker för honom. Han måste ha mått skit när jag berättat/gjort allt. Ändå så har han hållit allt inne, i flera månader vad jag förstår det som. Kan inte ha varit lätt för honom. Och nu då..är det inte lätt för någon av oss..av olika anledningar som jag inte tänker berätta just nu.

Vår vänskap kommer aldrig att bli som vanligt igen, oavsett vad som händer..Vilket känns jobbigt på ett sätt^^ 

Så mitt liv e just nu lite upp och nedvänt, frågan e om det kommer vändas tillbaka igen? 

kram<3?

Nyårsafton ägde som fan;D;D

Det man ju lugnt säga att den gjorde, herregudxD Det var verkligen den bästa nyårsafton på mkt länge eller snarare så var det den bästa nyårsafton någonsin. Denna kväll och natt är verkligen oförglömlig av flera anledningar. Så himla kul som vi hade asså, sjukt mkt skatt blev det från alla håll.

Nu över i kort till själva kvällen, då jag mötte Amanda å Rickard vid 17:30 ute i nacka å sen gick vi gemensamt hem till Emelie. Där de flesta av gästerna redan hade kommit, det var bara några få som fattades. Alla hjälpte i princip till me middagen me olika typer av förberedelser. Vi käkade väl vid 18 då alla hade kommit, maten var väldigt god å bålen som var till var rätt stark om man säger så å grön, haha. Sen vart det en god efterrätt som Emelie å hennes kompis Linnea gjort. Därefter vart det en del drickande å olika spel som va väldigt roliga. Det skrattades som fan. Vid 12-slaget var vi såklart ute å sköt raketer och skålade i "champange" nere vid vattnet. Å detta år fick man en nyårkyss, av Emelie<3 Sen bar det tillbaka in i värmen, där festande bara fortsatte och slutade inte förrän vid 5:30 då vi som va kvar hos Emelie skulle slagga, men inte jag..det var lite svårt om man säger så..HahaxD Somnade senare ist då vi slog på filmen baksmällan som passade väldigt bra in. Då de flesta av oss var väldigt bakis, då e jag inräknad såklart me huvudvärk å illamående. Jag åkte väl inte från Emelie förrän vid 16, då både jag å filip åkte hem. Här hemma har man fått tacos till middag, riktigt gott.

Just nu e jag väldigt trött, eftersom jag knappt sovit 2 h..Blir tidig sänggång ikväll kan jag garantera asså. Skulle inte förvåna mig om jag skulle däcka i soffan el nåt framför tv:n. Men men...

Jag har ju varit väldigt positiv genom större delen av inlägget men allt e inte positivt. Inte just nu iaf..Usch..Jag kan nog säga att jag förlorat en kompis..el antingen kommer det att utvecklas det till nåt mer än vänskap men i nuläget står det bara still. Vilket e jobbigt då jag insett hur jag faktiskt känner, lite sent kanske. Jag hoppas verkligen att detta löser sig vill inte förlora dig på nåt sätt<3

Tillsist så vill jag tacka alla underbara människor som var me å firande nyår me mig igår. Ni gjorde verkligen det till den bästa kvällen och natten någonsin. Tack<3

kram<3

RSS 2.0