24 h...

Japp, då skriver jag igen. Shit, hon skriver 2 inlägg på en dag. Hehe jag vet, händer inte ofta. I förra inlägget skrev jag mest om gårdagen, tänkte snacka lite om dagen. Skoldagen började som vanligt kl.8:00 idag me 2 h matte, trevligt värre. Jag satt brevid Alexnadra å vi snackade å skrattade en del om gårdagen. Klart vi jobbade en hel del oxå. Sen var det en timma matte då vi fortsatte att jobba me övningsuppgifter eftersom provet blev flyttat från onsdag nästa vecka till fredag vilket e bra. Typ. Sen hade vi bara 50 min engelska för vi fick sluta en timme tidigare för 3:orna hade mösspåtagning. På engelskan hade vi typ det där provet jag nämde igår, jag låtsades skriva och mejlade in den. Sen slutade vi och när man skulle gå till bussen så hade redan några treor samlats me sina studentmössor. Jag kan bara säga att jag e fett avundsjuk, vill oxå ta studenten. Men men om 1:a ring gick så här fort så går väl de andra lika fort. Sen i eftermiddag så slappade jag bara.

Jo, jag tror aldrig att jag har nyst så mycket på en dag tidigare. Det har kliat i näsan hela dagen och har nyst flera gånger. Det har än inte släppt tyvärr. Det e väl nån j-la pollen såklart.

Just det, det e ju valborg idag. Vilket innebär fest och majbrasa. Men i år har jag varit värsta tristaste personen. Jag har stannat hemma och inte kollat på nån brasa el umgåtts me kompisar. Jag tänker nog inte heller dra i väg på fest, jag vet jag e jätte tråkig. Jag var typ bjuden på nån fest som klassen skulle ha i tyresö el nåt. Becca ska gå å hon e rädd att nåt jobbigt ska hända. Får se hur det ter sig då. Jag vill nog gärna höra allt skvaller från festen på måndag om hon kommer ihåg vill säga....hehe.

Imorgon så ska jag å familjen åka till Täby och kolla på innebandy. Brorsans lag ska på en cup där imorgon och på fredag då det e slutspel. Så imorron så kommer jag att gå upp vid 8 för å åka i väg och sen kommer hela dagen att spenderas där. Alla tänker väl orka gå upp 8 när man e ledig. Men om man tänker efter så får jag sov över 2 h mer än vad jag annars skulle.

Go kväll alla festprissar!!

kram<3

I am too sexy for my shirt....

Jag kan bara säga att tjejkvällen var skit kul asså. Mycket roligare än vad jag hade förväntat mig faktiskt. Jag mötte då som sagt Jessica i slussen och tog en buss som gick vid 16:34 till skolan. Nästan hela vägen dit så pratade vi om mat och vi blev mer och mer hungriga. När vi kom fram till skolan så var det inte så jätte många där än, vi satte oss i cafetrian och mumsade på salta pinnar. Vid typ tjugo över fem så var typ alla där och vi fick sätta oss vid borden, jag och Jessica tog de platserna närmast maten vilket inte var så jätte bra får vi reda på senare. När alla väl satt ner så slogs det en låt på(kommer ej ihåg vad den heter) och sedan öppnas dörren vid cafeterian och flera killar som går på skolan kommer ut finklädda i vita skjortor och svarta slipsar och en handuk på armen. Jag tror dem flesta går i trean, men nån enstaka i ettan å tvåan. Dem serverade alla oss tjejer dricka. Sen var det bara att gå fram till borden med all mat på det var tacos och det jätte gott. Man fick äta och dricka hur mycket man ville.

Efter ett tag när alla hade ätit färdigt så slogs låten "Its raining man" på och killarna kom tillbaka denna gång me gylfen öppen och skjortan stack ut, hehe. Dem hämtade tallrikarna och bar ut dem.  Senare så kom de tillbaka igen me samma låt har jag för mig men denna gång hade dem skjortorna uppknäppta, slipsarna runt huvet och solbrillor på sig. Därefter skule man bara ihop sig med en viss person som var bestämt och man fick ta efterrätt och byta plats så man satt med rätt person. Jag hamnade me Molly å Cludia i F4 och de satt mycke närmare kanten på andra sidan..Till efterrätt var det glass, grädde och bär. Mums för magen.

Och sen kommer det roligaste på hela kvällen. Britt ställer sig längst fram och säger att nu kommer den riktiga efterrätten. Detta har vi vänta på hela kvällen och då slår de på låten " I am too sexy for my shirt" och ut kommer nu killarna utan tröjor på de flesta av dem och alldeles oljiga. Dem va jätte roliga, medan de tog utan från borden gick de runt å dansade och gjorde massa andra roliga saker. Haha, skit kul Alla typ skrek, skarattade, tog kort, filmade el busvisslade. Jag tog båda kort och filmade och jag kanske även hurrade lite oxå. Haha. Sen var det i princip sluta å man gick hem. Jag fick däremot vänta ganska länge på att pappa skulle hämta mig men va fan. Jag hade verkligen skit kul

Jag vill tacka alla killarna för att ha förgyllt våran kväll. Mycket skratt som ibland orsakade lite tårar..haha.

Om det e någon som vill se bilderna så har jag lagt upp dem på bliddagboken. Jag filmade ju även, den snutten e jätte rolig men jag tänker inte lägga ut den på nätet tyvärr.

Gå in på: halinn.bilddagboken.se (för att se bilderna)

Vill bara avsluta me att säga att min pollen e förjävlig. Idag har jag typ nyst 1000 ggr, det rinner i näsan, jag har en irreterande hosta osv. Jag längtar verkligen till att allt e över och sommaren.

kram<3

Tjejer(vi måste höja våra röster för att höras)

Japp, då sitter man här nyduscad och fräch. Hehe. Kan bara säga att det e härligt med det varma vädret men skit jobbigt me pollen. Skoldagen var väl okej, jag hade ingen vanlig lektion. Började vid halv nio då med Nationella i Engelska A, det var läsdelen. Jag var sist kvar och satt tiden ut. Jag tyckte det var ganska svårt och det gick väl inte så himla bra. Därefter var det rast och sen var det hördelen på nationella. Den gick däremot bättre missade bara några enstaka frågor. Sen var det rast igen, som var ganska kul. Det på fick ett papperskrig mellan vissa i klassen. VIlket var väldigt kul. Tydligen så hände nåt kul på bussen som jag ej vad me i och JAG BRYR MIG INTE OM DET. Sen hade vi kursinfodag då man fick gå runt och kolla vad olika kurser var för något. Det e nämnligen nu och fram till den åttonde maj som vi kan välja vilka kurser vi ska läsa till 2:an. Vi som går teknik får mer poäng än andra, vi ska ha 400 poäng. Jag har inte riktigt betämt mig för vilka kurser jag ska läsa så jag återkommer till det en annan dag.

Sen så vid tolv så åkte jag hem. Käkade lunch som min snälla mamma tillagat. Därefter var jag duktig och skrev och förberdde inför Engelska provet imorron. Då man ska skriva lite om boken man läst, jag kom aldrig igång me den boken jag läst. Så jag tog en bok jag läst för nåt år sen el nåt. Känns skönt och ha gjort det.

Vid fyra så ska jag åka iväg till slussen där jag ska möta Jessica. Vi ska sen åka iväg till skolan för det är en tjejkväll. Det enda jag vet är att vi ska käka middag. Får se vad som mer görs, såklart umgås me tjejerna. Det blir nog kul hoppas jag.

Nää, nu ska jag fixa mig iordning. Tänkte berätta om hur det gick på sköndalsdagen i söndagen för de nyfikna, gör nog det imorgon.

kram<3

Oh vilken härlig dag....

Japp, det kan man verkligen säga. Fick för första gången på länge verkligen sova ut. Jag sov väl till halv elva och jag gick väl å la mig vid elva i går kväll så:P

Fick se att det var ungefär samma härliga, varma väder ute som igår. Vilket var tur för vi skulle åka och se brorsans fotbollslag sköndal spela hemmamatch mot Värmdö i div. 3. Brorsan har ju brutit fingret å e ju målvakt så han får inte spela på en månad men titta kan man ju alltid göra. Vi kom dit precis när dem skulle börja, mamma köpte varsin chokladboll till mig å brorsan. Sen gick vi till andra sidan där några av brorsans polare stod. Deras spel var till en början ganska segt men dem fick snabbt igång spelet. Och de spelade väldigt säkert och efter första halvlek så stod det 2-0 till sköndal och Niklas hade gjort alla målen. Andra var lika bra nästan bättre än första. Sköndal ägde verkligen spelet. Och Niklas var inte nöjd med sina 2 mål, det blev ett till å ett till å ett till. Och sen mot slutet så fick Younes göra ett mål. Matchen slutade 6-0 och alltså 5 mål av Niklas. Imponerande. Sen så åkte vi hem å nu sitter man framför datan. Får se om jag ska göra nåt nyttigt som att plugga el städa rummet får se.

I kväll ska jag nog bara slappa framför teven och titta på körslaget. Heja Brolle!!

Imorgon så e det sköndalsdagen. Då tjejer och killar födda 96 upp till seniorer e blandade i 8 lag, i 2 grupper. Det spelas då match och sedan ett slutspel. Jag e i lag Sköndal Wild cats och kommer ha röd tröja. Brorsan lyckades hamna i ett lag i samma grupp som jag. Så vid 16:40 i morgon så kommer vi att mötas. Det kommer att bli en tuff kamp oss emellan.

kram<3

Sommartider....

Kan bara säga, fan vilket härligt väder. Varmt å soligt. Detta har man fan längtat efter.

Jaja, nu över till dagen. Den var väl ska man göra ganska seg. Började 8 me 2 h kemi, höll på me övninguppgifter skit segt. Jag å Becca bad typ om hjälp nästan hela tiden, vi pallade inte leta upp det i boken. Sen så på rasten så åkte vi upp till sjuan, sen när vi skulle åka ner det var det hände. Becca hade lyckats trycka in massa knappar(man brukar bara kunna trycka på en våning). Hon tyckte att vi skulle ned till tvån, men så tröck på trean. Då tryckte hon in flera andra knappar. När vi kom till trean så öppnade jag dörren för att den skulle åka ner. Det som då hände när dörren stängde, var absolut inget. Jag försökte då öppna dörren men det gick inte. Då fick jag lite panik, hehe. Sparkade på dörren. Men det löste sig, Becca tröck på stopp knappen och dörren gick att öppna. Så nu har du väl lärt dig en läxa va, BeccaxD

Efter kemi hade vi ToF, men typ bara i en timme, för det var några som inte hade gjort provet som skulle göra det. Vi slutade då vid 11:10 å nästa började 13:00. Så jag å Becca satt å chillade i cafeterian och jag käkade en toast. Efter ett tag började vi tröttna sp vi gick å hämtade våra grejer och gick upp mot buss hållplatsen där uppe och gick seddan ute mot berget med utsikt över vattnet. Där låg vi å solade i den härliga värmen och smaskade på godis å läsk. Sen blev kl till slut ett å Linnéa och Marcus höll i lektionen. Det var killerboll och sedan spökboll.

När man sedan gick därifrån så kunde man dra upp jeansen så det blev som knickers och bara ha linnet på sig. Jag följde me Becca in till stan för hon skulle träffa någon kille som skulle sälja en ipod touch som han sålde på blocket. Vi åkte till St:eriksplan, först så var Becca tvungen att hitta en bankomat för att ta ut pengar, så vi fick gå runt å leta men hittade ganska snabbt en. Becca var ganska nervös för att träffa den där killen, visste typ inget om vem han var. Nästan direket efter hon tagit ut pengarna så träffade vi killen. Vi kollade på honom sen kollade han på oss och frågade om Becca var Becca. Killen var verkligen jätte snäll och vänlig. Han var väl typ mellan 20-25 år kanske. Vi hade typ haft massa konstiga tankar om vem det skulle vara. Men han var raka motsatsen vilket var bra. Sen så åkte vi till hötorget å käkade varsin pommes me läsk på donken å sen köpte hon hörlurar. Därefter åkte jag hem  å hon till någon släkting.

Nu sitter jag här, fett trött och hungrig hehe. Det verkar som man fått lite färg i allafall. Hoppas det här vädret håller i sig. Det känns typ som sommar. Men det e ju inte så långt kvar.

Ha en trevlig kväll alla glada:D

kram<3

Take on me....

Det va nu några dagar sen jag skrev men har inte haft lust. Jag skulle ju berätta om helgen. Jag kan kort säga att den var jätte bra. Det var jätte roligt att gå på SM-finalerna i innebandy me laget. Vi satt ju i en loge, det va skit bra platser. Man kände sig som värsta kändisen man gick typ in på baksidan å sen så blev man visad vart man skulle. Sen så fanns det en bar där man kunde köpa smått å gott. Tyvärr då gick det inte som vi hade hoppats i herr matchen, men den var riktigt spännande. Det slutatde 4-4 efter fulltid och efter 10 min förläning stod det samma. Allt avgjordes på straffar.

Jaja, i måndags gick det väl bra. Men alla tester å sånt var fett jobbigt både psykisk och fysiskt. Jag gör tydligen något konstigt när jag andas in. Jag fick några andningövningar som jag ska göra varje kväll, ska tillbaka dit igen. Sen så i tisdags kom min kära bror hem från sin spanien resa, det var jätte kul att se honom igen. Hade faktiskt saknat honom. Han hade köpt presenter till hela familjen och massa godis till mig. Han e faan skit snäll. Han hade faktiskt blivit lite brun. Jag hade även samhällsprov i tisdags det gick väl okej tror jag. Igår så hade jag träning, det gick väl bra. Jag skulle ta det lugnt hade de sagt på sjukhuset, så jag tog det lugnt på alla övningar sen på slutet när vi skulle köra match så tog jag det inte lugnt. Jag fick köra back eftersom jag skulle ta det lugnt. Men det gick ju som det gick. Skit svårt o andas å sedan en smäll på armbåden och en hård boll på benet.

Vilket både resulterade i blåmärken. Jag har ju flera blåmärken på benen å armarna från idrotten förra veckan.  Mamma å Amanda tycker det ser ut som om jag blivit missahandlad, hehe. Märket av bollen ser ganska lustig ut. Det mesta e rött som om man precis fått bollen där sen så e det blått. Det gör ganska ont när man kommer åt den. Men men, spelar man innebandy så tål man ju sånt.

Nää, nu ska jag avsluta. Jag tror nog inte jag tänker plugga idag, tänkte ta en slapp kväll å eftermiddag. Imorgon e det äntligen fredag. Jippi:D

kram<3

Every breath you take...

Första gången jag använder samma låttitel, men den stämmer så bra in på dagen. Jag ska snart åka i väg till sös och göra ett astmatest. Jag ska springa på ett löpband och andas in torrluft typ. Jobbigt värre. Men förhoppningsvis hittar dem varför min astma e så jobbig.  Hela grejen tar 1,5 timme, men ska nog inte springa hela tiden.

Tänkte skriva ett till inlägg senare och berätta om den härliga helgen som var.

Jag ska nog även plugga lite sam och svenska.

Nää, nu måste jag byta om.

Önska mig lycka till.

kram<3

Leva livet..

Japp, då sitter man här med en ny snygg frissa. Blev rätt så nöjd med den. Hade tidig klipptid men det gick bra iallafall. Brorsan åkte imorse, vid 04:30 åkte han iväg med några kompisar till skavsta flygplats där han med sitt gamla fotbollslag kbk ska åka till barcelona. Ikväll ska de gå på match.

Just det, gårdagen var riktigt lyckad. Jag mötte Alexandra å några av hennes polare utanför kungshallarna sen gick vi till den kinesiska resturangen. Där resten av folket kom efter en stund, vi blev toltalt 13 st. Det var ganska många cyberelever, det var alexandra, jag, Jessika, Cicci(går i F3 tror jag), mathilda(går i 2:an estet), sen killarna filip, rikard och andreas som går natur. Jag har matte med dem. Sen kom några andra av alexandras polare, Josefin som hon dansat med, två killar som hon jobbar med: Dan och Jacob, en gammal kompis till henne camilla och sen världens underbaraste bög alex:P

Buffé var jättegod och alla umgicks å hade roligt. Det var en hel del garv under middagen. Efter sju började vi röra oss mot bowlingen. Vi bowlade på kunsholmen och vi var uppdelade på 3 banor. Jag hamnde med mathilda, filip, rikard och andreas. Det var riktigt kul, det var riktigt disco stämming med musik å häftiga blickande lampor. Riktig party stämming. I början gick det inte så bra men sen kom jag igång och det gick bra. Jag hade dessutom jätte ku´l och lärde känna killarna och mathilda. Riktigt roliga och snälla killar. Tyvärr så varade bowlingen bara i en timme, det hade varit roligare om det var lite längre. Jaja. Sen tog det en stund för hela bunten att ta sig till t-banan. Först stannade folk å rökte utanför bowlingen å sen stod vi en stund å väntade innanför spärrarna. Sen gick hela bunden ner till perongen. De flesta skulle vara i mitten av t-banan medan jag å jessika skulle vara långt fram. Men hela bunten gick dit, men alex såg att vi skulle stanna så han sa hejdå å vi fick en kram. Han e nog den skönaste, gulligaste jag träffat. Hoppas jag träffar honom igen. Sen kom alexandra och jag av oss varsin kram och vi tackade varandra. Sen gjorde jag och Jessika sällsis till T-centralen.

Pappa mötte mig sedan vid skärmarbrink, övriga familjen hade varit å kollat på brorsan fotbollslag köra första matchen i st:eriks-cupen. Han får än inte spela, men han tittade på. Så vi åkte efter pappa hade hämtat mig och hämtade mamma å brorsan för matchen var slut. De mötte Stureby och det blev 4-1 till sköndal, jätte bra. Förutom att Sturebys mål tydligen var en miss av sköndals målvakt. Jaja....Sen åkte jag hem å la mig nästan direkt. Jag var ganska trött.

Jag kan bara säga att innebandymatchen på idrotten igår har lämnat sina spår i ett antal blåmärken. Men sånt dål man ju.

Nää, nu måste jag sluta måste duscha av mig efter klippningen. Sen ska jag ta nåt mellanmål, därefter ska jag röra mig till globen för att möta laget för att gå på dam-finalen i innebandy. Vi kommer att sitta i en av logerna, i handelsbankens för en av tränarna jobbar där. Sen ska vi nog käka på donken. Jag kommer att kolla på herr-finalen hemma på tv.

kram<3


Livet e en fest...

Hinner inte skriva så mycket idag. Jag har precis käka några varma mackor som min snälla mamma fixat tills jag kom hem. Jag ska när som helst gå å duscha och börja göra mig iordning. För jag ska möta Alexandra å hennes polare inne i  stan vid 16:50. Vi ska ju först käka buffé och sedan bowla. Det ska bli skit kul.

Dagen har väl varit okej, den kunde varit bättre. Dagen började med kemi, där man redovisade. Vi var 10 st, rätt många för att vara kemilektion, haha. Sen hade vi 3 h ToF, fyy faan säger jag bara. 3 timmars lektion e bara för långt. I mitten av lektion såg vi världens sämsta å tråkigaste film. Typ hälften satt och sov. Läraren verkade inte bry sig. Sen fick vi som tur va sluta lite tidigare så vi gick till idrotten. Becca hade glömt sina idrottskläder men tagit me gympadojor. Så hon hade idrott i leggins, klänning å min tjocktröja. Smart där becca. Sen så var hon fett flummig i omklädningsrummet.Haha. Roligt värre. På idrotten var det klassen val och nästan alla körde innebandy. Det va fett kul, fast jag fick en hård boll på handen av Joel så den blev alldeles röd. Men sånt dål man om man e innebandy spelare...

Sen var klockan typ 13:45 när vi slutade absolut senaste dagen. Så när vi skulle ta 58 bussen så var det fullproppat på hållplatsen. Sen kom en liten buss, men jag valde att ta den mot Nacka sjukhus och gick av vid finnbergsvägen och gick til henriksdal. Jaja, hem kom jag tillslut.

Nää, du ska jag fixa mig i ordning. Förresten, vilket härligt å varmt väder vi har idag:D

kram<3

Det är över nuu....

Japp, jag har precis skickat iväg min lab. rapport som ska vara inlämnad imorgon. Men jag gjorde klart den idag eftersom jag inte har tid imorgon. Jag slutar ju 13:50, sen så åker jag hem duschar, käkar å gör mig iordning. För vid 16:50 ska jag möta Alexandra å hennes polare inne i stan. Hon fyller år imorgon å hon har bjudit mig på bowling och buffé. Först ska vi käka och sen bowla, det ska faktiskt bli väldigt kul. Men jag tror att jag bara känner henne å Jessika, men men. Trevligt att träffa lite nya människor.

Nu ska jag bara lata mig framför tv:n, jag känner mig riktigt duktig att jag gjort klart den. Ska nog ta mig nåt litet kvällsfika oxå.

Ha en trevlig kväll & härlig natt!! Haha:D

 Imorgon e det äntligen fredag ;D

kram<3

100 år från nu(blundar)

Inte riktigt 100 år men detta e mitt 100:ade inlägg, trevligt hehe. Japp, då var det redan tordag. Eftersom jag hade studiedag i tisdags så "missade" man en dag, det känns som att det e torsdag imorron istället för idag. Ja, denna dag var inget som det brukar. Igår fick vi reda på att vi skulle ha nationella på morgonen och klassen blev uppdelade i olika grupper, skulle man sitta i olika klassrum. Det var sagt att jag skulle vara i K73, men det stod på anslagstavlan att vi skulle vara 5 i varje klassrum. Där var det typ det. När jag stod å titta vilka klassrum vi hade så kom Robin och läste oxå. Klockan var väl några minuter i nio, jag hängde på honom för att hitta ett klassrum. Det blev tillslut K67, där klassrummet inte hade öppnat än.Vi växlade några ord innan och han e en schyst kille typ ;P  Vi hamnde i samma klassrum som esteterna i 1:an, jag satte mig längst bak och Robin satte sig brevid. Det kändes konstigt, det var bara vi från våran klass i det rummet, hehe. Sen efter ganska lång tid så kom även Joel in, men han kom långt efter mig och gick före mig. Han kan inte ha skrivit mycket. Det man skulle göra var typ att skriva en uppsats typ om ett vist ämne. Jag skrev om förra sommaren och resan till cypern. Det blev 3-4 sidor.

Efter provet så slutade vi, ToF var alltså inställd. Men jag slutade inte jag hade ju spanska. Så först satt jag ensam, sen hängde jag lite me Alexandra. Därefter hängde jag på Amanda, Elin, Andrés och Lisa på en liten promenad. Det var ganska kallt, det blåste som fan. Sen var det spanska, men läraren var inte där utan det var en från adrimistrationen och gav oss några ord vi skulle lära oss. Men vi fick inte gå, vi som inte hade målat en kub. Alla på skolan måste typ göra det. Det e en uppgift, med olika sakerpå varje sida, dem kuberna ska imorgon ställas ut på diselverkstan. Så vi som inte hade gjort det fick göra det, jag gjorde 2 sidor av kuben pallade inte göra mer. Sen så tog jag bussen lite senare hem.

Nu ska jag börja skriva på labrapporten som ska skickas in imorgon, jag tror att det kommer vara en av de svåraste labrapporterna att skriva hittills. Just det, imorron ska man presentera en grej på kemi oxå, palla asså.

Vill bara avsluta med att säga att Sebastian Rajalakso är den nya kungen i DIF alltså. Han har gjort 5 på 5 matcher. Ett mål i varje match. Han gjorde så att DIF klarade sig igår.

 Kungen till vänster, såklart ;)

kram<3

Solo i Stockholm.....

Asså vill bara säga att den låten e skit bra, det e Brolle Jr som sjunger den. Den passar ganska bra in på mig för jag e ju än så länge solo i stockholm. Hehe, jag ska försöka skriva ett kort inlägg, det har blivit så himla mycke de senaste dagarna och jag vet att det kan vara ganska jobbigt att skriva. Men jag har mycket på mitt hjärta att berätta.

Idag var kanske inte den bästa, jag har som ni vet köpt en ny väska i går. Så när jag redan var några minuter sen så kom jag på att jag glömt nycklarna. Så jag sprang hem igen, inte så smart att springa, jag e ju försyld me halsont å hosta. Sen var det raska steg t-banan, fick gå den vanliga vägen eftersom jag hade mina nya vita skor. Gjorde sällis me Becca i princip hela vägen till plugget. Vi kom kanske nån minut sent, vi fick sätta oss på olika platser, tyvärr. Men jag hamnade brevid Alexandra, vi hade ganska kul. Vi satt mest å garvade å flummade när Robban gick igenom de rätta svaren på förra provet. Där jag som väntat fick IG på, typ hela klassen fick det. Medianen var 9 poäng och G var 14p. Haja. Sen hade vi en timma kemi, kul...not. Vi gjorde nån uppgift i grupp som man ska presentera på fredag. Sen så på rasten mellan kemin å engelskan så säger några i klassen att vi ska ha Nationella i Engelska imorgon. VA?? Fattar ingenting, läraren hade sagt att vi skulle ha ett v.18 typ. Sen när vi kom in i klassrummet så påminde hon oss om provet och alla ba "det har du aldrig sagt", hon ba "jo, någon gång har jag sagt det". Frågan e när hon sa det, jaja. Hon e lite konstig. Vi ska då alltså skriva en uppsats imorgon på ett bestämt ämne. Man som hoppades att man skulle slippa detta efter nian. Men icke sa nicke. Vi skulle dessutom haft ett prov idag på pronomer typ, men kopiatorn fungerade inte så vi fick gå hem typ 1 h å 40 min tidigare. Nice.

Nu hemma har jag bara lyckats plugga lite spanska. Fattar inte riktigt hur man gör. Jag har ju träning på onsdagar men eftersom jag e för sjuk för att träna så tänkte jag titta på. Men det skulle bli så krångligt å så. Mamma tycker dessutom att jag ska vara hemma och vila inför morgondagen. Våra måndagsträningar har dem nu tagit bort så jag hinner bara träna en gång innan sköndalsdagen, berättar vad det e en annan dag.

Jaja, nu börjar inlägget bli för långt igen typiskt mig. Ja, en sista sak jag kommer ha sovmorgon imorgon iallafall eftersom vi har Nationella på morgonen. Vi börjar då 9 och kommer troligen inte ha någon ToF alls.
 
Ikväll så ska jag nog glo på fotbollsmatch på tv4 sport där de kör Djurgården - Örebro. Där blir det nog en lätt seger. Go D.I.F!

kram<3 

Material girl

Japp, jag kom hem för ett ganska långt tag sen från brorsans träning. Han får ju inte träna riktigt än, men han ville titta en stund. Så jag klädde mig varmt och stod me brorsan och tittade när fotbollskillarna tränade. När brorsan hämtade en boll så hade laget en liten paus så började Elliott komma mot oss men först ställde han och hoppade i vattenpöl. Smart Elliott el som brorsan säger Ellfjott:P

Nu över till hur dagen var. Det var som sagt studiedag och ingen skola. Men det stod i ett mejl att man skulle få inlämning uppgifter av lärarna som man skulle göra och melja in för att få närvaro. Men vi fick ingen uppgift att göra. Vi hade fått lite instuderingsfrågor inför ett samprov typ nästa vecka, men inget som skulle vara gjort idag. Så jag drog till globen me mamma vid typ 10 för att shoppa lite. Det var ju rätt så lugnt vid den tiden, men det var rätt nice för då kan man ta det ganska lugnt. Jag shoppade för ganska mycket men jag kommer gå uppåt igen, brorsan e skyldig mig typ 1000 kr, pappa ligger efter me att ge mig studiebidraget å mamma ska ge mig 300 kr.

Äsch nu över till vad jag köpte. På H&M köpte jag ett par snygga jeans, ett randigt linne och en jätte söt sommarklänning. Sen så köpte jag en snygg väska på "accessories" el vad butiken nu heter. Jag fick ett block å en engelsk bok av mamsen. Jag köpte även ett par snygga skor på stadium och sen så köpte jag en grej till Alexandra som fyller år på fredag å så köpte jag en ring till mig sig. Jag tror att jag fick med allt nu..hehe. Jag käkade oxå på fiket utanför "din sko", tog en lasagne. Riktigt god. Sen när vi nästan var klara så tog vi en fika på "Waneys coffee". Därefter gick vi hem igen. Sen så har jag bara slappat.

Jo, förrsten brorsan har kommit in i målbrottet..haha. Det hände typ i helgen. Min lillebror håller på att bli stor nu hehe. Han e 175(han har ej slutat att växa) och han e 13 år, fyller 14 i september. Vill bara tillägga att jag e 166,5 och blir därför retad av honom. Men nu kan jag reta honom för målbrottet..nej så elak ska jag inte vara.

Nää, nu ska jag sluta skriva. I morron e den värsta dagen på hela veckan. Börjar 8 me 2 h matte b, sen en timma kemi och sen 2 timmar engelska fyy faan säger jag bara.

kram <3

The winner takes it all...

Japp, då var det måndag igen och ny skolvecka efter en vecka ledigt. Det var väl sådär skoldag, första lektionen var sam där en kille från "unga aktiesparare" kom och höll föredrag. Sen trodde jag & becca att vi skulle ha engelska prov. Typ hela klassen åkte hem men vi tänkte va duktiga å stanna kvar. Men när Nicklas gick till lärare och frågade om vi hade eng-prov idag så svarade hon: "va, har vi engelska idag?". Seriöst, bra lärare. Det betydde att jag hade 2 h hål, jätte kul not. Därefter var det seg spanska. Jag kan säga att jag fortfarande e försyld. Jag e snuvig, hostig å ont i hals och huvet. Börjar fundera om jag både e försyld och att pollen slagit till. Får väl se, men det blir ingen träning för min del idag heller.

Appropå min titel idag så e det från i lördags då min brorsas innebandy lag sköndal hade 2:a slutspelsmatchen borta i salem mot salem som låg i div. 2(nu 1) medan sköndals b-lag låg i div. 4(nu 3). De lag som förlorade åker ut. Tyvärr så blev det så men det var nästan förväntat. Sköndal saknade flera av sina bästa spelare och inställningen innan var inte den bästa. Men det var ganska jobbigt å se. När det var typ 5 min kvar å en av killarna skulle byta så sparkade han i sargen han var skit förbannad. När slutsignalen väl gick å lagen tackat varandra slängde 2 spelare iväg sina klubbor och när den ena, Elliott skulle hämta klubban så sparkade han i sargen å när han kom till avbytarbänken för att hämta sina saker så sparkade han i sargen igen och man såg att han var nära på att gråta. Brorsan som inte kunde va me berättade att det var rätt så tyst i omklädningsrummet. De var nog besvikna och frustrarade. Vill bara säga att när detta lag vinner så kan man knappt se det.  De lunkar av plan som ansiktsuttrycket, "har det hänt nåt el?!"
 Robbans mamma berättade att i bilen påväg hem så var det knäpptyst i bilen, det kändes knappt som om "MP" och Robban andades. Hehe, jag förstår dem.(Robban var han som sparkade i sagrgen flera ggr innan matchen var över).

Sen igår så var jag + familjen hemma hos min farbror med familj. Han hade fyllt år. Det var jätte kul att träffa dem + övriga släkten. Sen så hade hans dotter Ella blivit så stor hon blev 8 månader samma dag som han blev 41. Sen på kvällen så åkte jag, pappa å brorsan och tittade på brorsans lag i fotboll som spelade en vänskapsmatch mot tellus. Det gick sådär det blev straff till dem i början av match, det var tackvare Robban hehe. Sen gjorde de 2-0. Sköndal hade många chanser, och tillslut så gick passningen fram perfekt från "MP" till Kevin som äntligen fick slå in ett mål. Han hade haft många chanser tidigare. Det slutatde 2-1 tyvärr men men, det var ej en viktig match å brorsan stod ju inte i mål

Nää, nu har jag skrivit för mycket som vanligt. Har studiedag imorgon, ska typ ut å shoppa lite då.

kram<3

För kung & fosterland...

Idag så kom det ett brev till mig från Pliktverket,  som alla födda 91 får i år. Där försöker de få dig att gå  lumpen. Först ska man göra ett lämplighetstest, om man går vidare blir det mönstring osv. Som tur e att det e frivilligt för oss tjejer, vilken j-la tur. Jag tänker inte göra lumpen, jag tänker inte ens testa om jag skulle va lämplig. Det e jag säkert men palla asså.

Ska nu skriva rent sam-uppgiften som skulle varit inne förra veckan, men den har inte blivit gjord. Men om jag känner min samhälls lärare rätt så gör det ingenting att den kommer in lite sent hehe.

Igår kväll så åkte jag me pappa för å hälsa på brorsan på sjukhuset. Han delade rum me en liten kille som kanske va 3 år eller nåt. Det var ganska jobbigt att se honom, men ändå inte. Nu var han ju opererad och fick morfin som smärtstillande. Han var jätte glad av att se mig och samma här. Han berättade att när han ropade på min på morgonen var för att han ville se mig. Det kändes då som att han trodde han höll på att dö. Mina föräldrar sa senare att han hade nog en näradöden upplevelse. Efter en stund på sjukhuset åkte jag å föräldrarna hem, han var så stor å duktig att han stannade där sj under natten. Men jag fick flera mess från honom under natten om att ungen som han delade rum med hade ont å skrek. Så brorsan har nog inte sovit så bra.

Men nu i eftermiddag blir han utskriven, det  blir skönt. Han var väldigt uttråkad igår. Och så får jag ta hand om min lilla älskling. Det var under gårdagen som jag insåg hur mycket jag älskar honom och hur mycket han betyder för mig. Mamma å pappa sa dessutom att jag å brorsan har en väldigt nära relation. Jag har inte tänkt på det men det stämmer nog.

kram<3


Sick and tired

Sitter här hemma ensam å lyssnar på musik å jag har lugnat ned mig lite. Jag kan säga att min försylning vägrar att släppa. Jag e fortfarande täppt, snuvig, hostig å ont i halsen så jag har varit tvungen att avstå båda träningarna denna vecka. Jag hoppas på att jag blir bättre men jag ska ju inte klaga.

Min bror ligger nu på uppvaket efter operationen som jag tror gick bra. Mamma och pappa finns vid hans sida. Mamma berättade i ett tidigare samtal att de åkte me blåljus till sjukhuset. Pappa ska tydligen komma hem snart för att hämta lite kläder till brorsan, han måste typ stanna där en dag eller 2. Tycker jätte synd om min lilla älskling. Jag tror att jag ska följa med sen när pappa kommer å hämtar kläder. Jag måste träffa honom å se hur det e.

Jag skulle ha gjort och lämnat in en sam-uppgift förra veckan. Men eftersom internet e lite knäppt så har jag inte gjort det. Jag tänkte igår att jag skulle göra den idag. Men det kommer inte att bli av idag pga allt som hänt. Om läraren frågar sen får jag väl säga som det var...

Nää, nu ska jag nog stoppa i mig något. Jag har inte varit så hungrig nu på morgonen men det e ju ganska lätt å fatta. Men nu har jag blivit hungrig måste ju käka lite innan jag ska dra till sjukan.

kram<´3


Det gör ont..

Japp det kan man lugnt säga att min stackars bror har. Jag vaknade i morse av att mamma öppnade dörren å sa att brorsan har jätte ont i magen. Jag hörde hur han skrek å grät. Han bad mig komma så jag gick upp och gick in til honom. Där låg han i sin säng å verd sig i smärtor, han kallsvettades,  skrek å grät. Jag satte mig på sängen och kramade om min stackars bror. Det var en väldigt jobbig syn att se för min bror han e väldigt smärt tålig. Så om han har så där ont då har han verkligen skit ont. Jag gick ut därifrån, mamma stod i telefon hon hade ringt 112 och skulle bli kopplad men inget hände. Hon la på å ringde igen. Jag gick ut därifrån å stod i köket me mamma. Brorsan lyckades ta sig ut till oss och efter en stund var han tvungen att springa ut på toa för å spy. Mamma pratade just då me nån på larmcentralen, det bestämdes att en ambulans skulle skickas. Jag orkade inte med att höra min bror, jag tyckte det va skit jobbigt så jobbigt att jag började gråta. Alla tycker säkret att jag e jätte larvig men nästan alla skulle nog nästan göra det i en sådan situation.

Jag satt vid datorn å försökte tänka på nåt annat vilket var svårt när han skriker över hela lägenheten. Mamma gick å klädde på sig. Hon hann inte ens äta frukost å pappa var på jobbet. Det kändes som evigheter innan ambulansen kom, det var 2 kvinnor som kom med den. Dem ringde på och kom in, brorsan klarade att med hjälp komma ned i ambulansen. Mamma frågade om jag ville följa med men jag pallade inte. Jag skulle mog bara suttit å grinat. Jag har dessutom inte käkat el nåt sånt. Så mamma åkte me brorsan till Astrid Lindgren tror jag att det blev och pappa han skulle lämna jobbet när han visste var de skulle.

Aa nu sitter man här helt själv, känner mig ledsen å orolig för min kära bror. Väntar nu på samtal från mamma el pappa där de säger hur det e me honom. Jag orkar inte käka någon frukost jag e inte hungrig.

Jag tycker dessutom synd om brorsan inte bara för alla smärtorna i magen utan även för en annan smärta. Det e ju så att hans lag i innebandy har en tuff slutspelsmatch på lördag. Brorsan gjorde illa fingret i fotbollsmatchen i fredags å va i måndags på Astrid lindgren. Det visade sig då att en lite bit i fingret var av. Så han fick nåt som stabiliserade fingret. Men han får inte idrotta på 2 veckor. Men pappa tyckte då att han kunde få va me på matchen om det behövdes men nu blir det inget av.

Jag fick precis ett samtal från mamma på sjukhuset, brorsan måste tydligen akut operaras. Det var någonting med testikeln och de måste operera fort så att han inte får några men. Stackars brorsan.

                                                                                                                   Orkar inte skriva mer :(    

Det blir aldrig som man har tänkt sig....

Det kan man lugnt säga alltså. Jag har den senaste tiden varit helt hopplös på att blogga och detta av flera orsaker. Det har inte varit som vanligt hemma men det börjar bli det nu...internet fungerar dessutom ingen bra. Det e nåt fel på rautern. I allafall så har jag väl haft det bra, det har varit en hel del plugg å träningar. Åkades fram å tillbaka på brorsans lags matcher i både fotboll och innebandy.

Denna vecka var rätt så lugn, hade matteprov i onsdags som gick åt helvete kommer att få IG. Jag får väl göra skit bra jobb på inlämningsuppgiften och nationella. Sen så har jag fått stå ut me lite tjat å oro från en viss becca som nu i lördags morse åkte utomlands för första gången. Men som en snäll kompis så var det bara att stå ut och stötta henne. Nu hoppas jag att hennes resa gick bra och att hon har det skönt där nere.

Fredagskvällen spenderades bredvid en fotbollsplan på ingarö. Det var nämnligen brorsan å hans lag som hade träningsmatch mot ingarö. Det var en bra match, där brorsan skötte sig bra i mål. Efter 1:a halvlek så stod det 1-1 fast sköndal hade klart varit bättre än dem. Sen i 2:a så var det klart övertag av sköndal och i de sista 10 minuterna så slogs det in några bollar. Sköndal vann tillslut med 4-1 och brorsan stukade tyvärr sitt långfinger.

Men igår så var det jobbigt värre. Nu gäller det först att hänga med i svängarna. Brorsan spelar i innebandy i sköndal P94. De har 2 lag i 2 olika serier men det e i princip samma killar som spelar. A-laget slutade 2:a i sin serie och kommer att flyttas upp en division. Medan B-laget vann sin serie överlägset och kommer förutom flyttas upp en division oxå spela ett slutspel me de bästa lagen. Hoppas nu hängde med där.

Så igår så var det första förkvalsmatchen ute i Bro, en bit här ifrån. Där skulle de möta Sigtuna, kl.17. Matchen började som den skulle å alla nära å kära som var där å hejade på killar satt på ena sidan. Fy vad alla skrek och hejade på. Jag tror att jag aldrig skrikit så mycket på en match. Matchen var väldigt jämn och efter 1:a perioden stod det 0-1 till Sigtuna. (De spelar 2x20 min). Sen hann bara matchen i princip börja förrens motståndarna gör sitt andra mål. Då gällde det verkligen att skärpa till sig, för om man förlorar så åker man ut ur slutspelet. Men sen ett par minuter senare så hade sköndal skärpt till sig och då satt första målet av "ML". Skit bra. Sköndal fortsatte att spela bra och dem fick Sigtuna i gungning. Sen så satte "MP" andra målet när det bara återstod 9:30 min kvar. Sköndal hade många chanser på slutet men det blev inga fler mål från inget av lagen. Det blev då en förlängning som spelas i 5 min där 1:a målet vinner. Och det var en j-la kamp från båda sidor. Ibland var det vissa slarv som kunde ha resulterat i ett mål för motståndarna. Det var bara 52 sekunder kvar och man började bli orolig för att det skulle bli straffar då passar Robban Elliott och han klipper till och sätter den. Hela laget inkl. tränarna flyger in på planen i ett glädje rus. och vi på läktaren flyger upp från våra plater å jublar. Fyy fan vad härligt alltså. Jag satt fan å skakade under matchen.

Nästa helg så spelas nästa match borta i Salem mot Salem på morgonen. Får se hur det går, det blir nog ett ännu tuffare motstånd jag hoppas på det bästa.

Nää, nu e det nog. Tänkte bara säga att jag har VTFF nästa och e då ledig. Det passar väldigt bra för jag e nämnligen sjuk, är försyld å har ont i halsen.

Vill bara avsluta med att göra reklam för grabbarna. Ni e fan kungar.
http://www.sportnik.com/group/26579 (tänk på att bilden e tagen förra året, killarna har vuxit :P)

Go Sik!! Kram<3

RSS 2.0