We are the champions....

Sitter här hyfsat nyduschad. Skulle egentligen gjort det precis när jag kom hem. Men käkade först lunch, strechade å fasnade vid datan en stund. Om ni undrar varför så hade jag idrott som sista lektion. Jag blir fan galen, ni som läste gårdagens inlägg vet att Andres sprayade ned mig me Amandas parfym. Min luva på jackan stinker, håret stinker lite fortfarande efter 2 tvättar, min väska luktar. Igår luktade det i hallen å där jag va i lägenheten. Ska fan hämnas på honom. Så j-la mycke asså.

Ja, men dagen va väl som vilken tisdag som helst. Började me en timma samhälle, sen matte b, va skit trött å fattade inte så mycke. Fast Joy klodde de flesta han satt upp å typ sov under genomgången utan att läraren märkte.Därefter va det svenska å boksamtal i grupp. Min grupp började, Nicklas å Oskar B va i min grupp. Vi satt fan i 40 min me läraren. Så det va bara 2 grupper som hann göra, om man inte hade boksamtal så jobbade man i ett häfte. Sista lektionen va idrott å tampet. Det va väl okej, kanske inte det roligaste. Det blir nog roligare imorrn då det e "klassens val".

Tänkte bara berätta snabbt om gårdagens träning. Vi har 2 från laget sen så va även min brorsa me å tränarens andra dotter. Vi va asså 4, värsta manfallet denna vecka me. Micke tyckte det va kul att brorsan va me å eftersom han inte har nån träning på onsdag så ska han träna med oss igen.

Nää, nu måste jag sluta. Skulle försökt skriva lite på novellen men hinner inte. Ska snart gå med nån i familjen till globen för å hämta våra biljetter till matchen ikväll. Djurgården - Mora i Globen kl.19. Kul. Heja D.I.F.

Vill bara avsluta m å säga att jag saknar dig som fan Becca. Det e väldigt tomt utan dig.

kran<3


Uppgång och fall....

Måndag, för cyber elever skola, inget lov. Dagen va väl okej, fick tillbaka matteprovet. Fick som förväntat IG, fick 9 poäng, 13 va G. Vi va väl totalt 8 st i klassen idag, folk va väl lediga, sjuka el trodde att det va studiedag. Haha.
Hade en timma samhälle, rätt så chill. Det va bara läraren som snackade. Sen va det engelska, där gick läraren mest igenom vad vi skulle göra de närmaste veckorna. Vi ska tydligen välja en bok på 200 sidor(engelsk såklart) å läsa klart på 3 veckor. Sen så på onsdag ska vi typ ha nån diagnos i Grammatik. Efter engelskan så hade jag den vanliga håltimmen, tråkig som alltid. På spanska så började vi med första temat som e mat, satt i datasalen å sökte info. Vid 12:50 så slutade vi å jag gick till bussen me det vanliga gänget på måndagar. På bussen så hade Andrés, fått låna en av Amandas billiga parfym, vad gör den jävlen då. Jo, han sprutar ner mitt hår, hur mycke som helst, satte händerna på huvet å sen väskan. Mitt hår stinker nu parfym, även mina händer. Jag har tvättat dem ordenkligt å  de stinker fortfarande. Kommer i sånt fall ta en jävla tid å få ur det ur håret.

Jag tänkte kort berätta om gårdagens träning. Kom till hallen vid 14, som det var sagt. Då var det nåt av herrlagen som fortfarande hade match. Så träningen började inte förrens efteråt typ 30 min senare än sagt. Det va ju vårat lag som skulle träna me dam jr. Men det va totalt 3 st där, alla från mitt lag. Kul, va. Det e ju innebandy för fan. Det va inte Patrick som tränade oss utan den andra damtränaren Björn + hans tjej el hans polare Mickis. Han e typ 20 år å rätt så söt by the way. Träningen gick bra, det blev en riktigt genomkörare. ..Har vanlig träning ikväll i Gubbängen får se hur många som kommer.

Måste nu skriva vidare på min novell som ska in på fredag. Den handlar om en kille som drabbats av leukemi, så jag sitter typ å läser om det på nätet. Inte det roligaste kanske.

Vill bara avsluta me å säga att jag fyller 17 om 8 dagar....Ska dessutom firas me kussen Nattis i helgen. Fan vad tiden gått fort.

kram<3


Sol, vind & vatten...

Hade tänkt skriva den låttieln i fredags, den passade in så bra då. Men hade ingen ork till det. Japp, fredagen var nog en av de lustigaste skoldagarna jag haft. Började 8 me kemiprov om syror å baser. Becca kom inte, hon kunde inte så mycke. Det va typ 10 i klassen som va där å gjorde provet.  Provet gick helt okej, mycke bättre än matteprovet. Får förhoppningsvis G. Eftersom jag blev klar snabbare än tänkt, så åkte jag hem till Becca en stund innan vi åkte till"Gör det själv" mässan i Älvsjö. Jag å Becca kom dit, fick närvaro å gick ut lika snabbt som vi gick in. Hon liksom jag får panik på mässor. Jag gillar det inte liksom. Så då va det bara å åka hem, sen bara slappade jag.

Igår så slappade jag mest. Behövde verkligen det. Har helt slut å stressad efter veckan som var. Jag mådde inte så bra på förmiddan. Jag ber min familj om ursäkt. Kollade på melodifetivalen på kvällen, som vanligt fel låt går vidare. Jag höll me att BWO skulle till final men snälla, Patrik Isaksson, kunde väl iallafall fått en andra chans. Jaja, det e nåt speciellt me årets festival.

Då e söndag idag, för ,många så e det sportlov men inte för oss på cyber så har vi ett annurlunda system. Så imorrn e det skola för mig. Får klara mig utan Becca, hon e ledig hela veckan. Kommer sakna dig Becca.

Jaja, ska snart byta kläder. Ska nämnligen på träning me damlagets juniorer i sköndal plus 5 från mitt lag(var bara 5 som kunde). Det e en typ av framtidssatsning. Damtränaren kommer å va me å träna. Patrick en rolig kille, även min tränare micke kommer va me. 

kram<3 

Vad va det som hände...

Ja, det kan man verkligen säga. Har nu inte bloggat på flera dagar, jag har inte haft någon tid över. Jag vet att jag kanske är lite över ambitiös men va fan. I tisdags så va det bara att plugga matte inför provet, därefter skrev jag på ett papper om min å beccas lektion i idrott båda dessa saker va dagen efter. Jag va fett stressad den kvällen liksom morgonen efter. Det va igår som jag började me 2 h då jag hade matteprov, trodde det skulle gå bättre än va det gjorde,(jag har alltid tänkt att jag kan det mesta inför ett ma-prov å trott att det har gått bra, men har alltid fått IG). Nu e jag 110% säker på att jag kommer få IG på detta provet. Min å Beccas lektion på idrotten gick väl bra. Det verkade som klassen tyckte det va roligt. Få se va läraren säger.

Det verkar dessutom som att ännu fler från sam-klassen ska börja ha idrott me oss. Faan jag vill inte att de ska gå ni vår grupp. Vi e ju så himla bra grupp. Jag listade ut idag att de vill gå på vår idrott för då slutar de tidigare. Det kommer fan sluta me att hela den klassen vill ha idrott me oss palla.
 
Jaja, sen igår eftermidda var det träning i sköndal mellan 16:30-18:00, va inte me på joggningen efter. Träningen gick väl bra, vi va inte så många igår heller. Jag lyckades göra värsta snygga målet när vi spelade match på slutet.

Nää, nu ska jag fortsätta plugga kemi, har nämnligen prov imorronbitti. Måste fan klara det i allafall. Efter provet imorrn ska vi på mässa me klassen på ToF lektionen.

kram<3

Schools out...

Nja inte direkt. Sitter i plugge å har svenska. Skriver på min novell som ska vara inlämnad nästa vecka. Man skulle ha läst ut sin bok idag men det va inte så många som hade gjort det. Snarare det va inte så många som va på lektionen. Det verkar som om vi blir 5 st på idrotten om inte Alexnadra å Jessica e med förstås. Becca drog hem för ett tag sen hon pallade inte vara kvar, hon hade novellen hemma å sen så skulle hon inte va me på idrotten...Hon berättade dessutom att hon ska lämna mig nästa vecka...hehe. Hon ska vara ledig.....

Joo jag hade ju träning igår(innebandy) i Gubbängen. Det va väl kul, men det va ett jävla manfall. Vi va totalt 6 st, micke av en tränarna fick stå i mål. Det va en roligsyn. Det va jag, Petra, Verre, Kicki, Klara å Amanda som va där. Vi fick massa beröm för att vi kom å kämpade ändå. Men jag tror att jag upptäckte en sak på träningen nåt som jag hoppades att slippa. Jag hade känningar i högra knät, inte bra. Min brorsa har problem me sitt knä. Men det e ju en vanlig skada i innebandy. Får hoppas att det vara va igår som det hände.

Nää, nu måste jag skriva vidare. Lektionen slutar vid 12 å 15 min senare har vi idrott. När jag kommr hem så måste jag plugga på som fan me matten. Har prov direkt på morronen i 2 h..nice. Dessutom så måste jag å becca bestämma oss för va vi ska hålla för lektion imorrn på idrotten å skicka in en lapp till läraren. Önska oss lycka till!

Får se om jag hinner skriva mer sen...

kram<3

Every breath you take...

Måndagar, är alltid en av de jobbigaste dagarna i veckan. Men inte så dålig idag, inte för mig iallafall. Hade läkartid på Sös vid 9, så jag fick sovmorron. Gick upp vid halv 8 å åkte till sös vid 8:15. Faan va folk det e på t-banan vid den tiden. I allafall, jag va på Sachsska barnsjukhus(som ligger på Sös), på nån lugn å allergi mottagning. Jag kan säga att jag kände mig ganska stor där. Det va typ en annan kille som va i min ålder annars mest små små pluttar. Så läkaren jag skulle ha kunde räkna ut vem jag va. Det va först prat me läkaren, sen nåra andnings tester å lite väntan. De resulterade i att jag ska komma tillbaka dit en annan dag på fystest, kul va. Jag ska springa på ett löpband me nån andings grej, ska nämnligen andas in torr luft. Fyy..jaja. Bara jag får reda på hur jag ska bl bättre. När vi(ja å mamsen) satt i väntrummet så va även skådespelaren Björn Kjellman där, med sin dotter, hörde att hon hette Estrid.

När allt va klart så gick vi å tog en fika. Sen så följde jag me mamma till jobbet. Var sjukanmäld för hela dagen. De som inte vet så jobbar mamsen på dagis. Så när jag satt på t-banan påväg hem vid 4 så va jag skit trött. Man blir fan tröttare av en halv dag där än en i plugge. Men det va ändå rätt så skönt å inte vara i plugge. Jag e ju i princip aldrig borta.

Men men, imorrn så e det plugg igen.  Denna vecka e ganska fullproppad me grejer. Boken ska va utläst tills imorrn typ, matteprov på onsdag, jag å becca ska hålla lektion på onsdag på idrotten(ej bestämt oss vad), kemiprov på fredag, gå på mässa på fredag. Mellan allt måste jag skriva klart min novell som ska va klar  nästa vecka. Jaja, tillbaka till stressen.

Nä nu måste ja byta om har träning vid 18:30. Får se hur det går. Det gick ju så bra i onsdags, så det kanske går skit dåligt idag. Man vet aldrig..hehe. Om jag får problem å andas ska ja prova olika andning tekniker som doktorn gav mig.

kram<3


Varje gång jag ser dig.....

Japp så var det redan söndag. Helgen har bara rusat förbi. Igår så va jag väldigt dukig jag pluggade lite matte å läste en stund i boken. På kvällen så såg jag på melodifestivalen..hehe. Idag gick jag upp i bra tid vid 9:30, eftersom det e vardag imorrn. Men ingen skola för mig faktiskt. Jag ska till Sös på astma utredning typ, kl 9 så jag får lite sovmorron iallafall.  Men över till dagens schema. Jag å familjen ska dra till sköndals hallen å se mitt lag spela match mot Rotebro tror jag. Vad jag ska göra i eftermiddag vet jag inte, troligen plugga å kanske läsa i boken.

E bara tvungen å lägga ut refrängen ur denna låttitel jag skrivit som rubrik:

"Varje gång jag ser dig hör jag stråkar spela ljuv musik.
 Varje gång du ler så slår mitt hjärta dubbla slag.
 Varje gång vi ses blir atmosfären fylld av romantik.
 Varje gång så önskar jag det aldrig mer blir dag."

Magnus Uggla-"Varje gång jag ser dig"

kram<3

God Morgon världen...

Det kan man verkligen säga, vaknade för en timma sen. Övriga familjen åkte till spånga vid 9 för brorsan hade träning. Så jag ställde mobilen på kvart i elva, men gissa vad man gör. Jag vakanr när det plingar till men jag tänker att ja bara ska sova en liten stund till: Jag somnar me mobilen i handen å vaknar när mamma kommer in å väcker mig när de kommit hem vid 12. Smart. jag hade fett ont i handen i början efter ja hade vaknat..

Denna helg blir nog en ganska slapp helg faktiskt. Ska snart få hjälp me matten av pappa, ska plugga det en stund. Har ju prov på onsdag. Sen ska jag nog läsa lite i boken, den e faktskt bra.

Nu till en helt annan sak. Jag förstår mig inte på vissa personer asså. Tänker inte nämna några namn, jag förstår de bara inte.

Sen en sista sak, som min brorsa tycker e larvigt. Men jag upptäckte nu i veckan att de flesta i vår klass säger "lol" jätte ofta. Det börjar bli lite tjatigt faktiskt. Håller me lite larvigt...Har du märkt det becca?

kram<3

Do what you´re told...

Har precis skickat iväg både lab.rapporten i kemi och teknikuppgiften. Känns jätte skönt att iallafall de skolgrejerna va klara. Ska plugga matte i helgen inför provet på onsdag, å läsa ut boken.

Jaha, denna dag tycker jag gick väldigt fort. Började idag 8 me 2 h kemi A, det va rätt så lugnt. Vi va inte så många å så va det några eftersläntare. Becca kom inte idag va sjuk, Nickals kom inte heller, hade kanske "ont i huvet" idag me...hehe. På kemi så hade läraren repetion på syror & baser eftersom vi har prov nästa vecka. Det va rätt så bra så man fick in det i huvet igen. Sedan jobbade man med det man ville, ja gjorde övningsuppgifter. På lektionen så frågade marita dennis om han hade svårt å se va som stod på tavlan. Han sa ja, marita tyckte det såg lite ansträngade å jobbigt ut å tyckte han borde skaffa glasögon..hehe:P Hon frågade även mig efteråt om Becca hade slutat kursen eftersom hon inte varit där på länge...

Sen va det rast å efter det en riktigt rolig ToF 2 h lektion. Det va grupparbete, man fick till uppgift att bygga den högsta torn som skulle kunna hålla en bok i 10 sek. Man fick 25 typ blompinnar, teljp å en bit snöre. Man fick inte bryta pinnarna å man fick en timma på sig. För våran grupp gick det jätte bra, vi jobbade bra tillsammans. Alla gruooer verkade ha kul. Vår grupp va verkligen bäst. Jag e inte bara ego. Vi vann.

Min grupp: Jag, Maria(Te3a), Shane å Oskar F.

Nu har jag ont i axeln, ikväll ska jag bara ta det lugnt å vilat framför teven.

kram<3




Min tjej och jag...

Det här är till min älskings tjej Alice:

"Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, för jobbigt att tänka på. Även om vi inte ses på månader så vet vi att vi har varandra. Vi har och kommer förhoppningsvis aldrig att bråka, sådant behövs inte. Det var på dagis som vänskapen började och har fortsatt sedan dess. Du var nog runt 2 år och jag 3 år när vi började umgås och blev vänner. Vi har alltså funnits där för varandra i över 13 år och jag hoppas på att det ska fortsätta i all framtid. Det finns ingen i hela världen som kan förstöra våran vänskap. Vill tacka dig för att du finns."

puss<3


Love of my life....

Ja, ä så länge så har jag inte mitt livs kärlek. Man vet aldrig när den dyker upp bara vänta å se. Alla vet väl varför ja pratar kärlek, det e ju alla hjärtans dag idag...De e nog bara mina närmaste vänner som vet att det finns nån som jag gillar. Jag säga så mycke till de som inte vet är att han går i mitt plugg, sen säger jag inget mer. Jo när ja gick av i gullmars påväg hem från teatern så möttes våra blickar, han satt kvar på t-banan(annan vagn än den ja kom från):DxD

Jag har aldrig riktigt gillat alla hjärtans dag, den e inte dåligt. Men om man inte har nån speciell person att dela det med. Längtar tills jag har det. Då kanske jag har ändrat åsikt.

Jaja, den här dagen har varit rätt chill. Hade ingen skola på hela dagen, började 12:30 i högdalen för å se teater. Åkte me Becca dit, stackaren fick stå ut me Dennis å hans polare. Teatern vi såg hette "Henrik är en tönt" med han Henrik Ståhl(vart me på bolibomba).  Den var verklighets baserad från hans liv, hur han blev mobbad, genom slag å ord. Fyy vad hemsk. Innan det började sa han att allt han berättade va sant, även namnen. Han gjorde förställningen rolig även fast det va ett allvarligt ämne. Jag tyckte den var riktigt bra, man inser dessutom hur vissa har det. Vissa saker som va lite roligare va massa namn som man kände nån som va me, mitt t.ex. han va kär i en tjej som hette Caroline..hehe. Föreställingen va en timme å en kvart.

 (Här visar han hur en kille tryckte skit hårt på hans bröstkrog. Han trodde han skulle dö.)




Nu ska jag plugga, måste verkligen bli klar me labrapporten å teknink-uppgiften. Sen så måste jag verkligen börja läsa i boken....Vill avsluta me att säga att jag va fett duktig på träningen igår. När vi spelade vi match gjorde jag 2 snygga mål, fick massa beröm av tränarna å min pappa..hehe.

Här e 3 av mina favorit kärlekslåtar:
"Love of my life"- Queen
"Astrologen" - Magnus Uggla
"Human" - Sebastian


puss<3





Solsken...

Det måste vara fler än jag som märker att våran redan e påväg i slutet av Februari. Nu när jag e på till t-banan på mornarna(7-7:30) brukar det vara mörkt, nu e det ljust. Man börjar fundera om man e sen fast man inte e det knäppt. Pappa säger att det e 3 min ljusare varje dag. Det e skönt på ett sätt att våren e påväg, men eftersom jag e pollenallergiker så e det sådär asså.

Nää nu över till en snabb titt på hur dagen har varit. Började 8 me 2 h matte b, eftersom vi har prov nästa vecka körde jag å becca lite repetion på kapitlet: Första timmen va vi fett seriösa å jobbade på jätte bra. Sen tog vi en lite för lång rast, där det mesta hände. Sen när vi väl kom tillbaka så höll Daniel på å larva sig å prata me oss så vi gjorde nog inge efter rasten. Därefter var det rast, vi skulle va på trean efter rasten. Becca tyckte vi skulle åka till tvåan istället å gå ut på kajen. Det blåste å va väldigt kallt, vi hade inga jackor. Vi gick till stället där man hittade den döda mannen. Man tyckte först att det skulle väl inte va så farligt men faan va obehaglig när man kom dit. Man såg hur j-la långt han föll. Vi skulle ha engelska efter rasten, hela klassen satt å väntade men läraren kom aldrig. Efter 20 min  åkte ja, becca, nicklas å emelie upp för å kolla. Där stod hon ju..jaja...det blev sedan sitta å jobba i datasalen me grupparbete. Den sista lektionen va idrott då hade vi gymnastik. Gissa då om inte halva klassen skolkar. Men inte jag å becca, vi va faan bäst...

Kan kom hem ganska sent vid 5 i 2 typ, bussen tog fan 18 min pga bro öppning. Käkade lunch vid halv 3 ganska bra tid innan träningen vid halv 5. Ska nu fortsätta me tekinikuppgiften å labrapporten som ska in på fredag.

Imorrn e det en väldigt chill dag. Börjar 12:30, då ska vi samlas i högdalen för å se på teater. Ska göra sällsis me Beccis(det rimmade lite haha).

kram<3

Du måste skämta...

Kom precis hem, käkade Becca på donken i slussen. Det va ett tag sen...När jag gick av t-banan i skärmarbrink så var det 3 killar som skulle gå på(ja gick av). De rökte, dem va kanske 11-13 år gamla. Det såg fett löjligt ut. Knäppskallar. Skoldagen gick ganska fort, har haft sam, matte b, svenska 2 h å idrott(teori). På svenskan så höll flera på å spela nått level-spel. Lärararen blev inte så glad när hon upptäckte det å ingen slutatde. Vi kommer aldrig få sitta där på svenskan igen påstod hon. På idrotten hade vi som sagt teori om ergonomi. Faan va den där jävla musiken störde. Fick reda på att jag å becca ska hålla våran lektion nästa onsdag. Vi ska ha innebandy å fotboll(det kan vi å det gillar klassen).

Ska plugga nu, skriva labrapport å läsa i boken i högst 30 minuter e mitt mål..hehe.


Jag skickar en tanke till min stackars bror som fick ett jack i bakhuvet igår så djup att skolsyrran fick limma.





kram<3

Girls just want to have fun...

Ja, tänkte för ovanlighetens skull blogga 2 ggr på en dag. Samtalet mellan mig, becca å Nicklas spårade till slut ut lite. Nu vet vi mer saker om varandra..haha.

Ska snart byta kläder, ska dra till träningen vid kvart över. Den håller på 18:30-20:00 i Gubbängen. E väldigt trött får väl kämpa på. För hemma väntar gosa amerikanska muffins som brorsan å mamma har bakat. Ska käka det när jag kommer hem mums.

Nää nu e det bäst jag skyndar mig så jag inte blir sen iväg. Kan bara avsluta me att pga samtalet me becca å Nicklas så gick det inte så bra att skriva på rapporten. Hehe. Ska nog forsätta plugga imorrn.

kram<3

Under Pressure...

Jaha så va det måndag igen. Segt som vanligt. Började 8 me matte fyy faan, sen så en timma samhälle. Dagen bestod sedan av språk. Engelskan var rätt så chill, det va grupparbete. Min grupp satt i datasalen, jag gjorde inte så mycke. Emelie gjorde det mesta, även Nickas..hehe. Däreter va det håltimme å sen spanska. Håltimme gick åt att lära sig alla tusen glosor som läraren gav i torsdags. Pga ny lärare så blev det skriftligt förhör, gick väl sådär. Lektionen va efter förhöret rätt chill, vi ska börja me teman eftersom vi e både steg 3 & 4. Sen körde vi hänga gubbe, det va länge sen det va så kul hehe. Spanska eleverna fattar. Rannug!!! Bra där Andrés!! På bussen va det sedan flamsigt, satt längst bak me Elin, Andrés å Amanda. Det va mycke roligt, svårt att återberätta..

Sitter nu å ska börja skriva på labrapporten som ska in på fredag. Denna vecka å nästa e det en hel del skolarbete å göra. På fredag ska rapporten å teknikuppgiften in. Jag måste börja skriva på novellen som ska in om 2 veckor, har ingen aning om va ja ska skriva. Sen så har ja matteprov å kemiprov nästa vecka. Tror dessutom tror jag att man ska ha läst ut boken som man valde i svenska till nästa vecka. Jaja..det e bara å kämpa på. Gäller bara att kombinera allt, skola, polare, träning. 

Förresten så Becca jag såg (långa) John på t-banan, han gick på i medis me nån polare. Ni som inte vet vem han e så e han fett lång kille, vi gick i samma årskurs 6-9:an.

Får se om jag kommer igång me pluggandet, jag, becca å nickals kör saninning å konka(fast utan konka) på msn. Becca jag trodde du skulle fråga nåt annat än det du gjorde.

kram<3

Det blir aldrig som man tänkt sig.....

Jag har varit dålig på att uppdatera den senaste tiden ska återberätta lite.

7:de Februari: Var i princip en vanlig skoldag, me 2 lektioner å så hade jag tur Becca hade släppat sig till skolan. Kul Becca, det e lite tomt utan dig. Slutade vid 11:55, åkte hem, käkade lunch å var sedan snäll och städade å fixade i köket. Sen så hade jag tandläkartid kl.14:30 hos mi nya tandläkare, privat. Mamma å pappa har samma. Det e kanske nån som har sett honom på teve nån gång eller kanske hans son. Han heter Gunnar Ablele å hans son heter Anton Abele som va med å statade Stoppa gatuvåldet på Facebook. Iallafall stället ligger vid medis, både tandläkaren å söterskan va snälla å roliga. Jag fick massa besöm för mina fina tänder. Det ända som gjordes va ja har början till hål på 2 ställen, där slippade han i fyllde me flour. De tog även bort tandsten, blödde som fan i tandköttet. Efter tandläkaren åkte ja till mammas jobb å hjälpte henne. Kvällen blev uppdelad, killarna va på hockey i globen, jag å mamma va hemma å myste. Såg Gaygalan..hehe.

8:onde Februari: Började me 2 h kemi a, inte direkt så kul. Fick reda på att vi har prov om 2 veckor, nice. När nästan lektionen va slut så messade becca å sa att hon precis hade vaknat. Smidigt. Sen va det 2 h ToF, där va det först en timma film, inte så kul. Sen blev vi indelade i grupper, vi ska göra ett grupparbete nästa fredag. Efter plugge så drog ja till centrum å handlade lite inför kvällen.

9:onde Februari: Gjorde inte så mycke, vilade ut mig genom å sova rätt så länge. Slappade mest hela dagen fast jag borde ha pluggat me nåt. Läst i boken í allafall. Men det gjorde jag inte. Jätte smart kommer fan få stressa me massa grejer nästa vecka. Fyy faan. Kollade på melodifestivalen på kvällen. Jag säger bara fyy fann för Christer Sjögren å hans låt.

Idag: Jag hängde me till sköndal för å se brorsan spela match mot Hanviken i A-serien. Matchen var spännade å det gick som vanligt bra. De vann me 5-2. Efterråt så åkte vi till min moster me familj. Det va kul å träffa dem det va ett tag sen å kussen Wilmer har blivit stor(fyller 4 i Maj).  Vi fikade å lekte me Wilmer trevligt. Sen åkte vi hem, kollade på hockey innan middagen. Bra där Carro. Har inte pluggat idag heller smart, kommer fan få stressa nästa vecka. Har dessutom spanska läxa tills imorrn.

Det va det...Ska  skärpa mig me både läxorna å bloggen.

kram<3

Krama dej.

Japp, då va den jobbigaste dagen på hela veckan nästan över. Puh..Dagen började som sagt me 2 h matte, fan genomgången tog typ 50 min, jag skojar inte. Sen sa han att det nästan behövdes 15-25 min på varje tal. Det va första gången på en lektion som jag fattade nada. Det va om bevis å skit. Gjorde inte ett enda tal, fick sedan veta att det va fler som inte heller hade gjort. Började snacka me en tjej som jag sam-natur, frågade tyvärr inte om namnet men hon va rolig. Sen va det rast å därefter 2 h engelska, rätt sså slappt grupparbete. Det lustiga som hände på lektionen va att läraren helt plötsligt å gav sojabönor till klassen. Varför? Har ingen anning. Men vi fick sluta en halvtimme tidigare från engelskan då kunde man ta det rätt slappt till idrotten som började 45 min senare.

Jag säger bara Oscar F å smällare. Det va lite roligt faktiskt. Bara de i klassen som va där idag fattar.

På idrotten så va det typ lekar i 2 lag. Glömde säga det igår att det e 2 tjejer som går i F4 tror jag Alexandra å Jessika som kommer att ha idrott me oss. Det e ju bra, vi e ju så få tjejer. Iallafall i en lek så var 4 koner utställda som en stor fyrkant, innuti va en bänk på mittenb me 13 lappar, det fanns dessutom två mattor. Det stod olika grejer som lagen skulle göra, de som gjorde det snabbast vann. Det stod inte bara idrottsliga saker, en va sjung för Kamran, dansa me inlevelse, skaka hand me alla i laget. Men den konstigaste, t.o.m så att alla trodde han skämtade. På lappen stod det " Tjejerna i laget ska krama alla killarna i laget". Klart man trodde att han  skämtade, men inte. Så jag å Alexandra fick dela ut svettiga kramar..hehe. Men vi vann tillslut. Vi vann mest av de olika lekarna. Det va riktigt kul faktiskt.
Lag 1: Jessika, Linnéa, Marcus, Nicklas, Robin, Oscar F, Oskar B.
Lag 2: Jag, Alexandra, Dennis, Felix, Jesper, Joel.

Men det märktes i lekarna att jag inte e frisk, min astma blir mycke värre när jag e försyld. Min hosta har blivit värre.
Ska träna nu halv fem i sköndal men jag ska bara vara me på dem tekniska grejerna. Så jag måste börja göra mig i ordning nu.

Förresten så va ju inte becca där idag. Får se om hon kommer imorrn, om inte det kanske på fredag eller kanske nästa vecka. Man vet aldrig.

kram<3


I will survive

(En av killarna sjöng den frasen innan idrotten.)

Idag började jag som vanligt 8, idag me samhälle. Det var bara genomgång ingen skrivande el läsande. Förresten så kom Becca idag sen pga förseningar men iallafall. Sen va det hyfsad tråkig matte b, därefter va det "lunch". Näst sista lektionen va svenska, mest genomgång sen skrivade i datasalen. Den andra timmen svenska fick man bestämma om man ville läsa sin bok i skolan el nåt annat man skulle göra. Så de flesta i klassen tog alla sina saker å gick. Trodde först att dem skolkade å åkte hem, men icke sa nicke de var kvar. Så jag gick till gympasalen där dem va, medan Becca skolkade liksom Nicklas. Så på håltimmen så satt jag me klassen i gympasalen å tittade när nårgra höll på å sparka bollar på varandra. Dem som går i klassen kan ju gissa vilka som gjorde det...hehe.

På idrotten så va det halva planen innebandy å andra fotboll. Mitt lag fick spela mest innebandy, det va fett kul. Jag e ju fortfarande försyld men körde som vanligt på för fullt. Det blev många fajter mellan mig å Joel å ibland även me Robin. I en sekvens så "krigade" jag i Joel om bollen där våra saker e. Ingen av oss fick ut bollen, den låg kvar mellan våra klubbor. Men när vi står där å håller på kommer Robin å kittlar mig..hehe..fusk. Men det funkade nog inte som han hade tänkt sig..hihi. Men jag kan säga att jag skrattade men fick tag i bollen direkt efter. Gjorde dessutom i princip alla mål, det blev väl över 10 st. Men det va tack vare alla i laget att vi vann, alltså jag, Jesper, Shane å Felix.

Nää nu har jag skrivit för mycke som vanligt....hehe. Börjar 8 imorrn me 2 h matte b..kul..inte. Becca bestämde sig idag att hon skulle vara hemma å sjuk imorrn. Så jag får väl klara mig själv, fast ja brukar jobba bättre när hon inte e där. Sorry Becca. Hoppas du blir bättre.

kram<3

All you have to do is just...Surrender.

Eftersom jag e så usel på att hitta på rubriker så tänker jag ta låttitlar!!

Under dagen så kändes det som att jag e den ända som kämpar på även fast man mår skit. Men på vägen hem fick en annan mig att inte känna mig så ensam me det. Elin, hon e liksom jag typ sjuk men kämpar sig ändå till skolan. Hon ska va ledig nästa vecka därför kämpar hon för å inte missa för mycke. Jag har länge varit försyld fram å tillbaka. Sedan förra veckan gick det från nästan bra till väldigt dåligt. Jag e försyld, hostig, börjar få ont i halsen, slemmig i halsen. Men jag kämpade mig igenom hela dagen, antagligen hela veckan. Jag tror att jag skulle bli bättre om jag va hemma i några dagar. Men en gång va ja typ hemma i 3 dar man missar skit mycke i plugge då... Jag får väl kämpa på så länge det går, medan andra e hemma å vilar(som ja oxå borde göra ju).

Ja, jag va ensam hemma hela helgen. Från fredag-söndag va brorsan på fotbolls cup i enköping å mamma å pappa åkte dit och bodde på hotell. De tittade även på matcherna. Jag har mest slappat, va me min älsklings tjej Alice. Sen igår kväll hade jag + familj och Petra + familj ansvaret för fiket å städningen i sköndals hallen, man måste nämnlgen stå där en gång om året när man e me i klubben. Det va ändå rätt okej, snackade me en ung domare som dömde sista matchen, han va rätt tjyst(el hur det stavas), han va väl 18 el nåt. Han väntade på sin taxi. När man kom hem va man skit trött, la mig ganska tidigt.

Idag så va det dubbel timme samhälle, fick sitta ensam Becca va sjuk. Vilket Nicklas tyckte va konstigt eftersom hon mådde ju såå bra igår. Sen så skulle ja haft engelska men om man va klar me förra veckans uppgift fick man sluta. Så jag hade dubbel håltimme då jag skrev klart spanska uppgiften. Spanska läraren va inte där så vi fick uppgifter att jobba me, Britt bevakade oss hehe. Sen va det hemgång. Måste tacka Andres för Twixen..hehe.

Just det sorry becca men måste skriva detta. När jag satt å plugga kom Dennis ba det e ju du. Då sa han vart e den där dvärjen med fett hår. Elakt jag vet. Jag ba Becca?!, hon e sjuk. Han ba Haha.

kram<3


RSS 2.0