Nyårsafton:D:D

Japp, det e äntligen nyårsafton och jag är i full gång med att göra mig i ordning. Med smink, fixa håret osv..man e ju tjej så man har en del å göra innan man e klar. Musiken på datan spelas på högvolym, partymusik såklart. Måste ju komma i stämmning;D

Att jag e så tidigt ute e för att jag ska va i nacka vid 17:30 så, ska väl åkte härifrån om 30 min eller nåt. Väskan e dessutom packad, så nu e det inte så mkt kvar att göra;)

Tyvärr så har jag fått fina utslag i ansiktet pga att jag haft smink på mig när jag varit ute i minusgrader^^ inte så himla kul direkt. Men jag får väl skylla mig själv...

Skit samma. Jag hoppas att detta nyår blir mkt bättre än förra, det e ju svårt att slå det..Usch, vill inte tänka på det. Nej, detta år ska fan äga. Vi ska käka god mat, festa å ha riktigt jävla kul;D;D

Å er som jag inte träffar er kväll så önskar jag er redan nu Gott nytt år. Vissa av er kanske får ett mess:P Får se;)

Detta blir det sista inlägget 2009, ett år som varit väldigt händelserikt, både roliga och jobbiga saker har hänt. Men det e ju sånt som händer här i livet. Jag har förändrats på flera sätt och hoppas att denna utveckling bara fortsätter. Nu väntar 2010, ett jävligt bra år. Iaf på pappret då man tar studenten i Juni, å innan dess massor me studentskivor..Det kan ju inte bli bättre;D Ser verkligen framemot detta år;)

kram<3

En tupplur mitt på dan gör susen å e det nyårsafton:D:D

Nu var det några dagar sen man skrev nåt, har helt enkelt inte pallat. Jag var ju i Uppsala hela dagen i söndags å kom en kl 20 på kvällen då man kollade på JVM, Sverige-Österrike. Hur gick det i cupen då? Det gick väl helt okej för grabbarna, klart att det kunde varit bättre. Men att slå ett div 1 lag å äga den matchen va nog det bästa av allt tror jag. I måndags så gjorde jag inget speciellt, slappade å läste i boken som e en del av romanprojektet. Det var ungefär samma sak igår.

Men inte idag, då man va tvungen att gå upp vid 6:30(på ett lov) för att jag hade körlektion från 8-10 i skolan. Kan ju säga att jag behöver inte ens gå upp så tidigt då jag går i skolan^^ Men körningen gick väl helt okej tkr jag, börjar närma mig slutet på kursen så har bara 2 lektioner kvar typ. Nästa körning så blir det att köra i stan, lite läskigt men lärorikt. Å läraren upptäckte när jag hade kört klart att vi el snarare han glömde sätta på övningskörnings skylten..Det förklarar varför det va nån som tutade på mig när jag va lite seg i en korsning, men det hände bara en gång. Slarvigt av han iaf. När man kom hem målade man om naglarna inför morrondagen, sen vart det lunch me mamma. Därefter satte jag mig i soffan å läste, medan mamma gjorde sig iordning å åkte iväg och shoppade..Men det varade inte så länge som jag hade tänkt, var så trött att ja i princip somnade i boken. Fick tillslut lägga ifrån mig boken och sen dröjde det inte länge tills ja slumrade till lite. Å kan säga att den korta stunden hjälpte ett par timmar senare då ja va pigg igen. Inte tala om hur pigg jag e nu..

Ska nog stänga av datorn å läsa i boken, det som jag skulle läst tidigare idag. Imorron el snarare senare idag så ska man ju iväg till Emelie å fira nyår me några polare..Ska möta Amanda, Rickard å troligen Filip vid 17:30 typ. Vet inte riktigt vad jag ska göra övriga dagen, ska nog läsa å handla lite inför kvällen. Sen ska man ju fixa sig iordning..

Nej, nu pallar jag inte skriva mer. Ska gå ner å borsta tänderna, sen blir det till att läsa lite innan sängen.

kram<3


Lördagen slut...

Japp, det e ju faktiskt lördag. Nu under jullovet brukar det vara lite svårt att veta vilken dag det e, men nu när julen e över så e det lättare. Denna dag blev rätt lugn eller nja inte hela tiden kanske. Tog mig en liten sovmorron, efter min brunch så läste jag lite. Sen blev det att åka till Sickla me hela familjen för att shoppa på mellandagsrean. Vi va väl inte där så länge..jag köpte iaf en snygg svart tröja på MQ för mitt presentkort(mamma va snäll å la till en hundrig) sen blev det en snygg hoodtröja på Gina som mamma betalade..Får se om hon vill ha pengar senare, hon har inte sagt nåt än iaf. Väl hemma igen så testade jag å brorsan dansmattan som jag fick av honom på julafton. Det var lite svårare än jag trodde å det va faktiskt lite ansträngande..Hehe men kul..

Innan middagen så laddade jag in alla bilder från julfriandet på datan..Till middag så vart det julmats rester, vad annars:P Efter middagen blev det tv-tittande och vid 20:00 så kollade man såklart på JVM där Sverige krossade Tjeckien me 10-1 å imorron kväll möter dom österrike lär bli liknade vinst då me..Men nu ska jag snart gå å lägga mig, först ska jag göra mig iordning och sen ska jag läsa en liten stund innan jag väl tillslut går och lägger mig.

Imorron blir det att gå upp rätt tidigt då man ska åka iväg till uppsala, brorsans innebandy ska åka dit och spela i storvreta cup. Vi e en av flera som kommer skjutsa upp killarna, dom stannar sedan kvar där i 2 nätter(3 dagar). Får alltså se när jag kommer hem imorron, kan bli sent om vi har tur/otur beror hur man ser på det så stannar vi kvar där över natten. Jag personligen hoppas vi åker hem på kvällen;) Tänkte ta me mig kameran upp dit så det lär bli en hel del bilder..

Nej, nu ska jag gå ner å borsta tänderna.

kram<3 

Då va julen 2009 slut..

Japp, då var julen slut..för den här gången. Nu väntar nyår som man såklart längtar till som fan. Men men...

Jag kan ju börja me att berätta om denna dag då man firade jul nr 2 med mammas släkt. Fick en liten sovmorgon sen spenderades halva dagen me att städa i huset. Vid 14 började mammas släkt att rulla in, vi började me fika och julklappsöppning..Ett par timmar senare vare det middag, en god stek me potatis å till efterrätt vart det sorbet både blåbär och hallon. Riktigt gott. Det var riktigt trevligt och roligt, vid 18-19 åkte alla hem och det blev lugnt i huset. Då satte vi på en film, nämligen "baksmällan" som va rätt rolig..pappa fick den i julklapp btw;)

Nu över till gårdagen då det faktiskt va självaste julafton..detta år firades den hemma hos min faster och hennes familj ute i haninge. När vi kom dit va redan min farbror david där me sin tjej maria(som e i 5:e månaden å nu syns det att hon e gravid) och deras hund scilla. Sen så va ju min kusin Bella hemma igen från Paris, det va verkligen jättekul att se henne igen. Tyvärr hann vi inte prata så mkt enskilt. Vid 15 var nästan alla där å de flesta kollade på kalle anka, men detta år blev det inte hela utan halva. Folk va hungriga så det blev till att käka ist. Vad ska man säga om middagen, mkt folk i ett litet rum el snarare inglasad altan. Maten va god såklart och lyckades äta lagom mkt. Man brukar ju ibland äta lite för mkt men denna gång lyckades jag att inte göra det. Efter en rätt lång middag och avdukning va det dax för julklappsutdelning och julklappsöppning. Lilla Emma(6 mån) fick såklart börja, det va så kul att se när dom(emma å hennes föräldrar) öppnade paketen. Emma vile typ "smaka" på alla paket och sen så var snörerna mkt roligare än pakten. Hon va så söt:) Därefter följde paketöppning i åldersordning, efter det vart det fika och sen lite singstar me kusinen innan det bar av hem...Väl hemma kollade vi på tv å sen väntade sängen. Var verkligen helt slut..

Men vad fick jag då i julklapp, har ju inte nämnt det än. Igår fick jag en snygg partyväska från paris av min kusin Isabelle(fick dessutom ett kort där det stod att hon bjuder mig på bio), en fin kopp av farmor & farfar, presentkort på MQ 300 spänn av farmor & farfar, alla böckerna i twilight serien av mamma å pappa, twilight filmen av mamma å pappa, en dansmatta + ett spel till ps2 av brorsan, idolskivan av mamma å pappa..Och idag fick jag ett häftigt silverhalsband av kusin Wilmer, fick även en vit kofta + ett par trosor av mormor och morfar..Tror jag fick me alla julklapparna där..hehe..

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig...imorgon blir jag nog bara hemma. Måste läsa lite i en av två böcker som jag måste läsa klart innan vecka 1 då jag dessutom ska ha skrivit en uppsats. Önska mig lycka till. Känner mig bara "lite" stressad. Så det blir nog till att läsa ett par timmar imorron. Sen kanske jag klämmer in lite tv-spelande emellan, måste ju testa dansmattan...Hallå...xD

kram<3

Julafton;)

Jaha, då e det alltså julafton. Frågan e då, har jag fått den där julkänslan ännu?!? Nja, inte direkt. Trots att jag faktiskt fått en julklapp eller jag och brorsan fick en tms. Vi fick julklappen nu i förmiddags, kan ju säga redan nu att det e en av de bästa julklapparna. Vi fick nämligen varsin biljett till SM-finalen i innebandy som äger rum i globen i april. Så j-la nice asså. Får se vad man får mer ikväll;) Juste en julklapp till familjen e att vi äntligen ska köpa en ny tv i mellandagarna:D

Sitter här hyfsad nyduschad, naglarna e målade, nästan allt smink e på..det enda som e kvar är att sätta på det sista sminket, fixa håret och byta kläder såklart. Sen e jag redo att dra..Vi ska väl dra härifrån om en dryg timme typ då vi ska åka till min faster och hennes familj i haninge. Där ska vi fira jul med pappas släkt, imorron kommer mammas släkt hit å då firar vi såklart jul med dom. Firar jul 2 ggr varje år, har gjort det hela mitt liv.

Så e alltså ute i god tid med att göra mig i ordning vilket e väldigt skönt. Slippa stressa. Ska försöka hinna me att ladda in de få bilder jag har i kameran till datan. För kameran ska ju me såklart.

Finns väl inte så mkt mer å säga. Ska fixa klart allting nu både mig och kameran. Innan det bär av för att träffa och fira med släkten.

God Jul på er alla!!!

kram<3

Dan före dan...

Jaha..då e det alltså julafton imorron..Har väldigt svårt att fatta det, trots att man både handlat och slagit in julklappar, satt upp ljusstakar å julstjärnor i huset..Trodde jag skulle få mer julkänsla nu när man ätit en knäckemacka me senap å julskinka på me julmust till..Men icke och trots att det luktar revbenspjäll som pappa alltid gör dagen före julafton så har jag ändå svårt att fatta...Det e inte som det va när man var liten längre, då man låg spänd i sängen på kvällen och hade svårt att sova..Men så har det inte varit på flera år, spänningen inför julen har liksom släppt me åren, vilket både e kul och lite tråkigt. Får hoppas jag får lite bättre julkänsla imorron, då man träffar släkten, kollar på Kalla Anka, äter god julmat och tillsist öppnar julklappar.

Oavsett om jag får julkänsla eller ej så ska det bli riktigt kul att träffa släkten(på pappas sida), framförallt att få träffa min kusin Bella som jag inte träffat sen i januari/februari typ. Ska även bli jättekul att träffa lilla Emma oxå, kul å se hur mkt större hon har blivit. Det ska bli kul att träffa dom flesta helt enkelt.

Jag har ju inte bloggat sen i söndags, orken har inte funnits. I måndags hade man ju bara en lektion som va väldigt slapp, brorsan kom dit å vi åkte sen in till stan och julhandlade el han gjorde det. Sen på kvällen var det en väldigt rolig träning, då vi körde en miniturnering me mixade lag dam/dj och herrar/hj. Riktigt kul faktiskt. Sen fanns det även ett bord uppdukat under hela träningen me lussebullar, pepparkakor, nån chokladtårta, julmust å kaffe. Riktigt gott. I tisdags var det julavslutning, kom på nu att det faktiskt va den sista julavslutningen på gymnasiet. Tänker inte berätta så mkt om den, mer än att den va lite annurlunda till skillnad från norras. Först samling i matsalen sen lite fika me klassen och mentron. Därefter gick några över till norra för att se den sista cyberfilmen för vår del iaf. Kan ju säga att man blev bara ännu mer sugen att ta studenten efter att ha fått se från förra året...

Dagen har spendrats både i globen å i farsta för att fixa de sista julklapparna. Det va inte särskilt kul, speciellt inte i farsta. Men men...här hemma har jag slagit in alla julklapparna. Några på eftermiddagen å några på kvällen. Annars har man bara slappat..

Nej, nu blev visst inlägget lite långt. Får se om jag hinner skriva något imorron annars god jul på er;)

kram<3

Slapp dag;)

Sitter just nu å kollar på hockey, Sverige-Finland och Sverige leder än så länge med 1-0. Jag får sällskap av mamma som sitter och skriver julkort. Medan killarna i familjen sitter i källaren och spelar halo 3. Roliga killar asså.

Idag har jag inte gjort så mkt, pluggade lite i morse som jag skrev i förra inlägget. Sen så har jag hjälpt brorsan att städa sitt rum, därefter vart det adentsfika me familjen med mina lussebullar som jag bakade igår, å även pepparkakor å julmust. Riktigt gott. Ute har snön fallit hela dagen, hoppas det inte bara e för mkt så det blir kaos imorrn när man ska till skolan.

Imorron e det sista skoldagen, fast så mkt skola lär det ju inte bli. Textlektionen e typ inställd å på fotolektionen lär vi inte göra nåt speciellt. Så man har sovmorron till 14 å sen lär man inte behöva va där så himla länge. Ska troligen julhandla me brorsan efter skolan. Han måste handla julklappar medan jag redan e klar med mina. Ska bara slå in dom...

Nej, nu ska jag fokusera på matchen ist. Lär nog skriva ett inlägg imorron.

kram<3

Har varit en usel bloggare, I know..

Japp, men nu e jag tillbaka. Anledningen till detta uppehåll e att det inte funnits någon tid eller ork över till att skriva. Finns en hel del saker som går före just nu om man säger så. Kan ju nämna att jag kommer inte få något vidare lov. Utan jag kommer att vara tvungen att plugga som fan under lovet, kommer alltså att stressa under lovet. Så kul:/ Har tre uppgifter eller snarare uppsatser som ska in. Ena e mitt romanprojekt där jag nu läst ut min första bok, bara två till. Men just med detta får jag skylla mig själv eftersom jag sköt upp det så länge. Iaf kan ju kort berätta om veckan som gått. Varning! Detta inlägg kan bli rätt långt! Men så kan det gå;)

Mån, 14/12: Skulle egentligen haft text kl 11, men hade bokat in en tid hos en naprapat vid 11:15. Där gick det väl bra, det var inte så j-la skönt direkt när hon tröck på mina vader. Å andledningen till allting är mina fötter, jag kommer va tvungen att skaffa fotinlägg till skorna eftersom jag går fel och har en stor hålfot. Efter naprapaten vart det en kylig promenad för å käka lunch ute me pappa. Därefter fick jag stressa till skolan, missade tuben i sumpan så fick vänta i 10 min. Jag va väl framme i odenplan vid 13:55 å lektionen började 14 så fick gå me raska steg till skolan. Just när jag hade som mest bråttom så mötte man en viss person som jag aldrig trodde jag skulle få se igen. När jag såg personen en bit bort såg jag att den hade en likadan halsduk som ****** å när vi närmande oss varandra såg jag att det faktiskt var han. Våra blickar möttes, men vi bara gick förbi varandra. God, va ja önskar att jag inte hade haft lika bråttom...Iaf i skolan va det foto då man presenterade sina projekt. På kvällen var det träning, vilket gick bra.

Tis, 15/12: Hade en körlektion på morgonen, i halkan å snöovädret. Men det gick trots allt helt okej, dock fick både jag å min lärare problem att köra upp till skolans parkering för det va så halt. Men tillslut gick det efter lite hjälp. Åkte sedan hem, käkade lunch å pluggade lite inför religons provet innan det bar tillbaka till skolan. Där man hade en rätt värdelös fotolektion. Fick dessutom stanna kvar längre för att ha betygsamtal å mot mina förväntingar så får jag troligen MVG i foto A. Så j-la nice;) Väl hemma sen pluggade jag lite mer inför provet..

Ons, 16/12: Idag var det religionsprov på morgonen, vilket gick helt okej. Skrev både på G-delen å VG/MVG-delen. Efter det hade man lång håltimme då det käkades å spelades kort. Därefter var det fysik då vi fick tillbaka våra prov från förra veckan. Detta fasade jag verkligen för å jag blev rätt besviken, har fan aldrig varit så nära att få ett G. Jag hade 12 poäng å G-gränsen va 14 poäng..det värsta va ju att hon först skrivit G- å sen struckit över det å skrivit IG..Men men..lite besviken..men som Rickard sa nästan gång klarar du det. Å det hoppas jag verkligen att jag gör.

Tors, 17/12: Denna dag var verkligen kaos, det hade ju snöat hela j-la kvällen å natten. Så när man går til bussen ser man att det e fullt me folk. En av mina grannar stod där å sa att hon hade stått där i 20 min å 4 bussar hade inte kommit. Så det såg inte så lovande ut. Först kom en buss mot hökis som vi inte tog därefter kom rätt buss men den bara åkte förbi eftersom den va full. Men tillslut kom det 2 bussar direkt efter varandra å ena vara nästan tom. Pga av detta blev jag sen till min körlektion så vi gick igenom bilen å fick lära mig säkerhets kolla den. Därefter skulle man till södra i detta snöoväder, kallt som fan...sen hade man håltimme...då man åt lunch, inte mkt..smakade konstigt. Sen hade man psykologi å därefter specialidrott. På kvällen hade man träning, som gick bra.

Fre, 18/12: Ingen skola idag. Men dock hade jag ett kort ärende som jag behövde göra vid 10:30, därefter åkte jag till mammas jobb där jag fick äta årets första jullunch. Å det var väl gott, sen vid 12 åkte jag å mamma hem. Här hemma vart det lite fika när pappa kom hem, sen gick han å jag ut på en promenad i solen å kylan. Jag tog me mig kameran så det blev några schysta bilder oxå. Vi handlade dessutom på vägen tillbaka. Kvällen blev sen väldigt lugn hemma framför tv:n.

Gårdagen vart det att gå upp rätt tidigt eftersom hela familjen skulle in till stan å klippa sig. Så nu e man verkligen redo för både jul och nyår;) Annars gjorde man inte så mkt igår. Somnade nästan i soffan på eftermiddagen, va skit trött. Kändes nästan som att man va sjuk, vilket jag inte är. Kvällen blev lika lugn som fredagkvällen. 

Som sagt det blev visst ett långt inlägg, men så blir det när man vill va lite noga. Får se om jag har mer tid nästa vecka.

kram<3

Grymmaste helgen på mkt länge;D;D

Fredagen var bara början, gårdagen var verkligen grym asså. Först var det förkrök på nivå 22 me mkt skratt och prat innan vi drog vidare till The bridge. Denna gång va vi smarta å gå dit ist för att ta tuben. Vi hade tur när vi kom fram eftersom det inte va nån kö och eftersom vi stod me på gästlistan slapp man betala inträde. Så nice. Sen drog det igång på allvar när väl dansgolven öppnade, då det dansades, shotades å dracks cider/öl. Vi var mest på det andra dansgolvet där de spelar schalger/partymusik(fast ja skulle nog påstå att det va svenska hits blandat me partymusik). Där dansades det en hel del å det sjöngs en hel del oxå eller snarare skreks. Herregud asså. Men kvällen/natten var verkligen grym, så j-la grym. Det slutade att jag var kvar där själv, fattar inte att jag var det..Men man vart inte ensam så länge..Satt vid ett bord sen bjöd en kille över mig till ett bord fullt me folk..2 tjejer å 4 killar(me honom inräknad dock)..dock kände han bara en av killarna från början. Tillslut så drog vi tjejer ner till dansgolvet, där man såklart dansade järnet å träffade några nya igen...

Å för första gången nästan så drog jag hem innan de stängde hahaxD Duktigt. Här hemma vart det inte så mkt sömn, inte för min del iaf. Så jag somnade nästan i soffan vid 15 när man glodde på tv. Kommer lugnt att bli tidig sänggång ikvälll, behöver verkligen sova. Så runt 21 lär det nog bli sänggång om jag inte lyckas somna tidigare i soffan. HehexD Har varit lite bakis dessutom, men har inte gjort nåt åt saken. Har inte orkat...

Imorron e det måndag igen^^ å jag har bara en lektion, har egentligen 2 st men ska till naprapaten vid 11:15 i sumpan. Måste dit eftersom mina fötter fortfarande "sover", en månad snart ha de gjort så..Hoppas det fixas imorron. Efterråt blir det lunch ute me pappa, innan jag drar tillbaka till skolan för foto.

Tänker bara avsluta me att säga att jag e grym på att smuggla, både in och ut. Utan att någon märkte. Så j-la bäst. HahaxD Å en annan sak som kan komma att bli pinsamt senare, är att jag mötte en som spelar innebandy i samma klubb som jag. Han spelar i HJ19-laget, vi spelade ihop på sköndalsdagen dessutom. Dock så dansade vi "bara", inget strulande..Inte me han iaf..Så får se hur det blir nästan gång man stöter på varandra i sköndalshallen^^

kram<3

Ikväll ska vi fan röja stanxD

Partykläderna e utvalda, pengarna e uttagna, man e mätt å belåten och man e nyduschad..
´
Nu spelas partymusik på hög volym, taggar som fan;D

Ska börja fixa mig iordning nu, smiket ska på och håret ska fixas innan kläderna ska på.

Hinner inte skriva mer. Måste hinna me allt i lugn och ro. Kan berätta det det kommer förkrökas på nivå 22 innan vi drar vidare till yhe bridge. Ska bli jäkligt kul.

Skriver troligen mer imorron.

kram<3

Behövde verkligen den här kvällen..tack Em;D

Denna kväll har verkligen varit riktigt mysig och rolig, med både mkt prat och skratt. Det här var precis vad jag behövde just nu efter allt som hänt. Emelie kom hit direkt efter jobbet så hon var här nån gång efter sex å drog för 35 min sen kanske. Vi hade verkligen sjukt roligt å mysigt..kollade på idol å cirkus möller och det blev även en massa snack såklart. Vi fick lära känna varandra ännu bättre vilket bara var väldigt roligt. Du e verkligen en underbar å rolig tjej Em<3 Detta kommer vi lugnt att göra om igen, självklart..vi har redan några förslag när el snarare vad vi ska göra då:P HihixD

Så detta var trots allt som hänt en jävligt rolig början på helgen. Den roligaste på mkt länge kan jag säga. Och det roliga fortsätter imorron då det blir utgång. Så j-la nice asså. Vi ska fan röja stanxD

Annars så har dagen inte innehållit så mkt. Hade 10 min boksamtal i litteratur me Jessika sen vart det en liten väntan innan jag gick över till norra för samtal med Jennie och sen på slutet även Maria(kuratorn på norra). Väl hemma skrev jag å lämnade in lab-rapporten. Sen så när pappa kom hem så drog vi iväg till farsta där vi gick till polisen för att jag skulle göra en anmälan. Så nu e den iaf gjord, det kanske inte leder till nåt men det var som en liten lättnad att jag gjort den. Om nån undrar så har jag polisanmält en för sexuellt ofredande. Men nu vill jag inte tänka på det längre...

Ska ta å gå och lägga mig nu. E verkligen skit trött, och imorron ska jag verkligen sova ut. Har inte fått göra det på mkt länge, tror verkligen jag behöver göra det. Kommer säkert även att plugga lite inför religions provet på onsdag. Men nu väntar sängen..

kram<3

Fy fan, fy fan, fy fan...så j-la äckligt å framför allt obehagligt:/

Asså usch..denna dag har verkligen inte varit så himla bra. Vet inte om jag kommer palla berätta exakt vad som hänt. Det var bara jävligt obehagligt å äckligt och jag var dessutom rätt maktlös på kuppen..När jag gick från odenplans t-bana till norra så grät jag när jag pratade me mamma i telefon. Orkade inte längre..Brydde mig inte om att jag gick å grät offentligt..jag hade all rätt i världen att gråta..Väl framme i skolan skulle jag egenligen haft körlektion..Men det blev ett samtal me kuratorn å stället. Som snackade me min körlärare om vad som hade hänt å att jag inte kunde köra. Han förstod precis å blev fett arg..han tyckte jag skulle ha slagit ihjäl människan..

Var väl hos kuratorn i 20 min kanske då jag både grät å pratade..Jag svär asså Jennie e fan bäst;) Hon såg sen till att jag sjukanmäldes..ville inte tillbaka till skolan igen. Sen gick jag omtumlad tillbaka till t-banan. Var lite små nervös för å åka igen. Men det var bättre att jag åkte för annars bildar man en stor rädsla för att göra det. Fick desutom ringa Jennie medan jag åkte om det skulle bli jobbigt. Den färden var rätt jobbigt även om det inte hände nåt. Satt å pratade me pappa en stund. Å klumpen i halsen hade inte försvunnit...Jag åkte inte hem utan till mammas jobb där jag rätt snabbt kom på andra tankar tackvare dagisbarnen.

Imorron ska jag tillbaka till Jennie(kuratorn) för å prata och hon ska hjälpa mig med en rätt viktig grej som jag måste göra snarast. Färden till skolan imorron kommer va en plåga..rädslan kommer nog finnas kvar ett långt tag framöver.

Jag e väldigt tacksam för att stöd jag har fått idag av mina närmaste vänner och av familjen. Brorsan sa: -Hade jag varit där hade jag fan nitat honom. Jag lovar. Ingen får skada/göra så mot min syster. Fan vad jag älskar honom<3

Nu när jag skrivit detta så har jag tänkt på det igen, vilket gjort att jag fått klumpen i halsen tillbaka igen. Kan börja gråta vilken sekund som helst. Orkar inte. Varför hände detta? Måste verkligen komma på andra tankar så att jag kan sova. Får tänka på hur kul jag ska ha det i helgen ist.

Avslutar me att säga att: Vägen från gullmarsplan till odenplan(/rådmansgatan) har aldrig varit så lång, så obehaglig och så plågsam.

kram<3


Trist förlust och fredagen e räddad..

Sitter här nyduschad och trött efter borta matchen mot Huddinge. Usch, vi var så j-la nära. Första perioden slutade 0-0 å vi hade riktigt många skott på mål, i andra spelade vi ungefär lika bra men släppte tyvärr in ett mål så 2:a slutade 1-0 till dom såklart. Sen i sista perioden så blev det toppning(spelade inte på hela:/) å tillslut kom målet. Jätte snyggt av Linnea, å det stod nu 1-1. Fan va alla blev glada när det blev mål. Men den glädjen varade inte särskilt länge, vi slarvade lite å dom satte 2-1 som blev slutresultatet. Riktigt jävla surt. Vi gjorde verkligen allt vi kunde men det gick inte. Så man gick me tunga steg ut till omklädningsrummet. Säger bara det att i returmötet hemma ska vi fan spöa skiten ur dom. Jag lovar!

Angående fredagkvällen så e den "räddad", hehe..Tog en chansning å frågade Emelie...och gissa vad. Hon ville å kunde;D Så j-la kul, slipper sitta ensam..Å det e ju inte det sämsta sällskapet heller;) Em, denna helg blir verkligen "våran" helg..först hemma hos mig på fredag å sen krogen på lördagxD så j-la kul vi ska ha det asså;) el hur?

Skriver bara kort om dagen. Kan börja me att säga att ja nästan somnade på religionen, va så j-la trött så det finns inte. Sen hade vi(ja å amanda) håltimme till 12:05 så vi käkade å spelade kort. Kort mentorstid innan vi hade en längre rast innan fysiken. Då det spelades kort igen, gick väl inte så j-la bra för mig. Sen var det ju fysik prov, gick väl sådär..Kan verkligen optiken bättre än det andra..Får se hur det går...Väl hemma vart det inget plugga. Slappade framför datan en stund, sen hjälpte man till me maten. Brorsan å mamma hade varit och hämtat min kusin wilmer på dagis å tog me honom hit. Vi skulle då vara barnvakt, så sen åkte jag å pappa till matchen å mamma var me wilmer på brorsans träning...

Har inte så mkt mer å säga. Ska gå å lägga mig nu. Imorron börjar jag 9:00 me körlektion får se hur det går. Sen har jag håltimme i 3 h, funderar på att dra hem emellan. Får se hur jag gör.

Nu ska jag iaf sova.

kram<3

Efterlysning;)

Efterlyses trevligt/roligt sällskap till på fredag!!

Kommer nämligen sitta ensam hemma medan brorsan tränar, pappa tittar på när han gör det och mamma e på julfest med jobbet.

Så nån som vill komma hit på fredag kväll, glo på idol, käka lite godis/snacks å bara snacka skit??

Vill verkligen inte sitta ensam som ni kanske förstår. Inga oseriösa svar tack:p

Håller tummarna på att detta funkar, hahaxD

kram<3

Tillbaka igen...lika trött:/

E sjuukt jävla trött, blev inte mkt sömn i natt pga av sen träning å upp tidigt för körlektion som gick okej..Sen vare bara hem igen, slappa framför tv:n, käka lunch innan man drog tillbaka till skolan. För att sedan åka iväg till Lidingö å besöka millesgården där man gick på en fotoutställning på foto lektionen såklart. Var så sjukt trött hela tiden så det var väl inte så vidare kul. Väl hemma har jag pluggat det sista inför fysik provet imorron får se hur det går...


Finns väl inte så mkt att berätta om gårdagen, den var minst lika seg som igår. El jag var knappt i skolan, var typ där i en timme. Sen bar det av hem för å käka lunch med min kära pappa som va ledig, riktigt trevligt. Sen på kvällen följde jag me å kollade när brorsan tränade me herrarna å för att vänta på att min träning skulle börja. Träningen gick helt okej, men har lite skavanker från matchen i söndags. E öm på vänster lår/lite av knät, e väldigt öm på mitt högra knät som även e alldeles blått(samma knä jag skakade tidigare i år). Som tur e så gör det inte ont när man går/springer..det gör bara ont när man kommer åt det..Å imorgon kväll så har man match igen, borta mot Huddinge..Får se hur det går, bara vi spelar som vi gjorde i 1:a å 3:e perioden i förra matchen å har samma folk me..

Är som sagt jävligt trött så orkar inte göra så himla mkt just nu..Så jag sitter å lyssnar på lite "party musik" å drömmer mig bort till helgen. Längtar som fanxD

kram<3


E fruktansvärt trött, sängen nästa:p

E så j-la trött så det finns inte, herregud. Höll fan på å somna i soffan redan vid åtta typ, fick kämpa för att hålla mig vaken genom hela programmet. Är dessutom lite sliten efter matchen, hade ju en morgon match borta i torvalla hallen mot Vendelsö kl 10. Vi spelade faktiskt väldigt bra mot dom men tyvärr så förlorade vi me 5-0(1-0, 4-0, 0-0).. De första 10 minuterna i andra perioden var vi sämst, annars spelade vi riktigt bra. Kan ju bara nämna att vi förorade mot dom förra gången vi möttes fast då me 17-2 så..

Annars så fylldes dagen med mer innebandy, följde aldrig med mamma till mormor & morfar pallade inte. Så kollade när brorsan spelade flera matcher ist. Först spelade han me sitt eget lag(-94), då vann dom me 11-0, därefter spelade han me 93-laget(som nästan bara består av 94:or) vinst där me fast me 10-1 och sen spelade han även me HJ19-laget där dom gick från underläge till vinst med 10-5. Kan ju säga att den sista matchen var mkt händelserik tack vare domarna. Herregud:p

Så jag har knappt varit hemma idag, å idag blev det inget plugg alls vilket va skönt. En dag vila, imorron e det dax igen...Har nämligen bara en lektion sen bär det av hem för plugg av fysik å även lite övningskörning då pappa e ledig.

Måste bara nämna en sista grej...kl 04:56 i morse så ringde en viss person mig på min mobil. Jag brydde mig inte om å svara men när personen ringde igen nån minut senare så svarade jag. Sen satt jag i telefon i nästan 40 min, haha..Det var faktiskt ett väldigt roligt och trevligt samtal trots att det var så tidigt på morgonen. Tkr det e lite lustigt att jag kan gå från sovanade till klar vaken och hålla en konversation så fort utan å känna mig arg/störd el trött..Haha, men sån e väl jagxD

Nej, nu ska jag gå ner å borsta tänderna. Sen väntar sängenxD

kram<3


Lägger mig först idag:O ovanligt..

Väntar just nu bara på att badrummet ska bli ledigt sen ska man ner å borsta tänderna. Därefter blir det sängen som gäller. Kan ju inte sova så himla länge imorron eftersom jag har tidig match..Ska väl gå upp vid halv åtta typ^^ Usch, ser inte framemot det asså..

Så det e bäst att man går å lägger sig rätt tidigt. Tror att badrummet e ledigt nu, så ska smita ner. Sen e det läggdax medan resten av familjen kollar på tv.

God Natt!!

kram<3

Har pluggat nästan hela dagen:/

Japp, jag har varit duktig och plugga fysik i stort sätt hela dagen. Fick hjälp av pappa när det behöves, men efter 17 så gav jag upp. Var för trött för att orka plugga överhuvudtaget. Jag har inte gjort så mkt mer idag, käkat lunch å fikat mellan allt pluggande annars inget annat. Inte så kul dag kanske. Gårdagen va ungefär likadan, slutade dock plugga tidigare å däckade nästa framför tv:n vid kl 14. Sen vart kvällen lugn, kollade på idol där Erik å Calle gick till final. Erik har alltid varit min favorit, hoppas han tar hem hela skiten nästa vecka. Så den här helgen e verkligen en lugn, plugghelg..man måste tyvärr ha sådana ibland.

Men om en vecka då jävlar...då ska man inte slappa..Iaf inte på kvällen, då ska vi äntligen ut å röja stan. El hur Em? ;D<3 Ska bli så jävla kul, längtar som fan:p Vi får se till att vara helt friska å krya tills dess;)

Denna lördagkväll blir lika lugn som gårdagen, blir å kolla lite på tv. Jag har nämligen en tidig match imorron, samling 8:40 och matchen börjar 10:00 ute i Haninge..En borta match mot serie tvåan, det ända vi kan göra e nog att försvara oss. Vi förlorade rätt stort mot Vendelsö sist, väldigt stora siffror. Dock va jag inte me, blev kallad sent å då var man ju bakis..Hehe..Sen får vi se hur övriga dagen blir, brorsan har flera matcher, match me sitt lag å sen HJ19 laget..Familjen skulle egentligen till mormor & morfar på adventsfika imorron, men vi får se hur många av oss som åker dit. Hehe..

Jaja..har inte så mkt mer å säga. Just nu lags det en riktigt god lördags mat. Klyftpotatis me kött, mums. Får se när det blir klart. Kommer nog sitta kvar här framför datan tills dess.

kram<3

Idag fick man en liten hint om hur framtiden kommer se ut typ;)

Mmm..det skulle man kunna säga. Vi hade ju bara en lektion idag eftersom vi skulle till Saco-mässan i Älvsjö. Innan vi drog dit så fick vi stå minst 20 min i matkön^^ Jaja, det gick iaf rätt fort att ta sig till mässan. Som jag sa igår så är jag väl inte det största fanet av mässor men denna var väl helt okej faktiskt. I början kände man sig lite lost, men efter ett tag blev det bättre..iaf för mig. Vi mötte Emelie å hennes polare där oxå, jättekul å ses;D Trots att det inte var en så lång stund men ändå:p Längtar som fan till nästa helg assåxD..Iaf så kollade jag på KTH, Linköpings tekniska högskola och Lunds tekniska högskola..Men kan redan nu säga att det kommer att bli KTH här i Sthlm, vilken av dom får jag se sen. Sista ansökningsdagen e 15/4 som det e på typ de flesta högskolor. Fick även tips på var jag ska söka jobb nånstans..Så ska fixa det imorron hade jag tänkt. Man gör det på samma sätt som det förra jag sökte. Vi var väl på mässan i 1,5 h kanske, fast det kändes som mkt längre typ. Sen fick man springa den sista biten för att hinna me pendeln.

Här hemma har jag inte gjort så mkt, e ju trött som vanligt så låg å halvsov i soffan halva eftermiddagen. Sen vid halv sju så var det ju träning så det var bara åka iväg. Var rätt tung i huvudet under hela träningen, inte så himla kul direkt..Väl hemma efter så har man käkat lite, duschat å kollat på tv. Sen hamnde jag här, första gången på hela dagen. Hehe..Men ska nog snart sova, trots att jag inte har nån skola imorrn..Men e skit trött som vanligt:O..Äntligen fredag imorron, helt sjukt va veckorna flyger fram:O Vilket e både bra å dåligt. Iaf så tänkte jag plugga lite fysik imorron inför provet nästa vecka..

Så tillbaka till rubriken..Just nu ser min framtid ut så att jag efter studenten förhoppningsvis först läser en termin på KTH, sen blire en termins uppehåll. Sen väntar det 3 års studier på KTH om allt går som det ska..Så ser iaf mina planer och tankar ut just nu. Efter studenten har man minst 3,5 års studier kvar innan man blir klar....

Usch, vill inte tänka så mkt på framtiden just nu..hehe. Det skrämmer mig lite, bättre att försöka leva i nuet ist.

Nej, nu ska jag snart sova.

kram<3

Idag kom kylan på allvar:/

Usch ja..fick ett mess av mamma i morse då ja tvättade håret, iaf där hon skrev att det var 6 minus när hon drog hemifrån. Herregud tänkte jag, ofta det kan blir så kallt över en natt. Å mkt riktigt så hade det ju blivit det. Det var typ 6 minus när jag drog hemifrån, så det var bara att pälsa på sig me vinterjackan, vantar och halsduk. Men borde fan ha tagit på mig långkallingar el nåt under jeansen frös fan bena av mig å inte tala om mina fötter. Hehe..

Pallar egentligen inte berätta så mkt om dagen. E trött som vanligt å ska snart gå och lägga mig. Kan berätta kort om dagen. Som började skit, då man fick stå å trängas på tuben, 2 ggr om då jag gick av i slussen för å möta alex. Hatar verkligen att åka i rusningstrafik. Kom lite sent till religionen, som var väldigt seg. Var rätt trött så att få läsa olika texter gjorde inte saken bättre. Efter det fick jag å amanda rusa till norra för att ha text. Där vi blev klara me vårat julreportage, vilket var väldigt skönt. Vi visade även upp den för läraren innan vi skickade in den å han gav oss rätt mkt beröm, hehe. Sen var det bara att gå ut i kylan igen, tillbaka till södra för en håltimme då vi käkade å spelade kort. Därefter var det fysik då det var labb denna vecka oxå, jag fick jobba me nån som hette jakob tror jag. Misstänker att han går i 2:an, iaf det gick väl bra för oss. När vi var klara jobbade jag lite i boken, vilket e rätt smart då vi har prov nästa vecka.

Efter skolan drog jag in till Ringen där jag mötte mamma, vi skulle nämligen shoppa lite. Jag behövde ju röda underkläder och svarta strumpbyxor inför jul och nyår. Å det hittade vi rätt snabbt på HM, provade bh:n som vi hittade å den satt perfekt:p Allt detta fick jag av mamma. Sen köpte jag även årets första julklapp, till min kusin Bella. Tänkte handla till brorsan men så blev det inte, ska göra det en annan dag. Hittade inte det jag ville. Sen åkte vi hem.

Här hemma har jag inte gjort så mkt..mest slappat, lyssnat på musik och kollat på tv. Imorron har man bara en vanlig lektion kl 10, sen ska man iväg till Saco-mässan i Älvsjö. Lär ju bli interessant. Jag som inte e så himla förtjust i mässor, hehe..

Jaja, inlägget blev lite längre än jag trodde. Men nu ska jag byta om och lägga mig under mina varma täcken och sova.

kram<3

En hyfsat bra dag trots allt..

Jag vet att jag var rätt anti igår kväll, men sån e man ibland bara. Men men..det blev ju inte så lång sovmorron direkt eftersom jag började 10:10 me min körlektion. Hade innan denna inte kört på ca 2 månader me pappa hemma å tydligen över 9 månader sen me min körlärare(han berättade det i bilen). Kan säga att körlektionen gick mkt bättre än förväntat. Han kollade vad jag kom ihåg vilket var det mesta. Helt otroligt hur allting sitter fast man inte kört på flera månader. Fick som sagt göra allt möjligt å nästa lektion ska jag köra från skolan, lite nervöst^^ Fast har för mig att jag gjort det tidigare men ändå.

Efter körlektionen drog jag hem trots allt, pallade inte sitta i skolan så drog hem. Var väl hemma en timme dryg då jag hann skriva/rita halva lab.rapporten, käka lunch å kolla på tv. Stack tillbaka lite tidigare än jag tänkt till skolan för att hinna umgås me Anna å göra henne sällskap innan fotolektionen började. På lektionen avslutade man sitt fotoprojekt som vi sedan började presentera för alla. Dock hann vi bara me några stycken, inte jag. Så vi ska presentera det om 2 veckor, då vi har kompensations ledigt på måndags lektionen å ska dra på en utställning på tisdagen nästa vecka. Stannade dessutom kvar efter lektionen för att prata me Ann om mitt projektarbete, visade bla upp bilderna som jag tagit. Å hon tyckte liksom jag att de vart väldigt fina.

Jag var väl inte hemma förrän kl 17:20 el nåt. Då man inte hann göra så mkt innan det var middag. Efter det skrev/ritade jag klart min lab.rapport i fysik som ska in imorron. Sen vart det lite surfande på datan innan man hamnade framför tv:n.

Å nu ska jag gå å lägga mig, e jävligt trött. Som jag e varje dag nuförtiden, beror på årstiden kanske. Spela roll, ska iaf försöka få så mkt sömn jag kan iaf. Imorron börjar man 9 vilket betyder att man inte får nån vidare sovmorron direkt...Så ska gå å borsta tänderna nu och sen väntar sängen;)

Slutar me att säga God Natt!!

kram<3

RSS 2.0