Full fart hela gårdagen, desto lugnare idag..

Mm..gårdagen asså herregud. Det var full fart från morgon till kväll. Vid halv tio på morgonen så drog jag, pappa och brorsan till Ikea i kungens kurva. Där det som vanligt var rätt mkt folk, vilket bara e jobbigt. Vi kom därifrån vid halv tolv, väl hemma käkade vi lunch. Sen dröjde det inte länge förrän leveransen av min gaderob(el alla delar till gaderoben ni vet ju hur ikea e) kom hem. Därefter byggdes det gaderob hela eftermiddagen å halva kvällen. Därefter städades det å kläder las in. Dock måste vi köpa fler lådor och hyllor, vi tänkte fel om en grej så. Men det löser sig sen. Nu har jag iaf en stor gaderob med spegelskjutdörrar, så underbart. HahaxD Kvällen blev lugn, en hemmakväll framför tv:n å idol.

Idag då. Efter lunch så gick hela familjen en promenad till skogskyrkogården för att tända ljus på min mammas farmor & farfars grav. Det e ju alla helgons dag idag ju. Det tog ett tag, men tillslut så hittade vi graven. Å nästan precis bredvid den graven så ligger en gammal skolkamrat till min brorsa, simon. Han dog för 2 år sen, i en olycka i stan. Jag kände honom inte, men när jag såg graven så var jag nära till tårar. Det e ju så hemskt..hade den där klumpen i halsen halva vägen hem. Kom ju på att Therese oxå ligger begravd på skogskyrkogården, så jag ska kolla upp var hon ligger. Så ska jag gå dit nån dag med blommor och ljus, då lär jag garanterat börja gråta, usch. Men som mamma sa, man får gråta...

Sen vi kom hem så har jag inte gjort så mkt, mer än att sitta framför datorn. Lär nog sitta här ett tag till. Men i kväll så ska jag å Linnea änligen träffas, var alldeles för länge sen. Ska bli jättekul, verkligen.

Får se om jag orkar skriva mer idag, annars vet jag inte när jag skriver nästa gång. E rätt fullbokad imorron så.

kram<3

Har vaccinerat mig mot svininfluensan å jag överlevde faktiskt:p

Japp, jag tog vaccinet i morse å jag lever fortfarande. Anledningen att jag säger det e för att jag har kompisar om som säger att man kan dö av vaccinet. And for your information så finns det inget bevis på att någon har dött av just vaccinet, så det så. Det e ju många fler som dött av både vanlig influensa å svininfluesan så varför chansa å inte vaccinera sig. Det e rätt idiotiskt. Tkr jag iaf. Om ungefär 3 veckor ska jag tilbaka å ta den andra dosen.

Jag lever som sagt, e dock jävligt öm i armen. Å har träning om en halvtimme typ, så har tagit en alvedon. Ska prova å se om det går å träna. Annars vilar jag, vilket är stor chans att jag gör. Men men..

Så det e nog bäst jag byter om nu och packar väskan. Har tur så pappa skjutsar mig till Gubbängen där träningen är, han e så snäll. HahaxD Kommer väl att vara hemma nån gång efter åtta.

Imorgonbitti bär det av till kungens kurva och ikea där vi ska köpa lite grejer till mitt rum. Annars har jag inget inplanerat, lär väl fixa i mitt rum eller plugga typ. Får se.

Nää, nu e det bäst jag skyndar mig. Skriver mer imorron.

kram<3


Trött å sliten

Man skulle nästan kunna tro att jag festat de senaste dagarna el nåt, med tanke på rubriken. Men så är inte fallet. Utan jag har jag varit så duktig å varit i skolan i 2 dagar. Eller igår var det aktiviteter i rålambhovsparken, i kylan å duggregnet. Usch, frös typ arslet av mig. Fy fan. Det var väl inte så värst roligt direkt, det var typ bara ettor där å 3 st treor(alltså jag , amanda och rickard). Efterråt drog vi in i värmen på donken å käkade. Sen så skulle jag prova å lämna blod. Men hade för lågt blodvärde igen(vilket suger), så jag å sköterskan kom fram till att jag skulle bli kallad igen om 7 månader. Får sen om man har rätt blodvärde då. Därefter drog jag till mammas jobb en stund innan pappa kom å körde hem mig. Det vart lilla jag som lagade middagen, duktigt va? HahaxD

Idag då. Då var man i skolan å blev indelade i olika grupper, där sedan gruppen delades in i 2. I min grupp kom bara 6 st, vilket betydde 3 i varje grupp. Jag var "såklart" den äldsta och dessutom enda tjejen, kul. Min grupp var i förbättra gruppen, där vi skulla skriva ner det vi tyckte på ett stort papper. Sen efter lunchrasten, var det venissage där man fick en festis å en klubba, haha. Å så fick man rösta osv. Pallar inte förklara allt, seriöst. Ni var ju inte där så varför ska jag berätta, hehe. Sen efter skolan så åkte ja till gamla stan där ja typ fick stå i en halvtimme å vänta på alex. Iaf, sen gick vi till tatueringsstudion. Då hon visade sin tatuering, som det inte var nåt fel på. Sen så bokade jag tid för min tatuering;D Så om 2 veckor då jävlar, ska bli jävligt nice. Längtar. Efter det så följde ja me alex å fikade me 2 av hennes polare från skåne, därefter bar det av hem.

Här hemma har man diggat musik från sin nya skiva å sen även lite Jackson. Köpte skivan Bad igår, nästa vecka ska vi köpa thriller. Troligen en av de bästa jackson skivorna.

Jaja, andledningen till att jag e trött å sliten är bland annat för alla grejer jag gjort de senaste dagarna. Sen så har jag inte sovit så bra, el har haft svårt å somna de senaste dagarna. Vet inte varför.

Imorgon ska jag iväg tidigt så det blir ingen sovmorgon imorrn heller. Jag ska nämligen åka till B-hagens vårdcentral där ska jag vaccinera mig mot svininfluensan. Jag tillhör ju riskgruppen, så det e väl bäst jag tar den.

Nu ska jag snart gå å se på Greys Anatomy, gud vad jag älskar den serien;) HihixD

kram<3

Äntligen flyttat tillbaka;D

Sitter här i mitt rum å lyssnar på radio och surfar. I mitt riktiga rum alltså..Inge mer bo i  källaren. Så j-la skönt asså. Det blev ungefär en månad som jag bodde där nere, det gick väl bra. Men man saknade att bo i sitt egna rum såklart. Men nu så får man änligen bo här igen;D

Så idag har det fixas en hel del i mitt rum, med att städa, flytta upp alla grejer, möblerat om, städat osv. Full fart hela dagen har det varit. Knappt en lugn stund. Ni som inte vet det så e mina väggar nya med nya färger, har nytt golv och har möblerat om. Det enda som fattas e nu en gaderob och en tv typ;) å på lördag kommer min rätt stora gaderob äntligen att inskaffas. Längtar som fan;) HihixD

Denna vecka e det ju VTFF, vilket inte längre betyder lov som det gjorde förut. Nu måste man till skolan i 2 dagar, usch. Tydligen har de alltid haft detta på södra, hatar det..Jaja, så imorron ska man till rålamshovsparken för stationsaktiviteter. Kul, fan om det blir skitväder asså...Men det blir värre på onsdag då man ska va i skolan från typ 10 till 15 typ..Ser inte framemot det asså. Men kommer att vara duktig å gå dessa dagar, även fast jag egentligen inte vill. Har dessutom 2 uppgifter som måste göras denna vecka med:/

Men imorron så har jag ändå några ärenden att göra inne i stan så det spelar ingen roll. Ska bland annat till blodcentralen vid fridhemsplan å kolla om jag har rätt blodvärde å isf lämna blod. Håller mina tummar. Sen ska jag vänta tills alexandra har slutat, då ska vi tillbaka till tatueringsstudion som hon tatuerade sig på. Där ska hon visa upp sin tatuering å jag ska även boka en tid..HihixD Så ska bestämma mig för en bild innan imorron som ja skriver ut å tar med. Kommer att kännas så fel men även så rätt. Kan förklara mer en annan dag.

Ikväll blire iaf innebandy träning, sen träning 20:30-22:30. Men men, det e kul när man väl kommer igång.

Får se om jag skriver nåt mer inlägg idag, annars så skriver jag nog imorron.

kram<3


Länge sen sist...

Japp, nu var det verkligen länge sen jag skrev sist. Minst 2 veckor sen, herregud. Duktig jag e asså. Har tänkt skriva flera gånger men det har aldrig riktigt blivit så som ni kanske märkt. Men det har varit en del, så har varken haft orken eller tiden.

Sen jag skrev sist så har det varit mkt med skolan, med prov och uppsatsinlämningar. Vilket faktiskt har gått bra, fick VG på både psykologiprovet och uppsatsen. Fick VG+ på första uppsatsen i Litteratur och litteraturvetenskap. Vilket e jäkligt nice. Det e som sagt mkt med skolarbete, det har varit prov å uppsatsinlämmning varje vecka. Det tar kål på en hehe. Igår så lämnade jag dessutom in projektplanen, hoppas den blir godkänd. Förutom skolan så har det även varit mkt med inneabandyn, med både träningar och matcher. Vilket har varit riktigt kul, att äntligen få spela mather;) Men nu har vi matchuppehåll i 3 veckor, vilket inte alls e kul.

Som ni kanske märker så har jag inte varit ute å roat mig särskilt mkt, hehe. Har som sagt varken haft tiden, orken och pengarna. Man har ju beställt studentmössa och kläder för typ 1200 spänn så, dock e det ite betalt än men ändå. E ju en annan grej som kommer betalas snart, hihixD

Senast jag var ute på krogen var 10/10, då var jag ute med Amanda, Rickard, Gunnar, Filip och "Tärnan". Amanda fyllde år dagen innan så det var orsaken till att vi gick ut. Vi skulle egentligen ha förkrökat på fridays men så blev det inte, vi försökte på dovas men det var fullt. Så vi drog till "huset" rätt tidigt, vilket inte var så kul i början. Men när folk började strömma in så blev det roligare å då dansades det en hel del. Efter ett tag så stötte man på Jessi å hennes polare Sebbe, Carro å nån kille å tjej jag inte minns namnet på. Så jag hängde, el snarare dansade me dem. El vi va mest me killarna, å under allt dansade så blev man ihop "parad" men en..Haha..Var kvar där tills dom stängde, hahaxD Sen vart det mkt åkande fram och tillbaka å även lång väntan i kylan, innan man kom hem. Familjen var på landet hela helgen så man störde ju inte nån när man kom hem. Dagen efter spenderades i sängen halva dagen, innan det blev en promenad till hökarängen fram å tillbaka. HihixD Minnesvärd helg helt enkelt:D

Jaja, det var det. Vad ska man mer säga. Jag bor fortfarande nere i källaren men får förhoppningvis flytta tillbaka in i mitt rum snart. Längtar som fan, var typ över en månad sen jag sov där sist. Nästa vecka e det VTFF, vilket inte kommer bli som ett lov efter att man bytt till södra. Då det är olika aktiviteter i 2 dagar, sen så ska man göra en enkätundersökning på specialidrotten om doping. Lugn vecka, yeah right.

Nu ska jag gå å käka lite lunch, tacos från igår. Mums, hihi. Ska försöka bli bättre på att blogga, men det finns andra saker som går före.

kram<3

Hur fan lyckas jag??:(

Trodde verkligen inte jag var sån, men tydligen så är jag det. Hatar mig verkligen för det. Hur kommer det sig egentligen? Att jag inte själv märker det, tror att jag gör "rätt" för det är sådana signaler jag får. Men efter ett tag visar det sig att jag hade helt fel. Eller uppfattat helt fel? Vad vet jag....

Nu vet jag iaf sanningen, vilket var bra att du sa...Kommer skärpa mig nu..Hur jag nu kommer klara det vet jag inte...Jag har säkert sumpat allt nu, hur idiotisk jag är asså. Kommer aldrig förlåta mig för det här..Aldrig, hatar mig verkligen för det här. Usch, fy å blä på mig.

Vill egentligen bara skrika och gråta nu, men gör inte det..Håller det inne som vanligt. Det lär slå ut senare istället. Så jag e just nu en tidsinställd bomb som när som helst kan sprängas. Tips, kom inte nära. Behövs inte mkt för det ska brista. Minst lilla grej kan ställa till ett helvete..så watch out..

Antar att det bara e att försöka glömma dig nu. Jag har förstört allt, verkligen ALLT. Ska lämna dig ifred....för en lång tid framöver eller snarare för all framtid....

kram</3

Puh..

Insåg en av de grejer som jag fasat för de närmaste dagarna. Och det visar sig att jag verkar ha fel. Jag tog för snabb slutsats om en viss grej, dock inte den "större" av dom. Men det är iaf bättre än inget och det är ett steg närmare den andra grejen. Om jag nu någonsin kommer våga ta upp det, bara tiden kan utvisa det. 

Nu håller jag bara mina tummar på att vi kommer snacka snart igen. Man vet ju aldrig med dig eftersom du jobbar och så. Vilket gör att du har mindre tid och ork. Men kan ju inte mer än hoppas, och när det nu händer ska jag lyckas våga fråga. Hintade lite om det för dig förra veckan, då du inte hade något emot det om du varit hemma och ledig...Så nu..

Äh säger det inte här. Ville bara påpeka att en tyngd har släppt från mitt hjärta och nu e det bara en kvar. Kommer den någonsin att släppa?

kram<3 


Mkt trött...

Japp, jag är mkt trött. Inte bara nu utan snarare under hela dagen. Det är väl så att det är väldigt mkt just nu som händer, som tar mkt av mina krafter. Sen har jag typ inte sovit särskilt bra, efter att jag flyttat ner i källaren(tillfälligt).

Så man blev ju väldigt tacksam när Petra(religions läraren) flyttade nästa veckas prov, till veckan efter. Alltså till v.43, då jag "bara" ska lämna in projektplanen. Men jag har iaf kommit på vad jag ska göra och fixat en handledare. Vilket känns skönt, måste jag bara bestämma mig för en liten grej innan jag e klar. Men men, har iaf en projektidé. Efter den mkt sega religions lektionen, vare en rask promenad till norra för å ha text. Skrev väl inte så mkt, men brukar jobba bättre hemma så. Sen så hade jag för mig lite andra saker, som att maila några lärare om projektarbetet å sen drömde jag mig bort till studenten. El jag kollade på studentmössor å kläder, vet typ vad jag vill ha. Men e mest nyfiken på vad det kostar, har en känsla att det kommer bli rätt dyrt. Dax å skaffa jobb snart tror jag. Iaf efter den lektion blev det en rask promenad tillbaka till södra, å en mkt snabb lunch innan fysiken. Där man mest jobbade själv i boken, vilket gick helt okej. Fick även tillbaka förra lab. rapporten, fick G-. E fan nöjd med det å fick även reda på vad jag ska tänka på till nästa gång.

Väl hemma, hann jag väl inte sitta mer än en halvtimme framför datan innan mamma kom hit med min kusin Wilmer. Hon hade varit å hämtat honom på dagis och vi skulle vara barnvakt åt honom. Vi var det halva kvällen typ å det gick jättebra. Pallar inte berätta om det. Men det var jättekul att ha honom här, världens sötaste 5-åring.

När han å hans pappa väl åkt hem så har jag suttit framför tv:n å chillat. Kollade på Grey´s Anatomy såklart, å fällde några tårar på slutet. HehexD Svårt att hålla tårarna borta när man kollar på den serien.

Jaja, nu ska jag nog gå och borsta tänderna och sedan väntar sängen. Imorron börjar man ju 10:20 me skolfoto, religionen vart som tur e inställd. Hade iofs inte gått på den ändå. Ska bli spännande hur många som kommer, haha. En känsla säger mig att vi inte blir som många, men jag kanske har fel. Kan ju säga att det inte kommer bli snyggt me mina blåmärken asså. Jag kommer troligen få sitta ner, så det gäller att ha armarna på ett bra sätt så de syns mindre hehe. Stora problem jag har va..

Nej, nu väntar som sagt sängen.

kram<3


Visste ni att man kan få blåmärken i handflatorna??

Svaret på det är faktiskt ja. Hade ingen aning om att man kunde få det. Men tydligen så kan man det, fick det efter gårdagens träning. Kan säga att jag har blåmärken över hela armarna och i handflatorna..Ser nästan ut som att jag har blivit slagen eller nåt. Hehe, ser för jävligt ut asså. Kul att man har skolfoto på torsdag, när man ser ut så här. Vill ju helst inte ha på mig tjocktröja....

Dagen då. Ni kanske förstår lite hur jag känner just nu, om ni läste förra inlägget. Men ni kanske vill veta vad som hänt idag oxå. Mötte upp Alex vid kvart i elva i slussen och så åkte vi till Gamla Stan(där hon skulle tatuera sig). Vi gick in på stället vid 11, men Alex var tvungen att äta nåt innan. Så vi gick till ett café så hon kunde få i sig lite frukost. Å sen bar det av tillbaka dit..Jag satt bredvid medan hon tatuerades å var sällskap. Passade även på att läsa på lite inför foto provet. Det tog väl inte mer än en timme, tro det eller ej. Å den blev rätt häftig..haha;) Innan vi drog därifrån så kollade jag lite grejer, å det skulle inte bli så fasligt dyrt. Så om 3 veckor när Alex ska tillbaka å visa upp den så ska jag ha me mig en bild och sedan troligen fixa en tid;) Me like it xD
 
När vi har helt klara där drog vi först till apoteket för Alex skulle fixa en grej. Sen hade vi gott om tid innan jag började så vi drog till ett annat café. Där hon fikade och jag käkade lunch. En god lasange blev det, mums;) Vi satt där tills halv två typ då vi drog till skolan. Sen på foto lektionen så fick man första halvtimmen komma på en egen uppgift, sen skulle allas uppgifter lottas ut. Vid halv tre gick vi till ett annat klassrum där vi skulle ha provet. Jag och Anna satte oss vid samma bord som Markus och Simon..det vart lite av ett fuskbord. Där killarna kollade anteckningar(med resulutat ingen aning) å alla viskade. Men det var inte bara vi som pratade, det var inte som ett vanligt prov. Men det gick väl helt okej. Sen var alla uppgifter slut när jag var klar, så jag och Anna gjorde samma uppgift. Vilket va den jag hade hittat på. Efter plugget så drog jag hem, här hemma har jag bara slappat eller har övningskört oxå men det ska vi inte tala om.

Kan säga att övningsköra med en trött pappa när man själv är trött är ingen bra idé. Mkt bråk å skrik. Vi kom iaf hem hela både och bilen oxå.

Oj, det blev visst ett långt inlägg. Det är inte många vardagar som mina inlägg blir så här långa. Ni får stå ut med min noggrannhet idag. Nu ska jag kolla på House..

kram<3

Nåt e fel..

Det e något som inte stämmer, jag vet dock inte vad. Men det e bara en känsla, dock en väldigt stark känsla. 
En känsla om att något jobbigt och smärtsamt kommer att hända..Och jag orkar verkligen inte det.

Skulle jag verkligen ha missförstått allt? Jag tror fan inte det, mer tydligare än så kan det inte bli.

Men vad vet jag egentligen, du kanske bara spelade på eller vad? Jag vill egentligen inte tänka så men det är svårt att inte göra det. Tror faktiskt inte att du är en sådan person, så snälla bevisa för mig att du faktiskt inte e det.

Jag kommer att vänta och hoppas hela kvällen...Snälla gör mig inte besviken..

kram<3

Rolig träning trots allt;) men.....

Sitter här med sönderskavda knän(varma dessutom), svullna fingrar och bollmärken över hela kroppen. Så gåre när man står i i mål i innebandy. Man får ta många smällar, från hårda skott. Men det var trots all smärta roligt att stå i mål, det var nästan skön smärta. Låter lite knäppt kanske men så vare. Å då snackar vi smärtan från de bollar man få på sig och alltså räddar. Mina knän däremot, usch. Det e nog bäst jag smörjer in dom när jag duschat. Får se om man kanske står på torsdag med, beror på om man fortfarande e försyld och om mina knän pallar...

Men nu över till nåt helt annat..sitter oxå här med gråten i halsen. Och det har ingenting med den smärtan efter att ha stått i mål. Utan en helt annan smärta..Skulle kunna börja gråta vilken sekund som helst..Usch, jag kan ha missförstått allt eller missförstått det jag sett nu...Vet inte vad jag ska tro..Det här e verkligen inte kul alls...vill bara prata med dig och få det utrett...Tror inte jag klarar av det, hellre veta det nu än om en vecka..Skulle verkligen göra av som helst för att få prata med dig just nu. VAD SOM HELST...Men vet att du sover el iaf nästan gör det..Håller mina tummar på att vi kan snacka imorrn, behöver verkligen det..Inte bara för detta utan för att jag även saknar dig:(

Så snälla låt mig inte stå ut me den smärtan igen. Klarar inte av det. Jag kommer att hata mig själv om det blir så....

....Nu ska jag försöka samla mig å gå upp och ta lite fika och sedan hoppa in i duschen. En känsla säger mig att jag kommer sova väldigt dåligt i natt. Av flera orsaker...

kram<3


Ska snart dra...

Japp, snart ska man dra iväg till träningen. Dock kommer det inte bli som det brukar. Eftersom jag fortfarande är lite fösyld, så är det inte så smart att jag spinger å så. Därför ska jag kolla om jag skulle kunna köra målvakt idag..Hehe..E ju egentligen forward..Men vi har ju lite målvaktsbrist å sen så springer man ju inte när man e målvakt. Så får se hur det går..Om jag får vara det vill säga, annars kommer jag bara va me på lättare skottövningar..

Har under kvällen läst på lite inför foto-provet imorrn(teoretiskt prov asså), jag har kanske inte varit så intensiv på å plugga men lite iaf. Bättre än inget. Får nog läsa lite sent i kväll å imorrn. Imorron ska jag ju egenligen ha projektarbete vid 12 men skippar den. Jag ska nämligen följa me när Alex ska tatuera sig å hålla henne sällskap. Vill fan oxå tatuera mig, men det e nog bara en tidsfråga faktiskt;) Iaf då skulle jag kanske kunna läsa på lite oxå iofs...

Kan ju bara nämna att de närmaste veckorna e ett helvete, längtar till vecka 44 å VTFF;)
Denna vecka: Imorrn, Foto-prov & inlämning av textuppgiften på fredag.
Nästa vecka: Tis, inlämning av uppsats i Litteratur. Ons, prov i religion A & fre, inlämning av text uppg. och läxförhör i litterarur.
Veckan efter nästa(v.43) ser än så länge rätt lugn ut men man vet aldrig.

Så det blir till att plugga utav helvete hela denna vecka. Usch...

Jaja, nu e det bäst jag byter om och packar väskan. Får se om jag skriver nåt imorrn.

kram<3
 

Sitter i plugget..

Japp, sitter i skolan och har text lektion just nu. Fick precis en ny upppgift att jobba med, en artikel denna gång. Får se hur det går. Kommer nog förhoppningvis igång idag, det är iaf mitt mål. Brukar nämligen aldrig göra det, så tänkte försöka bryta den trenden. Hehe..Men börjar bli hungrig så får se hur det går egentligen;)

Kan väl sammanfatta helgen som helt okej, men har saknat en person väldigt mkt. Helt sjukt, hehe..Denna vecka å nästa kommer bli väldigt stressiga. Har sjukt mkt å göra..Jaja, man märker att skolan verkligen börjat på allvar iaf.

Får se om ska skriver mer senare, vet inte om jag hinner och orkar. Annars skriver jag i morrn.

Nu ska jag komma igång med uppgiften.

kram<3

Fick en oväntad och rolig nyhet på 30-årsfirandet;)

Japp, jag åter kommer till det lite senare. Denna dag började iaf med att man var duktig å gjorde några tal i fysik. Gick väl helt okej...Efter det gjorde jag inge speciellt, mer än att måla naglarna å fixa iordning mig. Vid kvart över ett ungefär begav vi oss ut till S-tälje för å fira min farbror David lite i förskott. Det var lite köer på vägen dit, men det gick väl hyfsat snabbt trots allt.

När vi kom fram så var vi dom sista som skulle komma. Det var inte lika många som när brorsan firades, som tur var. Utan dom som var där var ju såklart David å hans tjej Maria och hunden Scilla, sen min farbror Michael, hans bonusdotter Erika och min kusin Ella(2 år), min tredje farbror Robert å hans tjej Maria och min kusin Emma(nästan 4 mån) och så farmor..De andra var antingen bortresta eller sjuka. Det serverades både lättre lunch(pastasallad, nån god parmaskinka å nån salami o baguette), sen så fanns det massa kakor å bullar och tårta som fika. Men nu kommer jag till vad jag menar med rubriken.

När vi alla sitter där och har börjat fika, så öppnar David sina paket å blir så glad för det han fick. Han fick nämligen en Calvin Klein klocka av typ hela släkten. Sen började det pratas om att det kändes konstigt me 30 år, dock fyller han inte förän på torsdag. Då börjar han prata om en grej å jag inser ganska snabbt vad han pratar om. Här e lite av vad han sa: "..så om allt går som det ska så får vi tillökning den 18/4..". Ni fattar va? Jag ska få en kusin till, så himla kul verkligen. E såå himla glad för deras skull;) Hoppas nu allt går bra. Sen får vi se om det äntligen blir en pojke. För det har bara blivit tjejerna de senaste gångerna å även innan. Brorsan e ju den enda killen bland kusinerna på pappas sida. Haha;) Vi får väl reda på det i slutet av november vad det blir el iaf dom, då dom ska på ultraljud.

Herregud, nu blir bara kusinskaran större och större. Men det är bara kul, det blir ju som en ny kull. Förut så var det ju Bella(-88), jag(-91), nattis(-93) och brorsan(-94)..sen vare stopp ett antal år tills nu. Nu e det Ella(-07), Emma-(09) och så nästa(-10)..Sen får man se om det blir några fler...

Jaja, nog pratat om det. Snart e det iaf middag. Det blir något riktigt smaskigt nämligen klyftpotatis med fläskkotlett..mums;) 

Vill bara avsluta med att säga: Grattis David och Maria! Hoppas allting går bra nu! :D

kram<3

Rätt åt dig:P

Tror jag "sårade" honom lite nu..Om det e det som krävs för att han ska sluta så..Skulle nästan kunna vara hur elak som helst. Så mkt vill jag att han ska sluta...

Tiden kan bara utvisa om det funkar el inte...Säger bara det, väcker han mig nån natt e han såå död..

kram<3

Usch:-S

Asså ahh...jag blir fan galen snart. Fy fan..Det finns en männsika som jag just nu, ja hur ska jag säga det..Äcklas av typ. Usch, orkar inte med honom. Tjatar å tjatar..Orkar inte. Kan människan inte bara ge sig å inse. Jag äcklas verkligen av han, vilket jag inte gjorde tidigare. Men nu...vet inte vad jag ska ta vägen. Hoppas verkligen han slutar annars vet jag inte vad jag gör.. Herregud..Han håller på just nu, orkar inte....

Kan ju säga att han inte e den personen som jag pratat om de senaste 2 veckorna. Det är en HELT annan person, totalt annurlunda. Skulle aldrig hålla på så här. Den som jag pratar om har jag inte hört av på månader, vilket jag iofs inte brytt mig så mkt om. Sen nu i veckan började han helt plötsligt, å sen fortsatt..Flera av er har träffat honom i början av året typ. Usch...

Snacka om att jag verkligen längtar till att få prata med den andra(han som e i hudiksvall och jobbar), han e såå mkt bättre på alla sätt. Kunde han inte varit hemma denna helgen va fan:(

kram<3

Lugn Helg...

Japp, denna helg blev en lugn helg. Inget festande, utan bara hemma å slappa. Kan vara skönt det me ibland. Sen så hade det inte varit så kul att gå ut direkt eftersom jag fortfarande e lite små försyld. Men men..e rätt trött nu och ska nog gå å lägga mig snart. Tror jag..

Idag har det väl egentligen varit full fart hela dagen. Vaknade å fick en kvart på mig att käka frukost å göra mig iordning..(eftersom jag ville me å se när brorsans A-lag i innebandy skulle spela match ute på ingarö)..Iaf, killarna spelade riktigt bra större delen av matchen, men tappade lite i andra. Men dom vann tillslut med 4-3. Brorsan gjorde både mål på ett frislag och blev utvisad. Haha;) Ungefär samtidigt så hade B-laget match borta mot Tullinge, vilket gjorde det omöjligt för dessa killar att spela den matchen. Det var dessutom brist på spelare just idag. Så i andra matchen hade man 3 st 94:or, en 95:a å resten 96:or..Trots det så vann dom me 10-1;) Så både A-laget och B-laget är hittills obesegrade vilket e kul. Sen efter matchen vare hem å käka lunch. Därefter fick jag åka me brorsan till gubbängen för han skulle hämta nåt på bibblan å vi dessutom uppdrag att handla. Så brorsan körde dit och hem på moppe, i regnet..Hehe usch. Men men..

Väl hemma igen. Fick man väl sitta ner i 20 min kanske, sen vare dax att hjälpa pappa å måla andra lagret i mitt rum. Idag hjälptes vi iaf åt, vilket var skönt. Det gick dessutom mkt snabbare. Så nu e väggarna iaf klara. Nästa vecka ska nytt golv läggas. Jaja, efter målningen var det bara att ta sig en dusch. Hade ju färgstänk över hela mig igen. Efter det pluggade jag lite å sen fick jag tillslut andas ut och slappa. Som sagt fullt ös hela dagen, men det mesta har varit rätt kul trots allt.

Imorgon så ska jag se till att plugga lite på förmiddagen. Sen vid 14 ska vi vara ute i södertälje, där vi ska fira min farbror David som fyller 30 nästa vecka. Firar honom lite i förskott helt enkelt. Det är släktfirande imorrn, så man får träffa större delen av släkten(på pappas sida) igen. Brukar ju oftast vara kul.

Jaja, har inte så mkt mer att säga. Skriver kanske lite mer imorrn om jag hinner.

kram<3

Underbart;)

Jag lyckades med mitt mål förut att bli klar med text uppgiften före lunch, dock hade jag inte kommit på en bra rubrik. Fick tillslut hjälp av pappa på eftermiddagen. Men det var skönt att det mesta vart klart så tidigt, så man kunde slappa. Blir ju mkt plugg denna helg, usch:/

Men en annan sak som e underbart, var att jag äntligen fick snacka med dig. Fick reda på orsaken till frånvaron och har full förståelse. Och det vet du...Iaf, så vart jag väldigt glad av flera orsaker. Tyvärr så stack han iväg till Hudiksvall i eftermiddags å blir där hela helgen och jobbar:( Å kommer troligen hem på söndag kväll eller måndag morgon..Så vi kommer att höras igen när han kommer tillbaka;)

Jaja, vid 16-17 så började jag måla i mitt rum. Trodde jag skulle få hjälp av pappa men icke. Han täckte bara för vid taket osv. Det tog väl 1,5-2 timmar att måla rummet, sen var det middag. Mkt välförtjänt tkr jag, tacos vart det:) Var jätte trött efterråt och så hade jag färgstänk över hela mig. Så snyggt asså, färg i håret, armarna, benen..överallt helt enkelt. Så det blev en dusch efter maten såklart. Sen har jag suttit å kollat på idol. Håller tummarna för att min favorit Erik går vidare, han e bäst;)

Just nu är det hockey på tv:n här nere i mitt tillfälliga rum. Brorsan sitter å tittar på NHL matchen Detriot- St:Louis , som spelas i Globen. Detriot leder såklart, fast dom tappade lite precis. Så nu står det 3-2.

Ska nog snart slänga ut brorsan, e rätt trött och behöver sova. Sov inte så jävla bra inatt, fråga mig inte varför. Hoppas på att sova bättre i natt.

Imorrn, ska jag försöka plugga inför foto provet på tisdag och även försöka göra några tal i fysik. Sen får jag se om jag orkar/hinner följa med och se när brorsan lag(A-laget) spelar match mot Ingarö borta. Får se.

Nähä, nu kvitterade St:Louis...3-3..

kram<3

Äntligen Fredag;D

Japp, så var det då fredag igen. Veckorna bara flyger förbi det är helt sjuk. Hade bara en lektion idag som egentligen ska vara 2 h, men vi fick sluta efter en halvtimme(som vanligt). Gjorde Alex sällskap en liten stund innan jag drog hem. Kom väl hem för en kvart sen kanske. Ska nu sätta mig och skriva klart min textuppgift. Har bestämt mig att jag ska bli klar me den innan eftermiddagen. Så man kan få slappa lite oxå.

Så ska inte skriva så mkt mer eftersom jag ska sätta igång å plugga. Mer än att hösten verkligen e här nu. Om man tyckte det var kallt igår var det ingenting mot idag. Fy fan, när man kollade på termometern i morse visade den -0,5 grader, usch. Så det var bara att pälsa på sig med halsduk å vantar. Fy fan. Vill inte varken ha höst eller vinter. Det e så hilmla mörkt, kallt å deprimerande då ju:(

Jaja, skriver mer sen när jag skrivit klart.

kram<3

Äntligen klar...

Blev nyligen klar och skickade in min uppsats i psykologi. Usch, har suttit me den sen jag kom hem typ. Dock me en timmes middagspaus hehe. Idag hade jag bara en lektion el snarare jag gick bara på en lektion. Då jag hade psykologiprov, satt kvar längst(som jag brukar, haha). Det kändes som att det gick rätt bra. Efter det satt jag kvar en stund å spelade bla kort. Sen drog jag iväg på ett ärende, fick sällskap av Linnea:) Vilket jag var väldigt tacksam över. Sen vare jättekul å ses igen<3 Allt gick bra, vilket var skönt;) Resten vet ni ju, var väl hemma vid tre. Då det pluggades.

Just nu sitter jag å tittar på idol, idag ere 5 tjejer. Kollade ju igår oxå, tror verkligen jag har hittat min favorit. Nämligen Erik Grönwall, som  igår sjöng "is it true". Så jävla bra oxå, vilket även juryn tyckte. Och han röstades som tur var vidare till kvalfinalen imorrn. Hoppas verkligen han går vidare därifrån, han äger ju. Hejar på honom:D Lägger därför in en video från han framträdande igår plus juryns ord. Enjoy!




Nu ska jag kolla vidare på idol, får se om jag skriver nåt senare.

kram<3

RSS 2.0