Glasögonen

Idag va det min kortaste dag i plugge. Det började me 2 h ToF(Teknik o företagande) för första gång, i kursen så kommer det även va några elever från 3:an. Sen så slutade flera i klassen men inte jag för ja hade spanska. På spanskan så jobbade vi i boken å så. Under lektionen så vibrerade det i fickan å jag kollade vem som hade messat. Då stod det specsavers, i messet stod det att mina glasögon va klara. Så efter lektionen så ringde jag hem till min försylda pappa som snällt nog åkte till skolan å hämtade mig å åkte ner till Sickla för å hämta dem. Vi köpte sedan lunch å fika hem. Mums.

Tack pappa! Du e världens bästa!

Det e fett ovant me glasögon men jag börjar vänja mig. Dessutom så e det rätt så skönt för jag slipper den j-la huvudvärken. Men det kommer va fett pinsamt imorrn att sätta på sig dem i klassrummet:P

Jo jag glömde säga en sak igår. Den första grejen e att den nya kille Nicklas i klassen han e fett schyst å rolig, det tycker både jag å Becca. Sen så fick jag reda på i tisdags att Stefan som gick i vår klass har bytt skola för att skolan ska flytta till hösten:S

Nää..nu ska jag börja med middagen till familjen.

kram<3

Fullt ös medvetslös

Ja, så kan man förklara de senaste dagarna. Jag har haft en storröjning i mitt rum, även fast det inte e så stort så va det en del grejer att rensa bort. Jag va tvungen att göra det för idag kom nåra å besiktigade ventelationen. Om nån inte vet så e mitt rum ett föråd men vi gjorde om det. Men iallfall skoldagen började 8 me 2 timmar matte b...sådär lagom kul..hehe. Sen va det 2 timmar engelska, fyy faan säger jag bara. Sista lektionen va idrott som nu i ettan blivit mitt favo ämne. Men det blir roligare om man e frisk, förra veckan på VTFF så var jag ju försyld. Typ snuvig å lite hostig.

Under den veckan så blev det bättre, men ja va tvungen att skippa båda träningarna. Så i måndags så tyckte jag att jag va frisk nog att träna. Jag va me träningen, det gick bra. Fick beröm av tränarna. Men under träningen så rann det i näsan hela tiden, min astma blir värre eftersom jag e lite försyld. Så nu e det sämre. Nu e jag snurvlig, småhostig å slemmig i halsen. Kommer därför att skippa träningen i eftermidda för att inte riskera att bli sämre.

Nää...ska nog stänga av datan nu innan mitt huve exploderar. Mina j-la glasögon verkar inte ha blivit klara. Så jag kommer faan få skit ont under ToF imorrnbitti när vi ska va i datasalen i 2h.

Vill avlsuta med att säga: Grattis till min förra mentor Jenny som gift sig me sin Alex!
Läste det e söderort.

kram<3

Samhälle

Sitter nu å har samhälle, slutar om typ 5 min...skönt. Eftersom jag e lånmgsynt så får jag skit ont i huvet av att sitta framför datan. Förhoppningsvis så kommer glasögon om nån dag. Becca e inte här än, hon bestämde sig för å ta en egen sovmorgon å skolkar. Men hon kommer till matten. Har suttit å kollat statistik om brott, rätt så chill.

Nää, nu slutar jag snart. Ska städa när jag kommer hem får se om jag skriver nåt mer.

kram<3

Ny skolvecka, efter en ledighet.

Japp, sitter här nu iklädd tränningskläder. Ska kvart över iväg till träningen i Gubbängen kl. 18:30. Idag så va det skoldag me det nya schemat. Började me matte b som nio i klassen har me naturelever, vi e totalt 27 elever. Har en annan lärare hoppas det går bättre. Sen så va det  50 min samhälle, det visade sig att det e en ny kille, niclas som har börjat i våran klass. Sen så va det engelska, helt okej lektion man pratade om George Bush å sen intervjuade varandra. Becca va väldigt flummig å verkade inte kunna mycke..hehe. Men man fick ett gott skratt:D
Därefter hade jag håltimme, satt å snackade me Amanda, vid 12 va det spanska me en ny lärare som heter Christina. Det e tydligen så att spanska steg 3 slagits ihop me spanska steg 4. Eftersom det va ny lärare så va man tvungen att ha namnskyltar. Jag hade kvar min sen i början av kurs starten förra året. Men retstickan Andrés som alltid håller på å reta Amanda. Bestämde sig för å reta mig genom att ta min namnskylt å vägrade ge tillbaka den. Så jag fick stå som en idiot å försöka få tag på den. Tillslut gav han sig.

Sen va det slut på skola å dags å vänta på bussen. Jag kan bara säga Andrès å hans fotboll. Fyy va jag å Amanda garvade. Lite taskigt kanske.

När jag hem så fortsatte jag storstädningen av mitt rum, eftersom på onsdag kommer några å ska testa vetelationen. Eftersom mitt rum förr va ett förråd så sitter ventelationen här.

Nää nu måste jag gå på toa å sedan dra vidare till träningen. När jag kommer hem så får jag se om jag orkar göra klart svenska uppgiften.

kram<3

Kokande Globen:D

Japp, dagen började vid 11 då jag gick upp, käkade ingen frukost idag. Nån timme käkade jag lunch. Vid 14 gick familjen till globen för å hämta ut våra biljetter vid djurgårds shoppen. Vi skulle se Djurgården-LInköping på Globen. Vi väntade en stund på 2 arbetskamrater till pappa sen så gick vi in. Innan man går in så visiteras man, men det ända jag behövde va å visa killen va jag hade i väskan. Sen sa ha ba okej så fick jag gå förbi. Jag tror det e så att det bara e kvinnor som får visitera tjejer å kvinnor. Platserna vi hade va helt okej, fast det va ganska nära djurgårds klacken. Men va fan lite huvudvärk ska man väl tåla. Stämming va på topp i Globen redan innan matchen det gjorde det inte sämre av det blev ett snabbt mål. Globen kokade me över 9700 i publiken.

Matchen va riktigt bra, inte dirket super spännande för Djurgården spelade ut Linköping (som ändå ligger före i tabellen). Första perioden:  3-0, andra: 2-0, tredje: 1-0. Slutresultatet alltså 6-0 till DIF, matchens lirare blev självklart Djurgårdens unga målvakt Daniel Larsson.

Sen blev matchen inte sämre när kommentatorn säger i 2:a att Sverige vunnit över Norge I Handbolls EM efter 2 förlängngar å e klara för VM nästa år. Sverige slutade 5:a i EM. Bra killar.

Den här dagen kan inte bli sämre.

Väntar nu på att en smaskig middagen ska bli klar. Klyftpotatis å kött. Mums.

puss<3

XD

Väldigt vacker låt som faktiskt Magnus Uggla sjunger å skrivit:D

Astrologen



Så du är en tvilling, jag visste det,
det såg jag nästan direkt,
styrd utav Solen och Mars kan jag se,
vi är så gott som redan släkt.
Du är en framåt person,
som har en hög ambition,
en lycklig framtid astrologen spår,
vart du än på vägen går.
Du är den vackraste jag mött,
inte påmålad och falsk som andra,
du har väckt upp det jag trott var dött,
och när du har mej när jag tar dej,
din hungrande kropp får frid,
bortom all rum och tid.
Då är du den finaste jag mött.
Och nu sitter dom och skriver poem,
dricker rödvin var kväll,
löser alla världsliga problem,
och älskar till skalden Sundell.
Måste människor slåss,
får aldrig hända oss,
man måste tänka klart va positiv,
förverkliga sig själv och sitt liv.
Du är den vackraste jag mött,
inte tuff och kall och hård som andra,
du har väckt upp det jag trott var dött,
och när jag har dig när du tar mej,
min hungrande kropp får frid bortom all rum och tid.
Då är du den finaste jag mött.
Jag har gått över till nummerologi,
och räknat ut vår romans,
vi två vi bildar en vådlig kemi,
utan skuggan av en chans.
Det står du är stabil,
att jag är svag labil,
en nattsvart framtid nummerologen spår,
om vi inte skilda vägar gå.
Du är den vackraste jag mött,
inte påmålad och falsk som andra,
du har väckt upp det jag trott var dött,
och fast det svider å jag lider är det bäst att vi bryter vårt band,
och inte trotsar ödets hand.
Fast du är den finaste jag mött.
Du är den vackraste jag mött,
inte påmålad och falsk som andra,
du har väckt upp det jag trott var dött.
Ja, du är den finaste jag mött.

Badminton

Japp, sitter här nu nyduschad. Skulle gjort det direkt när ja kom hem men käkade först å fasnade framför en film på tv1000. Idag så hade jag då 1 h badminton, idrottdag alltså. Mötte becca på t-banan å vi gjorde sällskap till hallen. Skolan hade ganska många banor men på det första passet(9:30-10:30) va det väldigt några. Mesta delen av vår klass spelade på morronen. Först så mötte jag becca, sen så körde klassen tillsammans. Det va kul, killarna blev rädda för becca på slutet. Hon e väldigt bra, men hon har tidigare tränat/spelat badminton.

Efter badmintonen bar det av till hammarby centrum för å handla lite grejer till familjen. Släppade hem den tunga kassen. Nu e jag rätt så trött ska nog bara slappa framför teven ikväll. Imorgon så bär det av på hockeymatch på Globen me familjen plus 2 arbetskamrater till pappa. Det ska bli kul!!
Heja Djurgår´n! Spöa skiten ur Linköping!

Ha en trevlig helg alla.

På månda blir det skola igen efter en vecka ledighet, har ett nytt schema. Gillar det inte så mycke direkt.

kram<3

Torsdag....

Sitter å kollar på filmen Crossroads som går på tv4 film, har sett den förut. Den e kanske inte den bästa film jag sett men den e okej. Tänkte nog plugga lite senare om jag pallar. Jag får ju ont i huvet eftersom jag e långsynt å mina prillor är inte färdiga än. Asså det kommer va fett pinsamt att ha dem på mig, fan folk kommer strirra typ, iallafall de i klassen. Imorrn så e det idrottsdag så jag å Becca bestämde oss för å spela badminton. Vi ska vara vid badmintonhallen vid eriksdalsbadet kl. 9:15-9:20. Själv speladet e mellan 9:30-10:30, då ska vi mosa allt motstånd Becca!!  Se upp för oss...hehe.

Måste få tag i Becca nu idag så vi kan bestämma var å när vi ska mötas och göra sällskap till hallen. Ska bli kul å träffas det va ett tag sen. Nää, nu ska jag försöka få tag på becca å kanske plugga lite får se.

Ses i morrn Becca:D

kram<3

R.I.P. Heath Leadger

Japp, det va i natt vid halv ett som jag bara skulle kika på nätet innan jag skulle sova. Jag går då in på aftonbladet.se och ser då att det står "Extra: Heath Leadger...."Jag tänkte nej hoppas inte, Jag bläddrade ned sidan å det jag befarade stämde. Det stod att han hade hittats död i sin lägenhet. Jag sa bara nej, nej, nej. Många kanske inte vet man jag e ganska känslig när det gäller sorgliga saker. Det låter säkert hur knäppt som helst men jag började gråta, satt typ å grät i 5 min medan jag läste. Fyy va hemsk.

Så idag bestämde jag mig för att se på Brokeback Mountin, det va andra gången som jag såg den. Även fast jag har den hemma så e den ganska jobbig å se. Jag gråter alltid i filmen kanske extra denna gång pga vad som har hänt. Den e väldigt bra om någon inte sett den rekomenderar jag att man gör det.

Idag så lyxade jag till lunchen, åt mammas potatisgratäng från helgen me kassler, vitlössmör å så unade jag mig lite läsk..hehe.

Ska nog försöka plugga lite matte å svenska, får se hur länge mitt huve pallar. Pga att jag e långsynt å mina glasögon e ju inte klara än. Jag hoppas på att det går bra. Har träning i eftermidda men e fortfarande försyld så jag vilar å tränar på månda istället.

kram<3

Synundersöking: Har synfel

Japp, idag så har jag inte gjort så mycke mest slappat framför tv:n. Men vid 17:20 idag så hade jag en synkontroll på blick specseavers optik i Sickla köpcenter. Åkte dit med pappa vid fem tiden. Gjorde massa saker som man gör under en syn kontroll, orkar inte berätta. Dem som har gjort det förstår va jag menar. Jaa, vad blev då domen..hehe. Jag har +0,75 synfel på båda ögonen, jag är långtsynt och ser sämre på nära håll. Då va det bara att prova bågar, kom tillslut fram till två bågar( 2 för priset av 1). Snygga, men det va ovant att se mig in glasögon. Så mina glasögon kommer att bli klara inom 7 dagar bra till plugge hehe. Det kommer va fett pinsamt.

Nu ska jag nog surfa lite å sen glo på tv.

kram<3

Dagis

Ja, idag så var jag liksom i princip resten av veckan ledig pga VTFF. Men jag hade bestämt mig förra veckan för å följa me mamma till hennes jobb och hjälpa till. Det blev inte så många timmars sömn eftersom jag sov så länge igår, gick upp vid kvart i sju frivilligt. Gick vid halv åtta å tog t-banan till skarpnäck och dagiset. Det har varit fullt ös hela dagen, e fan helt slut nu. Kommer nog somna snabbt ikväll, som en sten...hehe.

Har egentligen träning ikväll men eftersom min försylning har blivit värre så e det inte så bra att träna. Så jag hoppas på att jag blir bättre till onsdag istället.

Ikväll så ska jag nog kolla på guldbaggegalan, men de kör en bra innebandy match oxå. Dilemma. Börjar nog å se på matchen en stund sen så tittar jag på galan. Ena av mina bästisar ska dit me en polare som varit me i Rosa-the movie. Får hålla koll å kanske få syn på dem:P

Förresten imorrn så ska jag kolla min syn i sickla å se om jag behöver glasögon när jag sitter framför datorn.

kram<3 

Mycke sömn...lite göra!

Japp, så va det då söndag å så brukar helgen vara slut men inte för mig. Har VTFF nästa vecka å har inge omprov så jag e ledig i princip hela veckan. Nice. Idag så har jag inte gjort så mycke vaknade vid 12:15, satte mig framför datan en snabbis. Sen en timme senare käkade jag lunch, tacos...mums. Kollade på en film på tv1000. Mycke tv tittande har det blivit idag. Har precis käkat middag, sent jag vet. Var ån tittade på när mitt lag spelade match hemma. Kunde inte va me e försyld(igen). Vi skulle ha mötte Haninge men av nån anledning så kom dem inte vet inte varför. Så laget fick spela mot våra å andras tränare. Gick tyärr inte så bra, men va fan. Bra kämpat tjejer!!

Ska snart slå på tv:n å kolla lite. E ganska pigg fortfarande men jag ska upp vid kvart i sju imorrn, ska nämnligen följa me mamma till hennes jobb.

kram<3

Tillbaka....

Ja, nu va det några dagar sen jag bloggade men e n u tillbaka. Denna har varit väldigt turbulent och små stressig. Först inbrott och en man hittas död vid skolan, obehgaligt. Skolan e me på nyheterna å i tidingarna. Sen så skulle engelska uppgiften in i tordags, kom i gång me den samma vecka som den skulle in. Bra där. Jag kämpade me den i flera dagar under smärta. Jo det stämmer, smärta. Så fort jag sitter vid datan så hinner det bara gå några minuter innan jag får skit ont i huvet å värken finns kvar länge. Har ont nu pga datan, får även ibland ont när jag ser på teve. Min pappa sa att jag kanske behöver speciella glasögon som man har när man sitter framför datan å så. På tisdag eftermidda ska jag kolla synen...

Dessutom så har ja varit tvungen å klara mig utan becca i flera dar, hon va sjuk. Tråkigt värre. Men hon knarkade alvedon å kämpade å kom igår. Det va kul. Kan bara säga, din brorsa becca på esv. Fyy faan va vi garvade, det förgyllde den sista esv lektionen. Igår så va det slutet på period 2 å höstterminen faktiskt, har VTFF nästa vecka. Det e nice för ja har inge omprov, men det e frilufsdag på freda förmidda. Jag å becca ska spela badminton mellan 9:30-10:30, ska bli kul. Hoppas vi spöar skiten ur våra motstånd!

Idag har ja tittat på när brorsan innebandylag sköndal spöade skit ur Farsta på bortaplan me 6-4.

kram<3

Jaja....

Så va det då onsdag igen, trevligt. Idag så kom nyheten om vad som hade hänt på nyheterna på tv, tidingar, radio å nätet. Det kändes lite konstigt att gå till skolan efter det som hade hänt det va lite obehagligt. Om nån vill läsa så lägger jag in en länk.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article1637068.ab

Iallafall skoldagen började me 2h matte, det gick jätte bra precis som förra veckan. Sen va det kemi, den gick väl inte lika bra. Hade lite svårt att förstå men efter ett tag så gick det iallafall lite bättre. Eftersom det e udda vecka så hade jag samhälle. Det som e lite lustigt e att vi förra veckan började läsa om brott å sånt och så veckan efter så sker det på skolan. Lite knäppt/lustigt jag vet. Gick idag 8-12, det va ganska nice. Förutom att Becca precis som
förra onsdagen inte va där, men idag va hon tydligen sjuk. Men men, får visserligen vara utan hemma imorrn me e fortfarande sjuk då:S men kommer troligen på fredag.

Har suttit å sitter fortfarande å skriver på den j-la engelska uppgiften som ska vara klar imorrn. Jag har dessutom träning 16:30-18:00 idag, måste plugga även när jag kommer hem. Då brukar jag vara helt slut. Skulle jag mot förmodan inte blir klar med allt så kan jag säga till läraren att jag glömde det hemma. Så kan jag skriva det sista efter skolan och mejla in istället.

kram<3


Bekräftat. En man död.

Har fått mejl av rektron om händelsen som hände under natten, det där med inbrottet. Det obehagligaste var att man under eftermiddagen hittade en död man i stupet nedanför sjövillan. Fyy fan. Ursch. Mannen är inte känd från skolan. Ofta man vill gå till plugge imorrn, fyy fan säger jag bara. Satt och pluggade å tänkte kolla mejlen. Så jag har kommit av mig. Konstigt e att det inte står någonstans, jag menar inte på någon nyhetssida på nätet el text-tv. Ska se på regionala nyheter 19:10 får se om de nämner det där.

Jag e verkligen omskakad, fattar inte varför. Kanske för att man har gått förbi där å att död man låg där. Fyyy.

:S

Inbrott ev. dödsfall

Idag så hade jag sovmorgon till nio, va nice. Gjorde sällskap me Becca, hon sa att Elin hade sagt att det hade varit inbrott på skolan. Att de hade tagit alla pengar från "Rommékassan" och kassan på Caféet. Klart man blev lite chockad men jag trodde att det måste varit nån på skolan som visste om "Rommékassan" som gjorde inbrottet. S

Påvägen hem sen på eftermiddagen så hörde vi en tjej på bussen som pratade om inbrottet me nån i sin mobil. Då sa hon att det va några killar på skolan som hade gjort det och att dem i panik hade hoppat ned vi sjövillan, det e typ som ett stup där. Hon sa dessutom att en av killarna som hoppade ner dog, om dödsfallet stämmer vet jag inte. Men när vi gick från skolan så stod det några poliser och kollade ned där, dessutom så va dem utanför sjövillan vid vattnet typ. Det var även inga lektioner i sjövillan och hissen var avstängd så det va iallafall avspärrat. När Becca å jag hörde det vi blev värsta chockade, det va svårt å fatta. Att skolan inte hade stängt om någon hade dött. Nu e det bara vänta å se om det stämmer å se om det kommer i någon av morrondagens tidingar el på tv.

Nää..usch. Nu ska jag plugga lite engelska och ´matte. Kommer kanske få vara själv imorrn, Becca skulle kanske skolka får se om hon tänker vara duktiga å komma hehe.

kram<3

Kortaste dagen:P

Japp, kom hem för drygt 5 minuter sen. Hade nämnligen bara en lektion i dag pga engelskan kan man jobba me hemma å spanskan va inställd. Gick 8-9:40, fick gå 10 minuter tidigare från datan. Det va förresten min sista data lektion, nice. Sen va det en kall väntan på bussen. Ska nog passa på å plugga när jag ändå slutar så tidigt.

Igår så hade jag ju världens kramp i magen, efter lunch så gick den över, det va skönt. Så jag kunde gå på bio me kussen Bella(19år) , jag bjöd henne. En gammal julklapp lite sent. Vi möttes vid Gullmars vid halv sex och tog t-banan till medis. Hon hade köpt en chai latte på esspresso house i gullmars. Fick smaka å det va faktiskt väldigt gott. JAg gillar i vanliga fall inget kaffe men detta smakade inte kaffe. Ska verkligen köpa det själv nån dag. När vi va på väg till bion så missade vi att gå av i medis. Bella ba: va det inte där vi skulle av, Jag ba: Joo. Så skrattade vi. Jaja vi kom inte sent. Det va ganska mycke folk både på biografen å salongen. Vi såg Förtrollad, den va jätte bra. Det e en nästan typisk tjejfilm, den va väldigt rolig å lite romantisk. Me lite sånger imellan åt. Kan verkligen rekomendera den filmen. Skulle nog kunna tänka mig å se den igen....

Nu ska jag sammanfatta info till våran diskussion på svenskan imorgon om mot biltullar.
Jag å Becca vs. Micke å Alex(skolkbarn..hehe:P)
 
Håll tummarna för oss:D
 
kram<3

Ajajajajajajajaj.............

Vaknade vid halv åtta i morse av att jag hade världens kramp i magen. Jag låg å verd mig en stund, men lyckades tillslut somna om. Sen väckte mamma mig vid 10 å jag gick. Trodde till en början att smärtan hade försvunnit, men nej, Samma jobbiga smärta kom tillbaka. Det går inte att beskriva den smärta å kramp jag har i magen. Jag har aldrig tidigare haft sådan här smärta. Jag som skulle gå på bio me Bella ikväll som varit bestämt länge. Hoppas nu på att smärtan försvinner så fort som möjligt.

Nu ska jag vila....

kram<3


Ny upptäckt....

Jo en sak som jag inte nämnde va att när jag igår stod i hissen påväg upp till lägenheten. Så kollade jag i spegeln, det va då jag upptäckte en sak. Det va att jag nu har börja skela med mitt högra öga, jag bad mamma titta på mina ögon. Då sa hon att jag skelar lite med höger öga, det e väl bara å vänja sig. Jag fattar inte hur jag upptäcker det nu. Undra när det kom.

kram<3

Skolan ska flytta:S

Ja, skoldagen var väl som vanligt. Hade teori om näringslära på idrotten tråkigt, hade nästsista digitalbild idag. Jag å Becca drog lite tidigare, men läraren han såg inte. Men det va under matte som rektorn å biträdande rektorn kom in för å berätta en sak. Det e så att det e ett förtag som tänkte bygga lägenheter i byggnaden(fattar inte hur) men bygget skulle ha börjats 2010. Då skulle vi ha tagit stundenten å sluppit byta ställe. Men vi vill företaget börja bygga tidigare så skolan måste flytta från lokalerna inna 1/10 i år. Vi kommer då att flyttas till en byggnad på Odenplan, den är tydligen större än det vi har nu. Vi komer t.ex att ha en matsal, det har vi ju ej nu. Vi kommer att gå åt andra hållet gemfört med de som går Odenplan. Men jag har ingen lust å "flytta", skolan e ju nice där den e nu. Fin utsikt å bättre me en busstur än en längre t-bane tur. Men man måste hitta fördelarna, det ligger ju ganska bra till. Det finns ju massa resturanger å caféer å sånt. Faan varken jag el Becca kommer typ å hitta. Det blir som att börja ettan igen fast man känner klassen.

På bussen så diskuterade jag å Becca vad faan skolan ska heta nu?? Den kan ju inte heta Cybergymnasiet Kvarnholmen å inte Odenplan för det e ett annat ställe. Det får man väl fundera på ett tag el så pressar man rektorn lite å frågar hur de har tänkt sig.

Jaja, nu e det en efterlängtad helg. Tyvärr så måste jag nog plugga lite i helgen, tänkte skippa det idag. Men på söndag ska jag på bio me kussen Bella, ska bli kul. Har längtat, vi träffas så sällan.

Trevlig helg!

kram<3

Inte nu igen:(

Jaja. Allt som gick så bra igår på träningen slutade dåligt. Jag va med på hela träningen igår utan å gå av pga min astma. Jag fick beröm av ena tränaren när jag berättade om astakontrollen jag ska på i februari. Sen skulle vi avsluta med matcher, det blev 4 lag eftersom vi tränar me 94:orna på onsdagar. Ett par minuter in i matchen så fajtas jag å en 94:a om bollen. Det slutar med jag jag på nåt sätt fastnar å snubbar på hennes klubba. Det va då det hände, hon bad om ursäkt, jag sa att det va okej. Men efter en stund kände jag att det inte va det. Jag vrickade höger foten typiskt, det e ALLTID jag som skadar mig. Fråga bara mina polare. Men men...

Idag gick jag till skolan med linad fot, å kämpade på. Dagen började 8 med sam, fick tillbaka förra provet om statsskiktet i sverige. Jag fick G-, det va inte så bra men bättre än IG i allafall. Men jag har nog sänkt mig i sam, har ju fått G+, VG, VG- å nu G-. Jaja, bättre lycka på nästa prov. Sen så hade vi över 2 h håltimme, engelskan gör man hemma sen så har jag ingen spanska pga läraren slutat. Så jag å becca va båda hungriga så vi bestämde oss för å dra till slussen å käka på donken. Vi var inte ensamma i klassen me att göra det i klassen, även Robin, Dennis, Oscar F å Jesper. Men fattar inte hur de orkde käka där me, de hade käkat i plugge oxå. Jaja killar:P Sen va det tillbaka till plugge för å ha idrott. Först 45 min rast, det va ändå rätt chill. På idrotten va det klassen val å som jag kunde förutspå så blev det fotboll. Å ja, jag va me. Idrott e ju mitt favorit ämne. Jag sa till läraren att ja skulle ta det lugnt. Men tror ni jag gjorde det eller. Nej, jag kämpade på. Tänkte inte på smärtan just då, förutom när jag fick en hård boll på foten. Lagen va:

Lag 1: Becca, Marcus, Dennis, Oskar B, Stefan, Shane & Oscar F.
Lag 2: Jag, Linnéa, Robin, Jesper, Joel & Felix.

Det gick inte så bra..hehe. Vi låg under me några mål. Sen på slutet va det sista målet vinner. Vi va väldigt nära men de hade tur å vann hehe. På vägen hem vid skärmarbrink så stötte jag i hop med en gammal klasspolare Carro E (6 års-5:an). Det va bra med henne å hon gick på Jensen. Hann tyvärr inte fråga vilken linje.

Nu ska jag plugga lite engelska å vila foten. Smärtan e nu olidlig, kommer typ inte kunna gå på den imorrn. Smart CarroXD

kram<3

.........

Jaja så var det då onsdag, lill lördag fattar inte varför men i allafall. Började som vanlig kl. 8 i morse med 2h matte, vi tjuvstartade med matte b. Jag känner mig väldigt duktig, jag gjorde alla G, VG och MVG-uppgifterna, det va skit lätt. Jag var chockad, men det va en bra start på det nya. Den verkliga starten med matte b blir efter VTFF då kommer vi i klassen som ska gå vidare me matte b slås ihop me naturelever och kommer antigen ha robban el maritas man Anders som lärare. Det e inte besämt än. Efter matten va det rast å sedan kemi där vi fortfarande håller på med det nya kapitlet, sen så hade vi väldigt kort mentorstid. Fick veta på kemi att alla som inte ska göra omprov på VTFF behöver inte komma kl 8 på tisda utan kl 9, sovmorrn e alltid nice. Slutade sen 11:10, hade sen en jävla tur me både bussen å t-banan så jag kom hem ganska snabbt. Har förresten klarat mig utan Becca idag, hon hade ledigt  för hon skulle till tandläkaren. Stackaren.

Nää nu måste jag verkligen ta mig i kragen å plugga engekska å även sammanfatta svenskan. Har träning kl 16:30 i sköndal, får första gång på länge som jag skjus både dit å hem. Tack pappa!

Nu ska jag plugga.....

kram<3

Tillbaka till verkligheten

Japp, går så började men skolan igen efter jullovet. Hade jätte svårt att somna natten inna, låg å verd mig framå tillbaka halva natten. Gick sedan upp vid 6:15, fatta att man va trött nät man kom hem. Det va ändå en ganska chill dag, började me näst sista datakunskapen, hade ingen engelska(man kunde plugga hemma) å sen skulle ja haft håltimme å sen spanska. Men det visade sig att den va inställd så jag åkte hem vid 11:30, gjorde sällskap med Elin(natur), hom går i amandas klass. Så jag lärde känna henne, så nu kan man säga att man har en polare till. På kvällen hade jag första träningen (18:30-20:00) för i år, med nya skor å klubba. Det va ganska många på träningen och jag va med på hela träningen å kämpade. Efterråt fick laget beröm av våra tränare att det va bästa träningen någonsin efter ett lov. Nice. Sen va jag ganska trött, men efter mat å dusch så blev jag piggare el va man ska säga så jag hade svårt å somna fast inte samma som kvällen innan. 

Idag så hade jag kemi, vi började med ett nytt kapitel, det va genomgång av läraren å sen jobba me övingsuppgifter. Fick plugga sj pga Becca försov sig, bra där. Hon kommer dessutom inte imorrrn....
Sen va det svenska, pluggade inför diskussionen nästa vecka. Sist matte, där blev vi släppta tidigare för läraren tyckte att vi verkade så trötta. Tack så mycket! Men fick reda få av Viktoria att min spanska lärare, hennes engelska lärare har slutat. Fattar noll:S

Borde nu plugga lite, jag skulle skriva en sammanfattining på infon till diskussionen. Sen måste jag nog plugga lite engelska.

kram<3

Lördag men snart plugg igen

Nu hr jag som vanligt å har det gått några dagar sen jag skrev ska försöka sammanfatta det kort. I torsdags så va jag ju på Disney On Ice i Globen med farmor, brorsan å kussen Erica. Det var väl helt okej, men det var mycke bättre förr. Vi satt ju på sektion A10, parkett, rad 1, plats 46-49- Jag hade värsta jobbiga ungen brevid mig, hon satt å viftade på benen så hela jävla raden kände det. Jag å Erica kollade surt på henne men hon fattade inte. Hennes mamma skällde på henne hela tiden. Förutom den där jävla ungen så var platserna väldigt bra, sitter gärna där nästa år igen.

Igår så åkte jag med familjen ner till Sickla Centrum för å shoppa lite. Jag gick me mamma å killarna gick för sig. Jag ville gå till mn favvo butik Gina, när vi var på väg dit så såg det ut som min förra mentor Jenny var där men jag va inte säker. När vi gick in så va jag helt säker att det va hon. Hon såg oss å hon liksom jag blev lika glada å ses. Vi kramade om varandra å hade en kort pratstund innan å skulle leta upp in mamma hehe. Men efter det så va mitt humör ¨på topp, jag va värsta glad. På Gina så köpte jag en snygg tunika me t-shirt(satt ihop), 2 t-shirts, den ena var gul med en sådär kub å så stod det "figure me out" och den andra va svart me texten Think Green. Sen så handla jag även Idol 2007 på dvd på Åhléns. Efter det så gick familjen till en Itailesk resturang vid bion, det va en nice dag.

Vill bara tillägga att Jenny Holm e världens bästa mentor å lärare.

Senare på eftermiddan/kvällen så hade brorsan träning så jag va ensam hemma. Jag kollade då på hockey,
J20 VM, det va semifinal mot Ryssland. Sverige har vunnit varenda match i tunering. Det va en spännade match där Sverige hade större delen av spelet, men ryssarna gjorde 1:a målet, men sen i 3:e perioden gjorde Sverige mål. Efter tre perioder så va det oavgjort så det blev förlängning, det lag som gjorde nästa mål skulle vinna. Efter kanske 4-5 min så gjorde Sverige, Backlund mål. Så ikväll så ska ja nog se finalen mot kanda å hoppas på ett svenskt guld.

Jaja. Borde egentligen plugga lite engelska nu men pallar inte. Hatar uppgiften som vi fått har lust att skita i den. Appropå det så börjar skolan på mån, det e sådär. Men det ska bli kul å träffa klassen å alla kompisar, men inte allt skolarbete. Brorsan han börjar på torda den lyckosten..hehe. På månda e även första träningen för i år, me mina nya skor å klubba så det ska nog gå bra.

Nån kort sammanfattning blev det inte direkt, ni får ursäkta. Har suttit här sammtigt å kollat på Gyllene Tider- Parkliv på vhs, den e ganska gammal så dem e väldigt unga å vissa e då söta men inte idag.

kram<3

Ny design

Vill bara tack Becca för den nya snygga designen på bloggen. Jag kunde inte gjort bättre själv.
Ska bli kul att träffas igen på måndag:D

puss<3

2008

Då e det nu asså 2008, helt sjukt fort det gått. På nyårafton va jag bara hemma me familjen å käkade god mat, kollade på "Grevinnan & betjänten", gör det varje år som jag e hemma. Jag kanske va lite tråkig men pallade inget annat. Några minuter innan tolvslaget så tänkte jag att det inte var så många som skickade sms, men mobiltrafiken var full. Jag fick iväg ett enda sms, den till magnus. Sen fick svar av han å sen ett mess av amanda. Tänkte att jag skulle prova senare så 2 h senare så skulle jag försöka men det funkade fortfarande inte. Så jag skickade dagen efter. Läste igår på text-tv att vi i sverige hade skickat 54 miljoner sms på nyårafton, fatta att det inte funka.

Jaja. Har inte gjort så mycke de senaste dagarna. Har inte varit utomhus detta år..hehe. Har mesta dels sovit, varit uppe sent å gått upp sent. Fast jag borde nog vända tillbaka så att jag pallar me skolan som börjar nästa vecka. Orkar inte tänka på det, har massa engelska att göra. Värsta stora uppgiften om en resa till en delstat i U.S.A osv. Ska försöka göra lite idag, måste kolla igång får se hur det ter sig. Kommer typ få IG.

Nä nu ska jag försöka plugga lite, e ensam hemma. Övriga familjen e på någon turnering i åkersberga. Min brorsa spelar inomhusfotbolls tunering. Pallade inte följa med.

Imorgon så ska jag på Disney On Ice me brorsan, kussen Erica å farmor kl.15 el 16 i Globen. Det e första föreställningen, vi har platser på rad 1. Har aldrig haft det. Har gått på detta sen jag va 2,5 år, det e en tradition.

En sista grej så har jag laddat upp nya bilder på bilddagboken..kolla in:P

kram

RSS 2.0