Tårarna har fallit denna kväll:´(

Japp, tårarna har fallit denna kvällen. Men inte av den anledningen som ni kanske tror. Idag var det ju säsongsstart av Grey´s Anatomy. Fan vad jag älskar den serien asså. Så jävla bra. Å detta var klart inte första gången man grät om man säger så. Å i detta avsnitt gick det verkligen inte att hålla tårarna borta. George dog ju..så sorgligt:(

Jaja..Skoldagen var iaf helt okej, som kanske kom fram i förra inlägget. Men jag drogs ner på fysiken då man fick tillbaka provet. Usch, trodde verkligen att det gick bättre. Jaja, to late now. Får göra bättre ifrån mig på nästa prov.

Här hemma har jag pluggat en del psykologi inför provet imorron, får hoppas det går vägen. Har dock inte skrivit på uppsatsen idag. Men får sitta hela eftermiddagen imorrn å göra det. Det lär nog funka tror jag. Sen fick jag även uppgiften att laga middag till mig å brorsan. Sen fastnade jag framför datan å därefter tv:n som sagt. Med Idol å Grey´s.

Imorrn börjar man 11 då med psykologi prov. Sen ska jag egentligen ha special idrott men har ett ärende som jag måste göra så...Det blir asså bara en lektion, precis som på fredag. 

Har inte så mkt mer å säga. Ska nog läsa på psykologin en gång till ikväll, sen väntar sängen. Det e nog smart om man har fått bra me sömn tills imorrn. 

kram<3 

Kall dag, nu verkar hösten vara här..

Nu verkar det som att hösten verkligen e här. Usch vad kallt det är idag asså. Måste verkligen leta upp mina jeans ikväll, så jag slipper frya så extremt mkt. Sen måste jag ta å köpa mig ett par fingervantar oxå, tur att studiebidraget kommer idag. Hehe, måste bara hitta tiden å göra det. Det är väldigt snålt me ledig tid tyvärr:(

Men det finns nåt som värmer i denna kyla. För en stund sen var jag väldigt kall efter en blåsig promenad i kylan från södra. Men nu, nu e jag varm..nästan kokhet hehe..Fan vad det värmde, det lilla...Kan inte tänka mig hur det blir när vi ses..Herregud, hahaxD

Du värmde mig i denna höstkyla, hoppas verkligen inte det var sista gången:)

kram<3

Väntar...

Sitter här å väntar och hoppas..Kanske helt i onödan, vad vet jag. Men varför ta risken, vill inte missa chansen. Nu e det 4 dagar utan ett ord, det e inte kul alls..Vet precis vad jag vill säga, å vill så gärna få det sagt. Fattar inte att det kan bli så tomt, att man kan sakna nån så mkt....

Att vänta e aldrig kul, jag vet. Men när man minst anar det så händer det...Det har tidigare funnits orsaker å jag hoppas det finns det denna gång med. Annars vet jag inte vad jag gör, hehe. 
 
Nu fortsätter väntan..frågan e när tar den slut?

kram<3    

Hm..

Vad ska man säga, e dunderförsyld me halsont å hosta. Usch, vill bara att det ska gå över nu. Orkar inte me det här. Visserligen e jag väl hyfsat pigg å glad trots allt. Vilket nog e tur. Bara jag inte får feber så e det okej. Håller tummarna på att jag blir frisk till helgen så man kan göra nåt kul.

Idag började jag vid 14 med foto A, där jag å Anna var lite mer seriösa idag. Vi fotoade det vi behövde, då det hände en väldigt rolig grej. Haha, fan va vi garvade. Sen fixade vi fotona å skickade in dom. Å det blev mkt skratt denna eftermiddagen. Konstigt nog så satt vi kvar i skolan i över 1,5 efter lektionen slutade. Vi hade väldigt kul, satt å pratade å skrattade. Jag var väl inte hemma förrän kvart över sex eller nåt. Hjälpte till me middagen, vilket inte var svårt när det var kycklingsallad. Efter middagen så har jag suttit här framför datan, även pluggat lite mer psykologi. Gjorde även det i förmiddags, fast då skrev jag lite på uppsatsen ist.

Just nu sitter jag i mitt tillfälliga rum i källaren, har på tv:n me idol i bakgrunden. Idag e det några av tjejerna som tävlar. Kommer nog vara lite osocial med familjen ikväll å sitta här nere å kolla på tv. Måste eller snarare vill ha lite koll på en grej samtidigt så;)

Imorron börjar man vid 9, vilket betyder att man åker när det e värsta rusningstrafiken. Usch, hatar verkligen det. Tur att man iaf får sällskap av alex större delen av vägen, som vanligt;) Sen så kommer man inte vara på länge på textlektonen imorrn, eftersom man tro det el ej ska vara me på mentortiden. Så man kanske träffar några av er imorrn för ovanlighetens skull.

kram<3


Internet fungerar igen:)

Gissa en som blev jätteglad när pappa messade å sa det. Hihi, asså shit vad man e beroende av internet. Det e helt sjukt egenligen men man e fan det. Får hoppas på att internet inte lägger ner igen, då vet jag inte vad jag gör. Haha.

Jag kom iaf hem vi kl 18, så det var bara att sätta sig vid matbordet direkt å käka middag med familjen. Har inte gjorde så mkt efter det, mer än å sitta kvar å snacka me föräldrarna ett tag efter maten som vanligt. Sen hamnade jag här. Ska snart slå på tv:n och kolla på idol. Funderar fan på att gå upp innan å fixa lite varm choklad. Det klirar som fan i halsen, usch. Härligt me en riktig förskylning...not.

Har inte så mkt mer å säga. Många inlägg på en dag, får se om jag skriver om lördagens senare idag eller imorrn. Det blir som sagt ingen innebandy träning för mig ikväll, vilket ni kanske förstod. Så det blir å kolla idol ist. Ska nog ha datan på samtidigt, man måste ju ha lite koll på sak. HihixD

kram<3


Snart hemgång..

Sitter fortfarande i skolan efter att ha haft foto a, men ska nog snart börja röra mig hemåt. Jag har egentligen inte så bråttom hem eftersom jag redan gjort klart och mailat in lab.rapporten. Plugga psykologi tänkte jag ändå göra imorrn innan skolan börjar eftersom jag börjar kl. 14. Då har jag gått om tid att plugga.

Jag var väl inte så jävla kreativ på foto lektion el snarare jag å Anna. Vi gick köpte oss lite godis å satte oss sedan på en bänk i solen  och snackade. Tog dock några foton som jag faktiskt blev riktigt nöjd med. Ska ta resten av bilderna imorrn å även fixa dom i photoshop.

Insåg en sak när jag och Anna satt å snackade. Vet inte om det e bra el dåligt. Antar att det e bra på ett sätt, men än så länge e det bara hon som vet. Eftersom det var under pratet me henne som jag insåg hur det faktiskt är. HerregudxD

Vill verkligen ha tillbaka internet så snart som möjligt..Hur ska jag annars klara mig? Men det kanske e bra på ett sätt, men jag kan inte se det just nu...2 dagar utan ett ord e redan för mkt, hur ska jag klara fler..hehe.

kram<3

Hatar bredbandsbolaget!

Fy vad jag hatar bredbandsbolaget, har inte haft internet sen igår. Provade om det funkade i morse vilket det inte gjorde. Usch, inte kul. Hatar verkligen bredbandsbolaget just nu. Märker hur beroende man e av internet när man inte har det. Men man e ju typ beroende, sen så måste jag dessutom ha det för kunna skicka in skolarbete. Måste tex skicka in en lab. rapport i fysik idag. Så ska sätta mig nu under text lektionen å skriva klart den och sen skicka in den. Vet ju inte om internet fungerar när jag kommer hem, vill inte ta nån risk så bättre att göra det nu.

 

Det var det. Kommer att föresten att skriva om lördagen när mitt internet fungerar igen. Hoppas verkligen den kommer funka snarast annars kommer jag få problem med flera inlämningar. Å sen kommer jag inte kunna snacka med en viss person heller. Vet inte hur jag kommer klara mig, hehe.

 

Nu ska jag nog göra klart min lab.rapport så jag verkligen hinner me det. Väntar me den nya text uppgiften lite. Asså egentligen vill jag bara ligga hemma å vila. E rätt försyld nu, å halsen gör ont och har fått en rolig hosta oxå. Usch, hoppas det går över snart. Annars e fan helgen förstörd.

Får se när jag skriver nästa gång.

kram<3


Hatar detta!!

Internet e just nu väldigt cp, ena sekunden funkar det å nästa inte. Så man får hålla på å fixa me det hela tiden. Om det beror på att jag sitter i källaren vet jag inte. Borde inte va det eftersom det funkade bra igår. Skit samma. Irreterande e det å hoppas att det löser sig snart.

Mår sådär just nu eller idag..Ska egenligen åka på 5 års kalas me mamma, det e min kusin Elina som fyllt år. Men jag orkar fan inte. Seriöst, gå på 5 års kalas, när man har huvudvärk, e försyld, har halsont, e trött osv. Nej tack. Skippar hellre det. Sen att det e rätt lång restid oxå lockar inte heller. Låt mig slippa detta. E hellre hemma å pluggar ist faktiskt. Men mamma kommer bli fett arg om inte jag vill följa  me...antingen blir hon det eller så får hon me sig en sur Carro. Bara å välja. Usch...

Får se hur det blir. Vill verkligen inte. Orkar inte. Klarar inte av det.

Jaja, kan säga att internet hängde sig ett par gånger medan jag skrev detta.

kram<3

Ja, vad ska man säga;) I <3 Ladies Night 2009 ;)

Jag e hög, svävar på moln, e sprallig..u name it. HahaxD Detta va fan bästa kvällen på väldigt länge. Anledningen för allt det först nämnda e för att jag träffade Andreas Johnson å Martin Stenmarck efterråt på en signering. Så har pratat lite me dom, fått singlar signerade å det bästa...En kram från dom båda, hihi:D Två svettiga kramar, men det gjorde inget. Hehe;) Stenmarck tyckte det va lite jobbigt å bad om ursäkt. Som sagt det gjorde inget;)(Lite av mitt hår fastnade i hans ansikte pga det, haha).

Så rara killar så. Haha;) Ni skulle fan sett mig direkt efterråt jag typ studsade ut därifrån, hihi;) Får se hur jag ska lyckas sova när jag e så uppe i varv;)

Som ni kanske märker så tycker ja Stenmarck å Johnson e jävligt bra. Har en rätt blandad musiksmak, men dom ingår i den kan jag säga. Så det så:p

Jaja, jag berättar mer utförligt om kvällen imorron förhoppningsvis. Fy fan, var verkligen länge sen ja skrattade, sjöng å skrek så mkt. Herregud. Som sagt, berättar mer imorrn. Kände bara att jag var tvungen å skriva av mig just det här.

Nu ska vi se när lilla jag lyckas somna då. Sen ska det bli interessant å se hur jag mår imorrn då, kan tänka mig att min hals e mkt värre. Skit samma, jag hade iaf jävligt kul.

kram<3

Ladies Night 2009xD

Nu ska jag börjar göra mig i ordning me allt vad det innebär. Måste platta håret, sminka mig osv. Jag vet inte om jag har nämt det tidigare i bloggen, iaf så ska jag om en halvtimme åka in till Globen. Där jag å mamma ska gå på Ladies Night. Ska bli skit kul verkligen. Har sett framemot det här väldigt länge. Å nu e den kvällen äntligen här, haha.

Så nu blir en riktig tjejkväll verkligen. Tur att man fyllt 18 oxå, så det blir säkert några drinkar ikväll oxå. Man vet aldrig;) Kommer skita i att jag e förskyld å ont i halsen. De ev. konsekvenserna av denna kväll får jag stå ut me imorron.





Nu e det bäst jag gör mig iordning å taggar me lite musik;)

kram<3

Jaha..

Nu sitter man här nere  i sitt "nya" rum för tillfället. Med nymålade naglar, så nu e dom rosa å fina. Hihi..Man måste ju va lite snygg inför kvällen då man ska iväg. Berättar mer om det senare:p

Jaja, nu är alltså min säng nedflyttad, plus kläderna å lite andra grejer. Så ett tag var det ett väldigt springade upp och ner för trapporna. Usch, vill inte tänka på när allt ska upp igen om några dagar. Pappa är nu i fullgång å riva ner de gamla tapeterna å fixa me väggarna. Troligen kommer väggarna var målade å fixade till på måndag. Sen ere bara nytt golv, nya golvlister och min nya gaderob som fatttas, innan rummet princip e klart. Självklart ska mer grejer till oxå, lite smått å gott. Ska även möblera om, får se när rummet e helt klart. Längtar som fan dit iaf. Orkar inte på i ettt renoveringsobjekt längre, hehe.

Har även varit duktig å pluggat psykologi, ska snart springa upp å fortsätta med det. En liten stund till iaf, innan man ska fixa sig iordning ännu mer.

kram<3

Roligt värre..

Japp, snöt typ precis ut halva hjärnan. Haha, inte så fräscht kanske. Men va fan det kändes som det. Kan säga att min försylning nu slagit till på allvar. Har dessutom ont i halsen å e lite hostig. Förhoppningvis så går det över om ett par dagar, hehe.

Jaja, just nu håller pappa på å packa ut lite grejer ur mitt rum. Ska snart  hjälpa till själv, ska ta det jag behöver. Jag ska nämligen bo i källaren ett par dagar då mitt rum fixas till..Flytten sker alltså idag. Trevligt värre, men bara mitt rum blir klart snabbare tänker jag. Så få stå ut me det.

När jag gjort det ska jag plugga, rolig dag va. Ska plugga psykologi eftersom man både har uppsatsinlämning å prov nästa vecka så. Lär antagligen behöva plugga imorrn me. Eftersom jag oftast inte har tid å plugga på måndagar å tisdagar.

Nej, nu e det nog bäst jag stänger av datan å hjälper pappa innan han blir förbannad hehe. Skriver nog mer senare.

kram<3

Äntligen:D

Så då var man äntligen klar med text uppgiften. Gud, vad skönt. Haha;)

Nu ska jag sätta mig i soffan och mysa framför tv:n med massa godsaker. Det är jag väl värd, hihixD

Får se om jag skriver något senare, annars hörs vi imorrn.

(Föresten så har du varit lite saknad idag, hihi;) )

kram<3


En klar, en kvar...

Japp, nu e jag äntligen klar me uppsatsen i litteratur och har skickat in den. Känns jävligt skönt. Men nu har jag text uppgiften kvar som oxå ska in idag. Så måste skriva på den nu. Herregud, sen när den e klar så har jag pluggat klart för idag.

Jaja, nu e det bäst jag skriver klart så jag kan slappna av lite.

kram<3

Kors i taket:o

Kors i taket kan man verkligen säga. Jag e nämligen hungrig, har inte känt någon hunger på hela veckan. Utan har bara ätit på ren rutin. Fråga mig inte varför, vet nämligen inte själv varför så. Men nu e jag äntigen hungrig, magen kurrar som aldrig förr. Haha.

Bäst jag springer iväg å lagar lite lunch. Sen blir plugga som bara den. En uppsats å en uppgift ska in idag.

Skriver nog mer senare.

Kram<3

Vad vare jag sa;)

Jag hade i princip rätt om det jag skrev häromdagen. Allt e lugnt, det "löste sig" igår kväll. Jag ska helt enkelt inte stressa upp mig, utan ta dagen som den kommer. Händer det så är det en rolig bonus, vilket jag fick mig idag. När jag i eftermiddags satt å skrev på en uppsats i litteratur(som ska in imorrn btw). Det blev mkt roligare å plugga, speciellt när jag kom på andra tankar. El snarare fick en viss grej på tankarna. Haha;) Ingen fattar;) Vilket e meningen..jag vet:P

Annars då, vad har hänt. Inget speciellt. Förutom det där typ. Skolan har rullat på som vanligt typ, hade fysik prov. Kändes som att det gick rätt okej, men det betyder inte att det gick bra när man får resultaten. Iaf inte om man pratar om fysik. Jag gjorde iaf mitt bästa vilket va viktigast.

Å igår klarade brorsan teoriprovet, så nu han min kära lillebror moppekort. Grattis Brorsan<3 Hihi;)

Imorron e det äntligen fredag, fan va veckorna går fort. Imorrn ska både en uppsats i litteratur in plus text uppgiften men e i princip klar me båda. Lite kvar bara. Å eftersom jag bara har en lektion imorrn, så har jag hela dagen på mig å skriva. Kvällen lär bli rätt lugn, har inga planer än så länge. Hoppas lite på en grej, men tror inte det kommer ske. Inte imorrn iaf.

Jaja, finns inte så mkt mer å säga. Mer än att jag hatar mina förskylningar som vägrar "slå ut", den ligger bara å gror. Väldigt irreterande. Brukar ha det ett par veckor vilket inte alls e kul. Vill fakitskt hellre bli dunderförskyld i några dagar å sen bli frisk.

Hm..har nog skrivit färdigt för den här gången. Hade hoppats lite på att få träffa dig nu i helgen, men båda e lika upptagna så det verkar inte funka. Längtar verkligen till vi kommer ses igen, vilket jag verkligen hoppas blir av. Jag håller mina tummar;)

kram<3


Suck...

Sitter här å väntar. Väntar på att nåt ska hända. Men inget händer..jag hoppas och hoppas. Kanske helt i onödan, det känns som det iaf. Man ska inte ta ut nåt i förskott och absolut inte hoppas på för mkt. Vilket jag inte gjort.

Önskar bara att det hade fortsatt som jag trodde och ville. Det finns nog ett jävligt bra svar på att det inte riktigt gått som jag trott. Som mkt jobb å sånt till exempel. Det e vad jag hoppas jag på iaf.

Men jag har tålamod, det måste man ha. Annars funkar det inte. Nu gäller det bara att fortsätta som att ingenting har hänt å hoppas på det bästa. Skulle jag inte höra nåt, skulle jag kanske bli lite besviken. Men jag skulle lugnt klara det, inga problem. Det är därför man inte ska hoppas på för mkt.

När det än kommer att ske, så kommer det att chocka mig och göra mig rätt glad. Får se om det händer.

Som sagt jag tar dagen som den kommer. Å hoppas lite på att det ska hända;)

kram<3

Nu så...

Skulle väl egentligen ha lagt ut förra inlägget för 20-30 min då det verkligen började. Men skit samma, nu var han tyvärr tvungen å dra eftersom han skulle upp å jobba rätt snart. Vilket var lite tråkigt, men på ett sätt bra eftersom jag själv behöver gå å duscha och sen oxå gå och lägga mig. Hur jag nu ska lyckas me det? Hihi..

Längtar redan till nästan gång vi hörs..låter lite konstigt kanske. Men så e fallet, jag blev faktiskt riktigt glad;)

Nää nu ska jag springa ner å duscha, sen väntar sängen.

kram<3

:)

Hade egenligen inte tänkt skriva något idag eftersom jag inte har tid eller ork. Borde egentligen gå å lägga mig just nu men fastnade. Var rätt säker på att jag aldrig skulle höra från personen igen som jag träffade för drygt 2 veckor sen. Pga att vi aldrig bytte nummer osv. Men det har äntligen löst sig, inte för att vi bytt nummer. Inte än iaf. Men har varandras facebook å msn. Så vi sitter å chattar för fulla muggar. Rätt kul faktiskt;)

Skulle egentligen gått å duschat när jag upptäckte det, sen fastnade jag. Vet inte när jag kommer härifrån. Tänker inte dra förrän han gör det. Vet ju inte när vi kommer höras igen. Hehe..

Sen så vill jag bara påpeka att jag totalt glömt den andra personen som jag träffade i helgen. Det var bara jobbigt för stunden. Han e nu glömd å förträngd.

kram<3

Bättre idag typ..

Jag kanske tog i lite igår, men det var iaf så jag kände. I dag har jag knappt hunnit tänka på det eftersom det varit full fart här hemma hela dagen. Så vet egenligen inte hur jag känner, får väl se imorron kan jag tro. Vill som sagt inte tänka på det. Vill bara glömma det..Hoppas jag gör det snarast.

Orkar inte skriva så mkt mer om dagen just nu. Får se om jag hinner göra det imorron. Tänkte nu sätta mig ner me en bok å sen gå och lägga mig. E rätt trött efter den här dagen.

Imorrn e det ju skola igen, men måndagar e rätt softa så det e okej. Vet dock inte hur jag ska hinna plugga inför fysikprovet till på onsdag. Hade tänkt plugga i helgen men det blev ingenting me det. Tyvärr. Så får väl sätta mig å plugga hela eftermiddagen å kvällen imorrn. Vill verkligen inte faila fysiken igen. Måste verkligen kämpa å försöka klara det.

Nu ska jag gå å borsta tänderna, sen väntar "Ljudet av ditt hjärta"..(Lät lite roligt hehe)..

kram<3

=(

Jag trodde aldrig jag skulle få se dig igen, aldrig. Men så helt plötsligt dyker du upp..helt oväntat. Fick mig en smärre chock och visste inte riktigt hur jag skulle bete mig. Men allt rullade på som om ingenting hade hänt. Vilket störde mig till viss del. Jag undvek dig på ett sätt men ville egentligen bara vara i din närhet. Konstigt nog. Ju senare kvällen blev, ju mer blickar vart det mellan oss. Vad dom betydde har jag ingen aning om. Mer än att jag inte gillade dom.

Sen kom stunden jag visste skulle komma, men inte ville att den skulle göra. Alltså när du skulle lämna festen och gå hem. En oväntad kram och några viskningar, slutade med ett jobbigt och kort samtal i trapphuset. Något som jag ångrar lika mkt som jag inte ville ha ogjort. Det var då direkt efter jag insåg det, när du hade gått ut genom porten. Det var då det blev riktigt jobbigt och med lite alkohol i kroppen blev allt bara värre.

Jag trodde nämligen att jag hade glömt dig, men efter den här kvällen och samtalet fick mig att inse motsatsen. Jag har inte glömt dig, inte för fem öre. Allt kom tillbaka, det som jag fruktade mest. Den smärtan och de känslorna jag upplevde för ett par månader kom tillbaka. Och det med besked. Jag var så säker att jag kommit över dig och insett att du inte var den person som du utgav dig för att va. Men allt bara blåstes bort...jag hade så fel om mig själv.

Nu står jag inför en lika jobbig smärta igen, vet inte om jag klarar det. Minns hur det var sist och pallar inte må som jag gjorde då. Hur ska jag lyckas glömma dig igen? Denna gång har jag visserligen alla svar men frågan e om det hjälper. Hur får man tillbaka det reparerade hjärta som på ett sätt krossades igen? Själv vet jag inte.

Just nu är mina allra bästa vänner de viktigaste i mitt liv. Vet inte vad jag skulle göra utan er<3 Vet att ni alltid finns där för mig, å det är i sådana situationer man behöver höra det.

Det är med en klump i halsen som jag avslutar detta inlägg. En klump som har funnits där sen du gick, ut genom porten. Många tårar har fallit för dig och fler lär det bli. Om ni killar ändå kunde förstå hur mkt ni sårar tjejer, om ni bara kunde veta hur mkt tårar vi tjejer har fällt för er.

kram</3

Festen me 4 slutade me fullt hus..hahaxD

Hehe, kan förklara mig. Jag fick frågan igår av både marcus å Linnéa om att komma till oscar på kvällen å kröka lite. Det skulle bara bli vi fyra typ, jag lyckades övertala pappa om att det skulle gå lugnt till. Eftersom hade tänkt ge mig festförbud denna helg. Iaf stack dit runt nio, men vi(ja, marcus å Linnea gick väl in vid halv). Väntade på marcus när han hämtade Linnea. Anyway, det var som sagt rätt lugnt. Men fick reda på att det skulle komma en hel del till. Men det skulle ta en liten stund, jag å Linnea satt iaf ute å snackade när flera kom. Ena chocken efter den andra. Hehe, en som inte skulle göra mig så glad senare. Skit samma. Det spelades singstar när ett gäng kommer dit, varav 2 gick i min klass från 6:an-9:an. Nämligen Milla å Oscar:) Felix hade sagt att Milla kanske skulle komma så det hade jag ett hum om. Men Oscar kom som en överraskning verkligen. Men kul att båda kom faktiskt.

Det var verkligen fullt hus hela kvällen igår, vilket var nice. (Större delen av tiden iaf) Mkt musik, sång å dans haha;) Väldigt kul, nästan hela kvällen. Den slutade väl inte så bra för min del om man säger så pallar inte skriva det här. Men e såå tacksam att Linnea finns asså, älskar dig gumman<3 vet inte vad jag hade gjort utan dig igår<3 Jag drog väl därifrån vid fem och var väl inte hemma förrän vid sex. Har lyckats sova ett par timmar innan pappa kom i rummet å började stöka. Han ska snart börja måla ena väggen. Så gick väl upp vid kvart över tio el nåt. Trots att jag knappt sovit nåt. Men känner än så länge inte av tröttheten å e knappt bakis. Antagligen för att man käkade å drack i morse.

Nu ska jag nog klä på mig å käka lite. Ska troligen följa me å se när brorsans lag spelar match för å få mig på andra tankar. Får se hur det går. Just nu e det i mitt huvud hela tiden..klumpen sitter i halsen^^

kram<3


Grattis brorsan=D

Japp, idag fyller min kära lillebror år. Även han blir äldre, å nu e han alltså 15 år. Han fyller moppe å byxmyndig. haha;) Eftersom han fyller år så bestämmer han vad vi ska käka, så det blir en lite senare middag på Pizza Hut hehe;) Var typ år sen ja käka pizza så det ska bli riktigt gott.

Har inte bloggat sen i måndags men har varken hunnit el orkat. I tisdags så hade ja ju över 3,5 h hål, så jag åkte in till stan me Alex, Jessi å Carina. Vi gick runt där i flera timmar. Jessi å Carina gick och kollade i olika affärer medan jag å Alex bara gick efter å snackade som fan om helgen. Haha;) Sen på fotolektionen va vi på morderna museet å kollade på en utställning å gjorde en uppgift. Men ist för å åka hem efter det så följde jag me Anna in till stan, vi gick i olika butiker. Å timmarna bara for iväg, va inte hemma förrän vid halv sju. Men det va mkt roligt iaf.

Igår hände väl inget speciellt, vanlig skola. Vi kollade på filmen seven på religionen, helt okej film. Sen hade man text på nora, gick väl sådär. Fast lyckades iaf komma på vad jag ska skriva om. Jobbar bättre hemma. Sista lektionen va ju fysik, där vi hade lab., nämligen fritt fall. Den som man gjort redan, hehe. Jag gjorde me filip å nån annan kille(ingen aning om va han heter). Det gick väldigt bra å vi va snabba. När man väl slutade så åkte ja hem direkt iaf, hehe. Det vart väldigt tidig middag å lite senare på kvällen så fick jag den stora äran att baka bullar. Haha. Det gick väldigt bra å dom blev väldigt goda. Iaf vaniljbullarna, anledningen till baket e ju att släkten kommer hit på söndag å firar brorsan så.

Denna dag då. Hade sovmorgon till elva vilket var nice. Då hade jag en rätt slapp psykologi lektion, fick sluta tidigare som vanligt. Så käkade i skolan eftersom jag fick sällskap, hehe. Sen hade man special idrott där vi kollade klart på dokumentären från förra veckan. Sen slutade man..Påvägen hem shoppade jag en present till brorsan i sista sekund. Haha.

Jaha..det var det. Finns inte så mkt mer å säga. Ska nog snart ta mig nåt å fika eftersom det inte blir middag förrän nån gång efter sju. Kommer skippa träningen eftersom brorsan ska firas. Kanske e bra eftersom jag har en förskylning på G typ.

kram<3

Snart väntar sängen=)

Mmm..snart ska man äntligen gå å lägga sig. Fast e nästan pigg igen el snarare uppe i varv, vilket betyder att jag kommer ha fett svårt att sova. Usch..orsaken till att ja e uppe i varv e att jag har varit på träning, sen kommit hem, käkat lite å sen duschat. Inte konstigt att man e piggare då asså;) Träningen gick väl bra. Hatar bara min astma som fan just nu..

Dagen då. Var inte så kreativ på text, det kanske ni märkte eftersom jag skrev ett långt inlägg då. Man ska skriva en satir, har än så länge inga idéer. Hoppas jag får nån till på torsdag. Efter den lektionen vare håltimme, där ja å amanda käkade och sen spelade lite kort. Efter ett tag kom Rickard å joinade oss. Ägde på neger å president..händer väldigt sällan..haha;) Fotolektionen gick sådär tkr el inte alls bra. Imorrn ska vi tydligen dra till moderna museet å kolla på nån fotoutställning..hehe. Stressade iväg från skolan, hade ett ärende påvägen hem. Vilket tog rätt lång tid å krävde mkt väntan. Vilket va lite långtråkigt när man inte hade sällskap. Jaja, va väl hemma runt sex. Slängde i mig maten, sen bytte man om till matchstället å cyklade iväg för lagfotografering. Där vi fick foto oss me 94-laget, eftersom vi e fett få i DJ. Sen hem igen, sitta framför datan å sen dra iväg och träna. Det var min dag det..Hehe..

Kan ju kanske nämna hur jag mått idag, vilket e lite roligt. Har en del träningsvärk, har ont/öm på ena sidan av nacken, har massa blåmärken, hade huvudvärk(i början av dagen,gick över) men trots allt mådde jag prima. El va iaf på rätt gott humör. Man kan ju undra va ja gjort i helgen me alla dessa krämpor..haha;)

Imorgon börjar jag 10:05, men kommer åka lite tidigare än tänkt. Ska göra ett litet ärende(igen) innan skolan. Hoppas på mindre väntan denna gång. Har en timme litteratur el det ska va det iaf. Sen har jag över 3,5 h hål fram till 14. Hade egentligen tänkt att skippa den lektionen. Men e duktig å går på den. Jag får nämligen sällskap hela håltimmarna av Alex:) Får se vad vi hittar på;) Kul å ses och snacka igen. Lär bli ännu mer snack om helgen, fast vi redan snackat en hel del om det..haha:)

Jaja, nu ska jag försöka sova. Ska upp vid kvart i åtta så..Gissa en tjej som kommer va skit trött imorron. Kommer nog verkligen inte va som jag va idag. Haha..Man får njuta så länge det varar helt enkelt.

God Natt!!

kram<3

Veckan som gick...

Här kommer lite info om vad som hände slutet av förr förra veckan och även vad som hände förra veckan. Hoppas på att inlägget inte blir allt för långt. Håll era tummar!

Sön, 6/9: Sköndals ik slog på stora trumman under sin egen cup och hade bla bjudit in en stor känd innebandy spelare. Nämligen Fredrik Djurling som spelar i AIK(SM-guld nu senast) å även i landslaget. Brorsans lag förlorade tyvärr finalen, men det blev iaf ett silver.

Mån, 7/9: Hände väl inget speciellt denna dag. Vanlig måndag helt enkelt, som var rätt slapp. Fast mådde kanske inte så jävla bra, var jätteseg och hade tryckande huvudvärk hela dagen. Inte så kul kanske. På kvällen hade jag träning vilket gick helt okej. Hade lite jobbigt me astman/andningen, å hade även huvudvärk och var illamående under nästan hela träningen.

Tis, 8/9: Hände väl inget speciellt idag heller. Mådde ungefär som dagen innan, var dock inte lika seg å trött. Började 12:05 me projektarbete. Har verkligen ingen aning om vad jag ska göra eller vem jag ska göra det me..Sen hade man en rolig håltimme innan foto lektionen. Där jobbade jag på riktigt bra, gick runt å fotade me Anna. Gjorde inget speciellt på kvällen.

Ons, 9/9(090909): Som sagt, inget speciellt hände. Eller jo det gjorde det..vi upptäckte efter religionen att vår fysik lektion var inställd. Inget man klagade på direkt. Så vi slapp springa mellan skolorna. Vi gick till norra, hade lektion och  käkade sen. Skulle egentligen träffat kusinen Bella idag, men hon var sjuk. Så jag åkte till mammas jobb efter skolan och när hon slutade åkte vi till min moster å mina kusiner i tyresö. Vi har där hela eftermiddagen å kvällen. Riktigt kul å mysigt. Lyckades även plugga lite medan jag var där.

Tors, 10/9: Denna vecka började man 10 me religion, sen rullade dagen på som den brukar. Alltså utan att käka nån lunch. På special idrotten kollade vi på en intressant dokumentär som vi ska fortsätta se nästa lektion. På kvällen hade man träning, som gick helt okej. Fick lite problem me astman/andningen igen, nästan å så allvarligt att ja var tvungen att bryta. På vägen hem var jag alldeles yr och svimfärdig så fick ta stöd av pappa.

Fre, 11/9: Mötte upp Alex i slussen å vi gjorde sällskap till skolan. Påvägen dit slog jag va om att vi bara behövde va på lektionen i 30 min sen kunde vi gå. Å vem vad rätt, haha. Vi fick gå efter 30 minuter, så jag gjorde några ärenden på apoteket innan jag drog hem. Resten av dagen å eftermiddagen så pluggade jag. Först hemuppgiften i religion å sen krönikan i txt a. Nån gång efter fem var allt klart. Kvällen blev en lugn hemmakväll.

Lör, 12/9: Gjorde inget speciellt denna dag. Slappade mest, å städade lite i rummet. Sen på kvällen kom ju Alex hit och resten vet ni. Minns ni inte e det bara å läsa inlägget innan.

I know..den blev rätt lång. Men skit samma, nu vet iaf vad som hänt.

kram<3

Mkt tungt huvud...

Vet att jag har varit dålig på att uppdatera. Men kommer skriva lite kort om denna vecka imorron, orkar inte idag.

Mitt huvud är som sagt väldigt tungt, har haft väldigt jobbig huvudvärk hela dagen. Usch, inget hjälper mot den heller. Ni kan säkert lista ut vad jag gjorde igår. Yes, jag var nämligen på fest. En hemma fest i hökis hos alexandras polare å några av hans polare. Hon kom hit innan å vi gjorde oss i ordning och drog sedan dit. Tänker inte sitta å berätta om hela kvällen. No way, haha;) Men det var riktigt kul, det kan jag verkligen säga. Jag, Alex å en annan tjej var de yngsta på festen. Partyfolket va väl mellan 18-26 år, vilket inte alls gjorde nåt. HahaxD Mkt roligt var det iaf. Sköna typer trots allt.

Kan ju säga att man ska aldrig förlora hoppet om att vissa grejer ska ske. Haha, eller hur Alex?;) Å jag vet gumman, jag har lite svårt att vara tyst(a). HihixD

Skulle egentligen åkt iväg till sköndal å jobbat i fiket, en uppgift man måste göra ibland(klubbens regler). Jag var reserv å blev inkallad/tillfrågad att stå. Sa att jag kunde fram till imorse, hade tänkt åka iväg å göra det. Men det tog stopp när jag stod i hans trapphus, det var flera olika andledningar som fick mig att inte göra det. Tänker inte ta upp det här. Kan bara säga att jag e lite klantig ibland. Den större anledningen va ju att jag var/e jävligt bakis. Men det skrev jag inte till mina 2 lagkompisar jag skulle stå me. Å toppen på denna baksmälla kom för en timme sen då man får erbjudande om att spela match. Varför, varför idag för? Blir såå irreterad. Just när jag mår piss. Hade gärna spelat men me en tryckande huvudvärk å ingen sömn så skulle det inte gå så bra...Sån tur man har idag känner jag asså.

Jaja, iaf stannade kvar där en stund. Där några av killarna var kvar å jag och Alex såklart. Fy vad alla va sega å mådde piss. Jag ska nog va tacksam att ja inte mådde som Fredde, hehe. Han mådde mkt värre än mig stackarn. Så går det när man börjar bli lite äldre, haha. Nej då, nu ska man inte va elak. Inte mot så schysta personer. Vid halv ett drog jag å Alex hem. Råkade skrämma livet ur Fredde när jag försiktigt skulle säga hej då till han där han låg å sov i soffan...hehe. Fick iaf ett hejdå å en varm(nyvaken) kram, hihi:P Hoppas man får träffa dessa grabbar igen asså:)

Här hemma har jag inte gjort så mkt. Alex åkte hem direkt när vi kom hit. Sen har jag käkat lite å tagit en liten tupplur. Vilket var jävligt skönt. Familjen e uppe i hallen där brorsan har haft matcher hela dagen. De kommer väl hem vid sex eller nåt. Skönt. Ska nog ta mig 2 alvedon till, mitt huvud asså....Shit va ja e bakis..

Avslutar me att säga att killar me tatueringar faktiskt e jävligt heta(a). Haha, jag lovar;)

kram<3

Tack så jävla mkt Zlatan!!

Det kan väl inte varit nån som missade det el jo några kanske. Men ändå. För dom som inte såg matchen el inte e interesserad så spelade Sverige ju VM-kval mot Ungern borta nu i kväll. Sverige gör första målet efter 8 min av Mellberg på hörna. Sen dominerar Sverige typ resten av matchen. Men mot slutet gör ungern mål på en straff. När tilläggs minutrarna börjar rulla på så börjar det kännas meningslöst att Sverige skulle vinna. Men när typ matchen ska vara slut så kommer Zlatan å gör mål:D Helt j-la otroligt, haha;) Det var verkligen inte det man förväntade sig. Direkt efter målet var matchen slut. 3 poäng till Sverige man tackar å bockar.

Hehe..jaja..Nu måste jag gå lägga mig. Ska gå upp vid kvart över sju imorron:-S Fy fan..vill ju sova på en helg hallå. E ju tvungen att sitta i seket under klubbens egen cup, så ska vara i sjöstadshallen från 8:15-10:00, dock börjar första matchen vid 9:00. Så kommer bara att sitta en match. Det kommer att vara HJ19-lag som spelar. Så kommer nog vara väldigt trött imorron kväll.

Innan jag loggar ut, kan jag ju berätta hur det gick för brorsan lag i cupen. Dom vann sin grupp å är i semifinal imorron mot Boo KFUM. I gruppspelet vann dom 2 å spelade en oavgjord, alltså obesegrade. Får se hur det går imorrn.

Nu ska jag gå å lägga mig. Sov Gott!

kram<3

Usch inte nu...

Sitter här å e hur seg och trött som helst. Vet inte varför. Har sovit hur bra som helst å fått bra me sömn. Ändå känner jag mig som ett lik. Usch, inte kul. Det e till och med så att övriga familjen undrar vad som e med mig. Jag ser tydligen likblek å väldigt trött ut.

Har verkligen ingen ork alls. Det jobbigaste e att jag inte vet varför heller. Det händer inget jobbigt i mitt liv just nu så. Jag e säkert påväg att bli sjuk eller nåt. Orkar inte bli sjuk, har inte tid med det.

Jaja, ska ändå försöka lunka iväg till hallen å kolla när brorsan innebandy lag spelar sköndals cupen.  Tacka gud för att smink finns asså. Vill inte få nån kommentar om hur blek å trött jag ser ut. Även om jag e trött.

Nu ska ni slippa mitt gnäll, men var bara tvungen å säga det. Har dessutom rätt ont i huvudet oxå, ska nog ta mig en alvedon innan jag sticker. Får se om jag orkar skriva mer senare. 

kram<3 

Onsdag..e trött å seg..

Jag vet, jag e inge bra på å uppdatera bloggen just nu. Men har ingen riktig ork å lust att göra det när jag kommer hem från plugget. Men nu sitter jag här å tänker skriva några rader, trots att jag e väldigt trött å seg.

Kan ju börja me att säga att ett gäng nu sitter i magaluf å har det varmt å trevligt. Medan man själv inte kunde följa me pga av pengabrist å skola. Vilket e väldigt tråkigt e klart, å saknar judig  Linnea jätte mkt:( Men den veckan ni är borta lär gå fort, kan ju säga att jag har rätt mkt å göra. Men men..hoppas ni har det roligt iaf.

Hmm..när skrev jag senast? Juste i helgen. På söndags eftermiddagen å kvällen va man i solna å kollade när brorsans innebandy lag körde en "mini" cup igen. Första matchen mot AIK, där killarna va riktigt duktiga å ledde ett tag. Men förlorade tillslut me 6-4. Andra matchen vann dom dock överlägset me 7-2 mot skogås/trångsund. Jaja, sen gjorde man inte så mkt mer.

Måndagen var väl rätt nice, tro det el ej så har jag börjat gilla måndagar. Låter lite knäppt kanske. Men har sovmorron till 11 å sen har man text å foto, 2 roliga ämnen så. Iaf fick ny uppgift på text plus att läraren läste upp förra veckans texter. Kom dock inte på nåt till nya uppgiften. Sen på foto så jobbade jag me anna, men vi lyckades ta en skit kamera som inte fungerade som den skulle så vi kunde inte göra uppgiften. Sen på kvällen hade jag träning, vilket gick bra.

Igår då. Rätt nice, hade ingen litteratur så började 14 me foto. Min enda lektion som ni kanske räknat ut. Där jag faktiskt jobbade me en annan jag inte kände sen innan. Jobbade me markus(går i 3:an, el(södra från början)). Vi gick runt me Gustav å Juliette(osäker på stavningen). Så fick lära känna flera stycken, alla va riktigt schysta å roliga:) Dock var inte jag å markus lika kreativa å så som de andra 2. Haha, ska bli intressant nästa vecka när vi ska presentera å visa bilderna kommer bli riktigt flumigt. Haha;)

Denna dag då. Då man springer fram å tillbaka mellan skolorna. Kan säga att jag älskar måndagar men hatar onsdagar. Pga springandet å att man åker till skolan i rusningstrafiken. Usch. Började me 2 h religion, vilket va okej. Mkt prat å lite film igen. Upptäckte att markus går i samma religions grupp;) Sen hade man text, där jag tillslut kom på vad jag skulle skriva om. Sen tillbaka till södra för å käka och sen fysik i 2h. Där man faktiskt jobbade på riktigt bra.

Så..nu har jag iaf skrivit vad som hänt trots att jag egentligen inte orkade. Hehe. Blev lite långt som vanligt eftersom jag haft ett litet uppehåll. Men det får ni stå ut med.

kram<3

RSS 2.0