Seg dag...

Då sitter man här igen, bättre sent än aldrig. Är rätt trött trots att man sov bort hela förmiddagen å sen bara slappat resten av dagen. Idag var det ju tyvärr inte lika bra väder som igår, det var ju mulet. Så det blev inget solande för mig direkt. Tyvärr, får hoppas på sol imorron ist. Jag har mest suttit framför datorn och tv:n..Kul dag va?
 
Finns väl inte så mkt mer att berätta. Mer än att familjen just nu är på landet, dom åkte dit nu i eftermiddags å kommer hem imorron kväll. Allt bestämdes väldigt snabbt, det va lite saker som behövdes fixas. Bland annat skulle de hämta hem sköldpaddan som varit där i flera veckor. Hehe..

Så lilla jag sitter ensam hemma, vilket inte alls e fel. Rätt skönt fakitskt. Sitter å kollar på tv å chattar lite. Fast tror nog att jag snart ska gå å lägga mig börjar bli rätt trött. Men men..lär väl bli om ett par timmar ändå. Haha...

Imorrn har jag än så länge inga planer. Lär nog bara slappa el nåt kan jag tänka mig. Men man vet ju aldrig...Ska iaf sova länge. Nu e ju ingen hemma som kan störa mig;)

kram<3


Trött å seg..

Mm..det kan man verkligen säga. Inte så kontigt iofs, eftersom jag gick upp rätt tidigt å gjort massa saker idag. Gymmade ju en timme morse, fast det var tungt att gå upp innan. Vissa mornar har jag sån jävla lust att bara sova vidare, men tar mig i kragen å går upp. För det e så lätt att säga att man skjuta upp träningen en dag, men en dag kan bli till veckor. Men men, jag kom iaf iväg. Sen när jag kom hem vid halv tolv, vare bara byta väska å sätta sig i bilen. 

Jag åkte nämligen med familjen ut till värmdö, till ett ställe som hette Siggesta Gård. Där vi först käkade en jätte god lunch ute i värmen. Sen gick vi runt å tittade innan vi bestämde oss för att spela fotbollsgolf, kan säga att det gick väl helt okej. Jag var den mest jämna i famlijen. Vann tyvärr inte, för det gjorde pappa. Men jag kom 2:a, vilket dessutom betydde att jag slog brorsan..Haha..han som dessutom går på fotboll:P Därefter blev det en fika innan vi drog hem igen.  Det roliga var att när vi var nästan hade lämnat värmdö så tyckte vi att vi kände igen bilen framför. Den var väldigt lika mina morföräldrars bil, det mesta tydde på att det var dom. Å det var det, dom såg att vi körde bakom dom å vinkade. Sen körde vi om dom oxå, då såg man verkligen att det var dom. Det var lite roligt, hehe..

Väl hemma har jag inte gjort så mkt, e rätt seg som sagt. Har legat ute å solat å lyssnat på musik i nån timme el nåt. När mina föräldrar kommer hem från affären ska jag hjälpa till å fixa lite inför middagen, nämligen hacka sallad å duka bland annat. Till middag blire grillspett, riktigt mumsigt:D Efter middagen ska jag ut å övningsköra lite me pappa. Vi orkade inte riktigt det igår så...

kram<3

Borde sova snart;)

Jaha, då sitter jag här igen. Ska nog snart stänga av datorn å gå och lägga mig. Imorrnbitti bär det av till gymmet igen. Kan säga att jag idag hade träningvärk i bröstmusklerna, hehe;) Dock säger en känsla att jag inte kommer stänga av datorn på ett par timmar. Känner ju mig själv..hehe;)

Dagen då. Tänker inte berätta så mkt, men jag mötte Linnéa i norra sköndal en bit efter tolv. Sen drog vi till Farsta C, där vi gick runt, pratade å shoppade lite. Vi hade rikigt mysigt iaf:) Det blev en liten fika ist för lunch, ingen av oss var riktigt hungriga. Hehe..men men;) Å troligen ses vi snart igen, nämligen till helgen. Då jävlar ska vi ha skit kul..haha;)

Jag har inte så mkt mer å säga. Har inte fått tag i min kusin bella än, ska försöka igen imorrn. Vi ska förhoppningsvis träffas nån gång nu i veckan. Vill  verkligen träffa henne, 4 månader sen sist, hallå. Ska även försöka få tag i några andra oxå, dock e en av dom väldigt upptagen just nu tyvärr...

Jaja, har inte så mkt mer å skriva.

kram<3

Mysigt..

Som ni märkte igår så var gårdagkvällen väldigt mysig..Vi åkte ju till min farbror robert å hans lilla famillj..Vi fikade, pratade å umgicks. Fick hålla i lilla Emma flera ggr, fast i början skrek hon massor för lilla stackaren hade ont i magen. Men efter ett tag lugnade hon ner sig å då var det så mysigt så;) Hon e verkligen världens sötaste unge, jag lovar;) Har jättesöta bilder i min mobil på henne;) Hon gjorde verkligen min dag:D

Jaja, idag då...Jo lilla jag ska nog gå mot norra sköndal om typ 30 min där jag ska möta Linnéa:D Vi ska nämligen åka till Farsta C, det bli kul;) Blir dessutom bjudna på lunch av mina föräldrar vilket inte e fel direkt..Får alltså pengar, dom ska fan inte me:P Haha...Det ska bli jätte roligt iaf;)

Ska nog börja göra mig i ordning snart. Skriver kanske senare. Får se om jag har lust..

kram<3

:D

Vill bara säga att jag har världens sötaste kusin<3 Lilla Emma<3 Hihi...

kram<3

Smidig jag e asså:P

Japp, det e bara förnamnet..Vet inte hur jag ska lyckas förklara så att ni ska förstå men jag ska försöka. Eftersom att det renoveras i mitt å brorsans rum så har jag varit tvungen att packa ner kläder jag inte använder så ofta. Så jag packade ner det i en väska, men var tvungen å packa om den när vi skulle till Järsvö. Skit samma. Jag skulle iaf gå ner me den till ett rum i källaren, den närmast trappen. Å där hängde lite av brorsans kläder så jag böjde mig ner för att komma in..Klev asså bara ett steg in slängde in väskan å sen hände det. Lilla jag slår i huvet hårt som fan mot den hårdaste väggen. Ajajaj...det var fan inte skönt..Gjorde så fruktansvärt ont..Sen när jag hade varit på toa så skulle jag bara kolla hur huvet såg ut. Å som sagt, man hade ett litet ställe precis vid det onda som blödde. Så duktig jag e eller hur..Men som tur e verkar det "bara" vara som ett skrapsår..Men ändå..har iaf baddat me kallt vatten. Dock e det fortfarande lite blodigt å gör fortfarande rätt ont..Hehe..

Annars då..Jo när man satt ute på altanen å fikade me föräldrarna kom helt plötsligt mina morföräldrar. Den enda som visste om att dom skulle komma va mamma. Så pappa å jag va väldigt chockade, haha..Men det var väl trevligt iaf, dom åkte väl hem för en halvtimme sen el nåt...

Ikväll så bär det av till tyresö, jag ska övningsköra dit me hela familjen i bilen. Kul...Iaf så ska vi hälsa på min farbror robert, hans tjej maria å deras dotter Emma(som blir 2 månader i början av augusti). Det ska bli rikigt trevligt å mysigt. Ska nog hålla i lilla emma denna gången. Det blir andra gången som vi träffar henne:) Ska försöka ta ett kort me mobilen;)

Nu börjar värken i huvudet släppa lite...Vet inte rikigt va jag ska göra nu. Lär väl sitta kvar här el gå ut å sola...

kram<3

Måndag..

Som sagt måndag idag, å jag var uppe "tidigt" vilket inte var så farligt. Klart jag hade stor lust å sova vidare men måste verkligen komma igång me träningen igen. Så jag har gymmat i en timme, sen bar det av hem. Just nu sitter jag hungrig å väntar på att det ska bli lunch. Lyssnar på musik å surfar för att få tiden att gå lite snabbare;)

Har inget bestämt vad jag ska göra resten av dagen. Får ta dagen som den kommer helt enklet. Ska väl ut å köra lite me pappa. Annars har jag inga planer..Men man vet ju aldrig, får se...

Jag har inte så mkt mer att säga just nu. Skriver kanske ett inlägg senare om det hänt nåt nytt...

Nu får det fan ta å va mat snart, e ju as hungrig..haha;)

kram<3


Hemma e verkligen bäst;D

Jaha, första dagen hemma i storstaden avklarad å jag ska verkligen inte klaga. Sol å varmt större delen av dagen;) Så det blev sola ett par timmar på tomten. Annars har jag inte gjort nåt speciellt, suttit vid datan typ.

I morgonbitti bär det iväg till gymmet, ska bli skönt å komma igen me träningen igen. Efter 2 veckors avbrott pga ont halsen å bortrest. Annars har jag inga andra planer imorrn, jo juste. Ska övningsköra..ska göra det varje dag nästa vecka. Det var ett bra tag sen sist, måste komma igång me det. Om jag ska lyckas ta körkort i år vill säga;)

Planer för övriga veckan då förutom övningsköra..jag ska nog träna 1-2 ggr efter imorrn. Ska förhppningvis träffa kussen Bella nån dag, å även Linnéa en annan dag;D Ska bli riktigt kul, bara jag har något å göra. Tråkigt å bara sitta hemma liksom. Vill dock träffa några andra oxå, men en jobbar varje dag å repar på kvällarna, en annan e på åland, en tredje åker till norrland imorrn osv...Tur att iaf Linnéa e hemma denna vecka typ<3:)

Jaja, jag ska nog gå å borsta tänderna nu. Vet att det e tidigt men eftersom jag ska dra in till gymmet vid 9 så måste ja sova lite innan. Tror iofs inte att jag kommer somna på ett bra tag, men chanserna e ju större om man inte sitter framför datorn. Såå..

kram<3

Vistelsen i Järvsö..

Det e såå härligt att va hemma igen. Att få sova i sin egen säng var ju undebart, hehe..Sov hur bra som helst. Tänkte nu berätta lite om resan, varning inlägget kan bli långt.

Sön. 19/7: Åkte väl hemifrån vid 10, sen var det väl  1,5 timmes bilfärd innan vi var framme vid lunchstoppet. Detta skedde i närheten av ockelbo. Det blev en god pastarätt, efter maten fortsatte resan upp mot Lill-babs land..haha(järvsö alltså). Tog väl 2 h kanske innan man var framme. Vi bodde uppe i en alpby, så det var en jävla backe upp. Vi gjorde inte mkt denna dag, mer än handla mat å bo in oss.

Mån. 20/7: Mulen å regnig dag. Åkte till en liten "stad" i närheten, Ljusdal. Där vi skulle kolla runt, shoppa..En jävla lite håla säger jag bara. Inte mkt affärer direkt, å regnet bara öste ner. Man blev dyblöt..Vi käkade iaf lunch på en kinesisk resturang, buffé. Mkt gott. Sen blev det handla mat å på det lilla systemet. Innan vi åkte tillbaka. Övriga dagen spenderades framför tv:n el spelade kort.

Tis. 21/7: Mulen dag. idag me. Dock inget regn, så denna dag bar det av till Järvsö zoo. Där det var sveriges största djur plus flera andra mindre. Det som var speciellt var att man gick på en träbro genom hela parken. Den var väl 3 km el nåt. Det började små stänka när vi var där, men det va inte så farlig om man jämförde me gårdagen. Har för mig att vi käkade lunch å middag hemma idag. Övriga dagen blev det tv å kortspel igen.

Ons. 22/7: Idag, var enda dagen me bra väder. Sol å varmt. Härligt. Så först åkte vi till ett ställe som hette Stenegård, där vi var i nån timme el nåt.  Vi åkte därefter  vidare till torön, man ställde bilen på ena sidan å gick över på en lång brygga typ. Där stötte vi på marias familj(hon spelar i mitt lag), visste dom va där.Lite roligt å stöta på dom. Iaf där käkade vi på en resturang, som låg fint vid vattnet. Tog en nachos tallrik, riktigt gott. Sen bar det av tillbaka till Järvsö. Denna eftermiddag satt man ute å njöt av värmen och läste tidiningen. Annars kortspel å tv som vanligt.

Tors. 23/7: Mulet idag igen. Åkte iväg mot Bollnäs idag, vi besökte ett ställe en bit utanför bollnäs. Kommer inte ihåg va det hette men iaf..Åkte käkade sedan på gästis som oxå låg en bit utanför bollnäs. Sen bar det iväg till en gård en bit därifrån..därefter åkte vi tillbaka till huset. Gjorde inte mkt denna dag, samma som alla andra dagar..

Fre. 24/7: Mulet å regn vad annars. Idag hade föräldrarna bestämt att vi skulle "göra" Järvsö. Så vi åkte ner dit, ställde bilen på en parkering å gick igenom stan. Inte stort kan jag ju säga. Vi gick till Lill-babs Caffär(café+affär), mkt folk vare. Fick sitta ute i regnet, dock under ett parasoll. När vi satt där så kom Lill-babs, hehe..Herregud...då har man sett henne...haha..Orka bry sig som andra gjorde...Sen gick vi å handlade mat innan vi åkte tillbaka till huset. Där det spelades kortspel å kollades på tv som vanligt.

Lör 25/7: Vi hade sponat om det dagen innan, å det blev så som vi tänkt. Idag så packades det ihop å städades. eftersom vi skulle åka hem. En dag tidigare än planerat, vilket varken jag el brorsan klagade på. Vi kom väl iväg runt 15:30-16..Sen så stannade vi på samma ställe igen å käkade på...Innan vi drog vidare, å ju närmare Sthlm vi kom ju bättre väder blev det...Var ju hemma vid åtta typ, som jag nämnde igår.

Vad ska man säga om resan då? Jag var ju tveksam till den, men tyckte ändå det var okej. Fast inte en vecka, det e för mkt. Bara massa så hålor, ingen storstad..Det fanns flera tillfällen som jag bara ville hem. Å det var av flera orsaker..Kan ju säga att vi hade de jobbigaste grannarna. Man boddde i ett hus som hade 4 lägenheter. Vi hade ett av de understa, vi fick de jobbigaste grannarna över. Me 1000 ungar kändes det som, usch. Sov dom aldrig el vad fy fan..

Jaja, skönt å va hemma igen som sagt. Som jag sa blev inlägget rätt långt, sorry..

kram<3

Hemma igen...

Japp, kom väl hem vid åtta. Såå jävla nice å va hemma igen. Skulle egentligen ha åkt hem imorrn men åkte idag ist. Vilket man verkligen inte klagar på..

Har precis packat upp väskan...vet inte riktigt när jag går å lägger mig. E inte direkt trött trots den rätt långa bilåkningen idag...Men får se när jag skriver om vistelsen i Järvsö..kanske imorrn får se.

Nu vet ni iaf att jag e hemma igen;)

kram<3

Är i Järvsö 19/7-26/7..

Nu väntar en minst 5 timmar lång bilresa me famlijen, herregud. En vecka borta från allt kommer bli ett helvete. En vecka borta från mina bästa vänner, internet(a), min egen säng och dig...Hur ska jag klara mig? Tacka fan för att mobil finns asså. Hoppas verkligen det finns mottagning där uppe, annars vet jag inte vad jag gör.

Som sagt så har jag mobilen me mig, ingen aning om mottagningen e bra men iaf. Så e det nåt e det bara höra av sig. Å till vissa lär jag nog själv höra av mig till;)

Hoppas ni andra från en bra å kul vecka medan jag e borta. Jag ska försöka ha det själv, får se hur det går.

kram<3


Packa packa packa...

Japp, jag borde nog sätta igång att packa el iaf plocka fram det jag ska ha med. För imorrn vid 10 så drar man med familjen till Järvsö(5 timmars bilresa jippi...) Där man ska vara en hel vecka, herregud. Hur ska ja klara mig? Fråga mig inte va fan vi ska göra där. I nuläget känns det som att man kommer ha nåt att göra i 2-3 dar..Sen så kommer det typ regna iaf i början av veckan..Hm lagom kul semester me familjen. 

Asså den här resan kommer såå olägligt men den kanske behövs. Att jag bara får komma bort från allt men ändå inte. Men det kommer bara vara jobbigt. Vet inte om jag kommer att kunna njuta, slappna av och ha kul. I nuläget känns det inte som det. Men man vet ju aldrig. Kommer att ha allt i tankarna hela tiden, kommer alltid finnas där i bakhuvudet. Vad jag än gör. Usch..Om man ändå kunde få det ogjort eller iaf löst det innan man åkte..Jaja..

Skriver kanske ett inlägg imorrn innan jag åker. Sen slipper ni mig i en vecka...

kramz3

Ångesten/besvikelsen e ännu kvar...

Ja, fy fan. Vill bara få slutet på gårdagkvällen ogjord. Ni märkte nog det i förra inlägget. Kommer inte säga vad som hände. Det vet bara mina bästa vänner, dom jag verkligen litar på å verkligen får tröst och stöd av. Iaf...kan ju berätta om övriga kvällen, innan allt jobbigt. Mötte upp "gänget" i gullmars sen bar det av in till stan, där vi förkrökade på nivå 22. Ett jävligt nice å billigt ställe..Sen bar det iväg till Chaplins där vi fick billigare inträde tack vare Jennie:) Där hade vi rätt kul innan dom tyvärr skulle dra hem till Oscar för efterfest. Det va rätt tidigt men detta för att inte alla fyllt 18 år än. Skulle egentligen följt me men stannade tillslut kvar me Jennie, Frida å Maria...Det blev mkt dans, massa dans..Men fan va jag saknade att inte få ha me Linnea på dansgolvet. Det sög...Sen så blev det rätt mkt dricka för mig..inte bra..Det var en av orsakerna till att kvällen slutade som den gjorde. Usch..Men e väldigt tacksam att tjejerna fanns där, framför allt Jennie. Som verkligen trösta  och förstod mig<3

Jag var väl inte hemma förrän vid 5-6 kanske, mina föräldrar hämtade upp mig i skarpnäck så fick skjuts hem. Vilket var skönt när jag mådde som jag gjorde...

Sen så sov jag väl ett par timmar innan man gick upp. Såg ut som att jag nästan hade varit i fight dagen innan..haha...asså mina ögonlock va så jävla svullna så det finns inte..Hehe..Iaf ja åt lite frukost..sen tog jag en härlig dusch. Sen va det bara klä på sig å sen bar det iväg hem till min faster som fyller år. Där blev det god lunch å lite godis efterråt. På eftermiddagan kom mormor å morfar hit, vi käkade tacos å åt glass och jordgubbar. Gott. Men jag har egentligen inte varit på humör för nåt idag..Vill bara få allt löst så kommer det kännas bättre.. 

Men just nu e det som en klump i halsen, känns som att tårarna ska komma närsom helst. Orkar inte det, gårdagen räckte. Fattar inte varför. Enligt en kompis så ska jag inte ha ångest över det som hände i natt, men det e jävligt svårt att inte känna det. Jag ska försöka "reda" ut allt näst kommande vecka. Jag ska ta det lugnt nu i helgen å sen försöka lösa det. Vill inte förlora det som verkade vara påväg att hända. Även om det "bara" var vänskap, så vill jag inte förlora det. Du verkar ju va väldigt schyst å jag klantade till det hela. E såå himla ledsen...Skulle helst bara vilja träffa dig, prata å förklara allt. Det blir så mkt lättare än att göra det via mess..Men när jag kommer hem är du om jag minns rätt bortrest..Usch..vill bara få det löst nu...

kram<3

Ångest säger ja bara..

Ångest ångest ångset...dagens ord e verkligen ångest. Fyy faan säger jag bara. Hur kunde jag vara så dum, klantig å envis? Åhh..vad arg jag blir på mig själv.  Jag har såå dåligt samvete så det finns inte. Vill bara få det ogjort, spola tillbaka till i natt och se till att jag inte gjorde som jag gjorde. Hade jag varit nykter så hade jag troligen inte varit så jävla envis å dum. Asså åhh...jag e bara så arg å besviken på mig själv.

Just nu ber jag fan till gudarna att jag blir förlåten. Skulle inte klara av det annars. Vet att jag gjorde jävligt fel å gjorde dig antagligen arg. Men du kan väl förlåta mig?...E såå himla ledsen..Jag var full å dum, inga bra ursäkt kanske men så var det. Vill inte att du ska va arg å hata mig..Skulle nästan göra vad som helst för att få det ogjort..Snälla...förlåt..

Det här blev ett rätt deppigt inlägg, men var bara tvungen att få ur mig det. Vill så gärna bli förlåten, vill inte resa bort å oroa mig för att du hatar mig. Jag var klantig, dum å full...det kommer aldrig att hända igen. Jag lovar. Ge mig bara en chans till.

kram

Kvällen;D

Den här kvällen verkar inte bli så tokig iaf..om jag har tur slår den förra veckans. Det beror på om "personen" kan slita sig från sitt extra knäck bara. Om det blir så blir det väldigt sent..men det spelar ingen roll. Bara vi får träffas..visserligen kommer vi båda nog vara rätt packade..Haha..Skit samma:P

För ovanlighetens skull så blir tidig utgång, men men...det verkar ju va billigare då så;) Vi ska iaf ha jävligt kul:D Röja stan;) Haha...

Får se om jag sover hemma el inte. Alltid lika spännande. Hehe...

Jaja, som ni ser så har jag inte så mkt vettigt att säga direkt. Men vi kanske ses ikväll;)

kram<3

Snälla snälla....

Snälla snälla..låt mig inte behöva vänta alltför länge. Orkar inte det. Det e bara för jobbigt och tråkigt.

Så ge mig svar snart så jag vet hur mkt ja ska behöva "lida"...ju snabbare svar. Ju lättare kommer det att bli för mig.

Så snälla ge mig det nu...För jag saknar dig...

kram<3

Fredag, 2 dar kvar...

Japp, idag e det fredag igen. Helt sjukt vad dagarna går fort. Det e snart en vecka sen den väldigt roliga kvällen/natten på huset. Å en vecka sen jag träffade "personen";) Håller mina tummar på att vi kommer ses innan söndag, men "personen" jobbar för fullt plus extra jobbar. Så får se om det har hittats en liten lucka för mig..Annars kommer vi inte ses på 2-3 veckor..Usch...

Idag skiner solen precis som igår, så ska efter detta inlägg gå ut å sola. Finns inte så mkt annat å göra. El klart det finns men e inte riktigt på humör..Sen ikväll så kommer familjen hem från landet, dom har varit där sen i onsdags. Jag slapp åka dit denna gången me..Så skönt, gillar verkligen inte å va där. Fråga mig inte varför. Det har bara blivit så de senaste åren. Jag har ju blivit äldre å uppskattar att göra andra saker..Sen så kommer jag att umgås me min familj hela nästa vecka så..dom träffar jag ju..

Finns väl inte så mkt mer att säga..skriver kanske ett inlägg senare. Om det finns nåt att skriva om vill säga.

Nu ska jag ut och njuta av solen å värmen.

kram<3

Hur kan du? Inte nu igen..

Jag skulle egentligen träffat min kära kusin Bella den här veckan, vi har ju inte setts på flera månader. För hon har ju pluggat i Paris som jag nämnt tidigare. Men vi kan inte ses för hon e upptagen å nästa vecka e jag inte hemma. Så vi måste skjuta upp allt i 2 veckor usch..

Men det e inte det som e jobbigast, jag har nu insett att hon faktiskt kommer att åka tillbaka till Paris redan i september. Hon hinner ju knappt träffa alla nära å kära innan hon sticker igen. Vet inte än om hon  ska plugga igen eller om hon ska jobba. Men ändå, hon sticker å det lär antagligen dröja länge innan hon kommer hem igen. Varför? Kan du inte stanna här i Sverige gumman..du e såå saknad när du e borta. Tänk om hon tillslut flyttar ner dit för gott. Nej, usch det får verkligen inte hända. För långt avstånd, skulle bli sjukt jobbigt. 

När jag träffar henne ska jag verkigen kolla hur länge hon ska va där, vad hon ska göra osv. Vill veta liksom. Men det e hennes liv, om hon e lycklig av att bo i Frankrike så får man kanske stå ut me att hon bor där. Trots att det kommer bli smärtsamt. Hon e dessutom vuxen så hon får göra som hon vill, å nu märker man verkligen att hon e det...

Nej, vill verkligen inte tänka på detta. Måste tänka på annat annars blir det för jobbigt.

Idag har jag inte gjort så mkt, har varit iväg till centrum å handlat lite. Annars inget specielt. Dagen lär bli lugn precis som gårdagen. Där jag va lite orolig, men min oro va bara onödig. Eftersom inget egentligen hade hänt, men efter tidigare erfaranheter så har man svårare att lita på folk så...Men jag blev väldigt glad när det visade sig att jag hade fel;)

kram<3 

Sol igen;)

Idag e solen och värmen tillbaka igen. Å det verkar dessutom som att det kommer hålla i sig hela dagen. Vilket e jävligt nice. Så eftersom vädret e så här, är det nog inte så svårt att gissa vad jag gjort. Solat, såklart;) Har legat ute i omgångar och solat å drömt mig bort. Ska snart ut å fortsätta me det;) 

Det känns som att den här dagen kommer gå lika segt som gårdagen. Vilket jag inte alls kommer att gilla. Gårdagen var ju som en pina precis övriga veckan har varit. Vill verkligen göra något kul, med vissa speciella personer. Ska försöka få tag på dom idag....Vi måste verkligen träffas innan jag reser bort...

kram<3

Fyy faan..

Asså seriöst hur tråkigt kan man ha på en skala egentligen. Har fan skit tråkigt, vet inte vad jag ska göra. Vet vad jag vill göra men det e lite svårt..El svårt e det väl inte..Men måste isf snacka me personen i fråga..Lär nog inte träffa "personen" idag, men förhoppningvis senare i veckan..Får se...

Har inte mkt mer å säga. Än att jag har jätte tråkigt å saknar "personen"..hehe..Inte bra asså..

Vill göra nåt nu..nåt kul..

kram<3

I <3 Music ...

Musik kan göra underverk..sa en kompis till mig en gång. Vissa låtar kan man verkligen själv relatera till. Vissa låtar kan få en glad, glömma sina beskymmer för en stund. Vad vill jag nu komma fram till e egentligen inget speciellt. Mer än att jag verkligen gillar den här låten..nja snarare älskar..Hade nästan "glömt" bort den, men en polare påminde mig..Vilket då var väldigt bra. Texten e ju såå gullig å romantisk så ja vet inte vad..hihi;D

Här e den:



Valde en video där ni själva kan se texten till den;)

Njut..

kram<3

Bättre nu...

Nu känns allt i pricip bra igen. Otroligt hur snabbt det kan vända;) Men i detta fall så e jag jävligt tacksam för det.
 
Just nu e min moster å hennes 2 söner här, alltså mina kusiner Alfons å Wilmer(13 å 5). Dom har varit här i princip hela eftermiddagen. Så har suttit ute rätt mkt å solat och umgåtts me dom. Lilla Wilmer han lyste upp, gjorde mig på bättre humör direkt. Otroligt att småbarn(inte för att han e det längre) kan få en å bli glad, på bätte humör. Helt otroligt;) Hihi..Iaf dom ska även stanna på middag, även peeka kommer hit(mosters sambo å wilmers pappa). Det blir grillad flintastek me färskpotatis, riktigt gott;D Hoppas ja klarar av att äta bara..

Har inte gjort så mkt mer än det där idag. Messat lite me några polare...bla "personen"..Hihi, vet inte när el om ja kommer berätta vem "personen" är. Ni får väl vänta å se..;)

Nu e det nog bäst ja går å gör dom sällskap. Just nu längtar ja till middagen, e just nu jätte hungig. Men vet ju hur det var tidigare idag så den lär väl komma å gå.

kram<3

Lite..bätte än inget iaf..

Jag fick iaf i mig lite mat, innan det tog stopp. Asså ja mådde illa å slutade därför..Väldigt jobbigt.

Tror att min huvudvärk och min dåliga sömn kan ha me saken att göra...

Vill bara att det ska gå över..Vill ju vara pigg och glad..Jaja, e väl påväg att bli sjuk antar jag.

kram<3

Hm..

Är inte lika glad idag som jag var igår, el egentligen e jag väl det innerst inne. Just nu e jag bara osäker på många saker. Tänker inte ta upp det här..It´s my business u know..

Det känns nästan som att jag e bakis idag igen, vilket jag klart inte e. Vaknde åtta i morse av fruktansvärd huvudvärk och kunde inte somna om. Låg i smärtor. Gick upp, var inte hungig så det blev bara lite jos till frukost för att få i mig något...Vid tjugo i tio åkte ja me mamma till farsta och fixade lite grejer...Vilket nu känns skönt att de e avklarade...

Min hunger kommer å går..Jag var ju inte hungrig i morse, men blev det i farsta, sen försvann det när ja kom hem, var hungrig alldeles nyss. Men när man fixade mat försvann den..Va fan e det me mig? Gillar inte det här...Kommer ändå att tvvinga i mig lite mat så får ja se hur det går..

kram<3

I am happy at moment...

Inlägget jag skrev igår kan strykas. Jag skiter i sanningen, jag går vidare. Lämnar det bakom mig och tittar framåt;)

Gårdagen var verkligen skit rolig, jag skämtar inte. Mötte Linnéa i gullmars vid kvart över tio då vi drog in till gamla stan och gick till "huset". Där vi hade massa kul, vi dansade, träffade nya människor, drack osv. Vi var i princip oskiljaktiga den kvällen/natten. Det var bara en person som skiljdes oss åt en gång el två snarare. Tänker inte berätta vem det är;) Vi hade iaf såå jävla kul och vi eller snarare jag lyckades me en grej som vi lite "bestämt" innan. Vi drog väl därifrån vid kvart över 2, då vi skulle hitta "personen"(den ja nämnde förut). Vilket inte var så himla svårt, när vi väl fann "personen" drog vi hem. Linnéa hem till sig, medan jag åkte hem me "personen". Jag och Linnéa höll kontakt hela tiden, tills vi var framme säkert dit vi skulle. Resten tänker jag inte berätta:P

Idag kom jag väl hem vid halv ett el nåt. Käkade lite mat och tog sen lite fika. E lite bakis idag å väldigt trött. Sov inget så..Jag ska nog gå ner å duscha nu så man känner sig lite frächare och piggare.

Lär nog gå och lägga mig tidigt idag så kvällen blir väldigt lugn...Likaså morrondagen då jag måste iväg å fixa lite saker. Important stuff u know;)

Sist vill jag bara säga: Tack Linnéa för den bästa kvällen på länge<3 Måste göras om snart igen;D

kram<3

 


.............

Hur kan det vara så svårt?

Vill bara glömma. Glömma allt. Men det går inte, hur mkt jag än försöker och vill så funkar det inte. Vet inte om jag någonsin kommer kunna göra det. Antagligen kommer jag göra det nån gång. Frågan e bara när.

Hur länge ska jag behöva utstå detta? Orkar inte så mkt mer.

Vill bara höra sanningen, hela sanningen. Detta personligen, inga lögner igen.

Jag kräver inget annat än sanningen...Så snälla ge mig den.

</3

Länge sen sist..

Nu var det ett tag sen jag bloggade..man har ju sommarlov hallå;) Tänkte skriva tidigare men var tvungen å hjälpa pappa me byggandet.

Sen jag skrev sist har det väl hänt lite el egentligen inte så mkt. För det första så har vädret varit skit, regn å rusk. Fy faan, vad tog värmen vägen? Vill ha tillbaka det nu;) Sen så har jag gymmat 2 ggr denna vecka me, duktig jag e. Skulle ju ha lämnat blod i tisdags, men så blev inte fallet. Fick veta att mitt blodvärde var 124 förra gången å man måste ha 125 för å lämna. Så fick ta ett blodprov för att se om det förändrats. Vilket det hade, men det hade skjunkit till 119. Så nu kommer jag att få en kallelse om 3 mån. Tills dess måste ja typ äta järnrik kost....  

Sen så i onsdags så var jag ju hemma hos Alexandra hela dagen. Vilket var fett nice. Det var såå länge sen jag skrattade så mkt som jag gjorde då. Så underbart. Behövde verkligen det. Jag skämtar inte, det behövdes verkligen. Måste göras om när vi båda e hemma igen;) Sen på kvällen kom övriga famlijen hem från landet, jag ska erkänna att jag faktiskt saknat dom lite.

Annars har jag inte gjort så mkt. Eftersom det varit skit väder så hyrde vi film häromdagen. Det blev Patrik 1,5 och Låt den rätte komma in. Båda jätte bra filmer. Såg Patrik 1,5 2 ggr, haha. Men den va ju såå bra, rolig å gullig. Hihi;)

Hemma så renoveras det för fullt. Iaf i mitt å brorsan rum, där väggen mellan våra rum rivits. För att nya gaderober ska byggas. Så i 2 dagar så var det som att dela rum me brorsan igen, aldrig mer säger jag. Men nu är några spånskivor uppsatta så..Men det är långt ifrån klart, spec mitt rum. Vet inte när det blir klart. Får se...

Ikväll blire det iaf utgång. Ska bli skit kul;) Det e jag å Linnea som ska dra ut. Vi bestämde väl det för en vecka sen å nu ikväll blire verklighet..Haha..Det har lite att göra me att få mig på andra tankar. Hoppas det funkar. Förhoppningvis får vi en jätterolig kväll;D

Juste..igår kväll så fick man ett samtal från dolt nummer. Svarade å pratade en liten stund. Med en av Johans polare, full antar jag. Så kan ju bara gissa från vems telefon..hmm Johans kanske;) Det ringde bara en gång, tacka fan för det..Haha;)

kram<3

Två älsklingar kommer hem idag:D

Japp, så hilma kul.

För det första så kommer Magnus hem från Linköping idag efter att ha simmat SM. Har snackat me han lite idag vilket va kul. Va några dagar sen sist, alltid kul att höra ifrån honom. Dock var han kanske inte så bra humör, efter att SM inte gått så jävla bra för hans del. Han va rätt besviken på sig själv antar jag. Lilla gubben<3 Jag har dessutom fått reda på när han drar till Rhodos, vilket e om exakt en vecka. Så jag ska försöka lyckas träffa honom nån dag nu i veckan, får se när och om han kan. Han måste fan kunna, annars blir ja lite sur..Haha;)

Sen så kommer min älskade kusin Isabelle<3 äntligen hem från Paris. Hon har varit där sedan i början av mars å pluggat. Har fan inte träffat henne på över 4 månader, helt sjukt. Har saknat henne som fan, går fan inte att beskriva. Så ska försöka få tag i henne, måste fan se henne. 4 månader utan henne e allt för mkt..Hon reste dessutom samma vecka som jag fyllde 18. Men hon har lovat mig att när hon kom tillbaka till Sverige så skulle vi gå ut å festa tms. Hon e ju 20 så;) Hon lär vara fullbokad av alla polare som vill träffa henne. Men hon kanske kan hitta en liten lucka åt mig, vi e ju släkt..Hihi..

Längtar verkligen tills jag får träffa dom båda. Men som man brukar säga "den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge".

kram<3

Ensamt..

Det e såå jävla sant tyvärr...Trodde det skulle va skönt å komma hem efter en fest utan att familjen e hemma..Men icke, har tyckt att det varit rätt ensamt hela dagen. Vilket e lite jobbigt..Förhoppningsvis blir det annurlunda imorrn å resten av nästa vecka.

Gårdagen då. Lite mindre fest än vanligt, men det var kul ändå;) Vi körde nåt kortspel som jag inte alls var bra på..Vilket betyder att ja va tvungen å dricka mest..Hehe;) Så när spelet va slut så va man ju rätt dragen..Tänker inte berätta så mkt om vad vi gjorde. Det kördes singstar, pratades å fylle ringdes till en viss person. Som inte ville va sig själv utan skulle spela att han va nån annan tre gånger. Men personen avslöjade sig så vi(ja å linnéa) lyckades få fram att det faktiskt va själva personen som jag ringde. Herregud, vilken teaterapa..Han va ju oxå rätt packad om man säger så. Å så fick snacka engelska på fyllan. Hehe fy faanxD Jag åkte hem runt åtta i morse och gick å la mig direkt när jag kom hem.

Ska kanske berätta lite om när jag va me Alice. Vi hade som sagt jätte kul, såå mysigt. Hon mötte mig vid slussen så gick vi å köpte snacks och sen hyrde vi tre filmer. Alla var väldigt bra, speciellt första. Den va såå himla söt. Men kommer inte ihåg va alla filmer hette. Skriver det en annan gång. Så vi åkt jätte god mat, kollade på film å pratade hela kvällen. Sen på lördagen så drog vi ut på stan efter frukost, vi gick runt å pratade, kollade i affärer, shoppade, fikade osv.  Jätte mysigt. Vi var ute på stan å gick i över 5 h, så duktiga vi va. Sen gick vi hem till henne igen, fick vänta me att gå hem eftersom det började spöregna..Å sen när man kom hem var det full fart å sen dra iväg igen.

Ska nog snart stoppa i mig nåt att äta. Har inte varit hungig på hela dagen. E bakis så...Har bara käkat en liten macka tidigare och ett litet glas jos.

Kvällen kommer att bli lugn och kommer antagligen gå å lägga mig rätt tidigt. I morron ska jag troligen åka in till stan å gymma igen. Sen har jag inga planer för övriga dagen. Får hoppas på att det blir lite varmare så man kan sola.

kram<3

Hemma å snart borta igen..

Hemma igen. Hade en riktigt härligt dygn me Alice, hade massa kul. Hinner inte skriva om det nu eftersom jag har lite bråttom el egentligen inte. Men men...kom hem från Alice vid 20 så har käkat å fixat. Ska dra ner å duscha nu..Fixa mig iordning..Innan det bär iväg på fest;D

Alice var asgullig å klippte min lugg idag. Å det blir jätte bra..Så himla nöjd..har längtat efter luggen..HahaXD


Jaja, bäst ja gör det jag ska;)

Ses där;) För er som ska dit...

kram<3

E hos Alice tills imorrn;D

Ska när som helt göra mig iordning å åka iväg till Alice. 

Så vet inte när jag skriver igen.

Ha en trevlig kväll!!

puss å kram<3


Renovering pågår..

Hemma alltså..Just nu håller pappa på att ta bort de gamla gaderoberna i mitt rum. Så det bankas å slås..Han ska nämligen bygga å fixa i min och brorsans rum. Mitt kommer att bli lite mindre, men ja kommer att få en större gaderob..Me likexD Fast kommer att få bo i en röra i ett par veckor..Härligt..Skit samma..Den som väntar på nåt gott brukar man ju säga;)

Jaja, i morse var det ju tänkt att vi skulle åka å bada i hellas. När vi åkte iväg så va det lite molnigt så vi sa att vi hinner nog bara me ett dopp. Men vi hann inte ens dit förrän det började spöregna..Så vi åkte till sickla ist för å handla mat. Medan vi va där inne så regnade det ännu mer å åskade..Så man fick springa till bilen..Efter att ha varit ett tag hemma å skulle käka lunch. Så kom solen och värmen tillbaka. Typiskt va?

Efter lunchen så va det bara för mig att tömma gaderoberna. Vilket blev ett helvete..Mitt rum var fan som en bastu jag svär..Såå himla varmt..Usch..hehe;) Nu vet jag inte rikitgt vad jag ska göra, kanske gå ut å sola el nåt...

...Jag satt  föresten me gråten i halsen när jag läste om Therese begravning. Varje gång jag läst något om Therese så ryser jag och får en klump i halsen. Det e så himla hemskt..Men nu var inte gråten långt borta. För nu börjar även jag inse att hon inte längre finns liksom hennes vänner. Vet att jag inte var kompis me henne, men jag vet vem hon va. Mina tankar går till familjen, hennes mamma, pappa å storebror. Jag skulle själv aldrig klara av att förlora min bror, aldrig i livet. Jag hoppas jag slipper utstå det.

Slut pratat om det..innan gråten i halsen kommer tillbaka. Vid tjugo över fyra går min buss in till stan(el gullmars), ska ju träffa Alice<3 Äntligen:D

Skriver kanske ett inlägg innan jag åker..

kram<3

Jaha...

Nej, Magnus va inte me i denna lagkap...Men såg att det är en till på söndag, då det e 4x100 m fritt. Han kanske e me där..kan ju alltid hålla tummarna. Men neptuns 1:a lag vann iaf på nytt svenskt rekord på 4x100 m medly. Kul:) Kan ju berätta hur det gick för mange tidigare idag...Då han tävlade i 50 m frisim..Kan säga att stackarn missade semi me en ynka tiondel el hundradel inte säker. Han som kom före hade tiden 24,92 å mange hade 24,93(den e smart vet om det e en tionel el hundradel, haha)..Så himla synd..Nästa gång gubben, då jävlar kommer allt gå mkt bättre;)

Jaja, vad har jag gjort idag då. Jo, jag gymmade ju imorse. Sen så har jag mest legat ute i solen å njutit el snarare svettars ihjäl. HahaxD Har väl inte gjort så mkt mer, förutom kollat på simningen nu ikväll. Morgondagen lär man antagligen åka iväg till hellasgården me familjen å bada. Vilket betyder att jag inte får sova halva dagen, utan gå upp rätt "tidigt". Sen får jag se vad jag gör övriga dagen. Vid kvart i fem ska ja iaf möta Alice..

Hmm..finns inte så mkt mer å säga. Tror inte Mange tävlar imorrn, om han inte e me i lagkapen 4x200 fritt. Får kolla det under morrondagen. Annars tävlar han inte förrän på söndag igen.

Kan ju bara som kuriosa berätta att Magnus förr- , förra året tror jag...alltså 2007. Iaf då vann han me 3 polare SM guld i 4x200 m fritt å slog svenskt rekord. Blev så stolt när ja hörde det senare samma år;) Det kanske e å skryta lite men va fan..Hihi;)

Nu ska jag nog dra å kolla lite på tv. Å äta färska svenska jordgubbar..mumsxD

kram<3

Nära nära..

Ja, verkligen. Oskar låg 2:a och 3:a ett bra tag men halkade ner under det långa loppets gång. .Tyvärr..

Men han blev tillslut 4:a..inte fy skam tkr jag;)  (Sen blev han även 7:a bland seniorerna på samma tid..Duktigt..)

Själv förstår jag inte att man orkar simma så långt, hehe.

Nu e det 2 lopp innan lagkapen..Jag väntar spänt..

kram<3

Spännande:)

Sitter spänt och kollar på SM i simning på nätet.

Håller mina tummar för Manges polare Oskar som just nu simmar 1500 m i finalen. Heja heja;)

Får se om Mange simmar i lagkapen på 4 x 100 m senare. Kommer ändå hålla på neptuns lag om han inte e me:)

kram<3

Länge sen sist..

Idag träffade man äntligen manda och mathilda. Såå himla kul asså..Vi måste börja ses mer igen, saknar fan det. Iaf så möttes vi vid centralen och gick sedan till ett fik. Där vi satt å pratade, skrattade å fikade..Efter en stund begav vi oss ist på en shoppingtur. Lilla jag var duktig å köpte inget..el snarare hittade inget bra;) Vid kvart över fyra va manda tvungen å dra tyvärr för hon skulle jobba. Men jag och Mathilda fortsatte en stund till å kolla i affärer, innan vi drog hem. Så denna dag kan jag säga var en av de roligaste på länge. Dock väntar flera roliga dagar. Första gången på länge nu så har jag planer..Inte bara lika å sola sj på tomten..Hehe..Här kommer massa planer..

Imorron: Åka in å gymma på morronen. Sen inga planer resten av dagen. Antagligen sola å läsa el nåt.
Fredag: Under dagen inga planer alls. Ska träffa Alice vid kvart i fem, ska hem till henne å ha det kul. Ska sova över där.
Lördag: Lär väl va hos Alice halva dagen. Sen åker jag hem å fixar. På kvällen så blire troligen party;D
Söndag: Om det festades på lördagen, blir denna dag en vilodag antar jag. Sen så kommer Mange hem idag:)
Måndag: Åker in å gymmar på morronen. Inga planer övriga dagen.
Tisdag: Ska in till stan för å lämna blod. Så duktig e jag..Haha..Annars bara slappa tror ja;)
Onsdag: Åka hem till Alexandra å chilla, sola å bada;) 
Torsdag: Ev. dra in å gymma.

Sen har jag inget mer inplanerat än så länge. Ska försöka kolla om jag å mange kan träffas. Kommer inte ihåg när han skulle till Rhodos..tänkte se om jag hinner träffa honom innan. 
 
Jaja, bäst att ja går å lägger mig nu. Eftersom jag ska upp "tidigt" imorrn...En sista sak bara..

Magnus, första dagen gick väl inte så bra. Men lycka till resten av veckan nu. Spelar ingen roll hur det än går. Du e alltid bäst i mina ögon<3 Hihi;)  Jag följer allt på nätet, tänkte kolla på sändingen därifrån imorrn kväll å se om du kanske dyker upp. Man vet ju aldrig;)

kram<3

RSS 2.0