En innedag trots det soliga vädret..

Igår fick ni stå ut med mitt gnällande om min solbränna, vilket inte alls var så konstigt. Den gjorde ju ont av bara fan å det var svårt att fokusera på nåt annat. Men idag är det lite bättre, klart att det svider å bränner lite fortfarande. Men det e inget emot gårdagen, vilket jag e väldigt tacksam över. Trodde att det skulle va regn idag, eftersom metrologerna hotat med det. Men här kom det inget regn å tydligen va det varmast i sthlm idag..Men jag var faktiskt inte ute, var ju såklart tvungen att vila min bränna och låta den gå ner sig lite. Innan jag börjar sola igen. Kanske imorrn, jag får se..Hatar verkligen att sitta inne när det e så fint väder inne. Det e lite deprimerande..

Men men..sov väl till runt halv elva kanske..vilket va skönt då man la sig runt halv två, två. Men det e inget emot min brorsa som va ute å flängde halva natten. Fram å tillbaka. Han var hemma runt halv fem, kan säga att päronen inte va så glada på honom. Vilket jag verkligen förstår. Som ni kanske räknat ut så ser jag knappt min brorsa längre, antingen e han me farsan på jobbet, e me polarna och/el flickvännen. Min lillebror börjar växa upp å bli stor. Lite till sin storasysters förtret, men förstår nu hur han kände när ja va tms me mitt ex. Men idag har man fått umgås en del me han, på förmiddagen så kollade vi lite på film..sen så spelade vi lite spel tms å kollade på tv. Vi hade riktigt kul, älskar honom verkligen:) På eftermiddagen så gick jag ner i källaren å körde mitt PT/träningsprogram i 50 min och innan dess så körde jag 35 min på träningscykeln. Känns skönt att få komma igång me träningen igen. Fast kmr nog få grym träningvärk imorrn, hehe..el iaf lite:P

Nu i kväll så har man chillat framför tv:n me päronen medan brorsan va ute å flängde som vanligt(han kom precis hem)..Får se hur länge tíll jag e vaken, e rätt trött faktiskt. Imorron har jag inga direkta planer, brorsan hänger troligen me farsan till jobbet så jag e ensam hemma.  Vill helst inte va ensam hela dagen, har varit det alltför många ggr denna sommar. Så om nån vill hitta på nåt så e det bara att höra av sig:)

kram<3


Tror jag brinner upp:O

Asså jag vet fan inte vad jag ska ta mig till längre. Det här e ju helt sjukt, smäller av snart asså. Den där "after sun" salvan hjälper knappt och jag känner att ryggen brinner(upp). Känns som att nån har tänt på min rygg(värst smärta på den brännan). Skulle vilja att nå la sjukt mkt isbitar på mig rygg, det skulle både ha svalkat av den å bedövat den.

Aldrig mer att jag kliver utanför dören utan att tagit på solkräm överallt, och ALDRIG MER BRÄNNA MIG SÅ HÄR. Plåga, smärta..jag döör. Pga detta så e jag rätt säker på att det inte kmr bli särskilt mkt sömn. Usch, va jag hatar detta:(

kram<3

Har bränt sönder mig totalt men hade dock väldigt kul undertiden^^

Japp, idag så drog man iväg till hellas med underbara emelie..Vi drog och la oss på andra sidan, där har jag varit varje sommar sen jag var liten bebis;) Iaf, det var inte alltför mkt folk..vilket var skönt. Vi la oss och stekte en stund i solen innan vi bestämde oss för att ta ett dopp. Jag e som vanligt lite feg när det gäller att komma i, satt en stund på bryggan och doppade benen. Emelie orkade inte me mig och dök i..Tillslut gav jag mig me mitt fegande och hoppade i..Årets första dopp var nu gjort:) Det var riktigt skönt och avsvalkande..Därefter vart det massa solande, skratt, musik och snack. Mot eftermiddagen så upptäckte vi att emelie bränt sig riält på baksidan av kroppen..Jobbigt för henne, led med henne (och va lite skadeglad, fast det får jag sota för nu)..Sen runt 16:30 så kom cicci och joinade oss en stund, mkt trevligt;) vid halv sex typ så började vi dra oss hemåt. Då upptäcker emelie att jag typ bränt sönder min rygg och tidigare hade hon sett att jag bränt baksidan av mina lår..Fick skjuts till sickla udde av cicci, behövde sen inte vänta länge på tvärbanan och väl i gullmars behövde ja inte heller vänta länge;) Väl hemma så käkade man och efter det så öppnade man det lilla paketet som kommit till en. Det var nämligen studentfotona som kommit och dom vart väldigt bra må jag säga. Så nu i dagarna blir det att skriva massa tack-kort(det ingick i det hela) och skicka iväg. Å klassfotot ska ramas in och faktiskt sättas upp på en av mina tomma väggar.

Senare på kvällen så har man suttit å chillat framför tv:n me päronen å kollat lite fotboll. Har dessutom fått hjälp å smörjt in själv me nån speciell å svalkande salva(after sun) på min extremt brända rygg, baksidan av låren, magen, bröstkrogen och ansiktet. Kmr aldrig mer gå ut i solen utan att smörjt in mig. Solkrämen e nu en av mina bästa vänner. Päronen ska nu köpa hem en starkare och bättre solkräm, tacka fan för det assåxD

Nu sitter jag här och plågas av att man bränt sig nästan överallt, hela jag brinner typ..Kan varken sitta eller ligga å att ha på sig tröja å bh e ju som misshandel:/ får väl lov att strippa lite eller nåt;) haha...Får se hur det blir att sova sen då. Vill inte veta..Imorrn så ska ja äntligen träna igen(förhoppningsvis) å sedan ska ja va inne hela dagen. Kanske mysa framför nån bra film, skulle gärna ha lite sällskap då;) det ska tydligen regna imorrn enligt metrologerna så..det e bra då jag ändå måste vila min bränna. Så träna å film imorrn..Om nån vill komma hit å göra sällskap till filmen så e ni välkommna:)

kram<3


Har haft en väldigt mysig å rolig kväll me en polare:D

Japp, denna kväll har varit som jag skrev i rubriken både mysig och rolig. Åkte hem till "Totti" och isabella vid sextiden, kom fram till dom vid sju kanske. Där hemma vart det massa gott och tv-tittande..kollade bla på matchen mellan brasilien och chile i VM. Ovaligt för att va mig kan jag säga, men har man trevligt sällskap så går det väl an och det var ju inga skitlag heller. Isabella va jättesöt å faktiskt väldigt snäll å duktig..hon kan ibland va gnällig ett tag när det kmr hem besök. Men idag var det inget gnäll, vilket va skönt då man ska dit på fredag och sitta barnvakt. Det e mitt lilla extra knäck ibland, bättre än inget;) Iaf, jag åkte väl därifrån runt halv elva då var matchen i princip slut. Brorsan var sedan schysst å hämtade upp mig i norra sköndal;)

Asså måste bara säga det här att när jag åkte hem så hade jag bara korta shorts på mig plus en munkjacka me ärmarna uppvikta..Det e såå underbart att det faktiskt så varmt så sent på kvällen:) då kan man verkligen konstatera att det e sommar:D kan inte bli så mkt bättre;)

Imorrn så ska man hänga me två underbara brudar hela dagen, ser jag verkligen framemot:D Och jag håller tummarna på att mitt halsont e påväg bort..har iaf mindre ont..för om det e som idag så ska jag träna lite imorron eftermiddag:) har typ värsta träningsabstinensen, hehe..kan förklara mig. Hatar att inte kunna träna pga skada el sjukom..Får typ lite ångest över det^^

Jaja, ska nog snart gå ner och borsta tänderna. Fast lär nog ändå inte gå å lägga mig på ett par timmar. Igår tex så rann tiden iväg å la mig vid 2..Det e inte bra, ska skärpa mig..

kram<3 


Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig..

Skulle ju fått hit trevligt sällskap nån gång mitt på dagen, hörde inget från personen så efter 12 messade jag å frågade. Fick då ser vid 12:25 att personen skulle ta nästa buss å sedan dess har jag varken hört el sett personen:/ Weird^^ Jaja, det vart ju såklart en liten besvikelse men dagen gick ju vidare ändå. Har suttit ute och solat lite fram och tillbaka. Antingen me sällskap av en bok eller nu på eftermiddagen av lite musik. Så mkt till lunch vart det inte direkt, har dessutom varit dålig på att dricka nåt. Så skulle inte förvåna mig om huvudvärken sätter in snart eller får oturen att svimma. Men förhoppningvis så slipper jag det, hoppas på en relativt tidig middag. Av två anledningar, förutom den att jag e hungrig så ska jag dessutom iväg och träffa "Totti" å hennes dotter isabella. Och det tar ju över en timme att åka dit, så ni kanske förstår att jag vill iväg hyfsat tidigt.

Får se om morgondagen blir som planerat. Mamma å brorsan tjatade igår om han och jag ska vaccinera oss mot fästingar(el vad det nu e man vaccinerar sig mot) imorrn. Får se om det blir så...Annars så ska jag troligen iväg till hellas med emelie och issa, där vi ska spendera dagen tms:D

Nej, nu ska jag nog gå å snacka lite me farsan angående middagen bla.

So long;)

kram<3

Nu e man inte ensam längre;)

Att se på skräckfilm när man e helt ensam hemma, är verkligen nåt jag verkligen inte rekomenderar..Usch nej..Började inbilla mig massa saker ett tag där asså..Å en skyddande å kärleksfull famn hade jag verkligen inte bangat på. Men så vart det inte, men lyckades tillslut somna ändå...Fast nog saknar man allt den där varma å kärleksfulla famnen som man hade för några månader sen. Gud, vad man saknar den..Nej, inte tänka på det nu..

Idag så tog man en hyfsat lång sovmorron, snoozade i över en timme..va skönt att för en gång skull kunna slappa å sega sig ur sängen. Händer ju annars inte när man går i plugget. Efter det la man sig ute en stund och solade, trots att man inte e riktigt frisk än. Fast tror att iaf förskylningen börjar släppa lite...får se hur det blir. Annars har ja väl inte gjort så mkt mer, solade lite till innan det kom massa moln. Städade å fixade lite i köket, hallen å vardagsrummet. Lagom till familjen kom hem från landet och det e alltid lika uppskattat när man gjort det;) På eftermiddagen så satt man ute å umgicks faktiskt lite me päronen. Ibland så uppskattar man faktiskt å göra det;) man vet inte när man flyttar hemifrån å då minskar möjligheten att göra det lika ofta^^ Jaja, kvällen har sedan varit lugn..Kollade lite på tv, vart en del komedier..Bla "how I met your mother"  å "2,5 men"..Den första serie vare faktiskt mitt ex som introduserade mig till, vilket jag e tacksam för;) hehe..Iaf sedan så hamnade man här framför datan å fejjan..vad annars;) haha..

Imorrn så ska man chilla lite..förhoppningsvis så får man lite trevligt sällskap imorron förmiddagen:) Vilket uppskattas;) sen får man se hur vädret blir..e det sol(som metrologerna säger) så blir det troligen att man ligger ute på tomten å steker....Har väl inte så mkt mer å säga..mer än att jag e rätt glad att min kära bror skaffat sig en flickvän:) glad för dig gubben:)

kram<3


Kollar vidare på the ring..

Har inte bangat ur än..haha:P Gjorde mig precis en kopp varm choklad som jag hoppas kmr hjälpa min stackars hals. Kan ju nämna att jag redan börjar inbilla mig saker, hehe..Inte bra att kolla på skräckfilm när man e ensam.
Lär väl få fett svårt att somna sen asså, skulle inte banga på lite sällskap. Nån varm famn som håller om mig:)

kram<3


Lördagkväll...

Sitter här framför tv:n alldeles ensam och kollar på the ring, vilket känns jävligt bra..el inte^^ Är inte ett så stort fan av skräckfilmer, kollar sällan på dom..Händer ibland och oftast blir jag jävligt rädd. Så jag e väldigt dum som sitter och kollar på en just nu. Speciellt då man ser den ensam. Hade gärna haft lite sällskap nu kan jag ju verkligen säga..Hehe..Vet att det bara e att byta kanal men då nåt sätt så vill man ändå inte det...Det e väl nåt speciellt me skräckfilmer..

Jaja, slutpratat om det. Igår var det ju midsommarafton och som tur var så sken solen hela dagen och kvällen där jag var. Åkte hem till Issa vid 16, Emelie och hon mötte upp mig vid busshållplatsen. Sen lite senare kom cicci och Linnéa:D Tänker inte berätta så mkt om kvällen. Det grillades och åt god mat ute i solskenet och det blev självfallet några nubbar till det. Det spelades även spel, dracks en del alkohol å åts mkt god efterrätt, vattenmelon å jordgubbar;D En mkt lyckad och rolig kväll må jag säga. Tack för det tjejer:)<3 Åkte hem runt halv två å va väl inte hemma förrän en timme senare drygt. Trots att jag hade tur då jag bara behövde vänta 5 min på tuben i slussen å sen 3 min på bussen i gullmars. Vilket va skönt då man började bli lite seg å trött;)

Idag så har jag inte gjort så mkt, sov väl till halv tolv eller nåt. Skulle egentligen åkt å träffat Totti och lilla isabella, men känner mig inte rikigt frisk. Så jag har legat inne å chillat hela dagen, trots att solen tillslut kom fram. Skippade solandet idag i ett försök att bli kvitt min förskylning och halsont. Får se hur det går.

Nej, nu ska jag titta vidare på filmen..Får se om det blir nån sömn idag, haha...Kmr att ha datan som sällskap under filmen;)

kram<3


Ny härlig sommardag:)

Japp, två dagar i rad med detta underbara sommarväder. Underbart:) Det gäller att njuta så länge det går, för man vet ju aldrig när det försvinner. Vi bor ju i Sverige, där somrarna ofta inte riktigt blir som man vill..Man kan inte lita på det svenska sommarvädret;) haha..Iaf..idag så har jag inte gjort så mkt mer än att ha solat lite fram å tillbaka på tomten. Blev nästan lite för varmt att ligga och sola idag. Så periodvis funkade bra, hehe^^ Man lyckades såklart bränna sig lite idag me..inte bra:/ har bränt mig lite i ansiktet..framförallt i pannan..hehe..Den enda solkräm som finns  här hemma e en spray me styrka 15..Ska nog smörja in mig flera ggr nästa gång ja ska sola asså el se till att köpa en bättre solkräm. På eftermiddagen så var jag duktig å började kladda ner mitt CV på ett papper..Uppdaterade lite typ jobbansökningar och letade runt efter jobb. Så nästa vecka ska jag se till att färdigställa mitt CV och söka ännu fler jobb;)

Sen så på kvällen drog man iväg en snabbis till sickla me familjen, där man köpte en skit söt bikini på Gina:D Det va verkligen länge sen som jag köpt en bikini som jag verkligen älskar..hihixD Sen så senare på kvällen vart det bara chill framför tv:n med päronen. Och nu sitter man här..men hur mår man idag då? Pskyisk? helt okej om jag inte tänker efter alltför mkt. Fysiskt? Igår kväll så vart man lite täppt i näsan, som suttit i lite idag..känns lite mer som nån allergi. Är ju allergisk mot gräs(tex när man klippt gräset då e det som värst)..Mitt halsont e som igår, gör fortfarande ont men inte så mkt som det var tidigare och hostan kmr bara ibland. Längtar verkligen till mitt halsont släpper för då kan jag äntligen träna igen..E såå jobbigt att inte kunna träna asså, usch..

Vad händer imorrn då?? För min del så slipper jag äntligen va ensam, haha..Underbara Emelie kmr hit imorrn:) Å vi hoppas på att vi har vädrets makter med oss;) Sen så på kvällen så drar man iväg päronen till farsta för att handla lite inför midsommar. Lite käk å bira bla:P

kram<3

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut...



"Jag försöker träffa andra men det e inte så lätt..Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt..."

Tror det bara var en tillfällighet:(

Tur då att man inte hoppades för alltför mkt asså...Det korta samtalet vi hade tidigare idag lär nog va det sista på mkt länge..Du lär säkert svara om man skriver till dig om en månad el två..Förstår mig verkligen inte på dig. Antingen så vill man ta kontakt med en person igen eller som vill man det inte..Å man försöker inte bli tms igen och sedan inte säga ett ord efter att det pågått i 3 veckor:O Inte om man har känslor å förståelse..

Jag försöker förstå, jag vill verkligen förstå dig. Men jag gör det inte, vet inte om jag någonsin kommer att göra det. Jag har så många frågor till dig, men något svar kommer jag aldrig att få. Vilket är så frustrerande. Vet inte om jag någonsin kommer att kunna gå vidare och glömma dig utan att ha fått alla svar. Nu vet jag varken in eller ut:/

Trodde verkligen du var en underbar person, trots att förhållandet var som en berg-och-dalbana..Men när vi försökte igen(eller vad man ska kalla det) på ditt initsiativ gjorde mig glad och lycklig. Ingen kunde ta bort den lyckan, ingen...förutom du.

Jag vågar inte känna efter, jag vill inte känna efter..För jag vet vad jag känner, känslan finns fortfarande kvar. Vill inte känna den smärta som jag egentligen har, vill inte gråta mig trött..jag orkar det inte. Men orkar snart inte hålla det inom mig längre, hur många killar jag än träffar tänker jag ändå alltid på dig. Trots att det e över..

Det jag behöver är ärliga svar från dig, så jag kan förstå allt någolunda och med tårar i halsen gå vidare...

kram</3


Nästan frisk...men har nu bränt ryggen:/

Nu e jag nästan helt frisk, trodde först att jag aldrig skulle bli fri mitt halsont som bara blev värre å värre för varje dag. Men nu har smärtan i halsen minskat drastiskt, men det finns fortfarande lite smärta kvar och lite hosta. Som jag hoppas går över till på fredag då det e midsommar. Igår så gjorde man inte så mkt, chillade större delen av dagen för att försöka bli frisk. Vid 13:30 så hade man dock tid hos tandläkaren där man fick slipa lite på framtanden, där det hade försvunnit en bit under studenten^^

Idag så har det verkligen varit underbart sommarväder, från morgon till kväll. Helt jävla underbart:D Så det blev att man gick ut och solade efter frukosten. Gick in några gånger för att dricka eller käka, fastande såklart en liten stund vid datan eller snarare vid fejjan. Där man chockerande nog fick snacka lite me en viss person, drog iväg en chansning när jag skrev. Men personen svarade och vi pratade en liten stund, vilket både gjorde mig glad och förvirrad. Har inte kunnat snacka me personen på över en månad, fråga mig inte varför. Så nu får man se när nästa gång blir. Personen va inte så himla negativ till att ses igen, dock va personen upptagen idag. Jag har inga förhopppningar alls om detta, vi får se hur det går..Kanske bara va en tillfällighet eller nåt.

Jaja, jag har inte gjort så mkt mer idag än att ha solat eller suttit vid datan. Eller jo, jag städade faktiskt mitt rum nu ikväll;) Trodde att jag faktiskt sluppit undan att bränna mig, kände mig duktig. Eftersom jag inte(varit duktig) å smörjt in mig överallt. Men för en stund sen så upptäckte man ju självklart att man bränt större delen av ryggen, underbart^^ Så man har fått smörja in ryggen el mamma(hehe) me nån specialsalva..

Ikväll blir det bara chill, antingen framför tv:n eller datan..

kram<3


Då har kronprinsessan äntligen fått sin Daniel;)

I månader, veckor och dagar har det hållts på och tjatats om bröllopet..Varannan tv-kanal hade ett eller flera program om kungahuset och/eller bröllpet..Man kan ju inte säga att det inte vart lite för mkt och allt blev uttjatat..Bröllopet va dessutom nära att förstöra studenten med flakförbud(men det ändrades som tur va). Men idag så va den stora dagen här och eftersom jag inte känner mig riktigt frisk efter kryssningen..Har sjukt ont i halsen och har börjat fått lite hosta..Så låg jag och latade mig framför tv:n hela dagen, vilket betydde att jag(som tyckte hela bevakningen va för mkt) satt å kollade på den sista bevakningen fram till 15:30 då själva vigseln började och fortsatte såklart kolla. Å jag måste erkänna att jag faktiskt vart rörd, det var såå vackert å fällde faktiskt några tårar. Helt sjukt kanske, men kunde inte hjälpa det. Slutade kolla runt 17 typ..men nu e dom alltså äntligen gifta. Vilket betyder att man slipper alla program å sånt..Skönt;) Man får väl önska dom all lycka i livet:)

Jaja, det var det..Jag har ju inte skrivit nåt sedan kryssningen..Vilket berott på att jag inte har pallat, har varit sjukt trött å har inte mått så himla bra..Men jag ska väl inte klaga egentligen. Kryssningen var väldigt rolig trots alla j-la letter..haha.. Första kvällen bestod för av lång väntan innan taxfree öppnade, sedan så bunkrade man upp och därefter började festandet. Hade mkt kul förkrök på hytten me brudarna, sedan drog vi till karaoken men drog rätt snabbt till discot. Rätt sen sänggång blev det å jag sov knappt någonting. På natten/tidigt på morronen va det typ storm. Båten gungade som fan å man hörde vågorna slå mot väggen..började må illla:/(pga att man hade alkohol i kroppen). Dagen efter gick vi av i Riga, där vi käkade, tog en promenad och handlade lite innan vi begav oss tillbaka till båten. Där vart det lite kortspelande å dusch innan middagen, som var buffé på båten. Mkt gott;) Denna kväll vart roligare än den innan, då det va bättre drag å låtar på karaoken och discot va mkt bättre. Blev en hyfsat tidig säng gång, vid halv två el nåt. Och tänka sig, jag somnade och sov hyfsat bra och länge;D Vid halv tio klev man av båten och möttes av värme å solsken(i Riga va det molnigt å j-ligt blåsigt)..

Sammanfattningvis så var det en grymt galen och rolig kryssning:) Å ens spritförråd e nu påfyllt;) Tack Linnéa, Emelie, Linnea och Isabelle! Ni gjorde kryssningen rolig å galen:)

Dock så vart konsekvenserna att nästan alla ligger hemma med halsont å hosta bla..men men..vi får se till att bli friska till nästa fredag då det e midsommar;)

kram<3

Drar snart iväg:D

Nu är väskan färdigpackad, ska bara lägga ner min mobilladdare..sen e packningen fulländad..Den e väl kanske inte så j-la lätt..funderar på om jag ska ta bort nåt men tror jag skippar det. Så full e den inte så man kan ju få ner lite saker om man köper nåt på båten;) Den kmr bara bli ännu tyngre...

Ni läste säkert alla planer jag hade för denna dag, men skippade att tränna..Cyklade i en kvart bara...vaknade nämligen me att man kände sig lite snuvig å rösten va helt knäpp..Nu e det lite bättre..får se hur det e dagarna efter kryssningen..hehe..Har ist umgåtts me min kära lillebror, vi har spelat både alfapet å lite kort...Men nu kmr det dröja ett antal dagar innan man ser familjen igen...

Ska snart dra iväg till gullmars för att möta upp underbara Linnea, vi ska fixa lite grejer å sedan käka lite på donken innan vi möter resten av brudarna och drar till värtahamnen;) Båten går vid 17 å då lämnar vi Sverige för en riktig party resa..Firar att vi äntligen e klara me skolan, en studentresa typ..hahaxD

Pallar inte skriva mer...får se när jag orkar skriva igen;P

Men nu blir det party för hela slanten..hoppas ni får det bra här hemma i Sverige;)

kram<3

Är i princip klar me packningen inför morgondagen;)

Japp, helt sjukt hur lång tid å jobbigt det kan vara att packa en väska..Å då snackar vi inte om att man ska packa mkt..nej..utan man packar inför en 40-timmars kryssning..Men nu e jag i princip klar, ska packa det sista imorron förmiddag.

Idag har man nästan bara förberett och taggat inför kryssningen;) Åkte till forum vid 13 där jag träffade Emelie å hennes polare Isabelle å Cissi(och isabelle ska me nu imorrn). Vi gick runt lite i forum, växlade pengar och satte oss på ett fik. Där vi snackade å hade riktigt mysigt;) Sedan bar det av hem till Emelie, där vi spelade ett sjukt roligt sällskapsspel. Måste spela den igen asså;D Hehe, de andra tjejerna droppade av en efter en..men jag hängde mig kvar hehe..Stannade tom kvar på middag, tack så mkt för det gumman:)<3 Fick dessutom låna en resväska av henne, vilket jag uppskattar väldigt mkt:D Väl hemma så chillade man framför tv:n till kl 22 å det var efter det som man började packa. Duktig man e asså;) Denna dagen har varit riktigt rolig å mysig, ser verkligen framemot de närmaste dagarna.

Imorrn så har jag ett fullspäckat schema, tänkte gå upp inte alltför sent för att käka frukost och sedan köra mitt träningspass i källaren. Efter det blir det såklart dusch å lite fix, därefter ska man väl packa det sista å käka lite;) Vid 14 ska jag dra in till gullmars å möta upp Linnea..då jag ska hänga me henne å växla pengar och sen ska vi ta en sväng till donken innan vi ska möta de andra. Sen vid 17 så går båten å vi brudar lämnar sverige för massa partande:D

Ska nog stänga av datan snart och försöka varva ner lite(inte för att jag e uppspeedad el nåt) men behöver det för att kunna somna lättare liksom. Får se om jag hinner pressa in ett sista blogginlägg imorrn innan jag sticker;)

kram<3

Studenten...en dag då inget kan förstöra den underbara glädjen;D

Nu har det gått några dagar sedan den stora dagen, då man efter 13 års slit i skolan äntligen fick ta studenten. Vilket var en av de bästa dagarna i mitt liv och kommer aldrig någonsin glömma denna dag. Och den känslan, den glädjen och lyckan man upplever när man tar studenten e en av de underbaraste känslorna att få uppleva. Inget får dig på dåligt humör denna dag. Låt mig ta allt från början;)

Kvällen innan studenten så hade jag grymt svårt att somna, det va som att försöka somna dagen före julafton när man var liten. Det gick inte, det tog sin lilla tid och man vred sig ett antal gånger. Men dagen efter så vaknar man redan lite innan väckarklockan och man inser att den dagen som man länge har väntat på äntligen e här. Å man tittade nervöst ut genom fönstret för att se vädret. Och sådan tur man har, solen sken redan tidigt på morgonen...Trots att klockan e sju på morronen och att man inte sovit värst länge så e man grymt pigg ändå. Morgonen blir lite små stressig och hann precis me bussen utan att behöva springa. Möter upp underbara Alexandra i slussen och åker tms till odenplan där vi möter upp några fler. Efter att ha inhandlat lite godsaker så begav vi oss till observatorielunden för att njuta av champagnefrukosten i solskenet. Det dracks, skrattades å skrevs i varandras mössor. Underbart. Sen vid 10:15 så begav vi oss till skolan då det var lite tal å frukost i matsalen..Så mkt tal var det inte, men det va bara skönt. Man snacka runt me några polare och tillslut hamnade man me killarna i klassen:) "Orginalen" sedan 1:an då vi va F5, vi var samlade en sista gång:/ Vi skrev i varandras mössor, snackade å började tagga till. Vid kvart över 11 bar det upp till ett klassrummet för en sista samling med mentorn och hela klassen. Väl i klassrummet samlade man bara ihop klassen och tog farväl av mentorn..sen så kollade man ut över havet av folk på gatan där vi skulle springa ut. Alla stod och letade efter sina nära och kära..Sen nån kvart senare bar det av ut i trapphuset, där vi taggade till som fan..en klass kvar sen var det vi..sedan skulle vi äntligen få springa ut. Det som vi har väntat på så himla länge...Tillsist stod man där, på den sista lilla trappen å var taggad till tusen. Och tillslut var det våran tur, dörrarna öppnades och vi fick äntligen springa ut..Vilken glädje det var, man bara hoppade, skrek och sjöng av lycka;D Gruppkram me lite "för vi har tagit studenten.." å sen massa enskilda kramar då man bla blir upplyft av "dansken"...Allt gick så fort och man var såå hög..hittade tillslut min kära familj och faster..fick massa gosedjur, blommor och kramar..En liten stund efter kom även farmor, farfar, min farbror robert, hans tjej maria å deras dotter(min kusin emma)...då vart det ännu mer blommor, kramar och gratulationer..Firande fortsatte upp i observatorielunden..där vi tillslut hamnade på fiket där och jag käkade några våfflor me grädde å sylt som lunch..Kunde dock inte stanna kvar där länge, fick dra iväg å byta till mina snygga "flaketkläder" på cafets extremt lilla toalett..Sen drog man me alex iväg till norra för att möta upp folk och åka iväg på flaket. Vi blev väl stående i 30-40 minuter innan vi äntligen fick kliva på flaket och man hann nästan inte mer än att kliva på flaket innan man va täckt av öl och cider..hahaxD Orkar inte berätta om flakfärden, mer än att den va grymt j-la kul, blöt och grym..Bra musik, bra stämmning..det kunde inte bli bättre..Det vart väl inte så mkt drickande kanske, det mesta hamnade utanför..haha..men men..skrek som en j-la idiot oxå..

Kom väl hem runt halv fem kanske, lite tidigare än det först va tänkt..men det gjorde inget..Det vart ju såklart en dusch direkt när man kom hem. Sedan fick man fixa håret och sminket rätt fort då mormor å morfar hade kommit. Sen så gällde det att va social med alla hela kvällen..men det gick bra..Större delen av släkten kom på mottagningen som var helt underbar och rolig..Två av mina bästa kompisar kom oxå, dock gick dom i princip om varandra nästan..haha..E jätteglad att ni ville komma iaf..Maten var god, sällskapet var underbart och jag har nog aldrig varit så här mkt i centrum förut, senast var nog när jag va liten. Kameror var överallt då man skulle öppna alla presenter..hehe..Vid 20 så började folk röra sig hemåt men för min del var inte dagen slut än..Jag å Emelie slog då igång me å förkröka innan vi drog iväg in till stan för att gå på slutskivan. Vi mötte upp Alex å filip i slussen och gick tms till clustret..men det visade sig att man bytt lokal så slutskivan va på stället brevid, vilket va skyddsrummet. Där partade vi hela natten lång och hade grymt jävla kul, tog dock död på både mina fötter å röst..men vad gör det;) Runt två så drog jag, emelie, alex å charlotte därifrån...jag å Em tog samma buss och jag hoppade av i gullmars där ja fick stå i över 17 min å vänta på bussen..lite segt å man kände då att man varit uppe sen 7 på morronen. Var hemma runt 3 då det var att borsta tänderna och sedan väntade sängen. Somnade som en klubbad säl, somnade lycklig och glad. Med vetskapen om att jag aldrig kmr glömma denna dag:)

Detta var alltså min student som jag tog den 9 Juni 2010, underbart. Det går egentligen att beskriva me ord känslan man får när man tar studenten..har försökt å kan tillägga att det e som att sväva på moln typ. Under tiden jag har skrivit detta så blev det att man upplevde allt om igen, så underbart:D Vill göra om det igen:D Springa ut, åka flak..U name it;) 

Vi började på cyber kvarnholmen, hamnde sedan på cyber odenplan norra och avslutade gymnasiet på cyber odenplan södra..Vi gick i F5, blev sedan Te2a och avslutade som NT3a..Kmr aldrig glömma er, alla ni från orginal klassen som gick ut nu. Vi e fan bäst, vi har äntligen tagit studenten..fy fan va vi e bra..

Cyber gav mig många vänner, mkt skratt, mkt slit som tillslut lönade sig. Cyber och NT3a(F5) in my heart:)

Nu ska jag sova, imorrn ska jag fixa lite grejer inför kryssningen som ja ska på nu på tisdag:)

kram<3


har nu äntligen tagit studenten:D:D

Japp, nu har man äntligen tagit studenten...Fy faan vad gårdagen var grym:D Kmr aldrig att glömma denna dag asså, en av de bästa dagarna i mitt liv..Tänkte försöka berätta lite om det imorron troligen..

Är alldeles för trött för att göra det nu..trötthet e bara en liten del av vad studenten gav. Det värsta/jobbigaste e att man stukat sin stortån typ och på nåt sätt slagit ut en bit av ena framtanden(fråga mig inte hur, funderar fortfarande på det själv)..Så det blir väl att ringa å fixa tid hos tandläkaren, underbart^^

Nej, nu ska jag sova. Måste typ upp hyfsat tidigt imorrn eftersom man har telefontid med min läkare.

God natt!!

kram<3

Inte många timmar kvar nu...hehe..

Nu e det mesta fixat, iaf det som går att fixa dagen innan..Resten får göras imorronbitti helt enkelt;)

Ska gå och lägga mig nu, så jag får lite sömn iaf...Morgondagen e som sagt fullspäckad så det gäller att få någon sömn. Min brorsa däremot lär inte komma hem på ett tag då han e på bal i skolan, han va såå stilig kan jag säga. Han fick dessutom åka en mustang till balen(en polares farsas förtjänst), mkt lyxigare än mig. Å imorron så tar ju inte bara jag studenten utan min kära lillebror går faktiskt ut nian. Shit va tiden går asså:P

Får se när jag skriver nästa gång, ni vet ju iaf varför det sker ett eventuellt längre uppehåll och det får ni faktiskt stå ut med;)

kram<3

I morgon smäller det:D

Nu e det mindre än 24 h kvar tills man tar studenten, det e ju helt sjukt asså;D Man har längtat på detta i hur många år som helst å extra mkt nu sista året och nu är dagen snart här. Kan nästan inte fatta det..Imorrn e man klar me gymnasiet för gott, aldrig mer gymnasiet. Ska bli såå skönt;D

Morgondagen kan jag säga e sjuukt fullproppat från morgon till kväll..Det blir uppgång vid typ 7:15, så det gäller att man går å lägger sig tidigt ikväll om jag ska orka me morgondagen. Fast lägger jag mig tidigt så lär det väl ändå dröja en stund tills man somnar hehe..Inte så konstigt kanske. Men jag kmr att ha det mesta fixat tills imorrn..har tex. packat en väska me de kläder som jag ska ha på flaket..jag kmr va såå snygg:D haha..

Kan ju säga att nästan hela denna dag har gått ut på att förbreda inför morgondagen. Gick upp lite tidigare än vad som egentligen behövdes för att fixa i ordning mig å packa ner alla stundentgrejer i en väska. Bytte nämligen om till stundentklänning å skorna i skolan, innan man gick upp till observatorielunden för studentfotografering..Där vi vart 11 st och faktiskt bara teknikelever, trots att vi e en natur-teknik klass(dock e typ bara 3 st naturare). Efter allt fotande, vart det att först byta om och sedan gå till norra för att hämta mitt projektarbete. Sen bar det av hem, där jag va i en timme drygt innan jag drog iväg på ett litet ärende..Sen när man kom hem igen så har man städat och åter städat. Är nu klar, har städat både mitt å brorsans rum;) Ska snart stänga av datan och fixa det sista med mina naglar...och sen ska man väl fixa lite andra grejer oxå:P

Får se när jag skriver nästa gång, kanske senare ikväll..kanske ett kort imorrnbitti..annars lär det väl blir om några dagar typ. När jag nyktrat och piggnat till ordenkligt;)

kram<3

2 dar kvar;)

Nu är det verkligen inte långt kvar asså, helt sjuuukt..Fan va tiden gått fort, shit:O..Imorron så bär det av till skolan på studentfotografering, hoppas verkligen att klassen kmr. Tråkigt annars ju:P Kmr att ha kläderna å det nedpackat å byta om i plugget. Vill liksom inte riskera att smutsa ner klänningen dagen innan liksom;) Efter fotograferingen så bär det av till norra för å hämta projektarbetet. Sen bär det hem för lunch å fixa lite hemma..sen vid 15 så har jag ett litet ärende. Därefter blir det att åka hem igen och forsätta med städandet och fixandet^^

Men nog om morgondagen..denna dag då. Var ju ledig idag, då jag e klar med alla kurser..På förmiddagen fick man hem mkt trevligt sällskap;) som tyvärr va tvungen å dra snabbare än det va tänkt tyvärr:/ men då kom ett annat roligt sällskap hit, nämligen underbara emelie:D Vi snackade lite å checkade runt lite på nätet, runt halv fyra bar det iväg till farsta för att fixa lite grejer..Vill tacka er båda för hjälpen Emelie, mkt uppskattat:) Nu kmr studenten bli väldigt kul;D Efter nån timme el så bar det av hemåt me en extremt tung väska, vilket såklart e så värt mödan..hehe:P Det blev en sväng till, till farsta fast denna gång me päronen. Så nu e allt inhandlat till studenten, fick en ny bh och pennor att skriva i mössorna med. Såå nu e jag redo för studenten...tror jag;)

Jaja, bäst att jag stänger av datan nu och får mig lite sömn..det blev inte så mkt av den varan denna natt. Då jag först hade svårt å sova och sedan vaknade ett antal ggr å hade sen svårt att somna om. Måste nog dessutom gå upp lite tidigare än jag tänkt, då jag måste fixa lite grejer innan jag drar på fotografering.

Får se om jag hinner skriva nåt imorrn, ska försöka göra det. Då jag antar att det inte kmr bli nåt bloggande på onsdagen å ev. inte heller på torsdagen.

kram<3

3 dar kvar å studenten verkar va räddad:D:D

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, för jag e såå himla lättad å glad..hehe..Igår va man i princip helt förstöd då det verkade som att flaket skulle bli inställt..sen så i morse får man reda på att man får åka i övriga sthlm förutom på vissa gator..Då tänkte man: "okej, men då får man iaf åka flak"....Och nu för en stund sedan fick man reda att dom hävt hela beslutet om flakförbud i city...Asså fattar ni:D:D Studenten e räddad..Vi får åka flakt genom hela j-la stan..HahaxD underbart...ni fattar inte hur hög jag e nu asså..haha..helt sjukt..har fått fått nåt j-la glädje fnatt..hihixD

Ni fattar inte hur j-la taggad jag e till studenten nu asså..Förutom detta så har vi handlat allt inför min stundetmottagning nu i morse och tror även min kära familj köpte lite sådana där "bandgrejer" till mig, hihix) Och att få reda på att allt löst sig med flaket eller snarare att det där j-la förbudet hävdes e ju såå j-la underbart..Nu e det inte många dar kvar till den stora dagen å jag e redan sjukt taggad..haha;) har även tagit tag i champagnefrukosten och försökt fixa det...så ni kan väl va snälla å svara..En sista kul grej med klassen å polarna..kom igen. Logga in på fejjan å checka in:P

Jaja, jag ska väl försöka lugna ner mig lite å berätta kort om övriga dagen. Åkte iväg tidigt me familjen å storhandlade(framförallt till studenten)..Efter att ha packat in allt i kylskåp, frys å matkällare så begav jag mig ut på en långpromenad i solskenet me päronen..Underbart verkligen. Har faktiskt tro det el ej umgåtts en hel del me mina kära päron idag. Inte bara iom den där promenaden:P Det va inte så farligt faktiskt..haha;) har även solat lite å kikat lite på tennis..Å nu på kvällen har man chillat framför tv:n. Och nu sitter man här, hög som ett hus pga den glädjande nyheten..

Här e bevisen: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7251777.ab + http://www.dn.se/sthlm/inget-stopp-for-studentflak-i-city-1.1117363

Får sen när man lägger sig asså..e egentligen rätt trött men känner inte det just nu. Imorrn så bär det in till stan för å träffa Emelie;D

kram<3

Studenten blir troligen förstörd tack vare trafikkontoret...

Jag säger bara, read It and weap: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7249713.ab

Vi kommer troligen inte få åka flakt i stockholm city/innerstad...kul..det hade nånting med prinsses bröllopet att göra..Läs artikeln själva så får ni se..Kan säga att jag spyr både på trafikkontoret och prinssesbröllopet..dem kan båda fara å flyga. Kommer här å förstör våran studentdag, som vi har väntat på i 13 år. Såå j-vla elakt.

Besked om det blir nåt flak kommer på måndag..å det skulle inte förvåna mig om det inte blir nåt. Å blir det så kommer  ja å va en mkt arg å ledsen brud..Studenten e en storgrej å då att åka studentflak e en mkt stor del av det. Att inte få uppleva det efter 13 år i skolan, e ju förjävligt:(

Sitter redan nu och e uppe i varv, irreterad å med en klump i halsen..och har en stor oro av vad som kommer att ske..Usch..jag som verkligen såg framemot studenten..nu vet jag inte riktigt vad jag känner:/

kram<3

Champagnefrukost??

Klart som fan att man ska ha champagnefrukost på studenten, har man inte det så det e ju nåt fel på en asså:P Haha..Vet inte riktigt hur många ur min nuvarande klass som fortfarande läser bloggen..Men om det nu e några som gör det så har jag en liten fråga..

Ska vi inte dra ihop klassen en sista gång å ha en champagnefrukost?? El har folk andra planer??

E väldigt nyfiken, det skulle ju verkligen va kul om man drog ihop det "gamla" gänget i klassen( de som varit me från start till nu, asså sen 1:an) ;)

Har en känsla att ingen kommer säga nåt..men men..får väl försöka på annat håll ist fall^^

kram<3

5 dar till studenten(å 9 månader till 20 år, hahaxD)

Japp, det börjar sakta men säkert nära sig studentdagen. Men dock e det några kvar tyvärr...Denna dag vart väl inte helt som jag hade tänkt mig. Jag drog aldrig till "Totti" efter plugget pga att lilla isabella va dålig..men det blev att jag träffa min kära polare Alice ist:) så kul, trots att det inte va så värst länge<3 Sen nu i kväll så kom farfar hit på besök, då farmor va på landet och att dem inte har nån tv(de har beställt en ny som ej kommit än). Så vi bjöd in farfar på lite middag å tv-tittande. Vi hade dessutom en väldigt god efterrätt idag, en riktigt sommarefterrätt. Nämligen jordgubbar och vanligglass, mums:D Pappa å brorsan skjutsade väl hem farfar vid 21:30 å det har varit en riktigt trevligt och lugn kväll.

Morgondagen då...jag ska nog ta mig en riktigt lång och härlig sovmorron. För det e jag fan värd asså;) Därefter ska jag bara chilla järnet asså, haha;D Om det e bra väder kanske man lägger sig ute å steker lite:P Sen så ska jag möta upp Emelie imorrn efter hon slutat jobba. Det ska bli riktigt kul, då det va ett tag sen vi sågs..å vet att hon har en hel del å berätta:D:D Hihi:P

Finns väl inte så mkt mer å berätta...Bara ett stort grattis till en viss person som tagit studenten idag:D Grattis gubben;)

kram<3

Nu så..

Vet att jag fortfarande e hopplös med bloggandet, men så e det när man går de sista veckorna i gymnasiet. Men nu har det lugnat ner sig riält, är typ klar med alla uppgifter och prov:) Har fått veta att jag kommer få MVG i 3 av 4 kurser som jag gått denna termin(projektarbetet ej inräknat). Är fan skit glad:D:D Men lär nog bli mindre glad imorrn då man får tillbaka nationella i fysik..fy fan..vill inte veta vad jag fick. Tyckte det va rätt svårt asså, men klart att jag gjorde det jag kunde..men om det räcker e frågan.usch..

Nej, inte tänka på det. Om bara 6 dar så är det studenten, helt sjukt;) men det ska bli så jävla kul å skönt asså. Men e sååå avundsjuk på alla som tar studenten den här veckan asså, vill oxå:P Så vill ge ett stort grattis till Emelie och Magnus som tagit studenten idag:) Ni e fan bäst asså<33 (måste kanske poängtera att de ej går i samma plugg, hehe). Appropå min egen student så e det mesta fixat, förutom skorna..pappa ska leta upp mina balskor från nian. Hoppas verkligen dom är som jag minns..hehe..Jag har dessutom kommit på vad jag ska ha på mig på flaket..jag kommer ja såå snygg asså. Men va gör man inte för att kunna ha me sig mobilen å sl-kortet:P

Orkar inte berätta så mkt om skolveckan, hade som sagt nationella i fysik i tisdags som gick sådär. Sen så har man haft sista CAD-lektionen där man blev klar å får MVG på kursen. Och idag hade man sista specialidrotts lektionen, lämnade in en sista uppgift och fick veta att jag får MVG på den kursen oxå. Å väl hemma sen fick man ett mail om att man fick MVG i TMS oxå..Hihi..I know..jag skryter lite jag vet:P

Jag lovade ju i förra inlägget(för ungefär en vecka sen) att berätta om studentmiddagen. Kan göra det lite kort..Slutade ju vid 15 den dagen, så det blev att stressa hem, fixa naglarna, tvätta håret å byta kläder och sedan dra iväg till Linnea. Där vi fixade oss i ordning, fick hjälp..vid halv sju mötte vi upp ett gäng i slussen och drog till Clustret där det hela var. Väl inne fick man en fördrink("champagne"), därefter följde middagen i ett par timmar och själva maten var en besvikelse faktiskt. Inte kul..Sen runt tio, halv elva så togs borden bort och det blev ett dansgolv. Tyvärr så hade flera varit alltför otåliga å redan dragit. Men men..vi hade kul ändå..det dansades å dracks för fulla muggar. Hade verkligen grymt kul:D å jag, alexandra å linnea va det absolut sista att lämna dansgolvet..hahaxD Sen bar det av hemåt å jag och linnea lyckades hinna me den näst sista tuben till gullmars. Kom väl inte i säng förrän vid halv tre och sedan blev det att kliva upp vid 10:15 för att ha skola..hehe. Det var en minnesvärd och rolig kväll..får se hur studenten blir;)

Så nu har jag berättat det..hehe..Imorrn bär det av till skolan, trots att jag e ledig på fredagar. Men ska träffa fysik läraren och få tilbaka nationella provet..Efter det drar jag iväg till Råcksta för å träffa "Totti" å isabella:D tror nog dock att jag ej blir kvar alltför länge..Ska dessutom träna innan jag drar iväg till skolan, får se om jag lyckas me det:P

kram<3

RSS 2.0