Sommartider..

Ja..sommartider kan man verkligen säga. Ute på min balkong är det nu 27 grader i solen, fett varmt. Så jag smorde in mig me solkräm 20 och gick ut å la mig. Jag kanske låg i en kvart å sola innan det blev för varmt så jag gick in å då så kollade jag om  jag fått nån färg. Det kan man verkligen säga jag har typ bränt mig i ansiktet å bröstkorgen. Fast jag smorde in mig. Shit. Tänkte va inne ett tag nu å gå ut å sola mer senare. Vill ju inte se ut som en tomat el få brännskador..hehe.

Jag nog ta mig ett gott fika nu å kollar lite på tv el nåt. Sen bär det kanske ut igen får se. Måste nog smörja in mig en gång till först.

kram<3

Sommar & Sol

Vilken jäkla varm dag det varit idag asså, typ svensk högsommar i slutet av maj. Helt sjuk. Jag skrev som sagt ett kort inlägg igår, det ände inte så mycke igår. Gjorde som sagt nationella i spanska och på eftermiddag/kväll satt jag och skev på träningsrapporten i idrott. Kvällen innan asså i onsdags åkte hela famlijen hem till mormor å morfar för å fira min kära mormor som fyllde år: Trevligt värre. Gott fika å trevligt sällskap.

Dagen va ju som sagt väldigt varm men ändå härlig. Man ska ju inte klaga direkt. Började me 2 h kem, där vi hade lab. som alla var tvungna att göra. Man måste skriva lab rapporten tills på måndag, då va ju helgen fixad. Haha. Sen hade vi ToF där alla grupper skulle redovisa om sin produkt för klassen. Som vi visste så kom inte Micke, men vi fixade det helt okej ändå. Fast det fanns grupper som var lite proffigare än oss, men även de som va sämre. När alla redovisningar var klara så hade vi över 2 h till nästa lektion, så ja å becca gick iväg å solade det va fett nice. Ett tag. Sen efter 12 kom Beccas polare Bella å Carro, en annan Carro..hehe. Vi satt ute en stund å sen gick vi upp å bytte om. Sen hade vi idrott å det va lite diskussion mellan Marcus å Kamran innan lektionen kom igång. Först var det uppvärmning å sen var det 3 matcher, i 3 olika sporter.
Lag "blåa band": Becca, Sean, Felix, Robin & Marcus.
Lag "vit": Jag, Dennis, Oscar, Nicklas & Jesper.

Först körde vi fotbollsmatch, vilket var en riktigt het som vanligt. Mitt lag förlorade tyvärr med typ nåt mål. Sen kom lite av min favorit, såklart innebandy. Jag var fan fett bra, inte för att skryta..haha. Gjorde de flesta målen å vissa målgivande passningar.  Å det  blev flera tuffa kamper mellan flera personer, bla jag. Det finns ett nät vid en hel sida av ena väggen, fråga mig inte varför. Men i en närkamp me marcus just där så lyckas jag få min klubba att fasna. Så ja var tvungen att trassla ut dem..hehe. Robin ba: snacka om otur. Jo det kan man verkligen säga. Men vi vann såklart matchen. Sen stod det 1-1 i matcher, basket matchen var avgörande å me bla Jesper på mitt lag så gick det ju bra. Vi vann tillslut.

Därefter slutade jag å resan hem var ju lagom kul. I en lite buss, fullproppad, ingen luftkondtionering. Fyy fan va varmt det var. Det var som värsta bastun, resan till slussen va fan en plåga. Drog till centrum innan ja drog hem å mötte brorsan för å hämta ut gratis godis. Å på vägen hem träffar man ju någon man inte har sett på evigheter. Min gamla polare Petra, trots den korta tiden vi sågs å snackade var rolig. Måste verkligen träffas snart igen. Saknar verkligen dig Petra å du har inte förändrats ett tugg sen första gången vi träffades. Kanske lite men inte mycke.

Eftermiddagen å kväll gick ut på att skriva klart examinationen i samhällte. Vilket gick trögt men jag blev faktiskt klar å jag mejlade i väg den. Hoppas läraren gillar det.

nää, nu blev det för mycke som vanligt.

Go natt! <3

Just nu....

Nu sitter jag  här i skolan, gör faktiskt inget speciellt, har egentligen Tof men gör inget för vi e typ klara med allt. Hade sovmorgon idag, jag började vid 10 eftersom de andra skulle jag omprov. Vilket inte jag behövde. Det enda jag har gjort är att ha haft ett betygsamtal  i typ 3 min, där jag fick reda på att jag kommer att få G i slutbetyg. Men att jag var jätte duktig på projektarebetet och att jag typ stod å vägde. Men att slutbetyget blir G är pga att jag fått G på båda proven. Men det e najs, hon trodde att jag skulle ha nytta av det i framtiden...

Men oj va klockan är mycket, har typ spanska nationella, läs-delen om typ 5 minuter. Ska nog faktiskt ta å gå nu.

Får se om jag skriver mere sen, har en del att jag tils imorron.

kram<3


Häng me på party...

Japp, nu har ja varit dålig på att uppdatera men jag har haft full skå me massa skolarbete, har alltså pluggat en massa. Dagen var rätt jobbig, på samhälle satt ja å skrev sv-läxan, på matte b hade ja kompletteringar i en timme, vilket inte gick så jätte bra, kommer vara tvungen att läsa matte b i höst igen pga ja ej kan grunderna för att vidare till matte c som rinnande vatten. Jaja, det va lite jobbigt men ska fan kämpa som fan så ja fattar det nästa termin. På svenskan så fick de som ej hade gjort läxan fick göra det, ja skrev klart min. Sen så skulle vi dela upp oss i grupper om 3 personer, det fanns typ 4 grupper me 3 sen va det ja ¨Becca. Vi splittrade på oss så frågade å fick vara me Linnéa, Marcus å Robin. Fett nice.
Efter Svenskan var det idrott å prov. Jag satt kvar längst, håller tummarna på att ja får precis G...Många frågor, snålt me poäng på varje fråga å 25 poäng på G.

Tänkte bara snabbt berätta om festen i lördags. Det hände en hel del kan man säga, men jag tänker inte berätta allt. De va rätt så många från klassen som kom efter vissa förhinder på vägen om man säger så.  Säger bara att vi i klassen inte e så förtjusta i poliser. Citerat från Beccas blogg: en pike buss stannar å 6 poliser stiger ut och bara för att marcus hade åkte moppe för att visa jesper och robin och dennis vägen han blev stoppad av dom så han fick göra blåstest m.m Hehe stackars lilla marcus. Men tillslut kom alla å vi hade en j-vligt rolig kväll. Vid 2-3 gick vi iväg till en lite gräns fotbollsplan å spelade fotboll. Det var fan skit kul. Det var flera som halkade för det var så halt i gräset, vilket man senare kan se på vissas byxor som fått gränsfläckar. Kan säga att jag senare inte kunde sova, jag va en av 3 som fick äran att sova på golvet. Vilket inte var så bekvämt. Jag sov inte på hela natten. Vid 5, halv 6 så bestämde vi(Robin, jag  å Marcus, vi som ej kunde sova) för å städa lite. Fyy fan va vi fick leta, smyga å viska haha. Gick ut å slängde flaskor å sen käkade vi lite. Därefter spelade Robin, Marcus å Felix ett skit gammalt fotbollspel på PS2, fan va kul det va å titta på. Jaja orkar inte skriva mer om dagen efter. Släkten kom hit för å fira mamma på eftermiddagen, vilket va trevligtå ja var skit trött. Gick å la mig vid halv 7 å gick upp vid halv 6 på måndagen då ja pluggade kemi. Sov fan i 11 h..REKORD.

Kan bara säga att efter denna fest så typ en mur rivits mellan mig å klassen. Det känns som att man känner dem bättre. Så jag snackar å umgås mer me de flesta i klassen. Kul.

Igår så hade ja 2 h sam på morgonen då vi fortsatte att skriva på examinationsuppgiften, sen hade vi engelska. Min spanska var inställd så ja slapp håltimme men ja hade omprov i kemi i stället. VIlket gick okej tror jag. Var sist kvar som vanligt, men till min förvåning så satt alla som gjorde omprovet kvar där ute. När ja kom ut så hade Robin utevecklingssamtal. Jag stod kvar me de andra å snackade. Sen när Robin var klar gick vi till buss hållplatsen å väntade på bussen. Både väntan på bussen å bussresan var skit rolig. Sen så skulle Marcus, Linnéa, Oskar F, Felix å Robin till donken å jag hängde på. Innan vi käkade var vissa tvunga att hitta en bankomat vilket tog en stund. Jag snackade en hel del me Linnéa å hon e riktigt schyst faktiskt. Så jag hade en riktigt rolig lunch, till de började snacka wow, marcus försökte få mig å börja spela. Säger bara glöm. Haha.

Ska kanske plugga lite nu.

kram<3 

Hero...

Jag blev tydligen inte dissad igår, det va nämnligen så att festen var flyttad. Så idag ja fått lite info om festen typ å gissa vad. Jag ska faktiskt gå. Fick till och med tillstånd av mina föräldrar. Men det e för att jag ska ta det lugnt å mest va där för gemenskapen å så. Släkten kommer ju hit imorgon är oxå en orsak till att jag ska det lugnt. Ska käka middag hemma sen så ska jag möta Becca å hennes polare Bella. Bella å jag har gått på samma avdelning på dagis så vi e gamla polare. Becca tyckte att jag å Bella kunde prata lite barndomsminnen, kul va. xD

Idag så ängnades hela förmiddagen till att städa mitt rum. Det e faktskt en ganska stor skillnad men behöver nog städa lite mer imorrn innan dem kommer. Måste därför komma en ett par timmar innan hoppas på att jag vaknar i bra tid, får se..hehe. Sen så vid två tiden så åkte vi hem till min moster me familj för min lilla kusin Wilmer fyllde 4 år idag, sötnos nr1. De va rätt så trevligt, Wilmers halvsystrar va där(de e där väldigt sällan), hans föräldrar så klart och vi. Senare så kom oxå hans bror och min kusin Alfons som e 12(fyller 13 i november) har blivit jätte lång å smal. Han har dessutom fått en mörk röst, shit. Asså min lil kusin har blivit stor. Känns konstigt. Det var väl rätt så trevligt där och åkte hem vid 16:30-17.

Nu e mamma å pappa och handlar. De borde komma snart sen ska de laga middag, som jag äter hemma. Därfter så packar ja lite grejer å går till t-banan å drar iväg.

Om  jag inte hade gått på festen så hade jag nog kollat på Eurovision Song Contest, men men. Får väl läsa hur det gick i morgondagens tidningar. Så ni andra får heja på Sverige åt mig. Många tror typ att Charlotte Perelli kommer att vinna. Jag e inte lika säker på det, jag tror att hon typ kommer att komma på topp 5 typ.

Nää, nu ska jag sluta skriva. Jag hoppas jag får en roligt å trev lig kväll. Och jag önskar det samma till er.

kram<3

Good night sweetheart...

Ja, då har man suttit en stund framför datan fast jag egentligen är rätt så trött. Ska nog snart stänga av krypa till sängs. Denna helg blir hektisk me massa firanden av familj å släkt som ska kombineras me att jag måste städa rummet och det viktigaste hinna plugga. Jag har ju som sagt sjukt mycke nästa vecka, hoppas på att jag får en ledig stund.

Tänkte berätta lite om resturangbesöket, jag kom till sist på vad jag skulle ha på mig i sista sekund. Jag hade på mig en ganska kort röd kjol me en svart tubtopp och vita högklackade skor. Vi raskade i väg till Sjöstaden å resturangen vid kvart i fem. Kan bara säga att jag hade det lite jobbigt, min kjol blåste typ upp hela tiden så jag fick gå å hålla i den, både dit å hem. Om jag inte höll så hade ja oturen att den blåste upp helt...pinsamt.

Middagen var jätte god. Jag tog vitlöksbröd me tillbehör till förrätt och till huvudrätt så tog jag entrecote me klyft potatis me beianse sås (vet ej hur det stavas). Det var riktigt gott och jag blev riktigt mätt. När vi hade käkat färdigt så gav jag mamma hennes present. Det var ett kort där jag skrev att jag ska bjuda henne på musikalen Footloose i höst. Jag var osäker på om hon skulle gilla den. Det blev bättre än va jag trodde, hon började nästan gråta å typ kramade mig flera gånger och tackade. Verkligen uppskattat. Vi ska nu boka tidigt så att vi får bra platser. Det ska bl riktigt kul. Därefter så gick vi hem å gjorde ett kort stopp vid konsum. Och jag hade som sagt samma beskymmer me kjolen igen.

Sen nu på kvällen så har jag mest latat mig framför teven. Men jag blev förfrågad å komma på fest så jag tänkte att det skulle kanske vara kul. Men när ja messade å frågade var den var så blev jag fett dissad å sitter man här. Jaja, det går väl fler tåg, haha.

Nää, nu ska jag gå å lägga mig faktiskt. Har mycke att stå i, i morgon å på söndag.

I morgon fyller min kusin Wilmer 4 år å vi ska åka å fira honom :D

Just det, glömde nämna att vädret var lika underbart idag som igår får hoppas att det håller  i hela helgen.

kram<3


Mama....

Japp, min lilla mamma fyller år idag!! Grattis mamma!! Jag köpte blommor till henne påvägen hem, hon blev jätte glad. Hon sa få en till present på resturanen senare i kväll.

Jag har precis målat naglarna å sitter som bäst och funderar vad jag ska ha på mig. Hela familjen ska käka på resturang för å fira mamsen. Vi har ett bokad bord på resturangen Medelhavspärlan i H-by Sjöstad vid fem.

Dagen har väl varit okej, den andra halvan av dagen har varit roligare. Hade 2 h kemi på morronen, där vi gjorde labbar men jag, Jesper å Oskar F slappa skriva en lab-rapport eftersom vi varit så duktiga me det. Sen så hade vi ToF, där vi fick tillbaka provet, fick G..Sen hade vi massa muntliga övingar. Vi fick sluta tidigare, så vi hade håltimme. Så killarna spelade fotboll på den lilla fotbollsplanen medan vi tjejer satt i solen å tittade på. Vilket var extremt kul. Det hände massa andra roliga saker, har ej tid å berätta. Sen hade vi idrott där vi fick sitta å jobba på frågor inför provet nästa vecka. Det gick ju som det gick....Därefter åkte jag hem me ett stopp på konsum för inhandling av mammas blommor.

Nää, måste sluta. Ska fixa mammas present nu och se va ja ska ha på mig.

Vill avsluta me å säga:

Kärlek börjar ALLTID med bråk!

kram<3

Som sommaren...

Vill bara säga fy faan vilket härligt väder. Sorligt å varmt precis som det var för typ 2 veckor sen. Jätte härligt, som sommaren. Har suttit ute på balkongen i kanske 20 min å gissa. Jag brände mig lite i ansiktet och fick färg på armarna, bröstkorgen, benen och sj-klart ansiktet. Detta var precis va jag behövde efter denna stressiga dag. Dessutom så kommer min bränna att förbättras och hålla sig kvar.

Hoppas på samma varma härliga väder i morgon och helst hela helgen!! :D

Pussar & Kramar <3

Everytime.......

Det e fortfarande mycke plugg även om jag klarat av v.20 och denna vecka.

Så här ser min framtid ut de närmaste veckorna:

V.22: Examinsationsuppgiften i samhälle och träningsrapporten ska lämnas in denna vecka.
           Måndag: Omprov i Kemi
           Tisdag: Muntlig komplittering i matte b. Skriftlig Sv-läxa. Idrottsprov.
           Torsdag: Nationellt prov i spanska, läs delen.
            Fredag: Jag och Becca ska troligen hålla lektion på idrotten.

V.23: Inlämning av den färdigställda resultatet av den statistiska undersökningen(Ma B) 
           Måndag: Nationellt prov i spanska, hör delen.
           Ev. kan det läggas till inlämning av läxor och andra grejer.

Sen så borde det lugna ned sig vad det ser ut nu. Det som kommer att hända e att jag får reda på hur det gått på de proven som jag haft. Säger bara att nästa vecka (V.22) är den värsta fyy faan.

Det e ingen som vill byta va!?!         

Bad..

Jag vet, har varit usel att blogga de senaste dagarna men jag har mina orsaker. Jag har sjukt mycke plugga, vilket gör att jag blir stressad får aldrig en ledig stund förrens sent på kvällen. Jaja, tänkte berätta kort va som hänt de senaste dagarna. Kan börja me helgen som var helt underbar, medan övriga familjen va på landet så passade jag på att vara me Alice. Åkte till henne lördag förmiddag, Vi hade jätte kul, verkligen. Vi kollade på filmer, käkade massa godis, glass å hennes mamma lagade en fett god paj till middag. Sen på kväll gick vi å fikade sen så tog vi en långpromenad runt i stan. Rätt så skönt faktiskt. Men när vi kom tillbaka sen var vi rätt så trötta. Jag va typ där hela söndagen me, då vi hade minst lika kul som dagen innan. Sen så i måndags så hade jag utvecklingssamtal me Marita, vilket både gick bra å snabbt. Det va inte så mycke å snacka om. Sen hade ja muntligt nationella i spanska vilket inte gick så himla bra. På kvällen så tog ja en promis me föräldrarna medan brorsan tränade. I tisdags hände väl inte så mycke...Jo, det haglade, ganska stora hagel när vi skulle gå till idrotten. Fyy. Vi fick även reda på vad våran sista grej vi ska göra på svenskan. Vi ska dela in oss i grupper, 3-4 st å spela in en film. Man ska skriva manuset enligt nåt papper, man måste typ ha en hjälte, en fiende, mentor osv. Får se vilka som ingår i min grupp, nästa vecka.

Igår började vi me 2 h matte, då ja å Becca väntade på att få prata me läraren om nationella. Till slut så blev det min tur, gick ut före Becca. Jag gick ut där nervös å förväntade mig IG, jag fick provet och kollade högst upp för å se vilket betyg. Gissa vilket. Jag fick G, blev fett chockad. Sen så sa han att jag skulle behöva komplettera några saker på tisdag och att våran statistiska undersökning går bra så kanske jag kan få G på kursen. Ska verkligen plugga å sköta mig. Sen var väl dagen som vanligt. Sedan så satt jag å pluggade hela kvällen till vårat projekt som skulle va inne idag. Var tvungen att skippa träningen, hatar när man måste göra det.

Denna dag har varit rent utsagt förjävlig. Var stressad å trött hela dagen, e det fortfarande. Både jag å Becca var sura/irreterade på Micke å Nicklas...vi hade våra anledningar. På ToF så skulle projektet in och vi var tvungen å skriva klart allt. Fyy va stressigt det va. Men efter slit så blev vi klara. Sen så hade jag nationella i spanska, skriv delen. Det gick väl okej. I eftermiddag ska ja kanske plugga lite, men ikväll så ska jag slappa.

Just det imorron e det fredag å mamma fyller år. VI ska ut å käka på resturang, trevligt värre.

kram<3

Everybody hurts.....

Då sitter man här å skriver ett sent inlägg å chattar me mange. Jag hade ju egentligen andra planer men det ändrades så jag har bara haft en lagom kul hemmakväll..ensam. Får se om jag pallar å titta på hockey semin mellan Kanada-Sverige som startar 23:00..om jag orkar.

Ja, denna dag var inte riktigt som den brukar..bara nästan. Becca kom inte idag för hon skulle det läkaren, det visste jag redan igår.  Började 8 me två timmar kemi, för ovanlighetens skull så var den rätt så chill. Vi satt två å två och byggde olika molekyler. Vi var alla så inne i det att vi missade rasten men vi fick sluta 10 min senare istället. Sen hade vi ju längre rast å därefter hade vi ToF prov. Det kändes rätt okej, jag satt som vanligt kvar bland de sista. När vi var 3 st kvar (jag, felix å Maria(i Te3a)) så kom markus in å bad först Felix att komma till den lilla fotbollsplanen. Sen sa han åt mig att göra samma sak. Det tog mig typ 45 min att göra provet sedan gick jag dit. Där spelade klassen fotboll, det var som vanligt en rolig syn. Vi hade typ 2 å halv håltimme innan idrotten. Där det sedan hände det en hel del där inne oxå. Det blev många skratt bla. På idrotten så höll Jesper å Oscar i lektionen, det blev handboll.
Lag 1: Jag, Robin. Nicklas, Shane, Jesper, Felix.
Lag 2: Joel, Linnéa, Oscar, Marcus, Dennis.

Det gick väl bra förutom mot slutet. Kom inte riktigt ihåg situationen men både jag å Dennis skulle få tag i bollen. Jag vet inte hur det gick till men han fick min tumnagel i sin hand å min nagel gick av. Ni vet så där långt ned vi på nageln så att det börjar blöda. Det verkar som att han började blöda i handen. Han frågade hur det var, sa att det var okej. Det gjorde bara lite ont. När lektionen var slut så frågade jag var han hade fått det å om han hade börjat blöda. Han sa typ mitt på handen å att det började blöda men att han inte brydde sig om det. Det var ju bara några andra som fick blod på sig....

Så nu har jag märkt en kille i klassen, bara resten kvar. Skämt å sido jag fick lite dåligt samvete för det som hände. Men det som att han inte tyckte att jag skulle känna det. Hoppas märket försvinner..hehe.

I morgon ska jag träffa min älskade vän Alice som ja typ inte sätt på 2 månader. Det ska bli riktigt kul, har verkligen längtat. Jag åker till henne vid halv 2 sen så kommer jag troligen att vara där till söndag. Så jag kommer nog inte att blogga imorrn.

Jo föresten, jag såg en klasskompis från nian, han som jag gick på balen me Björn. Han hade blivit rätt så lång. Jag hälsade tyvärr inte på honom:P

kram<3


I miss you...

Hörde en sak på radion när vi va på väg till Gubbängen. Det var att denna kille nedan, innebandy spelare Conny Vesterlund lägger av. Han e en av mina idoler, blev lite besviken. Jag gillar verligen hans spelsätt, även om det kan vara tufft. Men lite så spelar även jag. När jag sedan läste en intervju me honom på nätet så förstår jag varför han slutar och ingen kan hindra honom. Jag får hålla tummarna på att han kanske någon gång gör en comeback, men enligt honom e det inte så troligt. Valde en bild där han ser väldigt söt å glad ut.
                              
  

Jag ljuger så bra....

Ta mig verkligen på orden när jag säger så. Jag har aldrig ljugit så mycket som jag gjort idag. Jag e rätt så bra på att ljuga, har en så länge aldrig blivit upptäckt. Men jag får sånt j-la dåligt samvete å vill helst bara säga sanningen. Men jag gör det inte, vilket gör att jag inte mår så bra...Känner mig dum. Idag har jag ljugit för både mamma å pappa, min lärare och några kompisar. Fyy vad jag e elak. Jag kanske kommer att ljuga i detta inlägg men inte om något viktigt. Jag kommer bara att ljuga om en sak för mitt eget bästa.

Jag mötte Becca på morronen på t-banan å vi åkte till slussen, där vi skulle träffa Micke å Nicklas. Vi fick vänta i typ en halvtimme innan Nicklas kom. Micke kom aldrig, men det visste vi typ redan. Sen så gjorde vi marknadsundersökningen till vårat projekt. Vid 10:30 tog jag bussen till skolan för att ha spanska. Där gick vi igenom lite saker som vi borde kunna inför nationella. Sedan så fick vi gå tidigare å plugga hemma. Jag var fan inte ens i skolan i en timma, det kändes lite onödigt. När jag stod å väntade på bussen så kom Jessika, och gjorde mig sällskap. Hon tittade på mig å frågade om jag hade linser, jag sa nej. Då sa hon att jag hade jätte fina ögon. Att ljusblåa ögon å lite mörkare hår passar bra ihop. Jag tackade. En komplimang var precis det jag behövde, så om någon vill göra mig på bättre humör å gladare. Ge mig en snäll komplimang. Sen nu i eftermiddag har jag pluggat lite inför provet imorgon, ska fortsätta me det när jag har skrivit klart här. Vid fyra så åkte jag me till gubbängen där brorsan hade fotbollsträning i kylan. Jag gick en uppfriskande promenad i en timma typ. Sen gick vi å kollade på träning. Det var väldigt kallt att sitta...Men men. När vi kom hem så käkade middag å sen så hamnde jag här framför datorn. Ska snart plugga ToF så jag klarar av provet imorgon, vilket Becca kommer att missa. Hon kommer inte på hela dagen, hon ska till doktorn.

Kan bara säga att min helg ser rätt så fullproppad ut. Jag kommer nog ha skit kul å vara jävligt social, vilket inte händer varje helg.

kram<3

Shake that ass.....

Asså satan vad jag skakar. Jag känner mig inte på bästa humör just nu. Jag mejlade min ToF lärare och berättade att min grupp tänkte göra marknadundersökningen i morgon å därför inte kommer till skolan. Mamma kom in för en stund sen å sa att jag hade fått svar. Hon har inte glad att vi inte hade genomföra det i morgon, en vecka innan inlämmning. Jag håller me henne vi e så himla osmarta att göra det den sista lektionen innan inlämmning. Nu måste vi skriva ihop rapporten å allt det där själva utan hjälp. Känns inte så j-la bra. Vi skulle verkligen behöva nån som finns där å kan hjälpa oss el bara vara där som typ stöd.

Men vi får försöka göra det bästa av situationen. Vi måste verkligen ta oss i kragen å sätta oss ned å prata å skriva allt tillsammans. Skulle vi stöta på problem kan vi alltid mejla å fråga henne och hoppas att hon har lust att svara.

Nu över till det jag började skriva om...Jag hade ju träning mellan 17:30-19:00, men jag fick skujs dit av pappa å var därför tvungen att titta på brorsans träning. Jag satte mig inne i hallen medan killarna bytte om. Sedan kom de ut en efter en å skulle bygga sarg. Jag satt precis vid dörren till omklädningsrummet, ett j-la tjater. Brorsan å Robban skulle precis bygga sarg som Elliott kom ut å stod å visslade. Efter det ville han att man skulle applådera, men klagade att ingen klappade. Han tittade på mig å jag va snäll å klappade. Han tackade för det. Jag satt å kollade till halv sex. Under tiden så gick Elliott av, han sa "vilket dåligt halsband" å tog av sig halsbandet. "Jag fick bollen på halsbandet, snacka om dåligt halsband". Jag höll me honom.

Sen så vid 17:30, då skulle vi värma upp. Ut å jogga men jag borde inte gjort det pga min astma å pollen. Men jag var dum nog att göra det iallafall i regnt. Det var kämpigt. Vid sex började träningen i hallen. Jag kände mig aldrig motiverad el någon större lust. Ibland gick det bra under övningarna men rätt så ofta gick det sådär. Jag märkte under 1:a drickapausen att jag hade skakningar i händerna. Jag ska ju som sagt ta det lugnt när ja tränar, som de sagt på sjukhuset. Sen på slutet körde vi match på slutet där jag va back, det gick bättre än jag trodde. Men efter en paus i matchen(då ja hade skakingar å svårt att andas, så ja tog medicin) så gjorde jag en hel del snabba rucher vilket staffade sig. Jag kunde inte andas, jag började få panik. Det lyckades lugna ner sig. Men jag har varit skakig hela kvällen.

JAG HATAR VERKLIGEN DENNA DAG. FYY FAN. VISSA STUNDER VAR OKEJ, RESTEN HAR BARA VARIT SKIT. ÖNSKAR ATT JAG INTE HADE DEN DÄR J-LA ASTMAN.

:(

To much love will kill you...

Inte för min del direkt, snarare skolan. Kommer fan stressa ihjäl mig i slutet av ettan, låter jätte bra.

Så här ser det ut de närmaste veckorna:

Denna vecka(V.20): Torsdag: Genomföra marknadsundersökningen.
                                     Fredag: ToF-Prov

V.21: Måndag: Utvecklingssamtal kl.11.
                            Nationellt prov i Spanska, muntligt.
           Tisdag: Omprov i Samhälle.
           Torsdag: ToF, Projektinlämmning
                             Nationellt prov i Spanka, skriv delen.

V.22: Examinsations uppgiften i samhälle + träningsrapporten ska in nån dag denna vecka.
           Måndag: Omprov i Kemi
           Torsdag: Nationellt prov i Spanska, Läs delen.

V.23: Måndag: Nationellt prov i Spanska, hör delen.

Sen så kan det tillkomma en hel del saker, som ett idrottsprov, muntlig presentation om våran produkt på ToF, hålla lektion i idrott, 3 veckor ska oxå ängnas åt den statistiska undersöningen i matte B och kanske nåt mer. Får se. Fatta varför jag kommer att vara så j-la stressade.

Jag orkar inte mer....

Det e verkligen den rätta rubriken, den stämmer in så j-la bra just nu asså. Dagen var inte så himla rolig, bara lite inte mycke. På morgonen hade vi 2 h matte b då läraren berättade om de första 13 prov han hade rättat av Nationella, det såg ingen bra ut. Där var det typ 3 st G, ett VG å resten IG. Nu har han typ 13 fler prov att rätta å nästa vecka ska han ta ut en, en å en för å prata om provet å betyget. Jag e väldigt rädd att jag inte kommer klara kursen, gör jag inte det så har jag typ sabbat resten av min utbildning. Det e bara vänta å se, men känner på mig att jag får IG på nationella. Efter det så blev man el fick välja grupp, vi ska göra en statistisk undersökning som vi sedan ska lämna in. Jag hamnde me Alexandra å Filip(F4) å becca, vi ska kolla upp lite om utbildning.

Efter matten el snarare under så käkade vi. Ja, både jag å även Becca faktiskt. Det var faktiskt rätt så gott. Under rasten sen fick vi reda på att vi inte hade någon engelska och att vi slutade vid 11, vilket va nice. Efter rasten hade vi kemi där vi fick tillbaka provet. När jag gjorde provet så kändes det jätte bra, men kan säga att resultatet inte var lika roligt. Fick IG, fick 11 poäng. G var 14 poäng tror jag. HATA HATA HATA. Om jag bara hade vänt på ett av mina svar så hade jag fått G. Blir så j-la pisst när det blir så. Jag blev lite deppig över resultatet men det var väl ingen som såg som tur va. Becca hon fick G, den som hade bäst i klassen tror jag var Jesper som fick VG. Vi som hade fått IG fick stanna kvar å gå igenom de rätta svaren medan de andra typ fick gå. Under tiden bestämde vi även en tid för omprov. Kan säga att tack vare mina kära klasskompisar som kvar så slutatde jag deppa. När vi höll på att bestämma tid så pratade vi även om utvecklingssamtal. Så pratade Marita me Robin som missade sin tid i måndags så hade marita ringt hans mobil. Robin hade inte svarat så hans telefonsvarare gick igång. Marita blev då osäker om hon hade ringt rätt för hon kände inte igen rösten. Det visade sig att hans spelade in det när han gick i trean. Förstår att hon inte kände igen rösten, det var fler som hade trott samma sak.

Sen vid elva slutade vi å alla gick för att ta hissen ut. Vilket var väldigt kul som vanligt, både innan vi kom in i hissen å sedan färden upp som inte dirket var den snabbaste. Sen vid busshållplatsen var det ännu roligare, fyy faan säger jag bara. Det var verkligen jätte kul.

Jag vill verkligen tacka er i klassen för att ni fick mig på andra tankar! Tack Robin, Oscar, Marcus, Linnéa, Felix å David. Men framför allt Marcus å Oscar...haha.

Nu ska jag plugga inför ToF-provet på fredag. Sen vid typ fyra så ska pappa köra mig å brorsan till sköndal. Hans lag har träning före sen så har jag träning. Äntligen det va ett tag sen.

kram<3

En busschafför...

Jaha, jag hade bara tänkte att skriva ett inlägg å sen börja plugga. Men fastande en stund här ändå. Tänkte bara skrva inlägget å sedan ska jag vara duktig p plugga lite.

Började åtta idag me samhälle, där vi fortfarande jobbar me samma grej. Eftersom nästan hela våran klass fick gå om Matte A så hade de nationella idag. Så vi var 7 st på samhälle utan lärare. Det blev som vanligt inte mycke gjort, men jag jobbar mycke bättre hemma. Becca satt å fixade me sin blogg å jag tiittade. Sen hade vi svenska där vi började se på Mission Impossible 3, sj-klart ingick det en uppgift. Så man satt å skrev under filmen. Innan filmen så höll Becca, Shane å Joel på å småbråkade...Vilket de även gjorde påväg till idrotten.

På idrotten hade vi hjärt- & lugnräddning så i fick gå tidigare från svenskan. Vi fick lära oss hur man skulle se hur man skulle kolla om någon va medvetslös. När vi sedan skulle göra det på varandra(jag va me becca), så garvade hon som fan. Hon garva så mycke hon börja gråta, så jag fick inte göra det. Sen fick vi lära oss hur vi skulle kolla om någon andades å hur man kollde om man har puls. Det funkade sådär, vi klarade av att testa på varandra me mycke skratt. Haha. Sen fick vi reda på hur man ska göra om någon e medvetslös el inte andas. Sen så skulle vi visa vad vi lärt oss. Då skulle en från varje grupp gå ut, jag fick stanna. Vi skulle då spela medvetslösa, sen så skulle de andra komma in å kolla på någon annan. Joel kom å kollade, men jag hade svårt att inte garva. När han skulle kolla om jag andades sa han "men andas då". Sen så gjorde han fel när han skulle lägga mig i sid-stupa-sidoläge. Läraren sa hur han skulle göra, för att det skulle bli rätt å jag garvade mig igenom det hela. Så ett tips försök hålla er i liv när Joel i närheten för han e det så bra...hehe. Sen så gick vi andra ut å kom in å fick göra samma sak på dem. Jag skulle kolla me Joel. Jag kan säga att jag lyckades mycke bättre än Joel å fick beröm av läraren..Hehe.

Vi fick typ sluta vid tjugo i ett, det va rätt nice. Eftersom bussen närsomhelst skulle gå där uppifrån så gick vi till Qvarnholmensgrundskola å väntade. Sen i slussen så kom t-banan precis så jag hamnde helt fel, men va fan.

Nuu..ska jag plugga.

kram<3


Varmt igen...

Ja, då sitter här igen framför datorn. Jag stuttit här i ett par timmar, ett par timmar för mycket. Jag borde ha gjort nåt annat, typ pluggat. Det e ju rätt mycket som ska bli gjort nu på sluttampen.

Började som vanligt 8 me samhälle där vi skulle fortsätta me vår eximinstions uppgift. Jag e ju såå smart så det blev inte mycket gjort. Måste verkligen skärpa mig. Fått dessutom tillbaka förra provet, jag fick som jag trodde IG. Jag ska få göra omprov på tisdag nästa vecka, tror faktiskt att jag klarar det ändå. Becca försov sig, men var duktig å åkte till skolan iallafall. Hon hade nog det lite små jobbigt idag och jag förstår henne faktiskt. Efter 2 h samhälle så hade vi rast å sen engelska. Lärare är som vanligt sent, det e inte många gånger hon har kommit i tid direkt. Men vi slapp engelskan eftersom vi redan hade gjort det muntliga nationella förra veckan. Så Becca åkte hem å jag hade extra lång håltimme fram till spanskan. Den spenderade jag me Amanda, Andreas å Gunnar...hehe. Spanskan va rätt så chill men fick reda på att vi kommer att ha nationella i spanska..Fy det kommer att gå såå dåligt. Sen vid tio i ett slutade jag å jag åkte hem. Sen så fastnade jag som jag redan sagt framför datan...

Asså va hände me den underbara värmen som var i helgen. Jag vill ha tillbaka det nu. Vill behålla den lilla bränna jag fick i helgen. Idag var det visserligen sol men det blåste skit kalla vindar. Det ska tydligen vara sånt här väder hela veckan. Hoppas på att det motsatta. Håller tummarna för sol å värme.

kram<3


Do you know(the ping pong song)

Japp, tänkte skriva lite till nu när man har ork å lust. Sitter å funderar lite på vänner, mina vänner. Det känns som att jag förlorat flera vänner sen jag slutade 9:an men jag ha fått minst lika många i gymnasiet. Men det finns många som jag inte har träffat på flera veckor, månader. Mathilda, Manda, Emma, Alice, Petra, Magnus osv. Jag saknar er som fan. Man säger att man måste ses oftare när man ses och sedan blir det aldrig av. Veckorna å månderna raser iväg, utan ett ord från nåt håll. Varken från mig eller den personen.

Det känns som att jag är påväg att förlora vissa av er. Jag vill verkligen inte det. Jag vill ha kvar er som vänner. Men det verkar vara svårt att få allt att fungera. Ska försöka göra mitt bästa för att inte förlora er alla.

Magnus e den som jag känt hela mitt liv, det var tackvare våra föräldrar som vi träffades. När vi var små träffades vi jätte ofta men när han blev sjuk vid för typ 5 år sedan. Försvann kontakten mellan familjerna. Men för ett par år senare togs kontakten upp och familjerna träffades igen. Magnus var nu frisk och föräldrar hade skilt sig. Det var jätte kul att ses igen. Sen sa våra mammor att vi skulle hålla kontakten å ses snart igen. Men inget hände. Förens förra året då jag skulle ha en lite middag när jag fyllde år å ville bjuda honom. Jag hade tur å hittade hans nummer på nätet. Vi tog kontakten å messade varandra. Han kunde tyvärr inte komma på middagen. Men några månader senare träffades vi för å bowla. Jag hade inte sätt honom på flera år å han var samma person fast äldre å mognare. Jag måste erkänna att han e snygg. Vi fortsatte hålla kontakten lite från å till. Sen träffades våra familjer som ni kan läsa i ett tidigare inlägg. Ni tycker kanske att jag inte har förlorat honom, men nästan. Vi har inte snackat på flera månader. Jag messar honom å får inge svar, Känner mig dissad vill inte förlora honom.

När vi avr små ringde vi å pratade me varandra varje vecka. Jag saknar det. Önskar att det var som förr.

En annan vänskap som jag haft länge, e vänskapen me Alice. Vi har känt varandra i typ 14 år. Det bästa me vänskapen mellan oss e att det inte gör nåt att vi inte ses på månader så vet vi att vi har varandra. Klart att det e skit tråkigt att inte ses men när vi väl ses så har vi så j-la roligt. Om det e nån som jag kommer vara vän me livet ut så e det nog dig Alice.

Ni andra som jag hat känt i flera år, vill jag verkligen börja se igen. Bara nån gång ibland. Hoppas det går å ordna. Jag vill inte begrava en bra vänskap, jag klarar inte av det.

kram<3


Sommar & Sol...

Japp, är ny hemkommen från landet. Helgen har fatiskt varit väldigt bra, bättre än jag trodde. Här hemma verkar det ha hönt en hel del. Tänker inte säga vad:P

Lördagen 10 Maj: Idag så firades farfar på ett ställe som heter Sanda Gård. Innan vi åkte dit så sov jag väl till 10 kanske, sen spelade jag lite singstar me brorsan och sen så solade jag. Det var ju som sommar ute och man fick lite färg faktiskt. Sen så klädde jag på mig min fina klänning från H&M och fixade iordning mig. När vi kom där så vaqr nästan hela släkten där, det va 2 familjer som fattades. Vid kvart över 2 gick vi in även fast min  faster me familj inte var där. De var sena...som vanligt. Maten var jätte god och det var jätte kul att träffa och umgås. Efterrätten var minst lika god, nästan godare än huvudrätten. Vid fem så åkte vi tillbaka till landet.

Jag å brorsan satt halva natten och kollade på VM-matchen Ryssland-.Sverige. Det var en skit bra hockeymatch verkligen. Och Sverige gjorde sin bästa match i tuneringen. Matchen innehöll slagsmål, hårda tacklingar, utvisingar, matchstraff och mål. När matchen nästan var slut å man trodde att det skulle bli Suddenn så gjorde Ryssland mål me 5 sekunder kvar att spela. Vi stängde då av och gick å la oss.

Söndagen 11 Maj: Jag gick väl upp vid halv 10 och hade väl inte sovit många timmar. Större delen av dagen spenderade jag ute i solen. Jag solade i flera timmar och jag har faktiskt fått lite färg. Becca skulle säkert bara ta fram sin arm å säga att jag inte e brun. Men Becca du har ju varit i Spaninen vilket e fusk. Jag har bara varit i Sverige å blivit lite brun. Det kan du inte slå eftersom du har fusk grund..haha. Spelade även lite singstar me brorsan under dagen. Vi åt jätte god lunch. Grillad flintastek me poatis, mums. På eftermiddagen åkte vi hem...

Nu ska jag käka middag...

kram<3

Sommaren i city.....

Sittter här mätt å belåten. Har precis käkat tacos till middag väldigt mumsigt. Väskan är nästan färdig packad. Jag måste nämnligen följa me till landet eftersom imorrn ska vi åka till en Sanda gård å fira farfar som fyllde 70 i veckan. Så jag kommer hem på söndag, då jag kommer att blogga igen. Tänker nog spendera dagarna ute å sola mig i den härliga solen. Det ska ju bli väldigt varmt i helgen. Sen ska jag ta me PS2 å singstar + några spel som ja fått låna av becca så att jag kan prova å se vilket ja ska köpa sen.

Idag har väl varit helt okej. Hade kemiprov på morgonen villket faktiskt gick rätt så bra, det var lättare än jag trodde. Sen efter så fick vi lite uppgifter att jobba me å vi va för ovanlighetens skull flitiga. Sen hade vi ToF i nästan 3 h, det blev typ 2 h å 20 min. Under lektionen var det mycke små bråk mellan framför allt becca, Shane å joel och även nicklas. Vilket fortsatte typ resten av dagen. Sista lektion va idrott där Shane å Felix hade lektion vi körde typ fotbollsbrännboll. Det var rätt så kul men det fuskades en hel del till höger å vänster.
Jaja, som vanligt på fredagar så kommer en liten buss å många ska på men jag å becca kom in snabbt å fick platser. Bussen fylldes till bredden och det var varmt som i en bastu. Becca jag säger bara t-baneresan hem. Då hon å Joel slogs å småbråkade me en tidning. Haha:D

Nää..nu ska jag packa det absolut sista. Vi hörs igen på söndag...tror jag.

Just det, Becca ska lära mig hur man fixar designen på bloggen. Tack:D

Trevlig helg!

kram<3

Help....

Jo..en anna sak som jag har velat fråga länge. Jag nu tröttnat lite på desigen på min blogg och även bilden. Bilden vill jag helst byta å fixa till designen. Jag e jätte dålig på att fixa detta..jag skulle verkligen behöva hjälp me det.

Där undrar jag om någon har lust att hjälpa mig med detta??

Om det finns nån snäll person som vill det så e det bara att höra av sig. Skriv bara vid kommenterarna om du du har lust att hjälpa mig. Så tar vi vidare kontakt sen.

Tack på förhand.

Kram<3

Maniac...

Då sitter man här framför datan å bloggar igen. Vill ursäkta för det långa inlägget igår, jag ska försöka att inte skriva så mycke. Men ibland har jag mycket på mitt hjärta..hehe.

I dag var det då nationella i matte b kl.8-12. Jag kom till skolan vid tio i åtta, där mötte jag Robin å Jesper i klassen. Robin frågade mig om nationella var igår, (han va inte där) jag svarade ju som det var. Han blev inte så glad kan man säga. Jaja sånt e livet. Provet gick väl okej, det kunde ha gått bättre. Provet var ganska svårt faktiskt. Jag satt i typ 3, 5 h å skrev. Jag gjorde nästan alla tal, om jag gjorde dem rätt vet jag inte. Men jag har iallafall försökt å ibland kan få poäng för det. Hoppas på ett G i allafall. Sen måste jag å becca va skit duktiga på den statstiska undersökning man ska göra och lämna in så kan vi slipper läsa Matte b igen. När jag va klar så åkte jag hem, jag slapp spanska. Skit skönt.

Nu ska jag nog plugga inför kemi-provet imorgon, jag måste verkligen klara det. Pallar inte me ett omprov. Jag behöver inte vara orolig för att få IG i kemi som ett par i klassen borde va. Önska mig lycka till!

Just det, imorgon e det fredag. Faan, va veckorna bara rusar fram. Det kommer att gå skit fort sen så står man där å går ut ettan å har sommarlov. Hehe..känns lite konstigt. Ska bli skönt me helg. Det skulle ju bli varmt å soligt oxå vilket e skit bra. Då kan man lägga sig å sola lite.

Kram<3

It´s a beautiful day...

Japp, nu sitter jag å kollar på teve. Dagen har faktiskt varit rätt så bra. Hade först 2 h matte som gick rätt så fort faktiskt. Det kanske berodde på att vi tog en extra lång rast hehe. Men när vi väl va i klassrummet så repeterade lite på några kapitel inför provet imorgon. Sen hade vi en timma kemi där det va lite repetion inför provet på fredag och bitarna börjar nu falla på plats. Sen hade vi engelska, där vi skulle hålla presentation om ett ämne, det var jag å becca som var de enda som hae förberätt oss men det var bara jag som presenterade. Det gick väl sådär, det blev mycke "eehh" men va fan. Läraren gav mig beröm ändå, hon applåderade hehe. Sen så var det muntliga nationella och vi fick börja(jag, becca o emili). Det jag väl rätt så bra lite trögt i början bara,men men. När vi va klara berättade hon hur hon tyckte det gick. Sen berättade hon vilket betyg man typ kommer att få. Hon berättade att jag låg väldigt nära MVG, Shit, va chockad jag blev asså men skit glad. Hon sa att jag låg på övre VG o nedre MVG typ. Så hon skulle kolla igen o gemföra. Håller verkligen tummarna. När vi var klara me provet fick vi sluta, så vi slutade typ 5 i 12 istället ett.

När jag kom så käkade jag lunch och sedan så fortsatte jag jobba i matteboken inför morgondagen. Jag pluggade väl i typ 2 h me repetion. Men tillslut gav nog huvuet upp för jag orkade inte räkna. Det va tal jag kunde räkna ut men huvet vägrade. Så då slutade jag å jag har inte pluggat på hela kvällen.

Vid halv fem så följde jag me å tittade på brorsans innebandy träning. Vill få nåt annat att tänka i mitt huve. Killarna körde match hela träningen me 3 mot 3. Kevin som spelar i sköndal fotboll å i farsta innebandy kom å provade. Han e skit duktig, får hoppas att han kanske vill byta. Innan de skulle börja så ville de ha 2 målvakter och eftersom de bara har en målvakt så försökte tränaren få någon annan att stå men ingen vill. Elliott frågade om jag ville stå och försökte verkligen. Men icke sa nicke...Elliott inte denna gång tyvärr, hehe.

Nu på kvällen har jag kollat på hockey VM, det fick inte så bra kan man säga. Förlust för sverige. Dessutom så förlorade djurgården me 2-0 mot bajen, tyvärr. Där kom Djurgårdens första förlust denna säsong, dessutom så kommer jag å Becca kanske få det lite jobbigt i plugget. Det finns några i klassen som lär retas, hehe.

Jo just det jag har nu gjort mina kursval, det blev:
3-D grafik
Programmering A+B
Trafikkunskap

Nu ska jag gå å lägga mig, måste va pigga inför morgondagen.

Önska mig lycka till!

kram<3

I remember love..

Nej, men jag kom på vad det heter. Det som jag har varje kväll det e typ tvångstankar. Det e så j-la jobbigt och det e svårt att göra något åt det. Men men...det finns värre saker.

Jag har precis läst upp det högt det som jag ska berätta om på engelskan imorgon, visserligen e den bara 2 min. Men jag får väl lägga till något mer. Det som jag kommer att berätta om är kort hur sporten innebandy kom till och lite historik om VM...Men nu börjar jag fundera på att ta nåt annat...kom på det medan jag skrev. Tänkte att jag kanske kunde prata om gruppen Queen...nu blir jag j-lvt osäker på vad jag ska ta. Kan någon hjälpa mig? :P

Jaja...nu ska nog bara lägga in lite saker i texten och se hur lång tid det tar. Sen ska jag nog bara slappa framför teven el nåt. Imorgon när jag kommer hem så e det bara plugga, plugga, plugga, plugga. Har Nationella på torsdag i matte b å kemiprov på fredag. Trevligt va...inte direkt.

Ha en trevlig kväll!!

kram<3

Hon gör som hon vill.....

Idag ska jag försöka och fatta mig kort, får se hur det går hehe.

Den hör dagen har varit lite bättre än igår, mitt humör va bättre men min pollen å hosta e hopplös. Det e väl bara att kämpa på. Började 8 med samhälle då vi skulle fortsätta me det vi gjorde i går. Det gick kanske inte så jätte bra, skrev typ 2 meningar. Bra Carro. I know. Sen hade vi en timma matte där jag mest repeterade muntiligt o läste på om vissa uppgifter. Har ju nationella på torsdag. Jag pluggade matte hela eftermiddagen igår me pappa å jag har i princip gjort allt så. Därefter var det 2 h svenska där vi skerv klart bokredovisningen som vi har hållt på me flera ggr innan men idag blev man klar. Det blev typ 8 sidor tror jag(fram å baksida). Sista lektionen var idrott då vi ahde beep-test men eftersom jag e under astmautredning så får jag inte anstränga mycke så jag tittade på.

Sedan slutade vi och när några i klassen hängde utanför så fick ja mess av mamma där det stod att jag hade fått hem pappret me IG-varningar och att jag bara hade fått ett. Som väntat. Jag sa det till de andra och vissa av dem fick panik, haha. Ska nu plugga lite. Troligen blir det engelska. Man ska hålla tal om ett ämne man gillar å prata om det inför klassen i 3-5 min imorron. Får se vad jag ska ta...Hatar å snacka inför klassen..värre på engelska. Men men.

Jo igår kväll kom jag på att jag har typ va fan heter det nu då....jag måste alltså göra något flera gånger..va faan heter det?? nån som kan hjälpa mig. Iallafall varje kväll när jag ska gå å lägga mig så ställer jag in  klockan på en viss tid så den väcker mig morgonen efter. Men när jag vet att jag har ställt in rätt tid så måste jag ändå kolla det 1000 gånger, jag vet inte varför. Jag säget till mig sig det e sista gången nu. Men blir ändå osäker och måste kolla ett par gånger till. Det e fan skit jobbig det händer varje kväll när det e skola dagen efter:S

kram<3

What difference does it make?

Då sitter man här me måndagen i skolan avklarad. Dagen har inte direkt varit så kul, har inte mått så bra el varit på humör. Har fortfarande en försylning å hosta kombinerat me pollen vilket e fett jobbigt. Sen så har jag bara inte varit på humör och varit rätt så irreterad. Många me mig vet hur det kan vara en gång i månaden tyvärr. Men det e bara kämpa på å försöka dämpa vissa känslor.

Dagen började 8 me en timma matte då jag inte gjorde ett piss, inte så smart kanske. Jag vet. Men jag hade pluggat lite matte igår å kom inte igång imorse. Tänkte plugga hemma nu i eftermiddag istället.. Sen så hade vi samhälls lektion där vi ska skriva en examinsations uppgift som ska in v.22. Det enda jag gjorde var att  välja ett land som jag skulle skriva och jämföra me. Men det roligaste var nog Becca geografi kuskaper, dem e ingen bra. Haha. Hon har inte så stor koll direkt, hon hade tex ingen koll var i världen som kanada låg. Haha bra där.
Sen så hade vi rast å därefter engelska. Där läraren sa nåt som gjorde att man inte blev så glad direkt. Vi ska välja ett ämne som vi gillar och skriva om det. På onsdag ska vi nämnligen hålla tal om det, den ska vara 3-5 min. Fy fan. Jag hatar att hålla tal, jaja. Men gissa hur många som kommer att skolka el så e folk duktiga å kommer. Får se. Så engelskan var kort så ja hade kanske håltimme i 1,5 timme. Kul va. Sen hade jag en seg å tråkig spanska. Vid 20 i 12 fick vi sluta, tidigare men pga av vissa sega personer så hann vi me samma buss som vi skulle åkt me om vi skulle slutat som vanligt. På t-banan påvägen hem så såg jag skådisen Andreas Wilson, kan bara säga att han har ganska konstig klädstil. Han hade iallafall kostiga kläder.

Nu sitter jag här framför datan fast jag egentligen borde plugga. Ska försöka plugga lite kemi o matte.

Jag kom på att jag snart måste göra mina slutgiltiga kursval inför 2:an men jag e lite osäker på vad jag ska ta. Just nu så har jag valt: Trafikkuskap, Programmering A+B. Eftersom jag valde spanska 3 nu i 1:an så gick 100 poäng bort. Därför så har jag 100 poäng kvar att välja, det vill säga typ en kurs. Mina föräldrar vill att jag ska välja spanska 4 eftersom man får 0,5 som merit poäng när man söker högskola sen. Efter 1:an kommer jag att ha 0,5, skulle jag läsa nästa spanska så skulle jag ha 1. Men jag har fått kämpa mig igenom den här spanskan varför göra samma plåga igen. Annars så vill jag kanske välja 3-D, får se hur jag gör. Jag e så himla osäker. Innan den 8/5 ska valen vara klara. Jag får nog skynda mig lite.

kram<3

I´m sorry...

Jag ber om ursäkt för det förra inlägget. Jag vet den var skit lång men man tänker inte på det förrens man e klar. Jaja. Jag kan berätta lite som helgen istället, ska försöka berätta kortfattat.

Igår så var hela familjen hemma hos mormor & morfar på eftermiddagen. Min morfar fyllde nämnligen 68 år igår så vi var där för att fira honom. Vi fick god hallontårta som de hade gjort och morfars goda kanelbullar. Vi satt mest och pratade, umgicks å fikade. Sen åkte vi hem...

Idag har jag varit duktig och pluggat matte inför nationella på torsdag. Sen så följde jag me övriga familjen till Gubbängen. Brorsan hade fotbollsträning, så jag å föräldrarna tog en lång promenad och käkade glass i det härliga vårvädret. Soligt å varmt det kan inte bli bättre. Jo,det kan det. När vi promenerade så pratade vi om att flytta, dem hade hittat ett fint hus i sköndal. Jag hade tyckte samma, vi ska inte flytta in till det huset men man blir j-vligt sugen. Förut när familjen snackat om att flytta till sköndal har jag sagt tvärt nej. Men nu har jag ändrat mig, blev fett sugen när jag såg huset på nätet. Allt skulle bli bättre, vi skulle ha det mycket större och jag får framförallt ett större rum. Jag å brorsan kommer att ha nära till träningar å matcher. Jag vet att det inte kommer att bli just det huset, men mina föräldrar sa att vi kanske ska fixa å piffa till våran lägenhet och så under året. Och sedan kanske sälja lägenheten och flytta till ett hus i Sköndal. Får se hur det blir men jag håller tummarna.

Efter promenaden så hade brorsan typ en timme kvar av träningen så vi satte oss i ett av båsen och tittade på  träningen. Det var rätt så kul och det var varmt å skönt att sitta i solen. Imellanåt lite för varmt men va fan man ska ju inte klaga. Sen så åkte vi hem. Har nu precis käkat middag, spagetti me köttfärssås mums.

Nää, nu ska jag nog sätta mig framför tv:n å chilla. Imorron så börjar tyvärr skolan igen. En ganska jobbig och stressig vecka kommer det att bli.

kram<3

Sång om ingenting....

Oj, nu var det någon dag sen jag bloggade. Igår så hade jag ingen ork o lust att blogga. Men jag tänkte blogga lite nu innan jag ska plugga matte. Jo, jag skulle ju berättat om cupen igår, får väl göra det idag.

Jo, i tordags så var det då dax för cup ute i täby. Alla föräldrar och spelare samlades först utanför sköndalshallen för vidare färd ut till ett ställe som heter Erikslundshallen, som ligger i nån håla i Täby. Täby Cupen(Tis-cupen) hade flera åldersgrupper. Brorsans lag Sköndal spelade i Grupp 2 i P94, i deras grupp var det Täby P95, Vaxholm o Erikslund. Man mötte varje lag i gruppen en gång, kom man etta och tvåa kom man i A-slutspelet och kom man 4:a och 5:a kom man i B-slutspelet.

Match 1, kl. 9:15: Sköndal- Täby P95: Det var en rätt så jämn match till en början, men sköndal ägde spelet. Tyvärr så slank det in några mål, som inte borde gjort det. Men det var inga problem för sköndal, matchen slutade 5-2 till SIK. Den som utsågs till matchens lirare i sköndal var Lucas.

Sedan var det ungefär 4 h till nästa match, så de flesta bestämde sig för att åka till Täby Centrum för att bla käka. Vi käkade på nåt asiatiskt matställe. Jag tog nån tandori-kyckling som var rent utsagt gott men skit starkt. Så jag köpte mig en glass efterråt. Nä grabbarna hade käkat klart stack dem iväg och vi visste inte riktigt var de var. Men just då hade vi inte bråttom. Sen när jag stod me pappa utanför Åhlens så såg vi att killarna stod där nere. De höll på me en stutsboll, tillslut invlverades jag i det hela. Elliott stutsade upp bollen till mig sen skulle jag kasta ned den, och han gjorde samma sak en gång till. Men när jag skulle släppa den var de fler som skulle fånga den, hehe. Sen gick några av oss ut ur Centrumet, och jag, brorsan och Elliott gick till en typ möbelaffär. Utanför hade de en solstol som Elliott satte sig i igen. Brorsan å han höll som vanligt på att små bråka. Så Elliott liksom de flesta i sköndals killarna har staylat håret me gelé el vax. Så brorsan rufsade först Elliott i håret och sedan gnuggade han ut det på mig. Kul, brorsan. Sen bar det tillbaka till hallen, där vi satt utanför en stund å solade i det härliga vädret. Innan det var dax för match 2.

Match 2, kl 13:15: Vaxholm-Sköndal:  Denna match blev mycket tuffare och jämnare. Sköndal tappade sitt eget spel till en större delen av matchen. Det var flera mål som släpptes in som inte skulle gjort det, ett par var så lätta att målvakten skulle tagit dem. Vissa andra skulle backarna hjälpt till mer. I den matchen så fastnade "MP"(markus) klubba i en motspelare. Och när spelare släppte den så stannade "MP" och gav honom värsta dödsblicken. Ni skulle verkligen ha sätt den. Han var sen irreterad matchen igenom pga av det och underläget. Killarna var jätte nära att slå in en kvittering i slutet men deras målvakt var jätte duktig. Matchen slutade 6-5 till Vaxholm. Men det Sköndal sköt ett skott precis i början av match som fan var inne men det tyckte inte domaren. Matchens lirare i sköndal blev samma kille igen: Lucas.

Efter matchen satte vi oss utanför hallen och väntade på killarna. Nu var det ytterligare 4 h till nästa match, så vi satt å funderade vad vi skulle göra. Det tog en stund men vi bestämde oss alla för att ta en promenad till ett Ica som låg i närheten. Så i princip hela bunten gick det i det härliga vårvädret. När vi kom fram så köpte de flesta glass el dricka el godis el frukt. Jag å brorsan köpte varsin glass. Sen satt alla och hängde utanför Ica i en håla utanför Täby. Trevligt. Efter en stund så tog Lucas och Isaak av sig skorna och började brottas på en gränsplätt som var där. Kan säga att de 2 e de kortaste i laget. Det var ganska kul att se på, imellanåt så kom fler killar och hjälpte till. Haha. Sen så när vi gick tillbaka så fick vi igenom ett typ radhusområde. Det var en ganska roligtur, jag gick längst fram me killarna medan de vuxna gick lite längre bak me några andra av killarna. Men de som jag gick me mig fick lust att knacka på dörrarna och sedan springa därifrån så de där bak skulle få skulden. Men det var ingen som öppnade dörren men bakom nästab varje dörr skällde en hund. När vi kom fram till hallen så kollade vi på matchen innan och sedan var det dax för sista matchen. Som skulle avgöra vilket slutspel vi hamnade i.

Match 3, Sköndal- Erikslund, kl 18:00: Det tröjde inte många sekunder innan Lucas slog in matchens snyggaste mål. När matchklockan stod på 2:34 så stod det 2-0 till sköndal. Sköndal ägde verkligen matchen och spelet. Erikslund hade inte en chans och matchen var princip avgjord i början av första halvlek. Matchen slutade tillslut 9-2 till Sköndal och de var klara för A-slutspelet dagen efter. Matchens lirare blev Jonte.

Efter matchen när vi väntade på att brorsan skulle bli klar så stod bla Jontes pappa där. När Jonte kom hade han på si Matchens lirare tröja, på framsidan var det ett tryck där det stod smart(sponsor). Då sa Jontes pappa till Jonte, "Smart det stämmer ju inte på dig". Haha.

I fredags förmiddag så var det semi i A-slutspelet mot Täby P94. Sköndal ägde 1:a halvlek och ledde me 2-0. Men tappade sitt spel i början av andra och Täby kom ikapp me 2 mål på 2 minuter. Sedan åkte sköndal på flera utvisingar som resulterade i att Täby gjorde mål. Slarv av både backar och målvakt. När det nästan var 5 minuter kvar av matchen så stod det 4-2 till Täby och de trodde att det redan var avgjort, men icke sa nicke. Sköndal kom tillbaka om hann med att göra både ett och 2 mål. Dem var ytterst nära att göra ett tredje mål och vinna. Men matchen slutade 4-4 och det väntade nu 5 minuters förläning. Med nästa mål vinner. Sköndal ägde hela förläningen och var såå himla nära att göra mål. De var verkligen värda det. Men det stod fortfarande 4-4 efter förlängingen å då var det straffar fyy fan. Vad jobbig. 
Straff 1: Jonte slår den men missar. Sedan var det Täby som tyvärr satte den.
Straff 2: Anders kommer för nära målvakten å missar. Täby slår sin straff men Alex i mål e sufferän och tar den.
Straff 3: Lucas slår den men drar bak klubban och den blir ogiltig. Alex räddar igen. 
Straff 4: Elliott var nu tvungen att sätta den för att sköndal skulle ha en chans och han e ytterst nära att sätta den men gör det inte. Vilket då leder till att Täby gick till final mot vaxholm. Elliott blev ganska sur att han missade och sparkade iväg klubban som nästan träffade domaren. Sköndal fick iallafall en bronsmedalj men en finalplats hade varit bättre. Matchens lirare blev MP(markus), helt rätt.  Sedan var det rätt deppade grabbar som kom ut ur omklädningsrummet.

Jaja, det var cupen. Nu måste jag verkligen plugga. Bloggar mer senare.

kram<3  

Ooa Hela Natten....

Japp, det kan man verkligen säga hehe. Eftersom jag skulle upp tidigt idag så var jag tråkig och stannade hemma. Så jag gick å la mig ganska tidigt igår pga det och att jag var trött. Medan de flesta i klassen hade fest i Tyresö. Så i går kväll innan jag somnade så fick jag några mess av Becca och så tänkte jag att Becca typ kommer att ringa mig. Gissa att jag hade rätt.  Jag hann sova ett par timmar men sen blev jag väckt. Vid kvart över två så ringer mobilen, kollar och det står att Becca ringer. Jag svarar och jag hör då en killröst. Det tog en sekund innan jag förstod att det var Marcus. Han frågade först om det var Caroline, Caroline från klassen. Ja, det e jag sa ja. Sen så tyckte han att jag skulle komma dit, (nyvaken o skulle upp tidigt, nja) jag sa nej tror inte det. Detta samtal var nog det konstigaste jag haft. Marcus snackade liksom me alla runt omkring oxå, hehe. Och frågade om jag var kvar och sen frågade om jag inte kunde komma dit för det skulle vara kul. Jag ba nja, sen sa han men Becca vet hur man hittar. Sen fick Becca luren och det var ganska kul. Hon började me att säga Haaallluuu, 3 grr, haha. Det samtalet blev inte så långt, hon snackade mest me dem runt om kring. Sen sa hon bara ha en trevlig kväll sen la hon på. Hehe.

Sen skulle jag försöka somna om vilket var väldigt svårt hehe. Jag som skulle gå upp ganska tidigt dagen efter. När låg i sängen nån timme efter samtalet och försökte somna så kom massa mess från Becca. När hon fick reda på att jag var vaken och att jag hade vaknat när de ringde sa hon bara oj. Hehe. Sen lyckades jag somna om som tur var.

Nu i morse så fick jag mer information om gårdagen lär få ännu mer på måndag. Hon berättade det mesta som hände. Om hur kul det var, vilka som var där och vad som hände. Det var bla en kille i klassen som typ satt på toa i 3h å spydde. Trevligt värre, hehe. Jag lär väl få hör en hel del historier vad som hände nästa vecka.

Jag orkar inte berätta om dagen utan sammanfattar innebandy cupen som brorsans lag spelar imorron istället. Jag e rätt så trött men jag lär nog slippa att någon väcker mig i natt.

kram<3

RSS 2.0