För trött..

E verkligen för trött för att blogga just nu. Skriver troligen om vad som hänt idag imorron ist. Ska faktiskt tro det el ej snart gå och lägga mig. Som jag sa e jag väldigt trött.

Vill bara säga att magnus äntligen e hemma igen=) Efter att ha varit i över en vecka på mallis, där han ju har varit på träningsläger. Så skönt att du e hemma igen, saknat dig. Äntligen får kan man höras igen;)

Jaja, nu ska jag snart gå å borsta tänderna. Ska bara chatta me mange en liten stund till.

kram<3 

Trött å kvartert brevid poppar på me massa musik...

E riktigt trött å skulle egentligen vilja gå å lägga mig. Men av flera anledningar gör att jag inte det. Frågan e hur länge jag klarar av det. Hehe..En av de jobbigare anledningarna e att kvaretet brevid har kräftskiva och poppar på med massa musik, så högt att det hörs enda in. Trevligt värre. Asså dom måste ju ha jävligt hög musik eftersom det hörs enda in hit. Jaja, förhoppningsvis blir ja så trött att jag somnar utan att bry mig om det. Men en känsla säger mig att jag kommer ligga å irretera mig på rätt länge. Usch....

Gårdagen då. Kom hem efter tolv så jag var inte så värst sugen att blogga då. Men kan berätta lite hur den var. Han hämtade upp mig här efter ett, sen åkte vi till farsta å tog en fika. Han var gullig å bjöd mig, hihi. Sen gick vi bara runt å snackade, först i köpcentret å sen runt om i farsta. Timmarna bara flög förbi. Det slutade me att jag ljög för mamma(orkade inte förklara allt via telefon) å följde me honom hem. Det var absolut inte som ni kanske tror. Först hämtade vi upp hans mamma å åkte hem till dom. Väl där kollade han, jag å hans pappa på fotbolls EM, Sverige-Italien. Å käkade middag. Därefter kollade han å jag på en komedifilm, innan vi körde ett vänner marathon. Vi körde säsong 10, vi hann dock inte se alla avsnitt så vi ska avsluta vårat marathon en annan gång. Sen runt halv tolv så vare hemgång, å han skjutsade mig hem. Först fick vi gå till bilen i värsta ösregnet, herregud va det regnade. Haha..Var väl hemma nån gång efter tolv, gick nästan å la mig direkt. Kan säga att ingenting hände å kommer troligen inte att ske heller..hehe:p

Dock så hände nåt jobbigt när jag var där. Inte med honom. Detta skedde via mess, å det var väldigt elakt gjort av en viss person. Jag var så säker att han var han, men så var inte fallet. Såå himla elakt inte bara mot mig utan personen vars mobil det var. Allt jag sa å trodde. Fick mig att inse att jag inte riktigt vet var jag står. Jag blev lite förvirrad å e fortfarande det. Får se hur allting blir..Orkar inte tänka på det. Jag hatar bara den personen som gjorde det såå himla mkt. Dock inte personen som ägde mobilen, absolut inte...

kram<3

Fredag å jag vågade;)

Nu var det ett par dagar sen jag skrev, men har inte haft ork å skriva. Kan säga att jag gjorde det som jag skrev i förra, asså messa personen i fråga. Efter det har vi messat varje dag(asså sen i tisdags). Å idag ska vi ses, gissa en som kommer va nervös å blyg i början. Hehe..sån e jag. Har alltid å kommer alltid va lite blyg. Får hoppas på att det går över rätt snabbt, blir lite jobbigt annars. Vi ska träffas vid ett å dra till farsta.

Annars då. Det har varit massa skola. Har en text uppgift som ska in idag, men den e egentligen inte så svår. Ska skriva på den nu innan jag drar iväg. Får se om jag hinner bli klar innan, annars fortsätter jag när jag kommer hem bara. Sen när vi hade foto i tisdags så lärde jag känna en ny tjej, Anna. Ville inte jobba me nån man känner sen innan, så jag frågade om vi kunde fota tms å det kunde vi såklart. Var jättekul att lära känna nån ny. Visserligen e hon 1 år yngre å går estet borta på norra..Så vi ses bara under foto lektionerna tyvärr. Men men alltid kul å lära känna nya personer(om de e schysta vill säga). Finns väl inte så mkr mer å säga om veckan. Mer än att skolan nu dragit igång på allvar.

Finns väl inte så mkt mer å säga. Jo, jag ska få en systemkamera=) Blev fan skit glad när mina föräldrar berättade det i tisdags. Dom hade tänkt ge mig det som studentpresent, men tänkte att det e bättre att jag får den nu när jag går foto. Så det blir en väldigt tidig student present, sen när jag väl tar studenten kommer jag att få nån mindre, mer symbolisk grej. Spela roll..E så glad att jag får en=) Nu ska jag bara ta reda på vilken jag ska ha osv...

Nu ska jag gå å laga lite lunch. Sen ska jag göra mig i ordning, får se om jag hinner plugga. Får se. Berättar mer om hur det gick senare. Troligtvist;)

kram<3

Ska jag våga?

Ska jag våga skicka iväg ett mess så personen får mitt nummer? Jag har dens nr å fick gärna messa. Men ska jag våga lämna ut mitt nr, har inte träffat personen ifråga. Har iofs lämnat ut mitt nummer till personer jag inte känt tidigare så varför tveka nu. Har ju snackat en hel del me personen i ett antal veckor nu så det borde ju inte vara något problem. Lärde känna den på bdb, fick kontakt av en ren slump faktiskt å fortsatte snacka bara. Har gjort det nu i över en månad tror jag nästan att det blir. Har dens msn, nr å facebook så varför tveka. Typiskt mig helt enkelt men jag e sån..

Ska nog försöka skicka iväg ett mess idag, den blir säkert jätteglad då;) Sen en annan sak, vi ska kanske ses på fredag hehe. När man har snackat me en person ett tag vill man ju gärna träffas å se hur den e i "verkligheten". Så vi ska kanske ta en fika el nåt. Jag sa att jag skulle ha bestämt mig till ikväll, får se om jag har gjort det. Jag vill som sagt gärna men e ju en rätt blyg tjej. Men det vet personen om, som själv e motsatsen till mig. Haha..

Vet att man inte ska göra något man verkligen inte vill. Dom visdomsorden har jag hört å dom stämmer verkligen. Men detta e ju inte nåt som man ångrar direkt. Eftersom vi kommer träffas offentligt så kan inget sånt ske.

Kan ju avsluta me å säga att det e första gången jag mötte nån på nätet å fått sån bra kontakt me. Å desutom troligen ska träffa.
 
Frågan e då: ska jag våga träffas?

kram<3 

Förändringar sker på bloggen;)

Tack vare Becca! Som e såå himla snäll å hjälper mig å fixa designen. Tack gumman<3

Det var en av orsakerna till att jag inte bloggade igår, hade desutom inte så mkt att berätta. Började ju 11 igår borta på norra me text A. Vilket verkar va en rätt kul kurs å läraren verkar rätt skön. Vi fick en uppgift å jobba me som ska in denna  vecka. Vet inte exakt när dock. Sen hade vi(jag, amanda å rickard) håltimme så vi käkade i skolan. VId 14 började foto A, där man inte gjorde mkt första lektionen. Man presenterade sig, fick reda på hur kursen ser ut. Vi fick även göra en liten fotouppgift i grupp. Som man sedan visade för alla. Vi slutade vi tio i fyra. Väl hemma gjorde jag inte så mkt. Satt mest framför datorn. Klockan 20:15 vare träning uppe i hallen fram till 22:30. Träningen gick bra å var rätt kul trots den sena tiden. Efter att ha plockat sarg å strechat bar det av hem. Hade tagit me mig cykeln så vare hemma på typ 3 min vilket va skönt. Sen kom jag inte i säng förrän väldigt sent.

Det var gårdagen. Denna dag då. Börjar inte förrän två så e fortfarande hemma å latar mig. Gick upp hyfsat tidigt trots min sena sänggång å långa sovmorgon. Detta för att jag ska kunna somna hyfsad tid ikväll eftersom jag ska upp ännu tidigare än imorron. Så jag e väldigt trött just kan jag säga usch..hehe. Ska snart käka lite lunch tror jag. Den lektion som jag har idag e Foto A, vilket jag verkligen ser framemot faktiskt;) Slutar samma tid som igår.

Oj, kom på en grej nu hehe. Man skulle börja me träningsdagbok denna vecka(specialidrott), tränade ju igår så måste börja skriva. Men vet inte vilket träningsdagbok jag ska välja, finns många hemsidor som har det. Herregud. Måste verkligen bestämma mig så jag kan börja.

kram<3

Har hängt i orminge hallen i princip hela dagen:p

Det stämmer verkligen. Det var ju där brorsans innebandy lag var på en liten turering me 5 lag inkl. sköndal. Det var mer en "för"-tunering, man spelade bara 4 matcher å sen utsågs en vinnare. Vänskaps matcher helt enkelt. Iaf jag var inte med å kollade på 1:a matchen eftersom den var så tidigt. Där vann dom me 6-1 mot Djurö/Vindö. Orkar inte berätta om vad man gjorde mellan matcherna å så, men kan berätta själva resultatet. Den 2:a matchen vann dom me 3-0 mot Hagunda å den 3:de vann dom  me 5-3 mot Boo KFUM. Så den sista matchen blev som en final, denna mot Värmdö. Tyvärr blev det en förlust me 7-4 tror jag. Men killarna spelade rätt bra å hämtade nästan upp underläget, men då kom de andra tillbaka å vann tillslut. Så dom kom 2:a i tuneringen. Nästa helg e det nåt liknande borta i Solna, A.I.K har bjudit in dom. Kan ju nämna att killarna bara tränat ihop en gång nu innan tuneringen(efter sommaruppehållet alltså). Sen så har dom flera nya spelare me så dom gjorde ett bra insats trots allt;)

Vi var väl inte hemma förrän halv åtta el nåt, så det blev middag nån gång efter åtta. Sen har jag bara suttit framför datorn.
Har ju inte berättat om gårdags kvällen då vi var hundvakt åt Scilla(farbror Davids hund). Det gick jätte bra, hon e ju såå söt å snäll så. Runt halv åtta så gick jag å brorsan en långpromenad me henne, vi var borta över 1,5 h. Vilket var riktigt härligt att göra. Senare på kvällen vid 23-00 så var hon jätte trött å la sig på golvet, vid mig där jag satt. Å hon somnade så sött. När jag sen la mig halvt ner(kollade på tv samtidigt) så ville hon ligga precis intill mig. Så söt lilla gumman<3

Imorgon e det skola igen. Har dock sovmorgon, börjar inte förrän vid 11. Vilket e jävligt nice. Kommer att vara på norra hela dagen imorrn så, precis som på tisdag.

kram<3

Lugn Lördag..

Om ungefär en timme så kommer min farbror David å hans tjej över me hunden scilla. Vi ska ju vara hundvakt ikväll, det går nog bra förhoppningsvis. Kommer därför att vara hemma, hade varit kul att gå ut. Men sparar mina pengar å ork till en annan gång. Vill ju ha me mig min favorit babe isf<3

Gårdagen då. Tänker inte berätta så mkt, men drog ut till tyresö å Linnéa vid halv sju. Vi drog rätt snabbt till barnsjön där vi satt nästan hela kvällen..Vi pratade, drack lite..vilket va riktigt mysigt å roligt. Dock blev vi lite störda av några skitungar(96:or å 97:or) som bla tiggde cigg. Herregud. Men tillslut stack dom. Efter ett tag drog vi därifrån å gå och satte oss på en äng. Där vi fortsatte..Det slutade me att jag missade sista bussen hem så ja slaggade hos Linnéa:)

Idag vakande man ju upp hos Linnéa, käkade frukost där å så. Sen drog man hem, fixade sig lite innan det bar iväg igen. Har ju varit å klippt mig, blev rätt njöd. Lite kortare än ja hade tänkt kanske. Pallar inte förklara hur det ser ut, e man nyfiken får man träffa mig;)

Jaja, har inte så mkt mer å säga. Mer än att jag e väldigt avundsjuk min kära bästa vän, som har dragit till mallis på träningsläger. Fy vad orättvisst haha..Vill oxå åka utomlands. Å han har varit det 3 ggr detta år..Som sagt världen e inte rättvis, haha:P

kram<3

Fredag;)

Japp äntligen fredag, väldigt skönt. Hade bara 1,5 h skola idag, så jag slutade vid halv 10. Vilket e 20 min tidigare. Hade ju litteratur & litteraturkunskap. Där det mest va elever som alltid gå södra, bara några få från norra. Vi gjorde inte så mkt på lektion, gick igenom lite saker bla va vi ska syssla me under terminen. Fick även göra 2 uppgifter, vilket gick helt okej tkr jag. Efter jag hade slutat så åkte jag hem, skulle egentligen ha gymmat å sen åkt till stan me brorsan. Men vaknade me en tryckande huvudvärk så det blev inget av det. Hade samma huvudvärk efter min träning igår. Men nu har den typ släppt, vilket e skönt.

Här hemma har jag bara latat mig, hehe. Både framför tv:n å datan;) Ikväll så ska jag åkte iväg å träffa Linnéa<3 vi ska spendera hela kvällen tms, ska bli rikigt kul å mysigt. Måste ju passa på nu innan hon reser iväg me er andra. Hur ska jag klara mig en vecka utan dig gumman:o..Jaja, kvällen blir iaf lugn å nice.

Imorron så ska jag äntligen klippa mig. Det sker mitt på dagen ungefär, så kan sova ut imorrn. Till skillnad från idag. Ska bara klippa topparna å även klippa lugg igen. Hatar när luggen blir för lång å man tvingas ha snelugg så nästan aldrig e perfekt. Så det ska bli nice. Sen på kvällen ska vi va hundvakt ut min farbror davids hund  scilla eftersom han å hans tjej ska gå å se coldplay. Kommer bli riktigt mysigt å ha henne hemma.

Får se om denna helg blir festfri, sa ju det om förra helgen. Men det blev den ju inte. så. Man ska aldrig säga aldrig.

kram<3

Torsdag..snart helg;)

Mm..då har man klarat av en till dag i skolan. Inte så konstigt kanske. Började vid 11, men tog en buss så jag blev rätt tidig så fick stå å vänta i en halvimme el nåt. Sen vare dax för psykologi som verkar va rätt soft, det var mest genomgång om vad vi kommer jobba me å så. Sen hämtade vi böcker, efter det fick vi sluta. Så jag fick en kul håltimme för mig själv usch. Satte mig ner å läste lite. Sen fick man sällskap av rickard å efter en stund även amanda. Vid 12 så hade jag å rickard special idrott(iaf det teoretiska). Väldigt chill lektion asså. Vi va 5 st, el 4 st för en av tvungen å gå. Iaf vi satt å snackade mest å fick gå 20 min tidigare. Så denna kursen lär bli väldigt chill å kul. Drog hem efter det såklart.

Här hemma har jag inte gjort så mkt. E hungrig så borde egentligen ta mig nåt att äta..men väntar lite eftersom jag har träning vid 18(själva halltiden har vi från 19) så vill jag helst käka 2 h innan så. Har inte käkat nåt sen frukost så det kanske inte e så konstigt att jag e hungirg. Vet att jag skulle ha ätit på min håltimme, men seriöst sitta å äta e inte så jävla kul så jag hoppar över det ist. Inte så bra men skit samma.
 
Imorgon e det iaf äntligen fredag;) Dock e det den dag då jag börjar tidigt, nämligen 8. Så måste gå upp ett par timmar tidigare än jag brukar. Undra hur det kommer gå, haha. Den lektionen håller på 8-9:50 å e min enda imorrn. Så ska dra till gymmet efter det å sen skulle ja följa me brorsan in till stan. Han har några ärenden där.

Jaja..ikväll har jag som sagt träning 18:15-20:00. Så kommer nog inte sätta mig framför datan ikväll. Utan bara tar det lugnt. Måste ju lägga mig rätt tidigt om jag ska orka gå upp i tid imorrn.

kram<3

Trött å seg..

Första riktiga skoldagen e nu avklarad. Fast det blev inte så mkt skola om man säger så. Trots det så e jag seg å trött, har lite ont i huvuvdet oxå. Usch. Dagen började inte så kul, skulle ju börja 12 så tänkte sova rätt länge. Men vid tio i 9 ringer mobilen. Ett nummer jag inte har inlagd ringer. Svarar å det e skolan som säger att dom har ändrat mitt schema så jag har text A kl. 11 idag. Å att jag byt religionsgrupp. Hon sa att om jag inte skulle komma så skulle läraren ha förståelse. Tänkte först dra eftersom jag skulle hunnit. Men hade ingen lust eftersom jag inte visste hur övriga schemat såg ut å kunde inte gå in på elevportalen. Så jag stannade hemma.

Åkte dock tidigare till skolan för att va me amanda, vi 2 drog till sy:on. Båda behövde fixa våra scheman. Vi hade tur vi var nämligen dom sista som fick gå in innan hon skulle ta lunch. Hon e jätte trevlig å snäll. Fixade till schemat så nu ser det ut så här:
Mån: 11-12-50 Text A, 14-15:50 Foto A. Kommer alltså va på norra varje måndag.
Tis; 10-10:50 Litteratur & litteraturvetenskap(jämna veckor) , 14-15:50 Foto A(norra).
Ons: 9-10:50 Religion A, 11-12:50 Text A(norra) (mentorstid 12:05-12:50, kommer inte gå på det), 13-15 Fysik A.
Tors: 10-10:50 Religion A(udda veckor), 11-12:50 Psykologi A, 13:05-13:55 Special idrott.

Den enda dagen som inte ändrades var fredagar. Sen när vi var klara var det mentorstid. Dock var inte hon där så vi lämnade bara in utvärderingen sen fick vi gå. Så vi käkade å efter det fixade vi nytt lösenord. Sen vare dax för fysik, usch. Det var en rätt liten grupp, vilket kommer bli rätt skönt. Ska verkligen hänga me från början nu. Dock kommer vi(ja, amanda å rickard va ja vet) bara gå 2 h i veckan, medan resten går 3 h. Får se om det ändras till nästa period. Idag vart det mest genomgång. Fick sluta en kvart tidigare.

Å när man skulle hem så stannade inte bussen när jag skulle av, trots att jag tröck. Så fick gå av vid nästa hållplats, det e iofs inte så långt hem därifrån heller. Men ändå:p När man kom hem hade man fått post från viperroom. Som gjorde reklam för sig å gav en ett kort så jag å en tjejkompis får gå in gratis(å gå före vid ev. kö) på viperroom. Nice va? Säkert fler som fått detta. Får se om man drar dit nån gång;)

Oj, inlägget blev rätt långt. Haha. Ska bara säga att kvällen kommer bli lugn, lägger mig nog tidigt trots att jag börjar 11 imorrn.

kram<3

Ledig dag..

Idag har det inte hänt så mkt. Har bara varit hemma å chillat. Skulle ha träffat becca men det blev inte så tyvärr. En annan gång. Så det finns inte så mkt att berätta. Svarade på den där självutvärderingen nu på kvällen. Sen har man suttit framför tv:n.

Just nu sitter jag som bäst å funderar vilken buss jag ska ta imorron samtidigt som jag chattar me mange. Över till min lilla bussfundering(stort problem el hur?). Antingen tar ja en buss som går 11:12 å då åker ja till hökarängen å har tuben där i från. Beräknas va framme vid tio i 12. El så tar ja en bussen till gullmars som ska gå 11:02 å beräknas va framme i odenplan halv 12, vilket e jävligt tidigt. Visserligen va bussen över 10 min sen i måndags(då åkte ja iofs en timme tidigare). Så frågan e då om den e lika sen en timme efter oxå...Hm..min hjärna går på högvarav här asså..haha..

Jaja, ni behöver inte läsa om detta. Så jag slutar skriva å löser det . Fast ja tror ja tar mitt 1:a alternativ.

Ser verkligen inte framemot morgondagen ..2 h fysik, usch. Men denna gång ska jag hänga me från start, måste klara det.

kram<3

Fortfarande uppe..

Japp, lilla jag har inte gått å lagt mig än. Var väl inte hemma från träning förrän halv elva, elva el nåt. Tog lite å käkade när ja kom hem å tog en dusch. Satte mig sen framför tv:n fastnade där. Hehe. Visserligen gör det inte så mkt att jag fortfarande e vaken eftersom jag e ledigt imorrn. Fast jag börjar bli jävligt trött så ska nog stänga av datorn snart.

Kan säga att träningen gick väl bra. Det var riktigt skönt att komma igång igen efter sommaren. Man var dock lite ringrostigl/ovan efter att man inte spelat på ett par månader. Var inte den enda som kände å tyckte så. Föresten så e det en del i både DJ19 som damlaget där flera har slutat. Vilket e lite tråkigt. Dock kanske vi(el damlaget) får några nya/ny gamla spelare. Det var några me idag å provtränade så. Får se. På torsdag e nästa träning, lite tidigare dock;)

Har inte så mkt mer å säga. Ska nog snart gå å lägga mig. Skriver säkert några rader imorrn.

kram<3

Å då går man alltså 3:an..

Snacka om att åren gått fort, nu har man alltså börjat 3:an helt sjukt. Hehe.
Man började alltså 11 idag, mötte upp några i slussen innan det bar av till skolan. "Ny" skola, iaf för oss. Nu går man ju på södra, kommer irra runt som en idiot nu i början eftersom man inte hittar. Det känns nästan som man börjat ettan igen fast att man nu känner klassen å vissa lärare. I skolan hände inte mkt, det var mest information. Man fick sl-kort, å massa papper. Där i bland det preliminära schemat, där jag fått en kurs inlagd som jag absolut inte valt å sen verkade det som att en kurs fattades. Men det åtgärdes förhoppningsvis så snart som möjligt.
Så här ser mina dagar ut om nån e nyfiken:

Mån: 11:00-13:30 Religon A, 14:00-15:50 Foto A.
Tis: 10:00-10:50 Litteratur & litteraturvetenskap, 14:00-15:50 Foto A (den felaktiga kursen ligger egentligen lagd emellan)
Ons: 12:05.12:55 Mentorstid(varannan vecka), 13:00-15:00 Fysik A.
Tors: 11:00-12:50 Psykologi A, 13:05-13:55 Special idrott.
Fre: 8:00-9:50 Litteratur & letteraturvetenskap.

Roligt schema va? Tkr väl att den är helt okej fast det känns nästan som att man valt att gå eftermiddag. Jaja, på onsdag börjar man me vanligt schema vilket betyder fysik A, herregud.

När allt va klart stannade jag väl kvar en kort stund å snackade me polarna innan jag drog iväg. Jag gick in på pressbyrån för å köpa mig en sallad till lunch, väl i kön mötte jag "dansken"(el han heter ju rufus egentligen nuförtiden) som numera går i våran klass. Vi började snacka där å fortsatte me det. Vi gjorde sällskap till hötorget där han gick av. Sj fortsatte ja till skarpnäck å va me mamma på jobbet. När hon slutade åkte hela familjen till farsta å shoppade...

Nu i kväll el om en halvtimme ska jag dra iväg till hallen för det e första innebandy träningen idag. Man har fått en sån där rolig tid igen, nämligen 20:15-22:30. Underbart, haha. Får se hur träningen går me mitt stora knäskydd å även min astma. Jag får väl ta det lite lugnt..Så det e min kväll.

Imorrn e man ju ledig eftersom 1:orna börjar då,  så ska troligen träffa Becca då. Ska bli riktigt kul:)

kram<3

Sommaren 09:D

Då sitter man här igen..denna gång väldigt hungrig å middagen e inte klar på länge. Tänkte därför passa på å berätta lite kort om sommaren.

Den kanske inte startade på det roligaste sättet, men resten har varit väldigt bra. Kan nog faktiskt dra till me att detta varit den bästa sommaren på väldigt länge. Har gjort massa roliga saker å träffa lite nya människor. Vilket varit jävligt nice, till en början iaf.  Har umgåtts en hel me Linnéa, vår kompisrelation har blivit helt sjukt bra. Fattar inte att vi först nu i sommar fått sån bra kontakt, å inte tidigare. Men det spelar ingen roll, ingen kan förstöra det vi har<3 

Det har oxå blivit en hel del festande, har typ festat i princip varje helg sedan skolavslutningen. Har dock haft kul varje gång, speciellt när man dragit ut på krogen me polarna. Dom kvällarna är oförglömliga på flera plan. Dock kostar det ju att gå ut, men har nog "bara" gjort av me 800 spänn på allt festande i sommar(plus nån hundring för cigg). Vilket jag tkr inte e så farligt, menar har hört folk som gjort av me så mkt på en kväll så..Skit samma. Nu väntar man bara på studiebidraget så man kan dra ut igen. Har visserligen pengar..men va fan:p

Dom enda nackdelarna denna sommar, har varit att jag inte träffat mina bästa kompisar(så som Alice, Mange å Amanda)..och inte heller kussen Bella. Det har funnits i bakhuvet hela tiden men har på ett sätt inte gjort sommaren sämre. Sen oxå att jag inte jobbat..

Jaja, slutpratat om det negativa. Sommaren -09 kommer jag nog aldrig att glömma om jag ska vara ärlig. Den bästa verkligen. Det e nog bara en sak som skulle gjort sommaren till den ultimata,nämnligen om man träffade kärleken. Men men..man vet aldrig när den kommer;) 

Man kan alltså sammanfatta denna sommar med att jag:
-förändrats lite.
-inte är lika blyg längre...
-har vågat göra saker jag aldrig kunde se mig själv göra.
-blivit en partprinsessa/festprisse
-har haft det jävligt kul helt enkelt.

Då vet ni det..Hur min sommar har varit alltså..Kan inte klaga som sagt. Imorrn börjar skolan. Men inte tänka på det nu..

Nu e det änligen mat;)

kram<3


Sista dagen:(

Japp, idag e det sista dagen på sommarlovet. Usch, va trist. Sommaren gick verkligen jätte fort, den bara flög förbi. Idag händer inget speciellt eftersom jag e lite seg från gårdagen. Har ju haft en liten bloggtorka pga att det inte hänt så himla mkt. Men kan berätta det lilla som hänt, har ju ändå inget å göra.

Tis. 11/8: Vare uppgång tidigt. Sen var man me mamma på jobbet hela dagen. Var lite segt imellanåt, men ibland så vare rätt kul. Vissa ungar kan verkligen göra en på gott humör. Sen va kvällen rätt lugn, kollade på tv bara.

Ons. 12/8: Gjorde jag inget speciellt. Jag var hemma hela dagen å bara chillade. Finns inge mer å säga.

Tors. 13/8: Samma sak denna dag. Var bara hemma å chillade. Men på eftermiddagen/kvällen åkte man me  å kollade när brorsan skulle spela fotbollsmatch mot enskede. Det värsta va att det började spöregna å hagla precis innan match. Så man fick stå å trängas under ett paraply me föräldrarna. Men man blev blöt ändå. Herregud vad det öste. Som tur va slutade det regna lagom till matchstart. Som gick väldigt bra. Killarna vann tillslut me 5-2. Var  hemma vid halv åtta, så det blev sen middag. Sen vare mest tv-tittande å sen hamnade man framför datorn.

Fre. 14/8: Idag åkte jag hyfsat tidigt in till stan för att fixa ett speciellt knäskydd, som jag ska använda när jag spelar innebandy. Det blev ett rätt stort å stabilt skydd(blev rekommenderad det pga skadan ja hade). Får se hur det går att spela me den.  Det blev en lugn kväll.

Lör. 15/8: Början av dagen var rätt lugn. Sen på eftermiddagen tog man en promenad till gubbängen för å kolla när brorsan spelade match igen. Dock vare sol å varmt denna gång. Tyvärr gick det inte lika bra, inte så konstigt för det va svårare motstånd. Nämligen BP, det blev 2-0 till dom. Men killarna var riktigt duktiga ändå. Sen vare bara hem för å förbereda sig inför kräftskivan. Det skulle nämligen va det i kvartert(10 hushåll, alla kom ej). Så vi träffade några grannar å hjälpte till att förbereda bord å sånt. Sen hem å fixa innan det bar ut igen. Kan säga att det var en mkt trevlig å rolig tillställning. Man fick lära känna grannarna, som verkar va riktigt trevliga. Fick dessutom 3 starka cider plus några nubbar av mina föräldrar(första gången dom bjuder). Kan ju säga att nubbarna inte va så goda. Sen gjorde ja mig egna drinkar av vodka från förra helgen. Dock blev jag bjuden senare på kvällen/natten, vilket va trevligt. Kan ju säga att det kändes lite annurlunda att sitta å dricka me familjen å vuxna grannar..hehe..Fast det va rätt okej ändå. Jaja, kul kväll å natt. Jag gick väl inte hem förrän vid halv 3 kanske.

Så ni kanske förstår att denna dag blir lite lugn. Dock e jag inte så bakis, bara lite. Har dock sovit som en stock vilket gjorde en mindre bakis. Det lustiga va att jag sagt till mina föräldrar att detta skulle bli en fest å drickfri helg. Här ser ni hur det gick..haha..:p Får se om nästa blir det. Tror inte jag ska säga nåt sånt, jag verkar ju ha svårt å hålla det..Haha..

Oj, långt inlägg. Sorry. Kommer skriva ett till senare då jag sammanfattar sommaren.

kram<3

Sista veckan:(

Usch..då e man inne på sista veckan av sommarlovet. Fy faan..Det har gått så jävla fort asså, dessa 2 månader bara flög förbi. Snart ska man börja 3:an(vilket känns helt sjukt) i en "ny" skola..Kommer kännas lite som att börja 1:an igen (på ett sätt.) Jaja, nog snackat om det. Har ju en hel vecka kvar att njuta av förhoppningvis.

Igår så åkte jag ju in till slussen där jag mötte alexandra. Vi gick å satte oss vid vattnet(kajen typ) en stund, där vi snackade å skrattade..Innan vi beslutade oss för att leta upp ett café där vi kunde sätta oss. Så vi gick till gamla stan å ett café som hette kladdkakan. Väldigt mysigt. Satt ute såklart. Vi satt där i flera timmar å hade jätte mysigt. Mkt prat å mkt garv..Haha;) Så timmarna bara flög iväg vilket inte alls gjorde mig något. Sen va kvällen rätt lugn, var rätt trött så.

Idag så gick jag upp vid åtta, åkte in å gymmade så... Gymmade en timme som vanligt innan jag drog hem. Här hemma har jag inte gjort så mkt, suttit en del framför datorn, lite framför tv:n å lyssnat på musik. Bara chillat helt enkelt. Blåste lite väl mkt ute så ja var aldrig ute å solade..Sen kan jag säga att jag varit jävligt trött å seg nästan hela dagen. Höll fan på å somna redan i eftermiddags för jag va så j-la trött. Vet inte rikigt vad det e me mig..Hehe..Kan säga att jag verkligen va nära på å somna..Så jag ska nog gå å lägga mig snart...

Imorrn ska jag följa me mamma till jobbet, så det blir upp tidigt igen(men det kanske e bra om man börjar vänja sig vid det redan nu haha)..Så ska man spendera en hel dag me massa ungar..Vilket e kul dock e man jävligt trött på eftermiddagen/kvällen..hehe..

Finns inte så mkt mer å säga. Ska nog faktiskt gå å borsta tänderna nu. Sen blire sova som gäller...äntligen:P Hihi...

kram<3

Dagen efter..

Japp, här sitter man nyduschad å fräch..Kan säga att detta e den bästa "dagen efter" någonsin typ..Hade man haft det sällskap som man ville ha så hade denna "dagen efter" varit oslagbar..Men tyvärr inte..men som sagt bästa på länge. Det var nämligen så att jag somnade onykter å sov som en stock hela natten å morronen..Det var absolut första gången det hände. Så jävla skönt. Men jag var skit trött så det kanske inte var så konstigt. Så nu hoppas jag att jag lyckas me det nästa gång oxå..får se...

Sen så kan jag säga att jag knappt e bakis. Det beror kanske på att jag sovit så bra å sen att jag faktiskt ätit lite mat. Jag brukar nämligen knappt äta nåt dagen efter(pga av oftast illamående). Har knappt nån huvudvärk alls, bara en väldigt liten sådan å jag mår inte alls illa. Såå jävla skönt....

Jaja, då vet alla hur jag mår..hehe..Vanliga "dagen efter" el det finns inga vanliga..Men jag brukar inte göra nåt speciellt just dessa dagar..När jag antingen kommit hem mitt på dagen el på morgonen. Dock blir det en ändrig idag eftersom jag mår hyfsat bra. Jag ska nämligen in till stan å ta en fika me alexandra. Det var över en månad sen vi sågs sist så..Det ska bli riktigt roligt, känner på mig att vi har massa att prata om;) Hihi...

Hmm..det finns väl inte så mkt mer å säga just nu. Mer än att jag väntar på ett mess från alex...el nu kom det. Så jag ska kolla upp buss nu..Skriver kanske senare.

kram<3 

Första Fylle inlägget:P

Ja, här kommer mitt första fylle inlägg, haha. Får se hur det går..Kom väl hem för 20 min sen kanske. Kan säga att vägen från norra sköndal å hem har aldrig varit så lång..hehe...

Tänker inte berätta så mkt om kvällen mer än att den slutade rätt tidigt...Det blev lite "chillkrök" nere vid barnsjön i tyresö.
Jag å Linnéa snackade en hel del, vilket ja va jävligt trevligt trots allt..Vi e fan bäst gumman<3 hihi...

Det e nog bäst att jag inte skriver så mkt mer...kanske säger nåt ja inte borde i sånt fall. Just nu önskar jag bara en sak...Herregud..Den kommer inte gå i uppfyllelse tyvärr..Men när man e full blire bara värre..Dock har jag inte försökt gjort nåt för att försöka få det att "slå in". Vilket e jävligt bra. Annars hade det varit totalt kört..hehe..

Får se när jag somnar..Skulle kunna somna nu...men e fan inte som alla andra..Kan typ inte sova när ja har druckit måste typ nyktra till innan dess...Borde kanske försöka..Lär väl bara ligga å vrida å vända hela natten. Med alla tankar som snurrar runt i huvet..hehe...

Jaja..skriver mer imorrn..el föresten senare idag..haha:p

kram<3


Fredag kväll...

Jag hoppade över att göra det som jag hade tänkt...får se om jag försöker imorrn me. Man vet ju aldrig;)

Jaja...övriga dagen har som sagt varit lugn. Har mest legat ute på tomten och solat å lyssnat på musik. Inte så mkt annat, suttit lite framför datan oxå såklart. På kvällen hjälpte ja till me middagen...klart man gör det när det blir ens favorit mat..Tacos<3 Hihi;D Sen har jag bara slappat framför tv:n. En lugn fredag kväll blev det helt enkelt. Juste man fick ju brev från cyber idag å man blir ännu mer påmind att sommarlovet snart e slut..

Imorgon ska man släpa sig upp hyfsat tidigt..typ halv nio rättare sagt. Man ska nämligen åka till hellas typ...vi brukar hålla till på andra sidan..Spela roll..Så kommer käka min frukost där eftersom jag vill sova länge;) Dock kommer brorsan å pappa dra iväg till sickla å gymma å jag och mamma stannar kvar..Sen ska dom komma dit med nån god lunch typ..Nu får man verkligen hoppas att det blir så bra väder som dom sagt. Annars ändras planerna helt. Sen på kvällen ska jag troligen träffa LInnéa, ska bli riktigt kul..Som vanligt;D

Sen så har jag äntligen fått svar..Av en av de jag ville ha svar av vill säga;) Fullbokad unge säger jag bara, men så kan det va. Det får man väl stå ut me..har gjort det hittills så;) Förhoppningsvis hinner vi ses innan skolan börjar igen..Kan väl säga att det e Mange ja snackar om ifall det va nån som var nyfiken:)

Jaja..har inte så mkt mer å säga. Hörs imorrn.

kram<3

Jag gjorde det men...

Ett väldigt nervöst försök gav ingen utdelning...ska försöka  om några timmar igen. Antagligen lika nervös å skakig^^

kram<3

I´am stuck..haha..

Ja, det första jag gjorde när jag vaknade var att sätta mig framför datorn. Å gissa, nu e man fasnat här..Det börjar me att man bara ska kolla lite grejer å sen...börjar man chatta me en av sina bästa polare tex..El nåt annat:p

Jaja, jag ska nog försöka slita mig härifrån snart tror jag. Börjar bli hungrig, har inte käkat nåt så..Ska väl göra mig en god brunch hade jag tänkt mig...Sen ska jag gå ut å njuta av solen hade jag tänkt mig. Lägger mig ute på tomten som vanligt å lyssnar på musik. Om det inte skulle dyka upp några andra planer vill säga. Man vet ju aldrig..men men..

Nej, nu ska jag gå å fixa den där brunchen innan jag hungrar ihjäl..hehe..Dock tror ja datorn följer me ut i köket, har inget snackat klart me Alice än så:P

Skriver kanske senare...

kram<3

Härlig dag;D

Ja, idag har man haft en härlig dag ute i solen å värmen. Med ett av de bästa sällskapen nämligen Linnéa:) Vi satt först i rålambshovsparken, sen vid vattnet å därefter  tog en lång promenad. Finns inte så mkt mer å säga..Mer än att det var väldigt trevligt å roligt. Kom väl hem vid halv sex el nåt...Då man fick hjälpa till lite me middagen. Nu på kvällen har det bara blivit att man slappat framför tv:n..

Jaha..finns väl inte så mkt mer att säga direkt. Morgondagen ser just nu rätt slapp ut, har inga planer än så länge..Men man vet ju aldrig som sagt. Ska troligen "göra" en grej imorrn eftermiddag..e dock osäker..ska "göra" nåt som jag ibland tkr kan va rätt jobbigt..Det kommer inte va nåt undantag imorrn..jag lovar..Önska mig lycka till hehe..el nej föresten gör inte det^^(observera att det egentligen inte e nåt spec.)

En sista grej...Om vissa bara kunde svara asså..Hur länge ska man behöva vänta seriöst? Nu syftar jag inte bara på en utan några stycken..Kom igen nu för helvete:P I need u;)

kram<3

God kväll!!

Då var ännu en dag avklarad, å detta med sol å värme. Älskar verkligen detta väder..så underbart..Iaf jag var ju iväg å gymmade i morse. Jag kan säga att jag var ju väldigt seg å trött. Men kämpade på ändå, dock blev det inte så länge som jag hade tänkt. Men men..bättre än inget el hur?!?

Annars har jag inte gjort så mkt, legat ute å solat å lyssnat på musik som vanligt;) Även fixat å städat lite i köket..så duktig..Haha..Sen på kvällen blev det övningsköring me pappa, vilket gick bra tkr jag. Blev automatiskt rondell träning denna gång eftersom det var så många på vägen därifrån jag körde:P Därefter har jag kollat på tv å sen suttit här:P

Morgondagen då..ska iväg å träffa Linnéa nån gång mitt på dagen:D Vi ska va ute nånstans, umgås å njuta av det härliga vädret(förhoppningsvis). Ska bli riktigt roligt å trevligt;)

kram<3

God morgon!

Japp god morron på er alla!

Dock tror jag visserligen att flera av er fortfarande sover, vilket jag själv hade gjort om jag inte skulle ha tränat. Sitter här i sängen färdig å klar och ska snart röra mig till bussen. Kan säga att jag känner mig jävligt seg å har lite huvudvärk. Får hoppas att det släpper snart. Inte så kul å träna me huvudvärk direkt.

Jaha då vaknar en kära brorsan precis. Trevligt, lagom till jag ska gå haha;)

Jaja,  bäst att jag stänger ner datorn nu så att jag inte missar bussen.

Skriver mer senare idag.

kram<3


Samma humör fortfarande?

Nja..el inte riktigt som igår kanske...Men det e ändå bättre än vanligt, fråga mig inte vad det beror på. Men det e rätt härligt att må som jag gör. Får se hur länge det håller i sig;)

Iaf har väl inte så mkt att berätta om dagen, har bara varit hemma å legat ute på tomten..Där jag såklart solat massor å lyssnat på musik. Riktigt härligt. Vädret har ju varit helt underbart de senaste dagarna, får se hur länge det kommer va så..Finns inte så mkt mer å säga....

Har snackat lite me kusinen Bella, å hon(stackaren) har fullt upp...Hon jobbar fram till v.34(samma vecka om vi börjar skolan), sen så på helgerna e hon upptagen me andra grejer..Hon har ju rätt mkt som hon måste hinna göra innan hon drar tillbaka till Paris.. Hon vill verkligen ses, precis som jag. Å beklagar verkligen allt...Så bad henne höra av sig när hon hittar en liten lucka som vi kan ses på...5 månader utan henne usch..Vi har verkligen såå mkt att snacka om..Håller mina tummar på att vi snart kommer ses..Dock berättade hon att hon troligen inte kommer va hemma på sin födelsedag i början av november, då hon fyller 21..det var inte helt säkert men det lutar åt det..Får verkligen hoppas att hon kommer hem till jul annars vet ja inte vad jag gör.

Jaja..bäst å sluta gnälla..hehe..Imorgon blire gymmet på morgonen..Kommer nog va rätt trött då, tror nämligen att ja kommer somna rätt sent å sen ska man upp "tidigt"..Men får skylla mig själv, man kan ju inte gå upp 11 ena dagen å  tro att man somnar tidigt på kvällen sen..Nej nej..Såå ska nog närsom helst försöka sova tror jag..

En sista grej..lite onödigt men ja tar det ändå..Idag e lilla jag exakt 18 år och 5 månader..bara 1 år å 7 månader tills man e 20..om ja räknat rätt..hehe;)

kram<3

Är på sjukt bra humör..

Detta händer jävligt sällan asså....E liksom på så bra humör att jag inte vill sitta hemma framför datan el tv:n. Vill liksom..eh jag vet inte..Men inte vara hemma iaf;)  Vill träffa vissa människor typ;D Vet nog ett par orsaker till detta bra humör, framför allt en:P

Jag har för övrigt haft en härlig dag me först becca å sen även robin..Jag å Becca drog först till Söderbysjön, där vi först doppade oss. Första gången för mig i sommar..haha. Jag vet..fett sent..men va fan bättre sent än aldrig. Sen låg vi å njöt av solen å värmen..Därefter åt vi lite lunch som vi köpt me oss från ica..sen fortsatte vi me det andra. Å mkt snack å skratt såklart. Sen drog vi iväg in till stan, tänkte egentligen göra ett "ärende" i gullmars men hann inte det utan drog till slussen där vi väntade på robin. Sen blev det bio på sergel..ice age 3..Haha..Den va faktiskt rätt rolig;) Efter det en liten shoppingtur innan vi alla åkte hem...

Väl hemma väntade  min icke favorit mat, nämligen fisk. Usch, vad jag hatar fisk å sånt från havet. Det enda ja tkr e gott är fiskpinnar, en viss skaldjursröra(dock på rostat bröd å även rökta räkor(men på rostat bröd me aioli)..Å till middag vare hemmagjord panerad fisk me potatis. Faan va fisk det smakade usch, tog bara en men åt inte ens upp den..Hehe..kan säga att tom brorsan tyckte den smakade för mkt fisk..Det har väl varit det enda negativa idag typ..

Får se om mitt väldigt braiga humör håller i sig tills imorrn, tror tyvärr inte det. Men man vet aldrig...Har inga direkta planer för morgondagen.

Avslutar me att säga pinsamt Djurgår´n, fy fan:(  Å haha bajen...bra gjort:P

kram<3

2 år:D

Höll nästan på att glömma det men idag fyller bloggen faktiskt 2 år. Helt sjukt att jag har haft kvar samma blogg under alla dessa år. Lite imponerad av mig själv. Klart att jag inte slår rekord i antal läsare, men jag skriver för mig egen del. Sen har jag några trogna läsare som jag känner gott å väl. Tack för att ni läser bloggen!! Hihi;) Sen så om ca 3 inlägg så har jag skrivit 500 inlägg..Helt sjukt..haha;)

Ville bara säga det. Grattis bloggen:P

kram<3

Huvudet tar fan död på mig..

Asså jag tror jag dör snart el nästan iaf:P Har undvikit å ta alvedon hela dagen. Fråga mig inte varför, men tror fan jag ska ta 2 st nu. Så att jag slipper den här j-la huvudvärken. Vill gärna kunna somna utan att plågas hehe..

I morgon då. Hade egentligen tänkt att gymma på morgonen men vet av tidigare erfaranheter så vet jag att utan i princip någon sömn alls ena natten gör mig jävligt trött 2 dar senare..Så därför skjuter jag upp å gymma till onsdag å fredag isf för måndag å onsdag. Att ja gymmar just dom dagarna e för att dom öppnar 6:30, vilket gör att ja tkr att det e mindre folk där vid 9:30.

Ist så ska jag sova ut å sen ska jag och Becca fakitskt ses. Det var fan sjukt länge sen vi sågs sist. Kommer fan inte ihåg när det var:O Ska bli kul;) Får hoppas på fint väder så vi kan åka iväg å bada el nåt:P

Nää nu e det fan dax å dom där tabletterna. Få bort huvudvärken.

kram<3

Lite sliten efter gårdagen, men hade jäkligt kul;D

Har precis "vaknat" efter att ja halvsovit/vilat i nån timme el två, inte så konstigt kanske när man e lite bakis å inte sovit så värst mkt denna natt. Blir garanterat tidig sänggång, längtar redan dit kan jag säga.

Jaja, gårdagen då. Efter massa väntan på olika ställen, gick vi tillslut till "huset". Vi kom dit när dom öppnade så det var inte så jätte mkt folk till e början. Vilket var skönt när man skulle beställa i baren. Vilket vi gjorde först, sen satt vi ute ett tag. Å jag vet inte vad det är men fan vad jag e snabb på att dricka ibland. Tyckte jag drack i "normaltakt" men det visade sig att jag var snabbast igen. Haha, sen linnéa. Vi var snabbare än killarna;) Haha:P

Det som jag märkte rätt fort var att det var många där som jag kände. Började me när vi satt där ute, då såg jag å hälsade först på Tim(samma klass 6 års-5:an), i samma gäng va Daniel(gick i palarellklass 6:an-9:an). Det slutar inte där, hehe. När jag å Linnéa hade varit på toa(en av alla ggr haha), så när vi kom i trappan så kom Soffi, Julia å Olivia(samma klass 6:an-9:an). Dock var det bara Julia som såg mig å hälsade. Men senare på kvällen när jag stod ute me ett litet gäng så kom dom fram, kramdes å snackade lite. Har inte sett dom sen vi slutade 9:an typ så det var kul. Dom sa när vi möttes att skit många från b-hagen var där, å berättade att förutom vi så var Adam oxå där(samma klass 6:an-9:an). Hade inte sett honom då men gjorde det lite senare under kvällen.

Det var en liten instickare, kan fortsätta berätta lite om kvällen. Vid tolv typ fick man inte va kvar där ute(där man sitter vid bord). Kommer inte ihåg när men efter nåt köp av cider begav oss jag å Linnéa ut för att röka. När vi stod där så kände vi igen en kille som var där, men vi kom inte på var ifrån. På nåt sett verkade han snacka me sina polare om oss. Tillslut kom han fram å frågade om jag gick cyber(sa att båda går cyber). Han kände tydligen igen mig..Iaf han hade gått media men gick ut nu innan sommaren. Efter det hängde vi typ ihop hela kvällen/natten osv...han å jag asså. Det blev en del dans å en hel del annat oxå;)

Jag kom väl inte hem förrän vid 12 på dagen såklart;) fick mig en härlig sommarpromenad från hökis. Pallade inte vänta en halvtimme på bussen så. Här hemma har jag bara vilat. Dock inte käkat än, så ska bli gott me middag.

Kan avsluta me å säga att Lisa e rätt besviken på mig. Men det visste jag typ redan efter lite snack igår. (Hon kom nämligen till "huset" me sin polare Ida.) Men som Linnéa sa man lever bara en gång..vilket e såå rätt;D

Oj, inlägget blev mkt längre än jag trodde. Hehe, jag har säkert berättat mer än jag borde oxå. Skit samma. Jag får väl stå för allt helt enkelt.

kram<3

Fast..

Yes..jag e just nu fast i mitt eget rum..el klart jag kan komma ut men det står massa grejer i vägen. Pappa håller ju på å revonerar rummet så;) Men men...finns väl inte så mkt annat att göra så det spelar ingen roll att jag sitter här inne.

Idag har jag väl inte gjort så mkt. Har sovit bort halva dagen som vanligt;D Sen har jag varit ute på våran tomt å plockat svarta vinbär. Jag å mamma plockade mer än 1,5 liter, kan säga att det finns minst dubbelt så mkt kvar..Hehe;) Sen har jag kollat lite på tv. Har även bestämt mig på ett ungefär vad jag ska ha för färger på mina väggar.

Det e väl typ det jag har gjort idag. Får se om det hinns med nån övningskörning idag, känns rätt osäkert just nu. Ikväll blire utgång me några polare. Ska bli jävligt nice;) Tyvärr lyckades ja inte få me mange, han har ju fullt upp just nu. Men det kommer ju fler gånger;)

Jag ska nog snart försöka ta mig ut här i från å fixa lite i köket. Man måste ju hjälpa till lite här hemma ju;) Sen efter middagen ska jag ta mig en dusch å fixa mig i ordning tror jag. Beror på vad klockan e då.

Får se om jag skriver nåt innan jag drar iväg...

kram<3

Inte mkt.

Finns inte så mkt att säga egentligen. Lugn fredag i största allmänhet. Sov bort halva dagen, skönt;) Sen slappade jag resten, låg ute ett par ggr å solade lite. Annars blev det tv-tittande å musiklyssnande. Nu på kvällen kom mina föräldrar hem från landet, dock inte brorsan. Han kommer tydligen hem imorrn, han får skjuts av min farbror David.

Morgondagen då. Den lär väl bli rätt lugn till en början kan jag tänka mig. Ska ut å övningsköra lite med pappa under dagen. Kommer antagligen inte kunna göra det på söndag eftersom det blir utgång imorrn kväll. Vilket jag ser framemot;)

Just nu e jag tro det el ej  väldigt trött. Funderar på att stänga av datorn å krypa till sängs.

kram<3

RSS 2.0