Snuvig..

Ja, få sitter man här i e snuvig och halsen gör mer ont än någonsin. Trodde jag var påväg å bli frisk men det går åt andra riktningen. Jag måste ha det sämsta immunförsvaret av alla. Jag fick nämnligen denna snuva av min brorsa som varit hemma ett par dagar me det å jag kommer ju hem tidigt och har umgåtts lite me han. Usch, vill bli frisk så man kan träna innebandy igen. Har inte gått på en enda träning sen det började förra veckan. Inte bra asså. Hoppas på att min hals blir bättre i helgen.

Jaja, jag var ju som sagt hos sjukgymnasten igår eftersom jag andas på fel sätt, typ att jag andas bara me bröstkorgen fast men egentligen ska andas mer med magen. Nåt sånt e det. Så när jag var där fick jag lägga min på en madrass på golvet me en kudde under huvudet å så gjorde man några andningsövningar. Pratade lite me henne och sen så fick jag göra värsta avslappningsövningen. Det var fett skönt ska jag säga. Speciellt när man oxå hade ont i huvet å inte mådde så himla bra. Jag ska tillbaka dit om 4 veckor, fast då fick jag en tid efter skolan istället.

Och så över till denna dag då. Började ju inte förrens 10:45 me 2 h fysik inne på odenplan. Var ju såklart nice å få sovmorgon, sov väl till 9:20 el nåt. Nice. Gjorde sällskap me becca till skolan. Kan ju säga att man inte lyssnar speciellt noga på fysiken, om man lyssnar så fattar man inte mycket...Hehe inte bra där. Väl hemma så har jag inte gjort mycke, slappat framför tv:n, gjort några mattetal...å käkat såklart. Skulle ju egentligen haft träning idag men e ju sjuk som sagt. Så det blir en slapp kväll framför tv:n me famijen el nåt.

Imorron ska jag nog försöka plugga lite. Läsa på trafiken och även räkna några mattetal. Brorsans innebandylag har en cup ute i skogås/trångssund.  Får se om man åker me å tittar tror inte det, får hålla tummarna här hemma istället, hehe. Jag borde dessutom gå på synundersökning så att jag kan skicka in mitt körkortstillstånd, så man får det i tid.

Kan nog iallafall säga me säkerhet att jag tror att denna helg blir rätt så lugn. Det känns så iaf men det vet man ju aldrig.

kram<3

Drar snart till Sös...

Japp, om 10 min el nåt så drar jag iväg. Kan ju säga att jag igår trodde att min hals var bättre så vaknar man nu på morronen så har man skit ont i halsen. Visserligen så e det alltid värre på morronen, får se hur jag känner snare idag. Sen så verkar det som att jag börjar bli snuvig oxå, vilket inte skulle bli så konstig efterom brorsan e dunderförsyld. Vill verkligen inte bli mer sjuk, det räcker med det jag har just nu..Men det verkar inte basilerna tycka.

Bäst ja gör mig klar nu.....

kram<3 

Ska till sjukhuset imorrn...

Kommer inte till skolan imorrn eftersom jag ska iväg in till Sös. Inte för att jag e sjuk el så, utan jag ska till sjukgymnasten på sachsska hjärt- & lugnmottagning. För er som inte visste det så har jag ansträngningsastma, har haft det sen jag var typ 13 . Så i våras gick jag på en astmautredning, jobbigt som fan. Jaja, där kom dem fram till att jag typ andas på nåt konstigt sätt typ. Inandningen tror jag inte riktigt säker. Låter konstigt. Jag vet, men det e iaf därför som jag ska gå till sjukgymnasten. Har tid vid 9:00, så det e ingen idé å dra till skolan efteråt så...

kram<3

Dagen...

Ja, jag lovade ju å skriva om dagen, tänkte berätta lite kort om den. Kom ju då til slussen i morse å hade då fått ett mess av becca, blev chockad först trodde inte hon skulle gå. Men det skulle hon så ja väntade på henne, tog 48 bussen. Vi kom typ 5 min, men va fan det gjorde inget. Hade en mattelektion så var rätt så enkel men jobbig ändå. Både jag å becca satt å klaga på att vi hade ont, frös el var trötta. Hehe, trevlig värre me 2 sjuklingar. Efter det var det ju en svenska lektion utan lärare, hon e fortfarande sjuk. Fick nån text å läsa + frågor att besvara, det gick väl sådär. Kan väl avslöja att det mesta inte va mitt jobb, hehe. Därefter var det 2 h trafik för mig, det var okej. Man har ju inte börjat me teorin än, utan läser om olika transport medel å massa annat. Har prov om det på måndag, trevligt värre. Fick sluta tidigare men lyckades ändå missa 12:43 bussen, efter som nästa buss gick 12:58 så gick man ju upp till hållplatsen där uppe. Å när man står där å väntar, vilka ser man inte då komma borta från esteternas hus. Jo, nämnligen Nicklas å Sean(som gick i klassen förut). Så då fick man lite sällskap i väntan på bussen å sedan på bussen såklart. Trevligt...

Väl hemma så gjorde jag inte så mycke, käkade lite lunch. Satte mig en stund framför datan vilket e ett helvete. Min huvudvärk blir bara värre. Har i princip konstant huvudvärk just nu, vilket e as jobbigt. Vill verkligen att det ska sluta. Pluggade faktiskt ingenting, borde ha läst lite i engelska boken. Har typ bara läst 3-4 sidor å man ska ha läst 120 tills imorrn. Men va fan, ska man läsa en bok som man inte fattar. Sen så tänkte ja plugga matte men sköt det tills imorrn...Istället så låg ja i sängen å vilade. Har vilat typ hela kvällen...

Juste vi får troligen inte huset vi budade på. Men tydligen så kommer det upp ett nytt hus upp för försäljning imorrn som låg på gatan brevid det förra huset. Vi ska väl se hur det ser ut å troligen gå på visning och sen får vi se. Kan väl avslöja att vi kommer å flytta frågan e bara när.

kram<3

Budgivingen gick inte vår väg..nu jakt på ett annat hus.

Rubriken säger en del faktiskt.

Men jag skriver ett längre inlägg senare, orkar inte just nu.

kram<3

Budgivingen startar idag...

Tänkte bara  säga till Becca att svaret på din fråga är ja, men vi vet inte när. Om vi har tur blir det ganska snart annars i början av nästa år el nåt.

kram<3

Orkar inte, vill bli helt frisk igen..

Egentligen borde jag inte sitta framför datan utan ja borde lägga mig ner. Har väldens huvudvärk.. Dagen började me att man blev väckt av ett mess av becca, stackaren hade fått feber. Usch. Gick sedan på toa och gick å la mig igen eftersom ja inte skulle gå upp förrens om 40 min. Men se det gick inte, jag fick nämnligen en sådan frukansvärd huvudvärk och var frussen. Min första tanke var "inte jag oxå". Men jag låg kvar i sängen me huvudvärk å frussen, lyckades inte somna om. Så det första jag gjorde när jag gick upp var å kolla om jag hade feber, men det hade jag inte. Men man kan ju ändå vara frussen. Så efter lite frukost och 2 alvedon bar det av till skolan i mjukiskläder. Började nio med 50 min matte, min enda lektion idag. Vilket var jätte skönt...Sen så när man gick lite nedstämd/trött/häning i slussen, vem ser man inte då om inte Alice<3 Blev jätte glad å se henne. Hon skulle åka till sin skola så vi gjorde sällskap på t-banan till gullmars där hon gick av. Hon har precis börjat på Värmdö. Det var jätte kul att mötas så där spontant. Ska verkligen ses igen så snart jag har blivit frisk....

Kom väl hem för en halvtimme sen el nåt. Ska nog gå lägga mig en stund, huvudvärken har bara blivit värre. Men jag måste verkligen plugga egentligen, läsa engelska boken, trafikhäftet å göra några tal i matteboken. Fy fan för å va sjuk säger jag bara. Men jag ska inte klaga, jag vet hur vissa andra har det. Tänkte bara säga till alla er som e sjuka, ni får krya på er. Ska försöka me det själv, men än så länge går det inte så bra.

Nä, nu ska jag gå å lägga mig, ska nog snart laga lite lunch å se om huvudvärken släpper.

Becca, hoppas du blir bättre snart<3

kram<3

Vi har bestämt oss.....

Tycker nog att rubriken säger allt!

Visningen...

Jo, vi var ju som sagt på visingen idag. Det va rätt så mycke folk eftersom priset e rätt så lågt men det e pga att det e en hel del som behövs fixas. Så det e nog många som kom dit som inte kommer å lägga bud. Vi visste ju innan hur det va, men man ville ändå ha ett intryck. Vi gick sedan på en annan visning, det huset kostade nån miljon mer men hade däremot inte lika mycke å fixa till. Den va rätt så lik det förra huset, vi gick mest dit för att få lite idéer på hur man kan göra å så.

Nu återstår det bara för oss att ta en funderare, mamma å pappa ska nog gå på visningen imorron oxå. Sedan gäller det för oss att fatta ett beslut om hur vi ska göra. Jag e rätt så sugen på å flytta, men ändå inte. Man liksom vet vad man har men man vet inte vad man får.

Jaja, får väl se hur det blir.

Imorron e det skola igen, helgen gick fort. Börjar inte förrens 10:10 imorron me 2 h svenska, sedan har jag en tråkig håltimme innan trafiken. Då kanske man ska passa på att läsa läxan igen el nåt.

kram<3

Ont..hehe.

Det kan man säga hehe, har träningsvärk i låren å sen så har jag ont i ryggen oxå. Om det oxå e träningsvärk det vet jag inte. Ont gör det iallafall, men så det får man väl tåla. Kan säga att min hals inte blivit bättre utan snarare sämre, tror inte att det kanske inte var så jätte bra å springa runt å köra paintball direkt. Om det känns så här så måste ja skippa träningen på måndag igen, vilket jag egentligen inte har lust med.  Men e jag inte riktigt frisk så e det ju ingen bra idé. Jag får väl se till å bli frisk till fredag då man har den trevliga träningstiden 20:30-22:30, nice va!?!

Jaja, jag borde egentligen plugga det e nog bäst man gör det. Har bara läst på trafiken en gång, borde nog läsa den ett par gånger idag. Sen borde jag verkligen försöka läsa den engelska boken....Vid 12 är visningen, så vi lär väl åka om en halvtimme el nåt. Därefter e dax å se vad vi tycker om vi ska flytta el inte. Ska se vad vi tycker om huset...och sen ska vi väl ta ett samtal hela familjen...Vi får se...


kram<3

Paintball..

Japp, idag var det som sagt dax för paintball. Behövde inte vänta många timmar innan det va dax å åka. Gick typ upp vid elva å vid 12:45 skulle vi bege oss mot sköndal för å möta upp de andra. Jag hängde ju på brorsans innebandylag å spelade. Den enda tjejen, 21 grabbar(killar + nåra vuxna), hehe. Pappa hade fixat el snarare delat in lagen, jag å brorsan hamnde på olika lag.

Väl där fick man overaller och masker å sen var det genomgång osv. I första omgången skulle lagen börja från varsin sida å det gällde å skjuta ut de andra. Blev man träffad skulle man skrika "död", sträcka upp armen å gå ut. Man hade förlorat. Jag som aldrig tidigare spelat blev kvar sist i mitt lag å i andra var det bara johan kvar(en av tränarna). Men lyckades tyvärr inte träfffa han utan blev träffad själv. Andra omgången, samma regler. Fegade ett tag å gömde mig långt bak. Men sen sa en av mina lagkamrater å gå fram i ett hus, vi va ett tag 3 där. Sen blev en skjuten, då kom en annan å vi var 3 st igen. Jag gömde mig i hörnet, folk sköt genom alla fönster. Tillslut var det bara jag kvar å då har man typ 8 skott kvar, inte bra. Visste inte heller hur många som e kvar, men hör helt plötsligt nån skrika(pratar me nån) så ja tittar ut genom det ena fönstret å skjuter. Sedan, ner igen eftersom han skjuter tillbaka. Men märker inte att en annan kommer från ett annat håll å skjuter genom dörren å ja blir träffad i axeln å på masken.

Men efter den omgången, körde vi "Catch the flag", ungefär samma regler som i förra, men nu gällde det oxå å ta den svenska flaggan som låg i mitten av banan och ta det till ens lags sida. Vårt lag ägde, Jocke tog den fan 2 ggr. Fett bra. Efter den sista gången me "catch the flag" så fick stackars Elliott ett skott direkt i nacken, å man säga att han hade skit ont. Men han var iaf me i sista omgången.

Den kallades "highlander", lite andra regler. Nu så åkte man inte ut om man blev träffad utan man behövde bara gå till bak till skyddet bakom än(närmast). Man åkte ut då ens amo. va slut. Det gick väl sådär, till 5 min in i det hela. Då det va lite missförstånd typ. Jag stod bakom ett hus me elliott å en annan (kommer inte ihåg vem). Iaf vi sköt mot robban som låg bakom ett skydd längre bak. Efter ett tag kommer missförstånden, vilket resulterar i att jag får ett direkt skott rakt på min bara nacke(hade inget som täckte nacken). Fyy faan va ont det gjorde. Förstod verkligen Elliott tidigare. Låter säkert as töntigt men ja grät väl i en minut av smärtan, hehe. Kan säga att det gjorde ont ett långt tag efteråt...

Ganska snart efter det hände gick vi ut pga av inga skott kvar. Så man hade masssa fina gula fläkar i nacken å på händerna. Jaja, det var rätt så kul ändå. Det kommer nog kännas i kroppen imorron..

När man kom hem slängde man sig direkt in i duschen, kollade då om jag fått några märken. Har  2 på armen, ett på axeln/ryggen å så den värsta i nacken. Måste ha uppsatt hår eftersom det gör ont när den nuddar, hehe.

Kvällen va rätt så lugn, åt värsta smaskiga maten. Stekt fläskkaré me bakad potatis å vitlökssmör, väldigt mumsigt. Sedan så har jag bara chillat framför tv:n. E just nu egentligen för trött för å va uppe, borde gå å lägga mig. Ska nog göra det snart.

Imorrn e det nog bäst att jag läser på lite saker. Boken på engelskan å såklart läxan i trafik. Sen så ska familjen ju gå på visning.

Sorry för att det blev ett långt inlägg...
kram<3

Jaja....

Har egentligen ingen stor lust p skriva nåt inlägg så denna blir inte så lång. Hade som sagt bara en lektion idag, nämnligen fysik. Kan säga att det e så där lagom kul, lyssnade inte speciellt mycke. Fast det e nog smartare om man gör det. Efter den enormt korta skoldagen så åkte jag ner till centrum å handlade, sedan blev det en promenad hem. Väl hemma gjorde jag inte så mycke, käkade lunch å kollade sedan på tv. Egentligen borde jag pluggat men hade ingen lust eftersom jag inte känner mig så bra. Har haft så fruktansvärt jobbig huvudvärk 2 dar i rad, sedan så blir halsen inte bättre utan sämre. Hade t.ex. knappt nån röst i morse. Jaja, sen så fick jag ansvaret att laga den sena middag, det blev inte middag förens vid halv nio. Vilket e rätt så sent  i vår familj. Alla uppskattade maten, vilket man klart e tacksam över.

Övriga kvällen spenderades framför tv:n. Väldigt lugn kväll, vilket så klart var skönt när man inte e helt frisk. Över till morgondagen, tänkte först sova rätt så länge, blir väl tyvärr inte längre än 10-10:30 el nåt(föräldrarna som tyvärr bestämmer). Ska försöka läsa på trafik läxan, läste den igår. Tänkte läsa den idag men orkade inte. Måste ju dessutom försöka komma igång me boken i engelska, får se hur det går. Men morgondagens höjdpunkt e ju paintballen som börjar vid 13:30. Fick ju som sagt hänga me brorsan innebandy lag å spela,(familjemedlemmar fick följa me). Kan ju säga att jag e den enda tjejen, hehe. Både jag å brorsan hoppas på å hamna i olika lagt. Ni förstår nog varför..

Nää...nu ska jag snart gå å lägga mig.

Go natt!

kram<3

God morgon!

Aa, sitter man här i princip färdig fixat å klar. Ska bara byta kläder men annars e jag klar för att gå. Kunde nog egentligen gått upp senare än jag gjorde eftersom jag inte var säker vilken tid jag skulle ta t-banan. Men nu har ja besämt mig för å ta samma som Becca, den vid 10:25, då e vi vid odenplan ca 10:40. Vilket e perfekt då kommer vi å va i skolan precis i tid, vilket e nice. Så jag ska nog börja gå om 10 min el nåt så jag slipper å springa till t-banan..

Effter skolan så ska man åka till centrum iställer för i handla lite matvaror. Det e nämnligen jag som står för middagen idag, eftersom brorsan har en fotbollsmatch ikväll. Men nåt avancerat blire inte direkt, det blir tacos. Hehe, denna fredag oxå. Kan säga att jag typ älskar tacos om ingen märkt det än så...

Jaha då e det bäst å kolla vad man ska ha på sig idag då...

kram<3

Trevligt...

Då sitter man här men nu man iaf hemma, slutade ju vid 11 det va rätt skönt. Hade ju som sagt hål, vilket blev lite små rolig efter ett tag. Pallar inte berätta. Sen så var det ju fysik, fattade typ inge. Lyssnade inte så värst mycke el jo jag gjorde det men det han sa kändes fett onödigt å veta, hehe. Sedan bar det av hem, väl hemma så käkade ja några mackor å kollade på text-tv för å se hur det gått i OS för svenskarna. Det har blivit en medalj, ett brons tyvärr. Vet inte om jag borde plugga, kanske läsa på det där vi fick i läxa på trafiken. El så borde ja läsa den engelska boken, men alla vet ju hur ja tycker den e........
 
Tänkte bara säga att det e jätte kul me alla kommentarer som skrivs. Fortsätt gärna me det å fortästt gärna å läs min blogg;)  Kan säga att jag för dagsläget inte mår så jätte bra, vaknade idag me att halsen gjorde mer ont. Inte så kul, vill inte bli för sjuk till helgen. Ska nämnligen hänga me brorsans innebandylag å spela paintboll på lördag. Första gången i sånt fall, å alla säger att det e as kul typ. Så man vill ju gärna testa, sen så tror ja dessutom att pappa pröjsar det. Hehe....

Nu vet ja inte rikitgt va ja ska hitta på, ska lyckas läsa nåt av det ja nämnde, får se hur det går. Kvällen lär bli rätt så slapp, sitta framför tv:n el nåt.

kram<3

Onödigt....

Då sitter man här i skolan och har hål till 10:10 då fysiken börjar. Man började ju 8 me engelska men där gjorde man inte så mycke. Man fick ett papper om tider man skulle va i skolan de närmaste veckorna å diskutera boken. Lektion var allt som allt 10 min sen så fick man gå, el egentligen så ska man läsa. Men ofta man pallar det, speciellt men den skit bok som vi läser. Det e vad jag vet 4 av dem som läser boken som inte förstår ett piss. Vi sa ju det till läraren, hon tyckte att vi skul´le kolla på filmen och sedan börja läsa boken igen. Ofta man tänker hyra el ladda ner den. Fan, palla. Man ska ha läst 12o sidor till nästa vecka. Lycka till säger jag bara. Klart ja kan läsa det men jag kommer inte att förstå det jag läst. Kan ju säga attdet kändes rätt onödigt å komma hit. Kunde hon inte bara mejlat över papprerna istället så hade man börjat 10:10. Då hade man ju fått sova mycke längre oxå. Jaja..That´s life. Får se vad jag ska göra nu. Finns egentligen inte så mycke å göra vid datan. kram<3

Fotboll...

Har nu sprungit iväg från tv:n å fotbollsmatchen Sverige-Frankrike. Det e nog säkert några fler som ser den. Kan säga att Sverige hittlills spelat rätt så bra. OCh henke gjorde ett snyggt mål för sverige me en nästan snyggare framspelning av källström.

Kan säga att ja lyckades plugga lite matte i efetrmiddags, sedan började ja å fylla i papperna man ska skicka in när man begär körkortstillstånd. Har inte läst ett skit ur boken tänker inte göra det heller, ska nog snacka me susanna imorrn.

Nää, nu har säkert matchen börjat...

kram<3

Hoppsan...

Ja, igår så blev det ju inget riktigt inlägg direkt. Satte mig inte vid datorn på hela kvällen vilket e ovanligt, men det skedde. Fråga mig inte riktigt varför el iof jag snackade en del me pappa. Det e nämnligen så att pappa har prata me banken som nu ska kolla upp om vi får ta lån. Vi verkar vara i köpartagen nämnligen. Vi har kollat på ett hus nu i sköndal, rätt så billig men det beror på att man behöver fixa till den lite el ganska mycke hehe. Vi har verkligen spetsat in oss på det huset men för å känna oss helt säkra så måste vi sjklart kolla på huset. Vi ska gå på visningen som e på söndag, ska bli interesant. Lovar å berätta om allt senare, hur det kommer å bli.

Igår så var det ju klassens dag å vi bowlade inne vid mariatorget. Kan säga att det gick väl rätt okej faktiskt, fick den andra bästa snittet. Bäst va ju becca, som innan sa att hon inte va så bra på bowling. Hm, igår var iaf bra el bäst. Blev kvar en stund efter bowling å kollade på höjdhoppet i OS å så fikade man. Men efter ett tag drog man sig hem å fortsatte kolla hemma, behöver inte säga hur det gick. Alla vet nog garanterat.

Jaja, över till denna dag. Efter å haft 2 sovmornar i rad skulle man upp vid tio över sex, vilket såklart inte va kul. Speciellt inte när man legat å vridit sig ett par timmar å inte kunnat sova. Så man va ju rätt så trött när man va i plugge. Första lektionen matte b i 2 h, men det va rätt okej. Det vi gjorde idag va ju fett lätt, det va iof en sak som ja var osäker på förut som läraren nu förklarade bra så att ja fattade det. Andra lektionen va svenska, inte så himla kul direkt, man lyssnade inte så mycke. Sen så var det ingen i vår klassen som typ sa nåt, läraren blev lite besviken hehe. Bara gunnar å micke hehexD Därefter var det första trafiklektionen, som inte va så himla kul faktiskt. Första timmen var det info, då man får reda på att man har första provet om 2 veckor å läxa till nästa måndag. Trevligt värre el hur. Sen så ska man tydligen skriva uppsatser oxå, första ska typ in VTFF 1. Det enda som lät roligt va att man har sina första 4 körlektioner redan i oktober, resten kommer senare nästa termin.  Vi fick oxå papper som man ska fylla i å skicka in. Sånt där körkortstillstånd. Ska nog fixa det mesta på det idag. Men måste fan till optiker igen, pallar inte en ny synundersökning. Det e fett jobbigt ju. Ska gå å kolla me dem iaf. Andra timmen var tråkig hehe, pallar inte å berätta...

Å när man kom en så satte man sig här, men ska stänga av den å faktiskt vara duktig å göra det sista på matten. Egentligen borde ja läsa, men man fattar nada av den där boken. Och det e jag inte ensam om. Har typ läst 3 sidor förstår inte ett piss, samma sak e det för becca å linnea. Ska fan kolla om man får byta. Fick höra att vi läser denna bok för att det av en tjej som ville det å sa det till susanna. Då kan ju hon få läsa den, hehe...

Nää, nu ska ja stänga av. Borde kanske käka nåt oxå, har bara ätit det lilla man fick i skolan. Sen blire lite plugg så man kan stryka en läxa från "att-göra-listan".

kram<3

Svar...

Tänkte bara svara emma me säga att det e klart du får kopiera listan från inlägget innan xD

.............

Till alla killar som blir förvirrade i olika situationer.

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne.
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne.
När hon är tyst - Fråga vad som står på.
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet.
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka.
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting.
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne.
När hon är rädd - Skydda henne.
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne.
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta.
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej.
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen.
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå.
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar.
När hon "bumps" in i dig - "Bump" in i henne också och få henne att skratta.
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig.
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det.
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan.
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan.
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den

Man tror man känner en person men inte det...

Ibland så tror man att man känner en person bra, att man litar på den på 100%. Så händer nåt som man aldrig trodde skulle hända. Det har nu inträffat. Tänker inte säga så mycke, men jag e lika chockad som hon är. Att någon kunde göra nåt sånt mot en annan människa. Värre blire om man känner personen...Kan säga att jag känner el snarare kände honom å jag e chockad. Förstår inte att han var den typ av person. Han gav liksom ett helt annat intryck..

Jag blir, liksom hon å säkert många andra äcklade. Man mår fan nästan illa. Han e fan helt sinnessjuk.....................

Hatar boken..

Började ju läsa den där engelska boken. Asså usch vilket jävla bok, än så länge fattar jag inte riktigt vad den handlar om. Den e fett seg. Har inte kommit in i den, gav upp efter förorden å ett par sidor in på första kapitlet. Man höll fan på å somna när jag läste, hehe. Inte bra asså. Ska försöka läsa vidare senare, å se om jag lyckas fatta vad den handlar om...

Boken heter "Beloved"..by the way. Usch..Kunde man inte fått en bättre bok el.

kram<3

Måndag....

Jaha, då va måndagen avklarade för ett par timmar sedan. Någon riktig skola var det ju inte direkt. Började vid 11 då vi skulle planera inför klassen dag å cyberdagen. Men vissa hade ju missat mejlet om att vi började vid 11 så de va i plugge ett par timmar för tidigt. Haha. Vi skulle vara på 3:an, där det för tillfället i fullt me massa olika saker, hehe. Vid 11 kom ju marita, men inte ensam utan me sin lilla son HermanxD Fett söt, blond å jätte blå ögon:p

Vi slog ihop ett par bord å alla satte sig runt det. Först fick vi ju lite papper, scheman å sånt. Att komma på vad vi skulle göra imorron på klassens dag gick rätt så fort, marita la fram ett förslag om att vi skulle bowla. Vilket alla tyckte va en bra idé typ. Sedan gick hon iväg för å kolla, det tog en stund innan hon kom tillbaka. Under tiden skulle vi diskutera å ta fram förslag till cyberdagen. Vi tribblade lite fram å tillbaka me va vi ska ha för förslag. Efter en ganska lång stund kom marita tillbaka å hade fixat bowlingen....Jaja sen blev man kvar en stund till innan vi var färdiga för å gå. Det blev mycke snack å en del skratt under stunden vi va i skolan....

Det var dagen typ, kollade en stund på os när ja kom hem. Tycker fan fett synd om sanna kallur, stackaren typ snubblade vid först häcken. Hon kom alltså aldrig i mål. fett synd. Det går fan inte å missa att det skett, det står typ överallt, hehe.

Kan säga att jag inte mår bättre idag, det e ungefär samma som igår fast nu börjar man få hosta oxå. Fan, jag orkar inte me detta. Jag svarade aldrig på kallelsen igår för jag skulle känna efter idag. Men ska tacka nej nu, mamma förstod mig. E fett besviken på att jag inte kan gå men sånt e livet ibland asså.

Nää, nu e det nästan bäst å stänga av dator å läsa lite i boken(den engelska). Jag har inte börjat vilket inte e så bra. Kommer inte ens ihåg hur mycke man skulle läsa innan torsdag...Jag läser väl ett par kapitel el nåt.

kram<3

Usch..Fyy...och blää....

Vill inte bli sjuk nu, va fan. Har min första innebandyträning för säsongen imorron. Halsen känns bara tjockare å tjockare, har iom det fått svårare att svälja. Om man då har detta så vet de flesta att det gör rätt så ont i halsen, kan säga att jag har det. Ska nog leta upp å se om vi har några halstabletter el nåt...måste dämpa det hela lite. Asså fan ja pallar inte att bli sjuk nu va fan. El man vill väl aldrig vara sjuk så det spelar ju ingen roll men ändå...

Dessutom så måste man inför träningen imorrn anmäla sig om man kommer el inte. Hade jag svarat tidigare i veckan så hade ja sagt sjklart. Men inte i dagens läge. För skulle ja tacka ja å det blir sämre så måste ja snabbt in å ändra. Blire bättre å ja tackat nej måste ja göra samma sak. Skulle ja tack ja å jag skulle må precis som ja gör nu, så skulle ja inte få träna för mina tränare. För oavsett om man har lite ont i halsen så e det inte bra å träna.

Hmm...jag tror nog att jag står över träningen fast jag hemskt gärna vill gå på den. Men skulle ja gå å träna för fullt me lite ont i halsen kan göra att jag blir sjuk i typ flera veckor framöver. Vilket e sämre. Men ja vill verkligen komma in i laget å träningarna igen. Fyy fan...Jaha nu gäller det bara att berätta allt för föräldrarna som kommer tro att ja skippar för att ja e lat. Skulle aldrig skippa en träning för att ja var lat, verkligen inte.

Nää, bäst jag går å gör allt.

kram<3

Grå söndag...

Det e verkligen inget roligt väder, inte för att jag hade tänkt å gå ut  men ändå. Det e grått, regnigt å kallt, nästan som om det vore höst. Men det ryktas om att det ska bli bättre väder nästa vecka, sol å varmt. Hoppas på det...Jaja, gårkvällen blev inte så lång. Fast jag borde egentligen gått å lagt mig tidigare, satt å kollade på tv å kämpade me att hålla mig vaken. Men tillslut gav jag upp, sov väl kanske i 11 h el nåt. Vilket var väldigt skönt, älskar verkligen å få sova ut. Men kan säga att detta väder gör att man blir trött ändå.

Sitter just nu å kollar på fridrotten i OS, vilket e helt okej. Håller tummarna för att alla svenskar går till final, alltså Kallur, Thörnblad å Holm. Har i princip bara kollat på tv idag, städade lite i köket...Brorsan kom väl hem vid tolv, för å lämna lite saker å fixa iordning sig innan han snabbt åkte iväg till gubbängen för en träningsmatch(fotboll). Precis när han gick så ringde mamma å sa att de var påväg från landet, men att de åker till brorsan match å tittar. Så hela famlijen kommer hem samtidigt vid halv fem el nåt.

I morron så e det måndag å skola igen. El skola kan man ju egentligen inte säga, vi ska ju bara planera inför klassens dag. Jaja till skolan måste man ju iaf, fast lång sovmorron börjar ju 11. Men nu går iaf bussarna oftare eftersom vintertidtabellen. Vilket e väldigt bra.

Nu ska ja kolla vidare, Thörnblad rev precis vilket inte var bra. Hoppas det var hans ända rivning.

Kram<3


Stackars findus>.<

Jag glömde å berätta om detta men skriver det nu istället......I natt el snarare tidigt i morse när jag sov i brorsans säng så hörde jag att findus kom fram ur sitt hus(i buren ofc). Så jag klev upp för å se hur det va med honom, kan säga att det inte var en rolig syn. Han har blivit sämre, han kan ju knappt gå utan å ramla. Dessutom så verkar det som att hans syn har blivit sämre, ögonen e knappt öppna. Och man ser verkligen att han inte ser så bra...

Jag stod där å hjälpte honom komma upp å stod där tills han gick tillbaka in i sitt hus igen. Kan nog säga att han nog inte har långt kvar, några dar kanske. Högst en vecka. Får se..Man e iaf förbered på det.

kram<3

.............

Oh vad trött man kan va, har nästan lust å ta en tupplur hehe. Men skulle jag göra det lär jag ha svårt å somna ikväll. Får se hur jag gör. Lär nog vara vaken, sitta här framför tv:n å datan som jag redan gjort halva dagen. Vilket e rätt chill, känner mig inte riktigt 100%. Förutom att jag e trött så börjar jag få ont i halsen, började känna av det tidigare i veckan, hoppades på att det skulle släppa men det e fortfarande samma sak. Förhoppningsvis försvinner det snart. Pallar inte å bli sjuk men det e nog ingen risk tror jag.

Jag vet inte om detta låter konstigt men jag tycker att det känns som söndag å inte lördag. Kanske för att gårdagen å natten hände det en del saker. Flera olika saker, vilket gör att det känns som söndag. Men det e fett nice att det bara e lördag då har man en ledig dag till innan skolan börjar igen. Iof så e inge vanligt schema de 2 första dagarna, känns jäkligt skönt å börja 11 på måndag. Lär ju inte vara där så länge, vi ska tydligen planera inför klassens dag som e på tisdag.

Jaja, detta inlägg var kanske lite onödigt. Men så blire när man har tråkigt å e astrött, hehexD

kram<3

haha:P

Kan ju bara säga att man tjänat några kr el snarare man hittade lite i soffan el i sängen. Räknat ihop det lilla till 17 kr.

Jag tror att det e dina pengar Jepser. Jag tror ja behåller det lilla, haha. Man ska aldrig tappa pengar här å sedan gå utan å märka det. Då e man lite körd, men man vet aldrig du kanske kan få tillbaka det om jag e snäll. Men ja känner inte för å vara det just nu. Haha:p

kram<3

Inte riktigt som man tänkt sig...

Nej, det kan man ju säga men ja tar allt från början. Becca kom som sagt hem till mig runt halv sju igår då vi käkade tacos, riktigt gott. Sedan blev det lite snack å chill framför datan innan det bar av till gullmars där vi skulle möta robin, jesper å dennis. Vi åkte alla över till oscar. Men väl där blev det inte riktigt som man tänkt sig, det var skit tråkigt. Den tråkigaste festen hittills, usch. Becca va trött å åkte iväg "tidigt" till bella, vi gjorde henne sällskap till bussen. Nästan direkt när vi kom tillbaka så hängde ja på killarna å åkte därifrån. Egentligen skulle alla ha åkt hem till sig men det slutade me att alla följde me mig hem å senare kom även becca å bella. Väl här så kollade vi på skräckfilmen Stay Alive, tyckte den va mer läskig första gången ja såg den. Gissa vem som va mest rädd, becca såklart. HahaXD

Jag tror att ingen fick någon bra sömn direkt, hehe. Inte ja heller, sov kanske 2 h, sov en timme, vaknade, somnade om å vaknade igen. Sedan kunde jag inte somna om. Lägger mig nog tidigt ikväll, om inge annat skulle dyka upp. Killarna drog härifrån först, de skulle käka medan tjejerna stannade kvar i typ 45 min till. Vi kollade på tv å de mumsade i sig mitt godis å mina chips. Men det gör inge...När de hade dragit så bytte ja kläder å gick å handlade lite mat innför kvällen.

Just nu så kollar jag på tv, ska nog ta det lilla som va kvar från igårdagens middag. Extremt sen lunch, ja vet. Har varit hungrig hela morronen men ja mådde mer illa när ja vakna. Men nu e allting bra...Ikväll sker nog inge speciellt, hemma å slappa el så kanske ja träffar nån polare får se va ja orkarxD

kram<3

Äntligen fredag..

Japp, kan man verkligen säga. Man blir ju rätt så trött å gå upp vid kvart över sex varje dag men idag fick man sovmorron vilket såklart va skönt. Skoldagen var ju inte speciellt lång, en lektion på 2 h vilket va fysik. Men idag hade vi lektion inne på cyber odenplan(den som alltid varit där). Det var aslätt å hitta. Kan säga att robban förklarade helt fel igår, hehe.
 Vi gjorde inte så mycke på lektionen, typ ingenting. Robban gick igenom massa grejer, delade ut papper å pratade en hel del. Å han var verkligen på humör för å göra ljudeffekter, haha. Han gjorde det typ stup i kvart, lite roligtxD Vi fick sluta 10 min tidigare eftersom vi inte hade haft någon rast. Så det bar då av hem igen, men det fanns ju några som skulle åka till kvarnholmen, hehe.

När man kom hem så e pappa hemma för ovanlighetens skull, han slutade tidigare eftersom han å mamma skulle till landet. Brorsan var ju oxå hemma såklart, han har ju sommarlov fortfarande. Käkade lite lunch me dem. Kan bara säga att pappa å brorsan har bråkat en hel del de senaste dygnet. Det började i går kväll inte så jävla kul å varken se el lyssna på. Men nu har dem slutit fred...Brorsan skulle egentligen till en polares land men nu e det ändrat. Han ska sova hos farmor & farfar hela helgen, till skillnad från mig så får han inte sova hemma sj. Så han ska möta dem i gullmars ikväll efter att farmor & farfar varit på mamma mia i globen. Brorsan ska då gå på komfemationen imorrn me dem, ja kommer då inte å gå...Det e ju för kvällens planer, tänker inte liksom festa å sedan gå på nåt sånt ett dagen efter. Nej tack.

Föresten Becca kommer å komma hit senare i eftermiddag typ, tror att hon ska käka middag här innan vi beger oss iväg. Trevligt värre...

Kan avsluta me å säga att denna dag inte riktigt känts som en skoldag:P

kram<3

Plågsamt...

Glömde å säga det men jag säger det nu istället. Men det var igår kväll som mamma kom in till mig å sa att findus(vår el min hamster) var konstig. Och kan säga att han var det. Det är nåt som inte stämmer med bakhasen, han vinglade å kunde inte riktigt gå. Så vi tog ut hjulet å rören, känns lite onödigt. Det var verkligen en plåga å se honom. Han ramlade nästan hela tiden å ibland hade han jätte problem å komma upp. Ibland hamnade han på rygg å då fick man hjälpa honom å komma upp. Mamma sa att det såg ut som om findus va full, det gjorde det verkligen. Jag stod där tills han krånglade sig in i huset, ville inte att han skulle gå runt me risk å hamna på rygg å inte komma upp.

Ungefär så här var våran förra hamster tusse precis innan han skulle dö, men då va han typ 3 år. Vilket e väldigt gammalt för en hamster. Hamstar blir ofta mellan 2-3år, findus e bara 1,5 år. Man trodde att han skulle leva ett tag till men man vill ju inte att han ska leva om han lider.

Jag, liksom övriga familjen tror att han inte har så långt kvar. Så nu e man iallafall förbered på det, men det e alltid lite jobbigt när ett djur går bort. Låter jätte barnsligt, jaja det e väl det. So..

Jag vet inte hur det e me han idag,  har inte sett honom. Får se om han kommer ut annars e han någon annanstans.

kram<3

Ingen riktig lektion..

Nja..klart att vi hade lektioner idag men vi jobbade typ inte på dem. Började ju åtta som igår me engelska b, samma lärare som förra året. Kan säga att klassen har blivit något större, visste att vi skulle gå me natureleverna men det visade sig att även några från el-klassen ska gå i samma. Lagom kul, hehe. Stor klass, det e vi inte riktigt vana vid eftersom vvår klass inte e så jävla stor direkt. Iaf vi fick lite viktiga papper å sedan bar det av ner till 4:an för å få böcker, därefter upp igen. Men det dröjde inte länge förrens vi gruppvis skulle gå ner dit igen för å få en skönlittelär bok (el va fan det nu heter). Man skulle läsa samma bok som flera i en grupp, man fick ju gå ner först. Alla tjejer, 9 st, blev en grupp. Vi fick nån bok som hon sa tydligen va en tjej bok. Rätt så tjock, men ska inte klaga har sett andras som e mycke längre, hehe. När man hade fått sin bok så fick man göra vad man ville, fast helst skulle man nog läst. Jag å becca gjorde lite allt möjligt förutom det. Gick till datasalen 2 ggr, en till spring men även en del sittande.

Vid 10:10 hade man sin första fysiklektion, el lektion å lektion. Först så fick man sitta å snacka lite extra i klassrummet eftersom robban glömt klasslistan. Fick lite papper om typ målen/kriterierna man ska uppnå. Sen så var det ner igen för att denna gång få fysikböcker, vilket tog en lite eftersom vi va rätt så många. Vår klassen plus natur, vi va väl typ 27 st å i den andra fysikgruppen va det bara 5 st typ. HehexD När alla fått böckerna så skulle det varit genomgång om kriterierna men istället så visade han hur man tar sig till Cyber Odenplan(där lektionen e imorrn). Blev inge gjort...Sen fick vi gå i rask takt mot busshållplatsen, tog mot nacka sjh istället. Kan bara säga att det blåste som fan, blåste ju nästan bort.

Efter skolan bar det iväg till Globen, jag, becca, marcus, linnea å felix. De gick av i gullmars, men ja skulle dit me brorsan så ja fick åka till skärmarbrink där jag hade bestämt möte me han. Vi 2 kom dit långt efter de andra, dem satt å käkade när vi kom. Jaja, vi handlade lite grejer å sen gick vi å käkade. Gick därefter å kollade lite innan vi gick å mötte upp dem. Men ja trodde att han inte ville va me oss å sa att han skulle gå hem, men han sa till pappa att ja skickat iväg honom. Vilket ja verkligen inte gjorde, tror nog att han inte hade tyckt att det varit så kul å va me. Jaja, vi andra gick runt i flera affärer å hade rätt så kul, hehe. En hel del skratt blev det. Efter ett tag åkte de andra därifrån medan ja å becca stannade kvar. Vi fortsatte å gå å titta å shoppa. Efter ett par timmar i globen skulle hon iväg till jobbet å jag tog en promenad hem. I blåsten, fan va det blåste. Fan hela eftermiddagen, värsta stormen...

kram<3

Igen...

Då satt man här igen, ingen risk för bloggtorka här inte. HehexD Gjorde precis som ja sa förut..ja fixade i köket efter min kära familj. Jag gör det inte för det e kul, verkligen inte. För gör jag inte det så får både ja å brorsan skäll, för "vi har inte gjort mycke under dagen". Jo, jag har men inte brorsan. Men han e allt för lat när det gäller sånt, brukar jag oxå vara. Men just nu så har jag varit duktig....Snart slipper man för då har man väl jobbiga läxor å göra. Vilket inte heller e kul.

Juste igår så fick man ju erbjudande å gå och titta på när kussen nattis komfimeras på lördag. Får se om jag ska gå, vill veta var å när först. Att det bara blev jag som blev erbjuden e inte så konstigt, det va ju lättast eftersom jag e den ända i familjen som e hemma i helgen. Brorsan ska dra me en polare till hans land å föräldrarna drar till landet å jag tänker absolut inte följa me. Ska hitta på nåt annat, får se vad det blir. Gå å se komfimation el kanske hänga me några polare.  Jag har ju några dagar på mig å planera upp planer, så jätte bråttom har jag ju inte. Iof så e det torsdag imorrn å sen e det fredag å då blir man ensam om man inte fått tag i nån. Hehe, jaja inga stor problem direkt.

Vad ska man hitta på nu då, lär nog sitta här en stund. Tänkte nog faktiskt inte sitta vid datan alls efter middagen. För mitt eget bästa typ. Låter lite knäppt kanske. Men va fan ja var skit trött i går kväll men det tog fett lång tid innan jag somna. Väldigt irreterande. Ska kolla om det gör skilland om man inte sitter vid datan "sent" på kvällen. Antagligen inte, men jag får väl pröva.

kram<3 

hmm..

Pratade precis me en av världens sötaste ungar, nämnligen lilla Lucas(2,5 år) som går på dagiset där mamma jobbar. Jag skulle nämnligen ringa å kolla en sak me brorsan som e där, sen så frågade jag om ja ville prata me Lucas. Trodde först att han inte skulle säga nåt men det gjorde han. Hehe, det gulligaste samtalet på länge...

Jaja, det va det. Nu över till dagen, den första typ riktiga skoldagen. Inte så himla kul direkt, hehe. Gick upp rätt så tidigt å hade precis som igår inte sovit särskilt mycke. Och detta märkte man såklart under dagen, var å e fortfarande väldigt trött. Har inte rikigt kommit in i min rutiner men snart så, kommer nog vara det nästa vecka. Man började ju vid åtta då man hade matte i 2 h, där det mest va genomgång. Eftersom man redan gått matte b å nu läser om så har man ju redan gått igenom det mesta förut. Repris. Å de flesta grejer han gick igenom idag e fett lätt ju. Vi jobbade ju en liten stund ur ett häfte kopierat från en bok...vi ska tydligen få helt nya böcker. Får dom troligen nästa vecka typ. Sedan var det ju den där rasten vid 9:50-10:10..då passade jag å becca på och gå till adrimistrationen för å fixa våra scheman. Det var fler som hade den tanken. Väntade typ i en kvart el nåt för å komma fram. Jag var ju tvungen å ändra eftersom min trafik-lektion krockar me fysiken som ja sa igår. Men det löste sig typ..Jag kommer å då trafik på måndagar(har bara en timme hål) å sen på onsdagar direkt efter svenskan. Så hon som fixade det sa att jag hade trafik idag, så jag å alla andra som skulle gå på den ektionen gick dit. Gick å satte oss i datasalen, men läraren kom aldrig. Tillslut gick nån å frågade å det visade sig att vi inte har trafik förrens nästa vecka. Tack för att hon i adrimistrationen inte sa nåt. Inte mycke å göra,  behövde inte vänta på bussen så länge iaf.

Vad har man gjort förutom å prata i telefon när man varit hemma. Jo käkat lunch såklart å sen kollat lite på OS. Just nu e det halvkul, kollar på vad som hänt tidigare. Vi har tydligen tagit en till medalj, silver i cykel igen.

Ska nog snart gå å fixa i köket. Tittar nog en stund till på tv. Imorron börjar man åtta igen me 2 h engelska..hehe.

kram<3

Trött trots lite skola...

Ja, jag e faktiskt skit trött. Blir nog rätt så tidig sänggång idag, ska ju upp tidigare än i morse. Dessutom så orkar jag inte va uppe så himla länge heller. Sov inte så mycke i natt, låg i ett par timmar å vred mig. Var nog lite för pigg för å sova, därför tog det en stund. Men tilslut somnade man å såklart när man sover som bäst så ska man gå upp. Det e nåt jag måste börja vänja mig vid. Får se hur pigg jag e om några dagar av skola, hehe...

Det e nog bäst jag slutar me å sitta framför datan, så att jag kan varva ner. El asså ja tror ja blir "pigg" av att sitta framför datan, så jag ska nog sätta upp tider för när jag ska logga ut å stänga av. Idag blir det vid åtta, ska kolla på tv.

Imorrn börjar man vid åtta me 2 h matte, lagom kul. Men man slutar sen vid 11 efter svenskan, det e ju rätt nice;)

kram<3

Nu börjar allvaret....

Ja, det kan man väl nästan säga. Idag började ju skolan igen el imorrn börjar den mer på allvar. Idag va man ju typ där i 20 min, man fick schema å lite info. Sen så visade det sig att typ det har börjat 2 nya i klassen, de gick i 2:an förra året tror jag. Så vi har typ fått en till Jesper å Oskar till i klassen, då e det 3 Oskar och 2 Jepser i klassen, hehexD Vi fick även terminskortet å skaffa nytt lösenord för inloggning. Sen var det inte så mycke mer, då va det bara å vänta på bussen i 40 min typ. Det e ju fortfarande sommartidtabell, vilket gör att bussen bara går en gång i halvtimmen. Inte roligt. Men det va inte så farlig å vänta när man har sällskap, hehe. Medan vi vänta så dödades en hel del getingar bl.a.

Schemat man fick var ju halvkul, vissa grejer e bra andra inte. T.ex måndagar kommer jag inte å gilla, visserligen har jag sovmorron till 10:10 men efter den lektionen har jag 2 h å en kvarts hål innan trafiken. Hatar håltimmar, trodde jag skulle få slippa det denna gång, men icke. Tisdagarna e rätt så chill har bara en 50 min lektion vid 9. I morron ska jag bara kolla upp hur jag ska göra på torsdagar när trafiken krockar me fyisken. Lät lite roligt det där, hehe. Men det gäller bara till den 22/8 så det kanske ändras lite om jag har tur.

Jaja, jag kom väl vem för 30-35 min sen kanske. Tänkte först dra iväg å handla block å sånt eftersom man har vanliga lektioner imorron. Men jag hittade grejer här hemma så jag slapp gå iväg. Sen så hittade jag även elevkortet som jag trodde var borta. Fett bra. Hittade även miniräknaren, man kanske behöver den imorrn när man har matte.

Juste, det som både jag å flera andra tyckte va lite lustigt. Va att våran mentor marita kände till om Gbg, väldigt konstigt tycker jag. Det måste ju varit nån som tjallade, men vem!?!

kram<3

Sista dagen...

Då var det den sista dagen på sommarlovet, hur ska man spendera den då. Har faktiskt ingen aning om hur den ska spenderas. Jag har inga direkta planer för dagen, vill göra nåt. Men vet inte vad el med vem. Vill ha kul den sista dagen, hehe. Jaja, om jag inte får tag i nån el nåt så kommer dagen bli halvdan. Kommer då att sitta framför datan el tv:n antagligen, lagom kul. Jag får väl anstränga mig å försöka hitta på nåt. Lite svårt om man e sj. Har ju ingen stor lust å hänga me brorsan direkt...

I morse så tänkte jag gå upp vid nio för å kunna somna hyfsat tidigt ikväll eftersom man ska ju upp rätt så tidigt imorrn.  I allafall mycke tidigare än vanligt. Men jag gick väl upp en timme senare, ja hade ställt mobilen på nio men ställde om den å det slutatde me att ja gick upp den timme senare. Jaja, inte så farligt förhoppningsvis..Har som sagt inte gjort så mycke de senaste timmarna. Suttit här framför datorn....

Nää, nu ska jag försöka hitta på nåt. Vad vet jag inte men nåt. Hehe.

kram<3

Inte långt kvar nu...

Nej det e ju inte långt kvar nu till skolan börjar igen, bara 2 dar. Sommaren har verkligen gått fort, men det gör den ju alltid. Tyvärr...Så snart börjar allvaret el det lär väl dröja ett tag innan det börjar iaf.

Vad gör man då den näst sista dagen på sommarlovet, jo inte särskilt mycke direkt. Var ju egentligen tvungen å gå upp vid nio enligt mina föräldrar men lyckades sova en timme längre. Åkte inte me å kollade på fotboll, pallade inte gå upp så tidigt. Så man har ju haft det rätt så lugnt hela dagen eftersom familjen inte e hemma ju. Har fixat i köket, lyssnat på musik å sedan mest glott på tv.

Tydligen så har det gått bra för brorsans lag, dem vann kvartsfinalen me 1-0 å spelar typ semifinal nu tror jag. Så det kommer att bli en match till oavsett om de vinner el förlorar. Brorsan spelar tyvärr inte eftersom han inte e helt frisk, men han sitter me på bänken typ. Det e vad jag hör hört iaf. Så man lär nog vara ensam hela eftermiddan, vilket inte gör mig nåt. Kanske kan bli lite tråkigt, men men.

Kan säga att vissa saker kanske inte riktigt går som det ska el snarare som det det borde. Hoppas att det blir bättre......

kram<3

Regn igen...

Ja, då satt man här igen. Dagen har varit rätt så rolig faktiskt. Jag träffade väl Alice vid halv tre el nåt. Då kom hon över hit å vi snackade massa å fikade på mammas nybakade smaskiga bullar. Mums. Sen så bestämde vi oss för å ta en promenad. Dels för å komma ut lite och dels för att prata ostört eftersom hela familjen var hemma. Så vi tog en promenad ner mot Sickla å gick runt den sjö som e där. Sedan gick vi till Sickla Köpkvarter men vi kom precis när de stängde, men det gjorde inge. Vi hade inte tänkt köpa nåt. Men vi gick in en snabbis på ica för å köpa tidning å tuggummi. Precis när vi gick in så småregnade det, när vi sedan kom ut å skulle gå tillbaka hem så hade regnet ökat. Å det fortsatte den me hela vägen hem, så vi blev rätt så blöta, hehe. Jaja, vi hade trevligt iaf å vi hade ju massa å snacka om. Vi snackade om allt mellan himmel å jord...Som vi brukar göra, haha. Promenaden varade kanske i 2,5 timme el nåt. Vi sa att vi hade gått bort alla bullar som vi tidigare åt, hehexD

Vi skildes åt och när man kom hem var det i princip mat. Det var nån god italiensk mat som tydligen farmor lagade när de andra va på landet, riktigt gott. Men brorsan åt inget, han verkar vara påväg å bli sjuk el vara sjuk. Vi vet inte vad det e me honom det e bara vänta å se. Kvällen spenderades precis som ja trodde framför tv:n me lite snacks å med mina föräldrar som sällskap. Trevligt värre, hmm....

Imorron så e jag tydligen tvungen att gå upp vid 9 vare sig jag vill följa me å se brorsans lag spela slutspel i cupen el inte. Det va mamma som sa det. Men om ja lika gärna går upp vid nio så kan jag ju lika gärna följa me å titta, bara det inte ösregnar. Kan bara säga att laget idag va tvungna å vinna me 5 mål i sista matchen för å ta sig till A-slutspel å gissa va dem vann me.  Jo...7-0 mot A.I.K....haha..va fan gjorde gnaget egentligen..rätt åt dem:p Brorsan va bara me å spelade en match..det va den andra matchen då han stod i första...Han e ju inte riktigt frisk ju...

Nej, nu ska jag nog sätta mig en stund framför tv å sedan blir det läggdax. E faktiskt rätt så trött, blir nog hyfsad tidig sänggång. Vad jag ska göra mer i morrn vet ja inte får väl se. Inte så spec. mycke tror jag.

kram<3


Uppe me tuppen...

Men nästan iallafall, jag gick väl upp vid 10. Jag skulle kunna sova bort halva dagen men det känns ju inte riktigt rätt. Låter knäppt. Jaja, vaknade upp å insåg att ingen va hemma. De hade ju åkte iväg till ingarö för den där Cupen, brorsan måste mått bättre. En stund efter så ringde mamma å kollade om ja var vaken å berättade läget. Brorsan hade inte stott inte i  första matchen, för han inte rikitgt kände sig bra. Övriga laget va trötta i början av matchen, men vaknade till å matchen blev jämn. Men det hjälpte inte de förlorade me 2-0. Jag tror att nästa match va vid 12 får se om brorsan står då.

Sj så ska jag försöka få tag på Alice å se om/när vi ska ses. Det e kanske bäst att göra det snart, men ja vet inte när hon vaknar hehexD Det löser sig förhoppningsvis. Om vi träffas så e dagen fixad men har inga planer för helgen. Antar att det blir en halv kul kväll hemma, hehe. Men sånt e livet typ.

Oh, No air på mtv:D

kram<3

Har tråkigt..Här e lite onödig info:P

UTMANAD!
NÄR DU SETT DETTA MÅSTE DU KOPIERA TEXTEN OCH SVARA PÅ FRÅGORNA. VÅGAR DU VERKLIGEN SVARA ÄRLIGT?


Ditt namn?
Caroline
Födelseår? 1991
Hur lång är du? 167 typ
Spelar du något instrument? Nja, kan lite piano men inte mycke.
Dina första tankar när du vaknar?  Va fan...typ

Är du hungrig? Nej..
Vart befinner du dig just nu? mitt rum
Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Ljusblå

Är du bra på? många saker..
Har du några husdjur? några fiskar, en hamster å en sköldpadda.
Vad heter din morfar och mormor? mormor heter Mona och morfar Lars.

Vem är snyggast? Det ni... 
Vem vet mest om dig? Ja..hm mina närmaste vänner kanske:p
Vad vill du ha just nu? min säng...
Ditt mål i livet? Hehe, ja vet inte. Lyckas me mina studier el nåt..
Rädd för? höga höjder å känslor

Hur gammal är den äldsta person du kysst? Hmm..nåt år äldre kanske:P
Har du någon vän du känt i 10 år? Ja då. Länge tom.
Har du körkort? Nej, men snart börjas det.
Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? Dom de gav mig:P

Pepsi eller Coca cola? Fanta :P
McDonalds el. Burger King? donken
Sjunger du? ibland kanske det händer, man vet aldrig.
Vad har du för skostorlek? 40-41
Har du haft sex med fler än 1 person på samma gång? Nej
Vill du gifta dig? nja, nån gång kanske.
Är du en hälsogeek? inte direkt, försöker...
Kommer du överens med dina föräldrar? oftast

Din hårfärg och frisyr?
brunett..typ halvlång me sne lugg men ska klippa mig snart.
Skorna du hade på dig idag? mina egna reebook dojjor...
Grönan eller Liseberg? Liseberg ofc:D
Vad sover du i? underkläder typ:P

Kläder du hade på dig idag? mina blåsvarta Visby-mjukis å ett vitt linne.
Favoritfärg på kläder? vit typ..
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? äh..dem ja har kanskexD
För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? olika...ibland mycke å ibland lite.
Har du rosa kamouflage-kläder?  eh..nej.

Tatueringar du har? inga..
Piercingar du har? Öronen.
Har du glasögon? nja, bara när ja läser el sitter vid datorn...

Hur ser din plånbok ut? ful, trasig ljusröd me guldstänk..måste skaffa ny.
Din perfekta pizza? Jag vet inte...
Randigt, rutigt eller blommigt?  blommigt...

Favoritårstid? typ sommarn:p
Favoritmat och dryck? hm har många favoriter..
Favoritdjur? Katter
Favoritparfym? har ingen typ..

När ska du festa nästa gång? Ja du, så snart som möjligt hoppas jag:D
Vad köpte du senast? mat på donken, hehe.
Hur mycket pengar har du? ett par tusen kanske...

Hur svarar du i telefonen hemma? "Hej, det e Caroline"
Hur svarar du i mobilen? antingen bara "hej" el "hej det e carro"
Vem ringde du senast? Pappa

Senast kramat? mamma
Senast pussat? Hm..hemligt:P
Senast hånglat med? Hemligt
Senast haft sex med? Sorry, säger inte ^^
Sov du ensam inatt? Ja.
Vem sov du senast med? Becca å BellaxD

Vad gjorde du kl 08 imorse? sov
Vad gjorde du för 15 min sedan? Surfade runt lite..
Det sista du sa högt? kommer inte ihåg va ja sa..
Det senaste någon sa till dig? som sagt mitt minne sviker, kommer ej ihåg.
Vad ha du druckit idag? Vatten, mjölk å läsk:p
Vad var det senaste du åt? Nötter.. 
Vad är det för färg på din ytterdörr? blå på insidan, grå på utsidan..fult I knowxD
Vad är det för väder hos dig nu? vet inte, mörkt å lite kyligt typ.

Godaste glassmaken? vanlij me chokladkross, mums.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja, absolut.
Sover du tungt? typ.
Drömmer du mardrömmar? Inte ofta men det händer..

Favoritklädsel? nått som e bekvämt å snyggt...
Vad ser du om du tittar till höger? mitt fina stökiga hyllan plus halva skrivbordxD
Favoritgodis? surt typ..
Har du kysst flera personer under en och samma kväll?
japp..
Sommarplaner? sommaren e ju typ slut:p

Hur många kuddar sover du med?
2(en jätte stor å en mindre)
Morgon eller nattmänniska? Natt
Har du dåligt morgonhumör? nja inte direkt.
Är du kittlig? Hehe, ja en hel del.
Snarkar du? gjorde vet inte hur det e nu ^^
Stjärntecken? fiskarna

Längtar du mest efter just nu?
 Det säger jag inte:P
Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? vet inte..nån gammal släkting kanske..
Vad väntar dig om 10 år? hehe, har ingen aning..

Har du gjort en 2:a i skogen någongång? Hehe, nej aldrig.. xD
Vad luktar det just nu om du sniffar lite? inget speciellt,,
Saknar du någon nu? Ja, faktiskt.

Snus eller cigaretter?
Cigaretter
Vill du ha barn? jag troligen...

Längtar du till din nästa födelsedag?
Absolut, 18 äger:D
Är du snäll? Ja alltid;)
Är du blyg? i vissa situationer ja.

Tycker du att du har fin dialekt? haha vaddå dialekt. Har väl ingenxD
Favoritfärg? ljusblå
Har du spytt i någons knä? Nej..

Syskon och deras ålder? Anders 13( blir 14 i sep)
Klädaffär? Gina Tricot
Senaste skola? Cyber kvarnholmen
Klass? F5

Tycker du om fester?
  Jadå, sjklart:)
Tycker folk du är snygg? Inte vet ja.

Är du en gottegris? lite kanske..det kunde varit värre...
Är du modig? ibland
När drack du sprit senast? Hmm..Allt FÖR länge sedan typ den 25/7 el nåt.


Har du använt någon hårprodukt idag?
nej
Har du bråkat med någon idag? Nepp
Vad har du för planer till helgen?
kanske träffa en polare..
Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 18 år
Är du sugen på något nu? nja....

Är 50 cent bra?
nej!
Har du kvar dina barndomsskivor? Inte skivor men gamla band, hahaxD
Brukar du bada i sjöar om somrarna? hehe, det händer väl.
En film? Mamma mia

Vem får en kram? Alla snälla:P
Vem får en puss? Alla, det e bara å fråga haha:P
Brukar du läsa horoskop? Japp

Sprit, cider, vin eller öl? allt typ utom öl...
Kan du baka bullar? ja...
Bläck eller blyerts? Bläck

Katt eller råtta? Katt
Hund eller katt? Båda
Sängstorlek? i dont know..
Hur ser du ut idag? Lite små trött typ...

Vad såg du senast på tv? Sammafattning av OS-invigningen...
Tycker du om din pappa?
ja det e klart
Vem i din släkt pratade du senast med? pappa


Knarka...

Ja, jag har de senaste dagarna knarkat. Nej, asså inte droger såklart utan vissa låtar. Jag "måste" el snarare bara lyssnar på dem flera gånger om dagen. Hehe.  Fråga mig inte varför det e just dessa låtar...

Om nån e nyfiken så e det dessa låtar:

Jordin Sparks ft Chris Brown - No Air ( http://www.youtube.com/watch?v=Icv6DgZ-9O4 )
Lady Gaga, Colby O'Donis, Akon - Just Dance (http://www.youtube.com/watch?v=BCyX3DNAeGs)
I Kissed a Girl - Katy Perry ( http://www.youtube.com/watch?v=NoKPi8xtyjA )

Kan säga att ja kan dem rätt så bra vid det här laget, haha:D

Lite onödig info kanske, whatever. Min blogg:P

kram<3

Sorry...

Jag ber om ursäkt att ja inte skrivit nåt inlägg på länge. Har varken haft orken el lusten. Men nu tar jag mig lite tid....Igår så gjorde ja inte så mycke. Chillade hemma å sen åkte ja me å kollade på brorsans fotbolls träning. Sen idag så va jag hemma på förmiddan sen bar det till mammas jobb för å hjälpa henne lite(hon jobbar på dagis). Så jag har haft full skå hela eftermiddagen. Vi åkte därifrån vid fem el nåt...Sen så blev det en god middag å massa mys framför tv:n. Me godis som ja köpte på väg till Gbg. Riktigt mumsigt. Hehe....

Asså detta jävla väder som varit de senaste dagarna, jag blir galen. Kan det inte vara sol å varmt de sista dagarna av ens sommarlov. Det e bara 4 dar kvar sedan ska man tillbaka..Det har fan regnat å varit mulet i flera dagar, fett tråkigt. Då har man inte lika mycke å göra. Den fina brännan som ja hade förut har nu försvunnit ganska mycke eftersom ja inte kunnat sola, hehe. Jaja, det va den sommaren. Man får väl vara glad att det typ var kanon väder i 3 veckor innan detta kom...Får väl stå ut...Slår va om att det blir kanon väder när vi går i pluggetxD

Jaja, nu ska jag nog sluta klaga. I morron så ska brorsan troligen spela en cup(fotboll) på ingarö, om han nu inte skulle bli sjuk under natten. Han har känt sig lite dålig nu i kväll. Om han ska spela så ska jag inte följa me, dem ska typ dra vid halv åtta. Då ligger jag å sover som bäst, hehe. Men jag ska nog träffa Alice under dagen, tror jag el på söndag. Förhoppningsvis imorrn, ska kolla det. Sen får jag väl se va ja ska göra i helgen, rätt slapp lär den bli.

kram<3


Planer på G..

Tillslut så svarade Bella. Hon ska tydligen jobba de närmsta dagarna tyvärr. Men vi skulle kanske hitta på nåt nästa vecka. Typ bio å lunch. Men som sagt börjar ju plugge, men ja antar att dagarna inte e så långa. Så om hon inte kan på måndag så får vi väl ta det nån gång efter skolan. Huvudsaken e att vi snart ska ses iaf.
Sen så har ja snackat me Alice vi ska kanske ses innan helgen, tror jag. Vilket såklart e jätte bra...Perfekt.

Frågan e då va fan man ska göra i helgen. Nån som har nåt förslag?!?


kram<3

Home sweet home..

Det kan man verkligen säga, men ändå saknar ju Gbg. Vill fan tillbaka dit igen. Får väl se när det blir, nån gång. Kvällen har väl varit okej. E rätt så seg, va trött..sen va ja inte det...nu börjar ja bli trött igen. Det kanske inte e så himla konstigt, hehe. Ska nog snart göra mig iordning å kolla på tv en stund, sen får jag väl se när det blir dax för sängen.

Vad ska man nu göra de sista dagarna av sommarlovet, lite sorgligt men ändå inte. Kan bara säga att sommarlovet gått fett snabbt som det oftast gör tyvärr. Jaja, vad ska man hitta på då. Ska försöka på tag på min kusse Bella, vi hade sagt att vi skulle ses nån dag nu innan jag börjar plugget. Får se hur det går. Det va aslänge sen vi träffades bara vi å snackade för oss själva. Hoppas på det bästa. Ska dessutom försöka få tag på Alice,se om vi kan ses nån dag. Va as länge sen vi sågs, båda behöver nog snacka av sig å dessutom så har vi ju skit kul när vi ses så...Jag ska försöka. Annars vet jag inte riktigt va ja ska göra de närmaste dagarna. Tips nån. Skulle va nice å festa. Men men, har inte hört om nån fest så..Får väl ta dagarna som dem kommer antar jag.

Asså just nub försöker jag chatta me bella, men fan va trög hon e. Har skrivit hej 2 ggr inge svar. Det skulle ju va perfekt å snacka å kolla när vi ska träffas. Men va fan, hur svårt kan det va. Det står att hon e online, inget annat. Kan ju fan inte sitta uppe halva natten för att hon ska svara. Jaja, får se hur länge jag pallar vänta. En liten stund till. Får väl gå rakt på sak kanske.

kram<3

Tillbaka i Sthlm

Ja, då va man tillbaka i Sthlm. Jag e fan skit trött, det har inte blivit mycke sömn de senaste nätterna. Kommer nog gå å lägga mig tidigt i kväll men ja tänker faktiskt inte sova bort dagarna längre. Måste börja gå upp tidigare för å vänja mig inför skolstarten på tisdag nästa vecka. Ska väl försöka gå upp vid 9:30-10 typ. Jaja, nu över till resan tänkte bara kort berätta lite om varje dag.

Sön, 3/8: Åkte jag ju till Becca på kvällen, va väl där en timme innan Bella kom. Sen satt vi en stund framför datan. Becca hade värsta problemen me sin ipod. Kom i säng ganska sent, inte så smart när vi skulle uppp tidigt dagen efter. Sov rätt så bra den natten inte mycke men okej. Kan bara säga att en viss person *host* Becca satte sig upp å började snacka i sömnen. Nåt om att hon skulle skjuta nån släkting till bella. Svårt å höra eftersom hon mumlade rätt så mycke.

Mån, 4/8(7 månader till min 18-årsda): Vi kom iväg senare än vi egentligen skulle. Men de vuxna hade ändrat, vilket gjorde att vi åkte senare. Den dagen spenderades i bilen, det tog typ 6 h el nåt. Det va mycke stopp på vägen, sen så körde Stefan fel väg. Vi körde på småvägar. Kan säga att bilen inte var så värst stort. Så det va fett obekvämt å man fick typ ont överallt. I princip hela vägen dit så regnade det ju, sen så regnade det hela kvällen. Den kvällen lagade vi 3 tacos, det va jätet gott. Vi hade inte ätit nån riktig mat på typ hela dagen, så det va jätte gott. Sen gick vi å duschade, fast man fick ju typ en dusch bara man gick utanför dörren. Annars spelade vi kort å glodde på tv, fanns inte så mycke annat å göra. Juste Becca satte sig upp i natt igen å snackade i sömnen, förstår mig inte på henne, haha. Garvade som fanxD

Tis, 5/8: Sov inte så mycke denna natt, av flera orsaker. Men det gjorde inget för vädret va mycke bättre än dagen innan, det va bara massa moln. Å vi va fit for fight på liseberg. Vi hade ju gratis inträde(ingick i boendet) å så köpte vi remsor 10 kr billigare i receptionen innan vi åkte. Sedan tog vi bussarna dit. Första gick snabbare, den andra tog typ 30 min iaf. Vid halv tre va vi där. Behöver nog inte skriva så mycke eftersom ni som läser var me. Kan säga att jag har aldrig åkt så mycke på ett nöjesfält förut. Åkte berg-och dalbana för första gången i mitt liv, hehe ja vet jag har varit feg. Men nu åkte jag iaf tacke vare alla polare. Tack er för det:P Tror vi åkte kållorado tre gånger el nåt, den andra gången kom massa vatten in så alla blev ju helt våta om fötterna. Fick gå så resten av kvällen hehe. Det va även det sista vi åkte, fett kul. HahaxD
Vi var väl där till fem i halv elva sen gick vi till bussen. Resan tillbaka va fett kul. När vi hade träffat beccas morsa å stefan vid hållplatsen så kom det fram några killar(20-25) från typ Storbritanien, lite påstruckna kanske. Jag å becca hade ju på oss kaninöronen, vilket de blev fett fachinerade av. Så mycke att de lånade beccas å ville även att vi skulle va me på bild. Haha, fan va vi garvade. Sen på bussen, efter nån hållplats på kom det på 2 glada göteborgs snubbar me sina kaffe. Å fy fan va roliga dem var. Vi garvade som fan, dem snackade lite me oss om våra kanin öron. Å deras jävla kaffe, haha. Asså det går inte å förklara. Det som va mest irreterade påvägen hem va att becca snackade göteborgska, hon började typ dirket när vi gick ut från liseberg. Tog lång tid innan hon släppte det. Kvällen fortsatte vara rätt så kul när vi va tillbaka,  tänker inte berätta så mycke. Men fan va vi garvade. Stefan, som typ va full försökte agera kärleksdoktor el nåt. Haha, fy fanxD Det blev mycke skratt denna dag iaf. Juste denna natt skrattade becca i sömnen å snackade om nåt jävla mess. hehe.

Ons, 6/8: Avresedag. Vi gick väl upp vid 10, rummet/huset skulle vara lämnat vid 11. Men vi hann i tid å vi fick ju sova lite längre. Vilket va skönt. Sen vid 11 bar det iväg från Gbg, först åkte såklart Stefan fel så vi fick köra tillbaka till Gbg å ta rätt väg. Å nu tog han rätt väg, sen som vi skulle tagit dit. Asså den genom Jönköping. Denna gång stannade vi bara 4 ggr tror ja, kom väl hem runt fem. Väldigt skönt. Det va varmt å trångt men vi hade kul ändå. Här hemma har ja inte gjort så mycke, käkade lite middag me familjen när ja kom hem. Sen har ja ju sj-klart satt mig framför datan. Har upptäckt att ja kommer att ha innebandy träningar på fredagar. Varannan vecka 19:30-21:00 å den värre tiden 20:30-22:30. Hatar dem träningarna innan dem har ens börjat. Hoppades slippa dessa, men icke. Usch vill inte ha träning på fredagar. Det e ju fett jobbigt ju. Inte bra asså.

Jaja, nu ska nog gå å umgås me familjen hehe. Kom på att ja nog inte ha så många läsare de närmaste dagarma eftersom de trognaste läsarna e i Gbg. Men det gör ju inge.

kram<3

Är i Gbg 4/8-6/8

So long suckers...See u later:P

Finns alltid på mobilen om det skulle va nåtxD

kram<3

Inte långt kvar nu...

Allt e princip packat nu. Skönt. Har varit fett seg me det men nu så, hehe. Ska va hos becca vid nio, får ju skjus av pappa som jag sagt tidigare.

Annars idag så var ja i väg på promenad från Gubbis till sköndal me mina föräldrar medan brorsan tränade. Vi skulle kolla på en visning på ett hus. Vi var inte så jätte förtjusta i just det huset, men nu har vi kommit igång me letandet. Ska gå på en annan visning om typ 2 veckor el nåt. Det huset verkade mer nice. Det e alltså allvar att vi ska flytta, det kan bli rätt så snart el inte vi får se om vi hittar nåt bra. Vill verkligen flytta till hus asså, ni har ju sett storleken på mitt rum. Vill verkligen ha större...Får se hur det går. Men ja lovar att hålla er uppdaterade om det.

Jaja, inte långt kvar nu till Gbg. Haha, fett nice. Det betyder att ja inte kommer att blogga på ett par dagar. Sen får ja se om ja berättar om resan när jag kommer tillbaka får se.

Nu ska jag nog stänga ner allt å logga ut från alla sidor. Ska nog tvätta håret innan jag drar oxå.

Just nu håller mamma på å baka scones, det e såå himla gott. Käkar det innan jag åker.

kram<3

Lite å göra...

Japp, har nu laddat över lite bilder från kameran till min dator, ska ladda över resten på en annan dator. Sedan e jag klar me det, då e det bara resten kvar. Ska nog snart packa å så. Måste dessutom ta en promenad ner till centrum å ta ut lite pengar som jag ska typ lämna till Beccas morsa el nåt. Iaf ska ja ta ut pengar.

Ska bli härligt att åka i väg. Man har ju längtat sen man bestämde det å nu e det äntligen dax. Ska bli skönt å komma bort från Sthlm å även familjen, hehe. Fett taskig, jag vet.

Nää, nu e det bäst jag fortsätter i lugn takt så jag slipper stressa, det e nog dessutom lunch snart. Ikväll bär det ju av till Becca där ja å Bella ska sova över så vi slipper gå upp allt för tidigt. Har tur så min kära pappa skjusar mig dit me min packning, så ja slapp åka t-bana me det. Får se hur det bli när man kommer hem då kanske man måste göra det. Beror väl på kan jag tänka mig.

Skriver mer senare...

kram<3

Väldigt mysig kväll...

Kan säga att kvällen va jätte trevlig å mysig. Va ju som sagt å käkade å umgicks me min faster å hennes familj(el snarare hon å hennes sambo, barnen va bortresta). Träffade dock Bella(ena barnet el hon e fan snart 20) en snabbis. Orkar inte berätta om kvällen. Kan bara säga att det va trevligt, mysigt å maten va god å alla djuren va så söta.

Har fått lite tvätt tvättat av mamma nu ikväll till Gbg resan, imorron blire upp hyfsat tidigt för å fixa allt. Väskan ska packas, pengar ska tas ut, mp3 å mobilen ska laddas, kameran ska tömmas osv. Har som sagt lite å pula me imorrn, det e ju bra det. Hoppas bara ja inte glömmer nåt, det e nog ingen risk hehe. Ska snacka lite me becca bestämma tider å sånt.

Nu ska ja nog snart gå å lägga mig...Får se hur det går...

Sov gott!

kram<3

Svårt...

Ibland så kan jag ha svårt å snacka me folk, oftast på msn. Även om jag känt personen i evigheter. Ibland så bara babblar man på utav helvete, man har massor å snacka om. Men ibland blire bara de vanlig frågorna å sen blir det inge mer förrens nån ska logga ut el nåt. Hehe, borde kanske skärpa mig. Ingen av de på msn bits ju inte, iallfall inte via skärmen hehe. Ska se om jag klarar av det, snacka å inte bry mig om vem jag snackar me. Ska se hur det går. Haha, inte så bra kan jag tänka mig. 

Men jag har bestämt mig för å sluta vara blyg för vissa, i vissa situationer. Ska försöka vara modig, va har ja å vara rädd för. Inget. Jag måste bara våga säga, göra saker. När jag e nykter alltså.. annars e det lätt som en plätt. Om man e lite dragen så blir ju det mesta lättare, haha. Jaja, ska se om jagv klarar av detta. Allt för min egen skull.

Nää, nu väntar jag på att badrummet ska bli ledigt så jag kan ta mig en dusch innan vi åker iväg. Jag har precis som jag trott suttit här hela dagen, inte bra asså. Men vad gör man inte när vädret e skit. Asså regnar. Inte kul då. Hoppas bara vi klarar oss från regn i Gbg så man slipper gå runt på liseberg i regn. Får väl hålla tummarna..

kram<3

Lite ändringar...

Det har varit lite fram å tillbaka me Gbg, hur kommer dit, var vi ska bo. Förut var det sagt att vi skulle åka ner me husbil å sova i tält. Men nu e det ändrat, vi kommer att ta bilen ner å hyra en stuga. Det blir lite dyrare men det e mer nice å sova i hus. Man får tänka på hur mycke det hade kostat om vi tagit tåget ner å så. Dessutom så ingår entré till Liseberg, så det e rätt nice ändå. Det värsta e nog att man ska sitta i en bil å trängas i ett par timmar, hehe. Hur ska man fördriva tiden, får se. Får väl hitta på nåt, ska ta me mig mp3:n. Man kanske sitter å lyssnar å e osocial. Jaja, det e bara vänta å se. Det blir bra iallafall.

Nu vet ja inte riktigt va ja ska göra fram till fem då vi ska åka iväg. Ska nog ta en dusch, annars vet jag inte. Lär väl kanske sitta här å va tråkigt. Har hört att ja har en del polare som ska gå å kolla på pride, vilket otur me vädret asså. Sj har ja aldrig gått å tittat. Måste bli ändring på det, får väl bli nästa år el nåt.

kram<3

Inte långt kvar nu..

Oj, jag glömde visst å skriva ett inlägg igår el snarare jag sket i det. Pallade inte. Fanns inte så mycke att berätta. Var hemma å slappade. Solade lite på balkongen å kollade lite på tv, inte så mycke mer.  Fick mess vid 2, tydligen så hade några av er varit på fest. Roligt, värre hahaxD

Vet egenligen inte vad jag gör uppe, skulle ju egentligen kunna sova. Övriga familjen e i Globen å shoppar så inget stoppar mig. Ju jag sj såklart. E trött, skulle ha sovit vidare, jaja skit samma. Måste kanske vänja mig vid å gå upp tidigt, okej 11 e kanske inte tidigt om man jämför me typ 7-8 som man typ måste gå upp på måndag. Ja, nu e det inte många dagar tills det bär av till Gbg, fan va man har väntat. Men nu sker det äntligen. Jag ju hört att ni andra inte kommer att åka dit, tråkigt för er. Men vi åker dit iallafall, hehe. Imorron så drar ja till becca, ska sova över där så ja slipper gå upp så himla tidigt på måndag. Så imorron blire packa för hela slanten å idag blire kolla så att allt e tvättat. Ska nog slänga en del i tvätten, så det e rent å torkat till imorron. Vilket inte e några problem. Ska fixa kameran som jag sagt i flera dagar, måste verkligen göra det idag. Jaja, det löser sig.

Nu kom familjen precis hem, vi ska tydligen till Vendelsö ikväll på middag hos min faster me familj. Men tyvärr verkar det som om ingen av "barnen" e hemma. Min kusin Bella e i malmö el köpenhamn me några polare och Nattis e på kofemationsläger(el hur fan det nu stavas) på Gotland e hemma den 8/8. Jaja, brorsan å ja får väl umgås me hunden Wilda el nåt. Det blir iallfall roligare än att stanna hemma hela kvällen....

Jaja, nu ska ja väl snart k'äka el nåt. Sola kan man ju inte göra idag, solen e ju inte här. Otur. Ska kanske messa becca snart å kolla lite grejer:P

kram<3

RSS 2.0