Nyduschad..

Sitter här rätt nyduschad efter träningen och ska snart gå å lägga mig....

I "vanliga" fall så börjar jag 14 på tisdagar eftersom min litteratur e inställd för att man ska jobba hemma med ett romanprojekt. Men nu har jag ju bokat in mina sista 9 körlektioner så där försvann de härliga tisdagarna å alla andra sovmornar typ:/ Skulle egentligen börjat körlektionen kl 9:00 å slutat 9:55 imorron, vilket hade gjort att jag hunnit hemma emellan. Men fick ett mess nu i eftermiddags om det var okej att byta från 9:00 till 10:10, vilket jag svarade att jag kunde. Klart att det va skönt att tiden blev flyttat för då får man ju sova lite längre men jag kommer inte att hinna åka hem emellan typ. Kommer typ bara hinna hem, vara hemma en halvtimme då jag ska hinna me att käka å plugga. Vilket såklart inte går. Så jag kommer att få en lång håltimme imorron från typ 11 till 14..Tar därför me fysikböckerna, så jag slipper plugga lite när jag kommer hem sent på eftermiddagen sen.

Kan ju säga att jag inte riktigt ser framemot morgondagen, det gör jag iofs inte nån dag. Förutom när det e helg, annars inte. Varför ska jag se framemot en vanliga jävla vardag? Som bara innehåller lite sömn, skola, läxor å annat plugg. Usch:/ Vet att jag verkar lite anti men va fan, jag e kanske på det humöret just nu..Inte hela tiden men rätt ofta.

Så nu ska jag sova..Å hoppas på att det går bra imorron, pallar inga större motgångar asså..

kram<3

Sitter i skolan å häckar...

Japp, sitter här i datasalen på textlektionen fast jag tror nog att vi faktiskt slutat. Egentligen så skulle reportaget in idag men han gav oss en hel vecka till att jobba på, vilket verkligen var skönt. Då slapp vi stressa med uppgiften, utan kan ta det lite lugnare. Så..idag har vi väl inte lyckats skriva så himla mkt på uppgiften..men men..Vi har iaf valt ut vilka foton som vi ska ha med. Nåt iaf å sen så har vi skrivit lite innan oxå så vi har ju en del text att ta med oxå;)

Hm...nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi kanske går iväg å spelar kort el nåt. Annars stannar vi väl kvar här å surfar runt på datorn. Fotolektionen börjar inte förrän kl 14 så man har hål fram till dess, tur att man har sällskap iaf. På fotolektion ska jag välja ut och redigera de foton som jag ska ha med i fotoprojektet, som ska vara klart å inlämnat imorron.

När man kommer hem idag så gäller det att skriva klart textuppgiften om en fest, jag har kanske skrivit en halvsida. Det kan nog bli lika mkt till, gäller bara att jag får till det på ett bra sätt. Jag skriver om förr förra helgens utgång, dock skriver jag inte allt, tar bort lite å lägger till andra saker. Så att det blir så bra som möjligt. Hihi, den kvällen e ju värd att minnas;) hahaxD Sen så har jag ju sen träning ikväll, vilket e lika kul som jobbigt eftersom det e så sent. Speciellt när jag inte har lång sovmorgon i morrn. Jag har nämligen bokat in mina sista 9 körlektioner vilket jag att jag har en lektion imorron 9:00-9:55 å sen börjar jag inte förrän kl 14. Så jag kommer nog rätt garanterat åka hem emellan för å plugga och käka lite lunch...Får se hur det går me körningen, har inte övningskört på ett par månader. Senaste gången gick det sådär, då jag å pappa tjafsade en hel del. Håll tummarna för mig.

Jaja, nu har jag inte så mkt mer å säga. Får se om jag hinner skriva ett inlägg innan träningen ikväll. Annars lär jag nog skriva ett efter träningen iaf.

kram<3

Läggdax;)

Nu orkar lilla jag inte vara upp så länge till..var visserligen rätt trött för en timme sen men har ändå envisats me att vara upp längre. För vilken bra anledning då kan man ju fråga sig..

Kan ju säga att det jag de senaste dagarna varit jävligt trött trots att jag sovit bra å länge, fattar inte varför liksom. Det kanske beror på mörkret å kylan el att jag e påväg å bli sjuk igen. El snarare så e jag lite sjuk nästan varje dag känns det som. Usch, jag gillar verkligen inte hösten. Med det ständiga mörkret å kylan..Vill ha sommar med sol å värme;)

Får väl drömma mig bort ditxD

God natt!!

kram<3

Har inte blivit så mkt gjort idag...

Skrev ett inlägg tidigare å var i princip klar då internet dampade..Jag hann inte spara det innan det försvann, såå jävla irreterande asså.

Så det blir ett kortare inlägg ist..Idag så man har man inte varit så duktig, det har inte blivit nåt pluggande typ. Vilket jag kommer få sota för imorron, då jag antagligen kommer få stressa som fan. Jaja..får se om jag skriver lite på nån av textuppgifterna senare, brukar gå bättre när man e spontan me skrivandet iaf när det gäller text. Slappade hela förmiddagen å sen gick man å kollade när brorsan spelade match i sköndalshallen. Killarna vann me 5-2;) Sen drog jag iväg till stan efter lite om och men för att fota till reportaget. Kan säga att jag var rätt irreterad på att planerna ändrades i sista stund. Pga av en viss person^^ Men det gick bra ändå, jag å amanda fixade det själva så. Efter en 15-20 min var vi kanske klara å drog hem. Här hemma har jag inte gjort så mkt, käkade precis middag å innan dess laddade jag in bilderna från igår på datan. Tänkte kolla på dom nu å se vilka man kan ha me i fotoprojektet. Ska dra å kolla på tv vid åtta, sen lär jag väl hamna här igen;)

Det e ju 1:a advent idag ju, vilket knappt märks här hemma. Inget julpynt här inne än. Det ända vi har är julbelysning ute på trappen å sen så har mamma bakat goda lussebullar nu i förmiddags. Får se när vi orkar pynta, hahaxD kan ju säga att jag funderat på vad jag ska köpa i julklapp till folk å även vad jag själv önskar mig. Kommer va rätt ekonomisk i år, hahaxD

Svar till dig Em: fan vad kul assåxD Hihi:p Som jag skrev innan så ska jag va ekonomisk när det gäller julklapprna så jag kan dra ut me dig i lucia;D Vad säger du om det? Vi ska fan röja stanxD Hihi;)<3

Nej, nu ska jag hinna kolla bilderna innan Bones börjar;)

kram<3


Trött brud..pallar inte å vänta..

Nu e jag väldigt trött om man säger så..Ska gå ner och borsta tänderna..Sen väntar sängen;) Såå sköntxD

Pallar inte vänta på att personen ska svara, den e säkert å festar och e upptagen å märker inte messet. Så skit samma, det var iaf värt ett försök. Vet inte riktigt hur jag skulle reagera om personen messar senare å väcker mig...Dock e det nog inte så stor chans att det händer^^

Men men..imorron väntar massa plugg å sen ska man dra in till stan på eftermiddagen för att fixa me det reportage vi håller på me på text.

Nej, nu ska jag gå å borsta tänderna. God Natt!!

kram<3

Biokväll me Linnea:D

Japp, en väldigt trevlig å mysig kväll vart det. Först vart det en god middag hemma med hela familjen, där det sedan blev en ovanligt lång och faktiskt trevlig pratstund med mina föräldrar. Sen var det dax å fixa sig i ordning och dra iväg till norra sköndal för att ta bussen. Filmen gick på söder, vi hade köpt biljetterna redan innan så det var bara att gå till en automat å ta ut dom. Sen var det lite väntan å så innan man fick gå in i själva salongen. 

Både jag å Linnea trodde det skulle vara typ nästan bara tjejer men så var det faktiskt inte. Det var en hel del killar, många fler än jag trodde som skulle se New Moon. Som för övrigt var väldigt bra;D Med väldigt heta huvudrollsinnerhavare oxå, hihixD

Kom väl hem för 40 min sen kanske å hamnde såklart här var annars liksom. Sitter å lyssnar på musik och chattar. Borde väl egentligen sova, men pallar inte. Haha..var trött för en stund sen men inte längre. Funderar på att dra iväg ett mess till en viss person trots att jag e lite pisst på den..Men men..det stoppar mig nog inte ändå. Man behöver ju inte få svar, men hoppas på det;) Frågan e bar vad ja ska skriva...

Det får jag lösa själv helt enkelt..Har väl inte så mkt mer å säga just nu..Jo Em jag vill verkligen dra ut då. Frågan e bara var jag ska få pengarna ifrån. Nån som har lust att ge mig ett par 100 kr? HahaxD

kram<3


Pluggar..

Sitter nu och försöker/skriver på min ena text uppgift, den man ska skriva om en fest eller en första date. Tänkte faktiskt göra en lite blandning av dessa. Fest blandat med kärlek. Hoppas det går bra att man skriver om en fest på krogen ist för en hemmafest. Annars e jag körd.

Nej, nu ska jag fortsätta.

kram<3

Säng dax..

Japp, nu väntar sängen. Har verkligen inte varit duktig idag, måste verkligen plugga imorron. Då det kommer va ännu mer å plugga eftersom jag inte gjorde ett piss idag:/ Jaja, lyckades iaf hitta en skit snygg röd klänning på Gina som jag ska ha i jul och nyår. Fick den av pappa, så snäll han e;) Nu ska jag bara införskaffa lite röda underkläder(äger inget rött när det gäller bh å trosor:P) å även ett par svarta strumpbyxor. Sen e man redo för festligheterna om en dryg månad;)

Kvällen var lugn, framför tv:n med massa gott...kollade på idol såklart. Men nu e jag skit trött å ska gå och lägga mig. Imorron blir det inte så lång sovmorron eftersom jag måste hinna me en del. Ska först och främst hinna skriva lite på båda textuppgifterna å sen vid 13 ska jag kanske följa me å kolla när brorsan ev. spelar match. Måste få min sportbilder till fotoprojektet, väldigt viktigt. Sen blir hem igen å hinner kanske förhoppningsvis plugga lite till. Sen på kvällen ska jag änligen träffa Linnea igen:D<3 Vi ska dra på bio;)

Det var morgondagen det..Hmm..idag fyllde ju Becca år..Grattis på dig igen;) Hoppas du får en underbar kväll;) Men det e även en annan person som fyller år idag, som blir lite äldre än Becca nämligen 22:P..Har dock lite svårt att nå personen så det blir ett stort grattis här ist;) Å hoppas du oxå får en underbar kväll, saknar dig;)

Nej, nu ska jag sova. God Natt!!

kram<3

Har varit lite lat å olydig..hahaxD

Det kan man verkligen säga att jag varit idag. Har ju inte haft någon skola idag å tänkte därför vara duktig å plugga lite fysik å text hemma. Men gissa vem som latat sig framför tv:n halva dagen?..Jo lilla jag. Inte bra, men det var jävligt skönt..Kommer få sota för det i helgen vill säga, vilket bara kommer va jobbigt. Får skylla mig själv helt enkelt.

Tänkte egentligen försökt skriva lite på nån av mina text-uppgifter men ddet blir ändrade planer. Pappa ringde för en stund sen å sa att han och brorsan skulle dra till Farsta för brorsan behövde nya skor. Så han kollade om jag hade nån anledning att följa me dit. Kom på att jag fakitskt har det. Ska kolla på en snygg klänning som mamma tipsat om, en jul å nyårs klänning. Som jag faktiskt slipper betala för själv. Så ska kolla på den å lite andra klänningar. Å förhoppningsvis lär jag hitta nån bra.

Så nu e det bäst ja gör mig iordning.

kram<3

;)

Har inte mkt annat å göra just nu så jag skriver väl ett litet inlägg till då;) Ska nog snart gå å lägga mig trots att jag inte har nån skola imorron.

Jaja..men vad ska jag skriva om i detta inlägg då..Hmm..kanske hur livet e just nu rent allmänt. Ja, vad ska man säga. Det e mkt skola, det e nästan hela tiden nåt som måste göras. Jag e ju rätt ambitös(?) å så vilket ibland gör att det blir lite för mkt. Hehe..Sen så e det ju innebandyn där jag haft ett längre uppehåll pga sjukdom men har lyckats komma tillbaka nu äntligen. Så nästa helg lär det bli matchspelande igen..

Annars då..Jo mitt festande har minskat pga min dåliga ekonomi som jag seriös måste fixa en lösning till snarast. Klarar mig inte på studiebidraget bara längre..Men några få fester har det ju blivit, som den senaste helgen. Den lördags kvällen var verkligen grym asså, så j-la kul, en kväll/natt där det mesta hände;D Då man fick träffa underbara Emelie;) Den nyfunna vänskapen vill jag verkligen inte släppa<3 Bara så du vet gumman;)

Men något som jag typ får "stå ut" me nästan hela tiden är saknaden av flera personer som jag älskar..Man kanske inte tänker på det hela tiden...men rätt ofta ändå..Dock så kommer en del av den saknaden botas under jullovet. Då min älskade kusin Bella äntligen kommer hem från Paris har inte träffat henne på nästan ett år. Saknar henne som fan. Har typ gjort det sedan hon stack..Vi kommer ses på julafton bla;) Sen så ska jag äntligen träffa Magnus, det var ju ett tag sen vi sågs..typ i somras. Men eftersom vi båda har mkt både i skolan, hemma å på fritiden så har vi bestämt å ses när det har lugnat ner sig lite. Vi hörs iaf nästan varje vecka, vilket jag verkligen uppskattar;)<3

Det sista som jag vill säga e att jag just lever i en slags ovisshet, vilket jag absolut inte gillar. Vet inte när den kommer sluta el om den någonsin kommer att försvinna. Får se..

Så då vet ni lite hur läget ser ut just nu. Blev inte ett så litet inlägg trots allt, haha..Men nu väntar sängen å  mina vader brinner fortfarande.

God Natt!

kram<3

Va detta en bättre dag el? Hm...

Kan ju säga att den började inte särskilt bra, om man kallar det för att börja dagen på vill säga. Drömde nämligen världens läskigaste/hemskaste mardröm i princip hela natten. Vaknade tidigt på morronen, gick på toa å sen när man väl somnade så drömde jag en helt sjuk jävla dröm..Sen ringde alarmet på mobilen, usch. Inte den roligaste natten direkt...Men resten av dagen var faktiskt helt okej..Började ju 11 med psykologi, där vi först fick tillbaka förra provet å sen gick vi igenom det nya som vi ska börja med. Men nu över till provresultatet, kan säga att jag blev väldigt chockad när jag läste det..Fick nämligen MVG:O;D Såå jävla nice asså, blev fett glad;D Efter psykologin blev det en rätt lång väntan på att maten skulle bli klar^^ Efter det spelades det kort me amanda å rickard innan vi(jag å rickard) skulle dra me specialidrotts gruppen + en klass som läser idrott & hälsa A till riksidrottsmusset. Dock hann jag å rickard inte vara där så länge, eftersom han behövde åka iväg till sin träning å jag behövde hem för att hinna käka å fixa lite innan min träning. 

Väl hemma vart det å värma på gårdagens middag, nämligen tacos;) Sen satt man framför tv:n å slöade i kanske en timma. Innan det var dax å göra sig iordning å dra, fick åka själv dit idag eftersom övriga familjen var på flera öppet hus på olika gymnasium me brorsan. Å på bussen mötte jag Elin(en i laget, som jag hade sällskap me på bussen påvägen hem) så det var trevligt å få sällskap igen. Vi åkte till hökarängen å gick den lilla biten till Gubbängen. Å när vi gick där så tutar helt plötsligt en bil, vi kollar för å se om vi kände personerna i. Men det gjorde vi inte, vi bara garvade åt det. Träningen gick bra. Har ju nåt konstigt me mina vader, det e nåt fel på musklerna. Jag kan gå å springa utan problem. Men min ena fot har sovit över en vecka å den andra börjar göra det. Så jag tog linement på innan för att öka blodcirkulationen...

Kan säga att mina vader brinner just nu, fy fan vad dom e varma asså. Det e verklige inte skönt, usch..Men förhoppningvis så borde mina vader bli bättre, men just nu e det lite plågsamt. Hehe, känns som att man skulle kunna steka lite ägg på dom. HahaxD Kommer nog inte försvinna förrän imorron, bara jag lyckas somna så..

Imorgon e man skolfri. Men ska ändå plugga här hemma, lite fyisk å text får det bli. Fast först en liten sovmorgon. 

kram<3  

Jobbig dag..

Pallar egentligen inte skriva, har varit en jobbig/irreterande dag näst intill skit dag. Men inte helt. Dagen började ju sådär, med att klämmas halvt ihjäl på tuben. Å sen sitta skit trött på religionen å då läsa massa. Usch, var inte på humör. Sen hade jag å Amanda håltimme, vi skrev lite på vårt reportage innan det varit lektion i den datasalen. Då satte vi oss i korridoren å spelade kort fram till mentorstiden. Då vi fick vänta x-tra längre för att klassen innan kollade på en film som gick över tiden å sen gav typ klassen en present till läraren:O Ju mer tid vi fick stå där ju mer irreterad blev jag även fast jag kanske inte visade det så mkt uttåt. Men e man jävligt trött å även hungrig så^^ Mentorstiden var väl okej, en blandning av intressant å stressande eftersom jag gärna ville hinna äta. Vi slutade fem i ett vilket betyder att vi har 5 min å käka innan fysiken. Å när man kommer ner till matsalen e det lite kö å sen visar det sig att potatisen inte kommer förrän om en kvart. Great:/..så till lunch blev det en korv me nån sås å sallad som man slängde i sig på 5 min typ. Usch..Sen vare fysik..behöver jag säga nåt mer..Vi labbade vilket gick bra. Men...

Sen när man åker hem å kommer till hökis så får man vänta 20 min på bussen i kylan. Så tråkigt å segt så det finns inte. Väl hemma blev det att hjälpa till att förberada maten(tacos) genom att bla hacka alla grönsaker..Sen blev det en liten väntan sen kom mormor och morfar på middag. Vilket var trevligt trots allt. Dom stannade väl kvar till typ kvart i åtta. Då jag betalde min fina räkning på stundentmössan å de..å det kommer ryka en hel del på kontot när den betalas. Usch, vet inte hur jag ska ha råd å fixa julklappar, utgång å ev. bio...Måste verkligen skaffa ett jobb å det e illa kvickt...Resten av kvällen spenderas framför tv:n me arga snickaren å sen grey´s.

Som ni kanske märker så har jag väl inte haft den bästa dagen. Å en känsla säger mig att morgondagen kommer bli snarlik. Framförallt kommer eftermiddagen å kvällen bli rätt stressig. Fan vad jag längtar till sommarlovet asså.

Nej, nu ska jag fan gå och lägga mig så jag klarar av morgondagen någorlunda iaf.

kram<3

Nu väntar sängen...

Men tro det eller ej så ska jag gå och lägga mig nu. Det finns ingen person i hela världen som skulle kunna hålla mig vaken..El nja det finns kanske en..Men förhoppninvis hör den sig inte av sig just nu iaf...

Imorron e det onsdag, den jobbigaste dagen på veckan enligt mig. Fy fan, gäller verkligen att jag får bra me sömn asså.

Så nu ska jag gå ner å borsta tänder och sen göra mig iordning.

God Natt!

kram<3

Ingen energi alls..

Usch nej..även om jag sovit rätt längre å hur bra som helst i natt så e jag sjuukt trött. Herregud, det e verkligen inge kul när man inte har någon energi alls. Fast kan tänka mig varför det e såhär och det eftersom jag typ missade en hel natts sömn i helgen. Brukar var rätt trött i flera dagar efter jag gjort det, som nu. Om det e hela orsaken till min trötthet kan jag inte svara på.

Den här dagen känds oxå helt värdelöst när det gällde skolan. Började inte förrän 14 idag heller, så var faktiskt duktig å pluggade lite fysik hemma. Men väl i skolan vart det inget gjort, detta för att jag inte kunde göra så mkt. Mina innebandy foton som jag tagit blev inge bra, så ska ta nya nu i helgen då det e match igen. Får hoppas att det går bättre den gången. Annars e jag körd. Så satt å surfade runt och spelade på datan under hela lektionen, hade sällskap av Anna oxå. Sen när man åker hem så har man den där "turen" å missa bussen precis, så fick stå å vänta 20 min i kylan. Usch inte kul. Väl hemma så har jag käkat middag, fixat lite med mina kläder och precis innan jag började skriva så laddade jag in bilderna för mitt projektarbete på datan. Så när jag skrivit klart detta inlägg så ska jag kolla hur dem blev;)

Måste ju bara nämna en grej från när jag åkte till skolan idag. Jag satt på tuben som vanligt å vid skanstull tror jag att det var så går en kille på som liknar idol Ola. Men var till början osäker på att det var han, eftersom han hade en stor svart fjällräven dunjacka, mössa å en jävligt färglad ryggsäck. Jag skämtar inte, han hade en färgglad ryggsäck, såg nästan ut som en barnryggsäck..Men för att då bli lite mer säker så sänkte jag musiken å hörde när han pratade i telefon. Å då kunde jag lätt konstatera att det var han. HahaxD

Nu ska jag kolla bilderna. Skriver kanske ett inlägg lite senare.

kram<3

Jaha..

Jaha då sitter jag här igen, 3 inlägg på en dag. Duktig jag e eller egentligen vart det inte det om man ska vara korrekt eftersom den e efter tolv. Men skit samma...

Sitter här å fryser på sängen, funderar fan på att lägga mig under täcket snart. Fast jag lär nog dock inte somna på ett tag..Hade ju sen träning idag så var väl inte hemma förän 22:50 el nåt. Då man först stoppade i sig två mackor och eftersom min mamma tjuvstartat lite så fanns det några hembakda pepparkakor..så efter mackorna unnade jag mig några pepperkakor och julmust. Riktigt gott, hihi..Sen vart det en dusch å därefter hamnde man här..Hehe..  

Kan säga att båda mina smalben e helt cp, hatar det. Berättade ju tidigare om det. Kan säga att linementet inte fungerade. Får se om massagen av dom hjälper, får sova på saken helt enkelt. Får hålla mina tummar att det försvinner. Det e lite irreterande att ens fot typ "sover" hela tiden. Hehe..

Nej, det finns väl inte så mkt mer interessant å berätta kanske. Blir nog sänggång för mig nu tror jag.

Em: då vet jag;)

God natt Sverige!

kram<3


Bakisdag nr 2 el?

Har verkligen känts som att jag varit lite bakis idag me. Dock inte som igår. Men ungefär som att jag hade en "lättare" fylla igår typ, haha. Huvudvärk hela dagen, tung i huvet å allmänt trött, usch. Ska nu snart iväg å träna innebandy, första gången på 3 veckor typ. Å så mår man så här, usch..Vill bara sova..Jaja, får väl skylla mig själv.

Fast det finns en annan sak som e nästan jobbigare. Det e nämligen så att undersidan av min höger fot har typ "sovit" hela tiden över en vecka nu. Inte kul. Pappa trodde det var nån muskel i benet som var klämt, å det var så sant. Brorsan hittade punkten, masserade å la på linement. Så mitt ben kommer bli fett varmt när jag tränar, men bara det blir bättre så...Hade dessutom lite ont i andra smalbenet sen i helgen så det blev massage å linement där me..HahaxD

Jaja, nu ska jag väl sluta klaga. Behöver bara säga att jag å blåmärken verkar vara bästa vänner, lyckades få några efter den vilda helgen. HahaxD För övrigt så finns det inte så mkt mer å säga om dagen. Hade bara en lektion som inte alls var seriös. En väldigt oseriös dag må jag säga. Lär bli ungefär lika imorron, fast ska då plugga innan jag drar till skolan.

Svar til Em: Det låter ju jävligt nice asså;D Skulle det va okej om jag kanske tog me mig några polare oxå? Om jag säger till innan typ;)<33 

Nej, nu e det bäst jag byter om å packar väskan. Sen blir att ta en rask promenad upp till hallen. E inte så taggad för träning, men så e det varje måndag för att den e så sen. Men när man väl börjat spela så brukar det släppa. Skriver kanske mer ikväll annars så skriver jag nog imorron.

kram<3

 


Vaken å huvudet e tungt idag me fast inte av samma orsak..

Precis innan jag somnade igår så påminde Amanda mig att vi inte behövde gå på texten idag. Vilket gjorde att man kunde sova lite längre idag eftersom jag inte börjar förrän 14. Många frågar sig säkert varför jag e uppe nu för om jag börjar 14. Svaret e att jag ska kunna somna bra ikväll så...Ska försöka hinna plugga lite oxå får se hur det går..

Hur mår lilla jag idag då? Gårdagen var ju verkligen piss, vilken j-la bakfylla asså. Värsta jag haft på ett bra tag asså..hehe..Men idag då..vaknade me liknande huvudvärk som igår. Men denna gång e inte huvuvdvärken orsakad pga av sprit utan av något annat. Om man inte kan vara bakis i 2 dar vill säga, men det tror jag inte. Det skulle bara vara helt knäppt:P Ska nog ta 2 alvedon å se om de hjälper idag då..De hjälpte inte igår...

Tänkte avsluta me att svara Em: Det tkr jag låter som en jättebra idé, då man verkligen vet hur mkt pengar man kan göra av me;) Lördagen blev ju rätt dyr, men det var fett värt det asså;) Det låter väldigt lockande, tror nog att jag kan komma då;D det kan nog bli ett jävligt nice nyår, mkt bättre än förra året iaf:P<33  

Nu får jag se vad jag gör..Troligen tar jag nog några alvedon för att bota min huvudvärk.

kram<3

Orkar knappt hålla ögonen öppna...

Jag kämpar just nu med att hålla ögonen öppna..E såå himla trött så det finns inte. Har varit påväg å somnat flera gånger den senaste timmen. Ska kämpa en liten stund till, eller ska försöka hålla mig vaken en timme till. Så runt nio tänkte jag gå å lägga mig. Får se om jag kanske somnar i soffan lite tidigare...

Kan ju nämna att de alvedon jag tog förut inte lindrade min huvudvärk. Den gör fortfarande jävligt ont. Tror nog det enda som botar min baksmälla e nog sömn. Ser verkligen framemot morgondagen, trots att det e skola. Men då slipper jag iaf baksmällan.  

Säger väl God Natt redan nu! Får se om jag bloggar nån ting imorron.

kram<3

Dagen efter e alltid värst..hahaxD

Japp, min huvudvärk har inte släppt än. Visserligen så har jag inte försökt göra någonting åt den. Har några alvedon som bara ligger på skrivbordet, ska nog ta 2 st å hoppas på att det hjälper. För det här e verkligen inte skönt asså, hehe..Kan säga att jag dessutom e lite hes å kraxig i halsen idag oxå...knappt nån röst haha. Inte så konstigt kanske. Men hellre det än den här j-la huvudvärken^^

Pratade om detta me en igår å man kommer rätt snabbt fram till att alkohol är bara kul för stunden, sen mår man inte så himla bra. Hehe..Jaja, sånt e livet när man festar;) hahaxD

Å Amanda tänkte svara på din kommentar på förra inlägget genom att säga att jag håller me dig till 100%;)

Nej, nu ska jag fan ta mig två alvedon..

kram<3

Den roliga partynatten;D

Japp, får se hur mkt jag väljer å berätta. Så jag har ingen aning hur långt denna inlägg kommer att bli. Kan bli rätt lång, får se som sagt.

Som sagt så kunde inte min kompis ses pga att han hade skadat ryggen å knappt kunde röra sig. Så tillslut valde jag att följa med ut. Vilket jag verkligen inte ångrar. Amanda å Rickard var snälla å kom hit en stund innan då de hade varit på hockey å vart klara rätt tidigt. Vid halv åtta så drog till slussen å mötte upp gänget som vi skulle parta med. Förutom Amanda å Rickard, så vare Filip, hans polare Johan, Alexandra och deras polare Emelie..Som nu även e min kompis, hihi;) Vi drog sen till Nivå 22, där vi förkrökade me några cider och öl innan vi drog vidare till The Bridge. Där vi tillslut kom in;) Där började vi alla me olika shottar och cider..sen flödade drickan hela kvällen. Herregud, hahaxD Det blev en hel del dansande mellan allt drickande å rökande, hahaxD Efter ett tag "försvann" några ur vårt lilla gång, det visade sig att en av dem blivit utslängd. Nämner inga namn...Men men det beskymrade inte oss så mkt utan vi fortsatte å parta..El snarare dansade. Fick efter ett tag trevligt danssällskap resten av kvällen;D Medan några drog hem å en annan blev utslängd(nämner inga namn här heller) så stannade jag kvar me mitt danssällskap. Var kvar där till stänging, då man fick stå å köa en stund till gaderoben men fick ju sällskap och kan söga det var rätt intressant å se vem man hade dansat med halva kvällen. Haha, men det var inge fel på den personen;) HihixD Fick sällskap resten av den morgonen:D:D


Ja, det var verkligen en grym kväll. Trots det rätt dyra inträdet men det var fan värt det asså. Kommer nog dra dit igen nån gång. Men nu får det vänta lite, gjorde av me en del pengar igår så. Nu blir det till att hålla hårt i pengarna. Måste verkligen skaffa mig ett jobb.

Mår som sagt kanske inte så bra just nu. Kan säga att det blev rätt mkt dricka igår som det inte framgick, haha. Å det får man sota för idag. Men men det var kul då iaf vilket var huvudsaken..Sitter här å funderar om jag ska ta en alvedon eller inte. E rätt sugen på det asså..Har föresten vilat i 2 h, då jag sov lite fram å tillbaka. Så det har väl blivit ca 3 h sömn totalt idag, hehe. Jag kommer verkligen somna ovaggad ikväll säger jag bara.

Ska nog sluta skriva nu..hehe. Kan ju säga att man får några nya vänner efter denna kväll;D Emelie dig släpper jag inte i första taget;) Haha:p

kram<3

Det blev utgång igår...

Efter lite om och men så blev det utgång igår. Vilket jag verkligen inte ångrar för 5 öre. Hade den grymaste kvällen och natten..

Berättar mer sen. Ska käka en tidig lunch nu, eftersom det inte blev nån frukost. Så ska käka gårdagens middag, nämligen tacos. Mums..visserligen e jag lite bakis. Kände knappt av det tidigare i morse, men nu har huvudvärken slagit till^^

Tar mig som sagt tid å skriver om gårdagen senare. Jag lovar. Men vissa detaljer kommer jag utelämna;)

kram<3 

Jaha..här händer inte mkt tyvärr^^

Sitter här å lyssnar på musik..egentligen väntar jag men måste underhålla mig på nåt sätt för att det inte ska bli tråkigt. Vilket det nu tyvärr börjar bli. Har städat mitt rum å bäddat sängen, städat å fixat i både köket, hallen och vardagsrummet. Så duktig jag e...hehe..Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra...Hmm..

Det som jag väntar på e att en polare ska höra av sig, men han e lite seg..eller snarare väldigt seg. Vi sa igår att vi skulle höras av idag å se om han var tillräckligt "hel" för att komma hit. Men än så länge har det varit tyst..Skulle gärna vilja veta hur det blir liksom så man kan hinna hitta på nåt annat om han inte kan...

Jaja..får se hur det blir. En känsla säger mig att han sent om sider säger att han inte kan, vilket gör att det e försent för mig att hitta på nåt. Å det kommer sluta me att jag sitter ensamma hemma å glor på tv på en lördag. Låter ju lagom kul...

kram<3

Sängen väntar...

Nu tänkte lilla jag bara säga God natt!!

Ska bli riktigt skönt att gå å lägga sig...

kram<3


Full fart hela dagen..nästan;)

Jag har verkligen gillat denna fredagen. Första fredagen på länge som jag har haft kul hela dagen. Jag åkte ju till Tyresö idag för att umgås med min farbrors tjej Maria å deras dotter Emma hela dagen(För att göra mitt projektarbete). Fast det börjde väl sådär, först stannade bussen på fel ställe å sen hade jag lite problem å hitta dit. Å precis när jag skulle ge upp så kände jag igen mig och hade hittat dit. Emma hade blivit jättestor sen jag såg henne sist, nu e hon 5 månader. Helt sjukt vad tiden går snabbt alltså. Jaja, fick vara me på alla rutiner som de har varje dag. Så först blev det en kortare promenad nästan direkt när jag kom..då Emma somnade i vagnen. Sen när vi var tillbaka lagade Maria en jättegod lunch. Medan jag fick hålla i Emma när hon vaknade, väldigt snäll knappt nåt gnäll mer skratt. Fotade dessutom lite innan lunch. Sen efter lunch fotade jag henne när hon låg i babygymmet, när hon satt i soffan osv. Innan det blev en till promenad, lite längre denna gång. Emma somande då igen btw;) Orkar inte berätta allt.

Men det var verkligen en jätte mysig dag, har nog aldrig pratat så mkt me Maria förut så det var jättekul. Å Emma då, hon e verkligen världens sötaste kusin asså:D Jag blev hennes nya bästa vän, hihi..Hon gillade mig asså;) Så det blev såklart många fina bilder på henne. Ska lägga in dom på datan nån dag å se så att dom verkligen e så bra som jag tror att dom e. Å även kanske börjar redigera dom. Skulle det va nåt problem me bilderna så åker jag gärna tillbaka å fotar igen..inga problem. Det gör jag gärna, vilket jag abosolut fick göra igen för Maria.

Kvällen blev lugn. Har haft lite fredagsmys me lite snacks å godis, mums..Å kollade samtidigt på idol och cirkus möller. Som tur var fick Erik stanna kvar, vilket egentligen borde varit mer självklart. Men han hängde löst, dock klarade han sig. Kan ju säga att han e ju lugn min favorit i tävlingen...Han e så j-la grym;)

Morgondagenn lär nog bli rätt lugn. Får se om jag orkar plugga lite..Annars lär jag bara slappa..Övriga familjen försvinner i helgen å kommer hem på söndag. Mamma å pappa ska resa bort och brorsan ska slagga hos en kompis. Så det blir lugnt å skönt här hemma. Har fått förfrågan å följa me ut på krogen imorron, får se hur jag gör. Har inte riktigt bestämt mig än;)

Jaja, nu ska jag gå ner å borsta tänderna. Inte för att det lär bli sovdax på ett tag, men det e ju bra å ha det gjort. HahaxD

kram<3

Redan fredag imorron...

Veckorna bara flyger förbi som vanligt, herregud. Julen närmar sig verkligen med stormsteg, vilket både e roligt å lite små stressigt. Hehe..Jaja tillbaka till nutiden å denna dag...Man började 10 me religion då vi såg en hemsk å äcklig film från indien om deras olika kast. Man fick se hur det e att leva som lägsta kast.(Pallar inte förklara vad kast e, det får ni lära er själva om ni inte kan). Under filmen körde läraren betygssamtal, väldigt korta sådana. Å jag var såklart först eftersom de körde i bokstavsordning me efternamnen. Ligger på VG, om det va nån som undrade..Haha;) Vi fick även tillbaka de uppsatser vi gjort plus det enda prov som vi haft. Fick VG på båda uppsatser, viket såklart e jävligt nice...När väl den lektionen var slut väntade psykologi med prov i socialpsykologi, vilket gick bättre än jag trodde. Får hoppas att det även visar sig i resultaten sen oxå. Hann inte käka nån lunch, utan direkt efter psykologin vare det specialidrott som var soft som vanligt. Nästa vecka ska vi dock på studiebesök.

Väl hemma så har jag hunnit me en hel del. Jag fotoade ju inför mitt fotoprojekt igår så jag laddade in dom i datan el snarare på ett Usb-minne. Dom blev vl kanske inte så jävla bra tyvärr, en del blev suddiga å vissa blev korniga. Dock vare iaf några som blev bra...ska ta me dom till skolan på måndag å börja redigera sen får ja se om jag behöver ta några fler. Har även hunnit med å städat lite rummet, dammsugit iaf..hahaxD Sen vid halv sju vare träning, jag hann inte mer än börja värma upp förrän jag insåg att jag inte kunde träna. Fick värsta hostattackerna. Så det blev ingen träningen idag heller..el det blev lite skott träning iaf. Fick efter ett tag sällskap av Elin som tagit vaccinet idag..Sen medan de andra spelade match så hade vi en rolig pratstund...Så det blir inget matchspelande för mig i helgen heller:( men nästa helg kan jag det förhoppningsvis.

Imorron har jag inga lektioner...men det betyder inte sovmorgon för det. Jag ska nämligen börja med mitt projektarbete imorron. Då jag ska åka iväg till min farbror robert, hans tjej maria å deras dotter Emma. Som jag då har tänkt mig att fota. Så jag ska umgås hela dagen me Maria och Emma, har kollat upp en buss så att jag e där vid kvart över tio typ. Hoppas verkligen att jag hittar från bussen, hehe..Får hoppas att detta går bättre än mina sportbilder.

Nu orkar jag inte skriva så mkt mer..skriver kanske mera imorron. Får se om jag orkar och hinner.

kram

Liten bloggtorka men tillbaka igen...

Nu var det väl ett par dagar sen jag skrev sist, kan säga att jag varken haft tiden eller orken att göra det. Måste kunna leva och sköta mitt liv innan jag kan blogga liksom. Haha..Det har väl egentligen inte hänt så mkt de senaste dagarna. Har varit i skolan som vanligt..hade iofs utvecklingssamtal igår som såklart gick bra. Fanns inget direkt att klaga på..el fysken kanske. Men inget mer, fick beröm för min fina närvaro till skillnad till större delen av klassen. Haha, ni e så duktiga asså..studenten nästa el ett år till? Man vet aldrig;) Nej, ni måste fan se till å klara trean asså. I måndags så fastnade jag, Anna, Markus, Simon å killarnas kompis Robin vid olika spel på nätet. Killarna ett spel å vi ett annat..Vilka nördar vi var asså..nästan bara vi kvar på skolan. Kan ju bara nämna att killarna var kvar när jag å Anna gick. Har ingen aning hur länge de satt kvar;)

Annars så har jag pluggat när jag kommit hem, har psykologiprov imorgon. Får hoppas att det går bra, säkert inte lika bra som förra gången. Men ska iaf göra mitt bästa så får jag se var det bär mig. Imorron e det träning igen, ska pröva å va med. Har fortfarande kvar min jobbiga hosta. Men får väl se hur det känns under uppvärmningen, annars får jag väl stå i mål eller nåt.

Imorgon e det torsdag å New Moon har smygpremiär å lilla jag ska tyvärr inte gå. Det var tänkt så från början men nej. Ska snacka me Linnea så ska vi gå på den så snart som möjligt måste fan se den herregud. Å ni som ser den imorron..vill inte höra nåt om det nästa gång vi ses. Håll bara tyst..tack..

Nej, nu ska jag nog läsa på mina anteckningar en gång till, sen går jag å lägger mig.

Svar till Anonym:
Så använder jag bepanthen och tack så mkt för tipset;) Jag använder den 2-3 ggr per dag, snarare 2 numera;)

kram<3


Fryser som fan..om ändå du var här å värmde mig;) hihixD

Sitter här på sängen under en filt för att jag fryser så. Usch, jag gillar verkligen inte när det e kallt asså. Jaja, får lägga mig under mina täcken oxå så kanske jag blir varm tillslut.

Dagen då. Har varit minst lika trött och seg som igår trots bra sömn. Kanske e en annan biverkning el nåt..nåt som jag vet är det är min huvudvärk som jag har större delen av dagarna. Usch, alvedon hjälper knappt heller inte kul asså. Har försökt eller snarare jag har pluggat lite idag..var duktig å pluggade lite psykologi. Visserligen borde jag kanske skrivit/kommit på vad jag ska göra som fotoprojekt, men vet inte vad jag ska göra...Måste komma på det imorron på håltimmen innan lektionen. 

Annars har jag väl inte gjort så mkt. Var uppe me pappa i sköndalshallen å kollade när brorsan spelade me herrarnas utvecklingslag..Det gick väl inte så jävla bra för killarna å brorsan lyckades bli utvisad 2 gånger. Haha, han har "bara" blivit utvisad 1 gång på 13 matcher i sitt eget lag. Duktig han e asså..kan ju nämna som hans försvar att domarna sög. Efter matchen gick man hem i raskt takt å käkade middag, sen blev det fruktsallad och god yougurt glass som fika. Riktigt gott. Annars har jag bara kollat på tv å nu sitter jag här.'

Kan ju säga att jag troligen inte kommer att träna imorgon tyvärr, trots att mitt halsont faktiskt är borta.  Pratade lite me en damspelare i hallen som tyckte det var smart om jag vilade lite till. Kände dessutom påvägen hem att det nog inte e så smart å träna. Jag å pappa gick i väldigt rask takt hem så jag fick ont i bröstet..Vilket såklart inte e bra. Så imorron tänkte jag bara gå upp till hallen å titta på en stund. Så ska jag förhoppningsvis träna på torsdag ist.

kram<3


Nej tack...

Tänker inte förklara gårdagens inlägg och inte heller berätta om vad som hände......

Orkar egentligen inte skriva nåt inlägg men jag gör det ändå.  Finns inte så mkt å säga. Idag har jag bara vilat..slappat framför tv:n. Såg bla filmen brudens bäste man, riktigt bra film. Fast borde egentligen pluggat lite oxå, men pallade inte. Ska försöka göra det imorgon ist. Mitt mående har skiftat lite under dagen, halva dagen hade jag en jobbig huvudvärk som tillslut slutade..mådde även illa. Som tur var gick det oxå över...

Nåt positivt just nu är att det verkar som att min hals e påväg å bli bättre, har inte lika ont längre. E dock rätt hostig fortfarande vilket är väldigt jobbigt. Håller verkligen tummarna på att båda släpper innan måndag, iaf halsen för då kan jag äntligen börja träna igen. Har inte tränat på typ 2 veckor, hatar verkligen att vara borta från träningen. Usch, så håller mina tummar. Missar ju matchen imorron pga sjukdom, andra matchen jag missar pga det. Inte kul. Jaja, men sånt e väl livet..el?

Nej, nu ska jag snart gå å lägga mig. Är verkligen jättetrött trots att jag vilat hela dagen.

kram<3

Fan vad livet suger ibland...

Orkar inte förklara, vill inte förklara. Jag har varit med om mkt idag. Vilket gör att jag är väldigt trött just nu. Jag e verkligen tacksam för det stöd och den kärlek jag fått idag av nära och kära. Ni betyder verkligen allt för mig, älskar er<3 ni vet vilka ni är<3

Ska nu gå ner och borsta tänderna. Sen väntar sängen, behöver verkligen sova nu. Inget snack om saken. Får se hur morgondagen kommer att kännas.

kram<3

Trött tjej med olika smärtor...

Jag e väldigt trött, trots att jag sov bra och länge så är jag skit trött. Det beror väl på att jag inte e riktigt frisk kanske. Var som sagt hemma idag å vilade med alla mina krämpor, har en lång lista. Hoppas att några av dessa grejer kan strykas från min långa lista snart. Men antar att det tyvärr kommer dröja ett tag...Jag har alltså inte gjort så mkt idag mer än att vila. Absolut inget pluggande alls, bara vila. Imorron blir det ungefär samma sak, fast måste iväg på ett ärende mitt på dagen. Sen blire tillbaka hem och vila....

Som ni märker så kommer helgen bli extremt lugn, kommer att vila och ta det lugnt hela helgen. Får hoppas att det gör mig något bättre iaf.

Min tateuering då...rodnaden verkar iaf gått ner lite. Men that´s it. Sköter mig verkligen med insmörjningen av den. Längtar verkligen tills den har läkt, längtar alltså till i början av december typ;) Då det gått ungefär en månad. Just nu svider det lagom skönt ibland, men men. Får skylla mig själv för att ha tatuerat mig.

Nää, nu håller jag verkligen på att somna nu. Ska stänga av datorn å gå och lägga mig. Tror att en viss person somnat före mig, inte så konstigt eftersom den jobbat typ 9 h idag å ska jobba 10 h imorrn, Stackaren..


Tänkte bara avsluta me att säga att: Jag kan inte förstå hur något som e roligt kan orsaka så mkt smärta:/

kram<3

Tatueringen...

Glömde säga en grej..Det var lite ovant att vakna upp imorse å kolla ner å se tatueringen. Man kom på att det faktiskt var verklighet, den sitter där nu. Låter lite dumt men kom på efter nån minut efter att jag hade vaknat att jag faktiskt har tateurat mig. HehexD 

Har fortfarande inte vant mig, men har sakta börjat göra det. Den e fortfarande lite öm och rodnaden e fortfarande kvar. Vet inte hur länge det kommer vara så. Men jag har iaf varit duktigt å smörjt in den flera gånger idag. Ska göra det en gång till nu innan jag går å lägger mig. Nu började den svida lite eftersom jag låg på den lite, hehe. Inte bra;)

Jaja, det var väl allt. Längtar tills jag får visa folk tatueringen. Det e man verkligen vill göra. Har egentligen jättestor lust att visa familjen, men vågar inte. Förklarar en annan gång om jag inte redan berättat. Mitt minne e kanske inte det bästa när jag e trött.

kram<3

För krasslig..

Jag insåg väl idag att jag faktiskt borde ligga hemma å vila istället för att vara i skolan. Om jag nån gång ska lyckas bli frisk så måste jag göra det. Så imorron kommer jag vara hemma även fast jag skulle behöva gå på psykologin eftersom det e sista lektionen innan provet. Men säger man det så blir man aldrig hemma för det finns alltid nåt som inte e bra att man missar. Så blir när man e alldeles för ambitös å seriös med skolan.

Men men, idag har jag verkligen inte mått bra. Vaknade med att halsen gjorde as ont(som man haft en vecka nu), kunde knappt svälja så lyckades inte äta upp frukosten pga det. Å sen åka till skolan i rusningstrafiken, usch. Har verkligen inte mått bra idag. Har även hostat som en idiot oxå, inte kul. Värst var det på sista lektionen som var fysik, då jag fick värsta huvudvärken plus att jag frös och svettades om vart annat. Kändes som att jag hade feber ungefär. Men jag vägrade gå hem utan stannade lektionen ut. Här hemma slutade inte lugnet satt hela eftermiddagen å halva kvällen med min religionsuppgift. Skickade in den nån gång efter åtta, sen kunde jag äntligen slappna av framför tv:n.

Har precis laddat in några michael jackson låter på mobilen, det e ju fan ett måste. Äger nu tre MJ skivor å fler ska det bli. HahaxD

Nåt weird hände precis, nån random snubbe som lagt till sig på min msn. Frågar honom hur han fått min msn så börjar han snacka om att han fått den från nån som heter Cecilia. Men jag känner ingen som heter Cecilia så fattar inte riktigt hur han fått tag i min msn. Lämnar inte ut den till folk jag inte känner el så. Detta e verkligen skumt. Jaja, verkar han konstig så blockar jag honom bara..

Ska nog snart gå å lägga mig. Behöver nog mkt sömn om jag ska bli frisk nån gång.

kram<3

Plasten e nu av;)

Japp, nu e plasten äntligen av och jag har gjort rent den. Smörjde precis in me den där salvan, det sved/svider ju lagom skönt asså. Hehe, sånt får man ju stå ut me.

Har fortfarande lite svårt att fatta att den verkligen sitter där nu. Kollar ner å ser den där, känns verkligen ovant. Kommer nog kännas så ett bra tag till;)

Nää, nu ska jag stänga av datan å gå lägga mig. E rätt trött, precis som en viss annan som e ännu tröttare å mer sliten än mig. Stackaren då, hihixD

I natt å flera nätter framöver kommer jag behöva sova på "fel" sida, får se hur det går;) Haha..

God natt!

kram<3


Så då var man tatuerad;D

Japp, nu sitter man här med en fett nice tatuering. Dock är det väldigt ömt och gör lite små ont, längtar tills klockan e halv elva typ för då kan jag ta av plasten och göra rent den. Å smörja in den;)

Det blev tillslut så att jag åkte å tatuerade mig ensam, men det gick bra ändå. Var där lite tidigt så fick kanske vänta i 20 min innan jag fick träffa Teddy som skulle tatuera mig. Hade aldrig träffat honom innan. Tillslut fick vi fram rätt storlek å placering. Så fick den ju först med bläck sådär(ni har säkert sätt det på miami ink el nåt), sen började han tatuera. Kan bara säga, ajaj...det var fan inte skönt. Jävlar vad det gjorde ont visa ställen mer än andra. Värsta stället var nog den lilla biten som hamnade på höftbenet. Det var inte skönt asså. Om man ska beskriva hur det känns(för mig iaf), så stacks det, typ en brännande känsla ibland oxå osv..Tänker inte säga mer, jag skonar er från det. HahaxD Det blir ju värre när jag redan tatuerat en gång på ett ställe å gör på typ samma ställe igen. Vid kvart, tjugo i fyra var den klar, då var man jätte öm å det gjorde rätt ont. Det hela kostade 700 spänn, vissa tkr det e billigt för å va tatuering andra dyrt. Innan jag åkte hem så gick jag till apoteket å köpte en speciell salva som man ska smörja in ett par gånger varje dag i ett par veckor.

Nu e det inte lika ömt längre, men dock e det fortfarande ömt, det sticks liksom. Har börjat vänja mig vid den(att den finns där), men det kommer nog ta rätt lång tid innan jag gör det helt okej hållet. Det e ungefär som när man klippt sig, man har alltså en ny frisyr så brukar jag ha svårt å gilla det till en början. Men efter några dagar å folks ord så gillar jag det tillslut. Ungefär så e det nu, fast jag gillar det. Låter säkert lite flummigt men så e det iaf.

Sen jag kom hem så har jag skrivit lite på religionsuppgiften och käkat middag. Ska vid nio gå in till varddagsrummet å se på House me päronen. Som jag tidigare berättat så vet dom ingenting om tatueringen. Det får förbli så ett tag till.

Nej, nu orkar inte skriva mer. Kan bara avsluta me å säga att teddy som tatuerade mig va fett het. Haha;D Ska tillbaka dit om en månad igen å visa upp den.


kram<3

Idag händer detxD

E redan uppe fast jag inte har några lektioner alls idag. Gick upp för två timmar ungefär för att jag var tvungen att åka iväg å göra ett ärende. Men nu e jag tillbaka hemma igen, i värmen. Fy vad kallt det är ute. Hehe..

Jag hade väl tänkt var duktig å plugga lite snart. Ska skriva rent på religions uppgiften på datan, får se om jag gör klart den. Får se om jag hinner/orkar. Ska iaf försöka göra så mkt som möjligt nu när jag ändå har tid.

Jaja, detta blev verkligen ett kort inlägg, haha. Rekord nästan;) Tänkte bara avsluta me att säga att jag ska tatuera mig idag kl 15. E inte så nervös än men kommer nog bli det när det börjar närma sig tror jag. Skulle egentligen fått sällskap av alexandra men hon hade blandat ihop när det var så hon kan inte. Men har då tur att Becca följer me ist, jätte schyst av henne;) Vill inte gå själv liksom, så e väldigt tacksam att du följer med;) HihixD

Har inte så mkt mer å säga. Kan ju nämna att det blev sen sänggång precis som det var förra veckan;) Men har en god till det, hihi;D

Skriver kanske lite mer senare.

kram<3


Det e mkt just nu..

Det känns som att det mesta händer i mitt liv just nu. Det blir bara för mkt med allting, det är både jobbiga saker och roliga saker. Vissa saker kommer att ge med sig med tiden medan vissa grejer kommer hänga sig kvar en lång tid framöver. Det gäller både det positiva och negativa. Men så är väl livet antar jag...

Jaja, just nu sitter jag på foto lektionen och lyssnar när läraren pratar om ett fotoprojekt som vi ska göra. Har ingen aning om vad jag ska göra. Gör ju redan ett fotoprojekt som projektarbetet. Får hoppas att jag får någon bra idé till detta med. Vi har även hunnit presentera våra fotografer å en bild av denna. Ska skicka in själva uppgiften innan jag går hem. Får nog bli när jag skrivit klart, detta. På textlektionen läste vi varandras uppgifter å gav till kritik. Vi fick inget ny uppgift vilket var jävligt skönt.

När jag kommer hem blir det dax å plugga, ska skriva rent religionsuppgiften på datorn. Iaf börja med det. Ikväll blir det ingen träning tyvärr, eftersom jag fortfarande har ont i halsen.

Nej, nu e det bäst jag börjar me å svara på lite frågor som vi nyss fick.

kram<3

Orkar inte mer..

Min hals gör så jävla ont så det finns inte, kan knappt svälja..inte kul alls. Sen så har jag blivit hostig oxå, det kom på allvar idag. Det enda som fattas nu e bara huvudvärken och febern, hoppas verkligen jag slipper det asså. Har verkligen inte tid att ligga hemma sjuk nu, får gå i skolan så länge det går med detta helt enkelt. Så akta er om ni inte vill bli sjuka, haha...

Dagen då. Fick ingen sovmorgon, det var upp kl 9 för att senare åka å möta amanda i slussen. Vi åkte och gick till sofia kyrkan i stan. Där vi var på en gudtjänst, hehe. Så man satt i kyrkan i över en timme å frös arslet av sig, hehe:P Ställde sig å satt sig ner om vart annat. Å lyssnade på allt babbel, psalmer, sång från gospelkören osv. Men vad gör man inte för ett högre betyg i religion a?;) Efteråt lyckades vi få intervjua prästen, han var verkligen jätte trevlig. Vi fick väldigt interessanta svar må jag säga. Efter det hade jag tänkt åka hem å vila/plugga men så blev det inte. Åkte till sköndalshallen ist å såg när brorsan spealade med 93:orna mot nynäs. Riktigt bra match. Dom vände 0-2 till 5-2;) Väl hemma igen, skrev ja rent det jag skrivit i kyrkan. Å så skrev jag på fotograf uppgiften. E dock inte klar än, hehe. E klar med själva bildanalysen men inte det man ska skriva om fotografen. Inte bra. Får försöka skriva lite imorron kanske, innan lektionen. Hur det nu ska gå till, hehe. Kan försöka skriva lite nu om det går, hehe.    

Sen jag skrev allt detta innan så har det gått över en halvtimme. Min dator har varit helt knäppt de senaste dagarna, blir galen. Vet inte hur många gånger jag fick starta om den innan det funkade som vanligt igen. Usch, inte kul. Så när man startar datorn vet man aldrig om den kommer funka som det brukar..Måste verkigen ta reda på vad det e för fel på den. Klarar inte av detta så mkt mer hehe...

Kan ju avsluta med å säga att jag inte e klar me min foto uppgift, tänkte försöka hinna skriva det sista på text lektonen imorron. Får se om det går, annars e jag körd. Nu ska jag snart gå å lägga mig tror jag. Får se, väntar några minuter. Vill  inte bli störd om jag väl försöker sova så:P

kram<3

Inte kul asså..ser verkligen inte fram emot de näst kommande veckorna:/

Japp, fredag kväll. Jag är hemma å jag mår inte särskilt bra..mår skit...el inte skit kanske man jag mår inte så jävla bra. Tänker inte berätta alla anledningar, men kan säga att min hals bara blivit värre. Kan knappt svälja å den e äckligt slemmig oxå. Det verkar bara gå utför för mig just nu säger jag bara. Lär nog inte bli frisk till söndag då det e match. Usch inte kul asså.

Jag lyckades iaf tillslut bli klar me min text uppgift, det tog mig hela dagen å halva kvällen. Dock satt jag ju inte å skrev hela tiden. Det viktigaste var ju att jag blev klar och att jag blev nöjd med den. Sen efter det blev det å kolla på idol och sen cirkus möller, hehexD Sen hamnade man här igen, men lär nog gå och lägga mig snart. Vill fan sova ut imorron, kändes som att det var väldigt länge sen som jag fick göra det.  Tror nog att jag skulle bli friskare snabbare om jag sov lite bättre.

Imorgon så blir en lugn dag med en del plugg, usch. Tänkte se till att skriva klart fotouppgiften då man ska skriva om en fotograf och göra en bildanalys. När jag väl blir klar me den imorron så tänker jag bara slappa. Eventuellt, läsa lite. Tänkte börja läsa första boken i romanprojektet nu innan jag går och lägger mig. 

Som ni kanske la märke i rubriken så ser jag inte fram emot du näst kommande veckorna, kommer typ vara 2 jobbiga å stressiga veckor framöver. På söndag ska jag å amanda på gudtjänst(skolarbete religion), sen så ska man svara på massa frågor osv. Så det lär jag hålla på med fram till onsdag nästa vecka då den ska in. Sen tills på tordag så måste ja hunnit göra en uppgift i psykologi då man ska kolla på ett tv program å svara på några frågor. När jag nu ska hinna göra detta vet jag inte riktigt än. Sen så ska ju fotouppgiften in på måndag. Så nästa vecka e fullspäckad men jag ska väl inte klaga, vet en annan som har det mkt värre.

Kan ju nämna att veckan efter det så har man psykolgiprov å utvecklingssamtal. Hoppas verkligen inte att det blir något mer där asså. Pallar inte det, hehe. 

Jaja, ska nog stänga av datorn och sätta mig och läsa lite. Därefter väntar sängen. Skriver kanske imorron när jag e klar med fotouppgiften.

God Natt!

kram<3 

Jaha, så var skolveckan över..typ..

Mm..man skulle kunna säga det. Min enda lektion på fredagar e inställd eftersom vi håller på med ett romanprojekt och får på plugga på valfri ort. Så jag behöver inte gå till skolan imorron, men måste dock plugga ändå. För det första så måste jag skriva klart min textuppgift, som jag inte riktigt kommit igång med. Försökte i eftermiddags men det gick sådär. Har tre olika alternativ till berättelser, frågan e bara i vilken av dom som jag kan få in mest känslor. Jaja, förhoppningvis kommer jag imorron annars e jag rätt körd. Om jag nu skulle bli klar med den i hyffad tid så ska jag börja läsa en av tre böcker som man ska läsa i romanprojektet. Duktig jag e va? HahaxD

Resten av fredagen kommer att bli lugn eftersom jag inte känner mig riktigt frisk. Har varit lite snuvig ett tag vilket inte varit så farligt. Men nu har det börja göra ont i halsen vilket inte alls e bra. Var därför tvungen å skippa kvällens träning. Får hålla tummarna på att mitt halsont försvinner under helgen, har match på söndag. Men det känns väldigt tveksamt att jag skulle bli frisk på tre dagar. Men men, man vet aldrig. Bara vänta å se.

Idag lär det nog bli en tidigare sänggång idag iaf jämfört me de tidigare dagarna denna vecka. Så lär nog få sova ut någolunda tills imorron iaf. Ska bli skönt iaf, ser dock inte framemot att plugga:/

Jaja, har inte så mkt mer att säga just nu. Får se om jag hinner skriva något imorron annars så skriver jag nån gång under helgen.

kram<3

Tiden går men jag e fortfarande kvar..

Minuterna tickade iväg, likaså timmarna. Onsdag blev till Torsdag. Natten övergår snart till morgon. Men ändå sitter jag kvar här, vaken å har egentligen inte en tanke på att gå och lägga mig. Det är svårt att slita sig, känner mig dessutom pigg nu.

Får väl ta mig i kragen...snart iaf. Varför ha sådan brådska, vet ändå att jag kommer få sota för det här imorron. Eftersom jag lär vara väldigt trött, men sånt i livet. I helgen får jag sova å min helg börjar ju på fredag så. 

Tiden har bara fortsatt att ticka medan jag skrivit. Frågan e nu, när ska jag gå och lägga mig?

kram<3 

Mina sovvanor är inte som förut, haha;)

Nej, det är dom verkligen inte. Har alltid varit duktig å lagt mig hyffsat tidigt, så som 22:30-00:00 typ. Men nu, denna vecka har jag skjutit upp det ett par timmar. Även om jag varit trött. Häromdagen la jag mig vid halv 2, vilket för mig e väldigt sent. Speciellt om det är skola dagen efter. Många av mina kära vänner påstår att halv 2 inte alls e sent, men som sagt för er kanske det inte e sent men inte för mig. Tkr själv att min anledning till detta är väldigt bra. Tänker inte berätta den;) Får se när man går å lägger sig idag då. HehexD

Kan ju kort berätta lite om dagen då. Började 11 med text, där läraren gick hem pga av sjukdom. Satt kvar ändå med amanda å försökte skriva. Det gick väl sådär för mig. Hatar omogna, högljudda killar å fega lärare usch. Tänker inte säga mer. Sen vare fysk då man fick stå ut me 1,5 timme genomgång, fy fan. Med massa tändande å släckande av lamporna. Usch. När man äntligen slutade å skulle åka hem så visade sig att min t-bana gick väldigt sällan. Så fick vänta mer än 10 minuter på att den skulle komma, inte kul alls. Å när man sedan stod å väntan på bussen i hökis å kom brorsan. Han hade för ovanlighetens skull åkt me samma t-bana som jag. Väl hemma satte jag mig och skrev rent svaren från enkänt undersökningen om doping som jag gjort. Jag tkr den blev bra, hoppas läraren tkr samma;) Har skrivit ut den å ska lämna in den imorron. Annars har jag bara suttit framför datan, gjorde en paus vid 21-22 då jag kollade på Grey´s men sen var jag tillbaka hit igen;) Hihi;)

Imorron börjar jag 11 med psykologi, egentligen ska jag ha det i 3 h men sista timmen så krockar den me specialidrott. Så jag tänkte snacka me läraren innan å dra tidigare. Måste verkligen fixa mitt schema nästa vecka, har massa lektioner som krockar..Efter skolan ska jag dra till bibloktekt måste låna första boken av tre som man måste läsa i romanprojektet i litteratur.


Jaja, får som sagt se när jag går å lägger mig, lär nog dröja ett tag hehexD

kram<3

Kom hit å värm mig, jag fryser som jag vet inte vad....

Jag är även jättetrött eftersom jag fått dåligt med sömn de senaste dagarna, men jag får väl skylla mig själv lite. Men det har varit väldigt svårt att slita sig. Sen så hade man väldigt kul/trevligt för stunden, vilket man får sota för dagen/dagarna efter. Men men...får se hur länge jag väntar..Lär väl va uppe för länge igen, får hoppas att man får nåt för det. Iaf ikväll, imorrn får jag sota för det igen. Dålig vana kanske, jag vet. Men den e även väldigt rolig;) Fast det kan ju bli ännu roligarexD haha;)

Kan ju säga att jag inte bara fryser å e jättetrött. Det känns som att jag e påväg att bli sjuk oxå...igen. Vill inte bli sjuk, inte nu. Det funkar inte, inte för 5-öre asså, av flera anledningar. Jag har för det första match i helgen, sen så e det ju skolan å sen så ska jag även träffa en polare som jag inte träffat på ett tag. Så jag hoppas verkligen inte att jag e påväg att bli sjuk igen. Det stämmer inte bra in me min planering, hehe^^ Jaja, tiden får utvisa hur allt blir helt enkelt.

Dagen då. Började inte förrän 14, men gick ändå upp vid 9 för att hinna plugga lite innan skolan. Men tror ni att jag gjorde det. Icke sa nicke. Jag små städade rummet lite, vilket iofs var bra. Men sen så chattade me den jag väntar på å en gammal klasspolare. Fastnade alltså vid datorn. Tiden gick, sen vare dax å fixa lunch. Och lite senare vare tid å göra sig iordning. Så det blev inget pluggande innan skolan som var tänkt. På foto lektionen så skulle man fota de 4 elementen. Jag å Anna jobbade tms, vi var väldigt duktiga å kreativa trots allt. Båda var sega å trötta, men det gick sig an ändå. Fotoade de 4 elementen 2 ggr, fast me olika tema. Läraren ville det eftersom vi ändå jobbade ihop. 

Nu ikväll så har jag varit duktig å pluggat lite. Har sammanställt svaren på den enkät undersökning man var tvungen att göra i specialidrott. Så imorron ska jag skriva in den på datorn och se till att den blir klar. Eftersom den ska in på torsdag. I know, min planering e usel just nu. 

Nej, nu ska lägga mig under massa täcken så jag blir varm. Sen kommer jag att sätta en gräns idag, inte längre än till tolv. Men den lär nog brytas inser jag nu eftersom du loggade in. Haha;)

kram<3  

E jävligt trött, fy fan:p

Yes, jag e och har varit skit trött hela jävla dagen. Å det här gråa trista vädret gör det bara värre. Men jag får väl skylla mig själv lite eftersom jag inte kom i säng förrän kl 2 i natt. Men det var faktiskt jävligt svårt att slita sig, haha;) Hade jäkligt roligt el hur man nu ska säga;) hihixD

Just nu sitter jag på foto lektionen å kollar på en föreläsning(dock inte live utan inspelad). Inte så himla kul direkt, så sitter å surfar lite oxå. Lyssnar mer än tittar om man säger så. Tror vi ska svara på massa frågor efteråt, fan jag pallar inte det. Pallar ingenting idag egentligen. Gjorde inget på text lektionen, å så gick jag och amanda därifrån en timme tidigare å käkade.

Lär inte orka plugga nåt när jag kommer hem idag, gör det imorron ist då jag börjar kl. 14. Ska nog bara vila när jag kommer hem. Har ju fan träning ikväll 20:30-22:30, så måste verkligen vila för att orka med den. Hehe;) Så det lär bli lite tidigare sänggång udag, förhoppnigvis. Senare än vanligt men inte som igår. Dock brukar jag alltid ha svårt att somna efter den sena träning. Brukar ligga å vrida och vända mig i sängen ett par timmar innan jag somnar.  Hatar det, men men. Sånt i livet.

Får se om jag skriver nåt mer idag. Om det händer nåt eller kommer ut nåt, annars skriver jag väl imorron el nåt:p

kram<3


Skola imorrn å jag e fortfarande vaken...

Japp, den här personen har lyckats hålla mig vaken i över 3 timmar. Herregud. Klart jag har en egen vilja oxå men det e inte lätt å bara sluta. Så jag vet inte när vi slutar, får väl mot min vilja säga att jag måste dra snart.

Så det kommer troligen att vara en jäkligt trött Caroline i skolan imorgon, får hoppas att jag bara inte e irreterad oxå. HahaxD Då blir det inte roligt för nån, hehe.

Nej, nu ska jag försöka avsluta här och lägga mig.

kram<3

Trött som fan..

Japp, tror fan det blir tidig sänggång idag asså. Dock kan nog en viss person kanske hålla mig vaken lite längre än jag själv tänkt. Får väl ta mig i kragen och se till att gå och lägga mig i tid iaf. HahaxD

Jaja, skit samma. Alice kom ju hit i eftermiddags å vi hade jättekul. Vi hade ju som sagt massor att prata om, så blire när man ses så sällan. Men ska försöka skärpa oss och ses lite oftare iaf. Kan ju nämna att även mormor och morfar kom hit en snabbis, dock kom dom hit en stund före Alice.

Finns väl inte så mkt mer att berätta el jo allsvenskan e ju avgjord nu ju. Bajen åker ur, haha;D Djurgården får kvala mot Assyriska, som dom borde klå tycker man. Å segerarna blev ju AIK, som vann med 2-1 mot IFK. Kan säga att det resultatet sa personen som jag åkte till igår el tidigt i morse. Väldigt duktigt, gnagare men ändå. Rätt var det ju trots allt.

Sitter just nu i mitt rum framför datorn som ni kanske märker. Har inte kollat på tv på hela dagen...el nja där ljög jag. Tv:n stod på hos personen jag var hos i morse, dock me knappt nåt ljud och jag följde inte programmen direkt. Jag försökte faktiskt sova. Ska snart gå ut i köpte å hämta mig ett glas jos tror jag. Sen dröjer det inte länge förrän man ska göra sig iordning för sänggång.

Vi hörs troligen imorrn!

kram<3

Väldigt lyckat må jag säga, haha;)

Som jag skrev i slutet på förra inlägget så ville jag göra en sak el som jag kallade "att jag fick ett erbjudande jag inte kunde stå emot." Så några minuter i fem så smög jag mig ut ur huset, som tur var verkade ingen vakna av det. Sen tog jag bussen till hökarängen, därefter fick jag gå en liten bit å även vänta lite på den jag skulle möta. Kan säga att det var rätt lite folk ute i hökarängen vid 5-tiden på morgonen..Sen gick vi hem dit, mer tänker jag inte berätta:p

Jag gick väl därifrån runt 12-12:30 kanske. Det var ju verkligen ett härligt väder när jag gick, lite små kyligt å regn..underbart. Vi skildes å halvvägs till hökarängens centrum, då personen skulle gå en annan väg. Hade sen otur och missade bussen precis så det blev en promenad i det härliga vädret.

Väl hemma börjar det roliga. Jag trodde att jag skulle få ett lite irreterat mess av mina föräldrar när dom upptäckte att jag inte var hemma. Men det kom varken något telefonsamtal el mess från dom. Och reaktionen när jag klev innanför dörren var att "jaha, vad gör du där? Vi trodde du var i ditt rum". Haha, säger jag bara. Vilken rolig familj jag har. Dom hade asså inte upptäckt att jag varit borta, hahaxD Å dom blev inte arga heller som jag trodde vilket var skönt. Sa ungefär som det var till mamma, dock inte hela sanningen såklart. HahaxD

Jaja, det var det. Personen jag var hemma hos å jag ska troligen höras ikväll. Vi får se hur det blir.

Vad har jag annars gjort då? Asså sen jag kom hem såklart, har inte hunnit med så mkt. Små städat lite i rummet och käkat lite lunch el det var väl egentligen min frukost. Haha;) Sen så har jag suttit här en stund, men snart kommer Alice hit:D det var jättelänge sen vi sågs så det ska bli jättekul. Hon har aldrig varit här där vi bor nu dessutom;) Kommer bli massa prat och skratt. Underbart.

Jag sa ju att jag skulle gått på gudstjänst idag men det blev lite missförstånd å så. Vi tar det därför en annan dag, vilket jag verkligen e tacksam över. Hade inte pallat suttit å lyssnat, fy fan. Det blev ju inte många timmars sömn i natt direkt;) om man säger så;)

Nää..nu räcker det med skrivandet. Får se om jag orkar och pallar skriva senare. Annars skriver jag troligen imorgon istället.

kram<3


Underbar kväll och natt ;D

Japp, än så har jag inte gått å lagt mig. Borde gått å lagt mig direkt när jag kom hem, men det har inte gått. E liksom upptagen, hehe. Lär vara det en stund till, vilket inte e så smart egentligen men vad fan. Nu har jag ju chansen så varför släppa den;)

Kan ju berätta lite kort om kvällen. Mötte upp Linnea i gullmars å sedan bar det av in till stan. Där vi käkade på nåt ställe vid hötorget(där det finns massa matställen under samma tak å välja mellan), vi båda käkade indisk mat. Riktigt gott, var länge jag käkade det så. Sen bar det av till sergel, där vi tillslut bestämde oss för att se filmeen zombieland. Vi behövde inte vänta länge på att filmen skulle börja. Å den var riktigt bra faktiskt, hade inga större förväntningar på den. Men den var riktigt bra som sagt. Sen så ville vi inte riktigt dra hem, så vi åkte till nivå 22. Där satt vi resten av kvällen å drack cider och snackade. Riktigt mysigt, hihixD Sen satt vi en stund i fridhemsplan då jag messade med en viss person, men sen bar det av hem;) Gick av i norra sköndal och fick mig en liten promenad..

Borde verkligen sova nu, men e typ inte trött. E dessutom lite upptagen, vill inte sluta med det jag håller på med. Det blir ju inte lättare när en viss person tänker gå å lägga sig vid typ 6..suck. Men men.

Så gissa en tjej som kommer att sova under gudstjänsten imorrn. Herregud, det e en uppgift i religon så. Skulle aldrig gå på en frivilligt. Så ska dra till Sofia kyrkan me amanda. Fy fan, jaja vad gör man inte för att få ett högre betyg..

Herrgud säger jag bara, jag har ett erbjudande här som jag inte kan säga emot. Mina föräldrar kommer bli så jävla arga om jag gör det. Men vill fan göra det asså:P

kram<3

RSS 2.0