10 veckor kvar till studenten..

Nu är det alltså exakt 10 veckor kvar till studenten..det är helt sjukt asså;)

Iaf..nämnde ju redan igår att denna dag skulle vara rätt fullproppad, å jag hade så rätt. Hade tänkt gå upp vid 8 med snoozade till halv nio..Då vart det frukost och sen satte man sig vid datan för att ladda ner CAD programmet..vilket tog mkt längre tid än jag hade trott innan. Höll på från 9:30 typ till 12..sjukt lång tid. Så det blev inget pluggande. Vid tolv drog man iväg till plugget för att ha fysikprov som inte alls gick bra, usch..nu gäller det verkligen att lyckas på nationella asså^^ Efter plugget så mötte man Emelie, som hoppade på i centralen..Vi började med en sväng till globen, där jag hämtade ut mina foton till projektet...sen åkte vi iväg till Farsta..Emelie behövde kolla lite i butiker å shoppa inför nästa vecka, själv så behövde jag bara handla ett fotoalbum å hörntejp till foton(?)..Vi var väl klara runt 17 tror jag..då tog jag bussen hem medan Em tog tuben..Det lilla vi skulle lösa hemma hos mig fixar vi i helgen. Vi ska ha värsta myskvällen då:) 

Väl hemma så fick man käka lite middag ensam(de andra hade käkat men fick sällskap av mamsen), kycklingsallad blev det. Därefter satte jag mig framför tv:n en stund i väntan på att pappa skulle komma hem å hjälpa mig. Satt sedan från typ från 19:45-21:45 och fixade med mitt projektarbetet..Är i princip klar..bara några små grejer kvar. Efter det vart det att kolla lite tv, fick stå ut me champions leauge(arsenal-barcelona om nån undrade) då brorsan kollade på det. Men efter lite kvällsfika i form av en äggmacka så satte jag mig här. Funderar dock på att slagga snart, men ni vet ju hur det gick igår..Ska inte säga nåt..hehe..

Imorron ska jag ta mig en välförtjänt sovmorgon, ska troligen va i skolan vid 13:30-14:00 å lämna in projektarbetet..Annars har jag inget speciellt inbokat..ska nog bara chilla.

Man kan säga att mitt påsklov har startat nu..Jag klagar inte..dock fick en viss person det redan igår, fett avis:p

kram<3

Tiden går men jag e kvar...

Har rödsprängda ögon..är egentligen jättetrött..men är lite...vad ska man säga..Distraherad skulle jag nog påstå. Skulle verkligen behöva gå och lägga mig för att orka med morgondagen..men vet inte när det här tillfället ges igen.

Vill verkligen att det ska ske snart igen..men känner på mig att det kommer dröja. Därför så väntar jag me att gå och lägga mig..vilket egentligen inte e så smart. Men skit samma...

Fast funderar faktiskt på att chansa å gå och lägga mig närsom helst...ska jag våga?

kram<3

Fortfarande vaken..

Det finns bara en enda orsak till att jag fortfarande är uppe..Det spelar ingen roll att jag blir trött imorrn, än så länge är det såå värt det.

kram<3

Vet inte hur jag ska få ihop morgondagen...

Vet inte hur mkt jag har inbokat imorrn, det är sjukt..Måste upp hyfsat tidigt..dock inte vid 6...men vid 8 kanske. CAD-lektionen e inställd så jag ska ladda ner det CAD programmet på min dator och sen sitta å försöka göra lite uppgifter här hemma. Sen blire att plugga fysik en sista gång, därefter lunch...fixa sig å dra till skolan för att ha fysik prov. Efter det ska man möta Emelie:) vi ska hem hit å lösa en liten grej..hehe..Dock så måste vi åka förbi globen påvägen hem. Måste till expert å kolla om fotona är klara än. Är dom det så måste jag dra till farsta på kvällen och köpa ett fotoalbum så jag blir klar med mitt projektarbete nån gång.

Hur kvällen sen blir vet jag inte...Allt hänger på om fotona är klara, är dom det så har jag min kväll fixad. Då blir det att sitta och jobba med det sista så jag kan lämna in det på torsdag. Håller tummarna på att dom e klara. Det skulle ta 3 vardagar och det har gått en vecka nu så..dock har man inte fått nån bekräftelse på att dom e klara...men men..

Nu ska jag snart gå å lägga mig..är väldigt trött..

kram<3

  


Det rullar på ändå...typ...

Jag har iaf lyckats plugga fysik både igår och idag...har gjort alla tal..2 ggr. Så det enda jag kan göra nu är att repetera allt i huvudet. Har gjort det ett antal gånger nu..ska göra det några gånger till senare. Nu pallar jag fan inte det...

Dagen har gått fort..hade bara TMS idag..Skulle haft det i 2 h men drog 40 minuter tidigare eftersom jag skulle gå ner å få hjälp att söka högskola av syon. Vilket gick snabbare än jag trodde(trodde det skulle va mer folk som behövde hjälp). Så nu har man då sökt högskola...sökte till en teknisk bastermin på KTH i Flemningsberg/Huddige. Om allt går som det ska senare i höst så ska jag söka igen och då till en högskoleingejörsutbildning på KTH i Haninge med inriktning Teknik Ekonomi..Framtiden får utvisa hur det blir...men så här ser planerna ut nu iaf..man vet dock aldrig vad som händer i framtiden. Det kan jag verkligen intyga^^

Jaja..dagen har alltså varit helt okej. Vädret är underbart, härligt vårväder..Å till middag får man tro det eller ej tacos:D på en tisdag:O det gillar vi;D Kvällen kommer att bli lugn, plugga lite å sen chilla framför tv:n.

Igår kväll hade man ju innebandy träning, då man började med 50 min fys(cirkelträning)..känner av det lite idag. Tror dock det komemr kännas mer imorrn..om jag känner mig själv rätt...hehe...

kram<3

Borde göra annat...

Borde sitta vid skrivbordet just nu istället och plugga fysik inför provet på onsdag. Måste verkligen göra bra ifrån mig på det provet, för att ha nån chans att lyckas med kursen. Pluggade lite tidigare, det gick väl okej..Vet att jag verkligen måste plugga nu men jag klarar inte av det..

Det är för mkt grejer som snurrar runt i huvudet..många tankar..är såå förvirrad just nu..Vet inte riktigt vad jag ska tro på..Det var som att inget hade hänt när vi talades vid förut..det var som om vi pratade innan allt hade hänt..Trodde aldrig du skulle prata med mig igen..men jag hade fel...Nu låter dig få mer tid, känns som att du vill ha det...Nu vet du vad jag vill..visa att du e mogen å tar tillbaka det du gjode via msn..

Nu ska jag ta paus från allt, både från datan å pluggandet. Ska fika lite och umgås med familjen..

kram<3 

...........................

"Jag är ensam...(utan dig)..
Trasig..(utan dig)..
Farlig utan dig.."

text: martin stenmarck..

kram</3

:'(

Inget härligt vårväder, inga omtänksamma ord kan få mig att le igen..Det går bara inte...inte nu å inte sen. Smärtan finns kvar. Har knappt sovit nåt alls. Trots att jag skippade första lektionen, det gick bara inte att sova. Tänkte för mkt på allt som hade hänt igår, allt som sades...som på ett sätt chockade mig..

Vill verkligen inte att det ska va över...Vill bara att vi ska träffas en sista gång å prata, du kan inte bara lämna mig så här. Det är inte rättvist mot nån av oss..Å jag har inte förändras, jag har betett mig på ett visst sätt för att jag mått dåligt. Men du verkade inte se det, blundade du medvetet eller är du blind att du inte såg..Behövde ditt stöd..fick det men inte tillräckligt. Antagligen för att du trodde det var min personlighet..men skulle du känt mig bättre så hade du vetat att den inte är sån..

Låt oss lära känna varandra igen. Hitta glöden som vi hade, som verkar ha blåst bort då jag mått dåligt. Några veckor ifrån varandra skulle göra oss gott. Bara börja om på nytt, som om vi precis träffats..Du tror inte att det funka ändå pga gårdagen..men tror faktiskt det går..Bara man vill så går det..Vi kan väl iaf ge varandra en ny chans.

Jag vill träffas, oavsett om vi försöker igen...att du lämnade mig som du gjorde e bara elakt. Vi måste kunna träffas och prata som vanliga männsikor..Även om det fortfarande visar sig att det e inte funkar, så måste vi ses för att se hur det känns och visa vad vi verkligen tkr om varandra...

Låt inte den där kramen och snabba kyssen den där fredags morgonen bli det sista. Vill inte att det ska vara sista gången som vi sågs..Orden du sa minns jag så väl...då du sa att vi snart ses igen..Å vad jag önskar att det var så..

Nu sitter jag här å gråter igen, allt känns bara meningslöst å det gör såå himla ont. Vill bara se dig en sista gång, en gång till innan vi skiljs åt för gott. Du kan inte lämna mig via msn....det e bara fegt. Låt oss träffas å prata så kan du säga det till mig på riktigt ist.

kram</3

.............

Har inget att säga..är tom...har gråtit i över en timme...borde gå å lägga mig men jag kan inte, vill inte, orkar inte..Allt e bara skit...allt allt allt...

kram</3


:/

Jag överdrev kanske lite i förra inlägget...men jag mår iaf inte bra..

Vill bara bli sams med älsklingen igen...vill inte att han ska va sur på mig..Jag va sur på honom innan, men nu när vi "snackat"/bråkat om det så e jag inte lika sur..E fortfarande besviken på honom..förhoppningvis lär det aldrig hända igen..

Men det har varit väldigt tyst från honom en stund nu..inte kul..vill bara lösa det..

Behöver honom å mina bästa vänner just nu..Vill bli lika glad nu..som jag var när jag kom hem idag..Vill känna underbar glädje igen..

kram<3

Nu orkar jag inte me livet längre..det känns så just nu iaf...

Sitter här å mår skit..inte bra alls..Skulle helst av allt bara sätta mig å storgråta...har en stor klump i halsen som bara vill ut...Men börjar jag gråta kommer det inte finnas nåt stopp å börjar jag me det..kan jag göra saker för att må bättre..Vilket inte alls e bra..Jag vet..men...

Jag vill spola tillbaka tiden till V.8 då var allt bra..då hade det där på krogen aldrig hänt, jag hade aldrig mött snuskgubben på tuben, jag hade aldrig druckit så mkt att jag inte mindes nåt å pojkvännen hade varit hemma och hade inte ljugit för mig...Ni fattar inte hur mkt jag längtar tillbaka dit...

Man ska väl ha sina upp- och nedgångar i livet...just nu stöter jag bara på motgångar..trodde allt var påväg att bli bättre..Kände mig gladare men nu e det helt borta...Har ingen lust me nåt..känner ingen glädje i att göra nån ting..har träning ikväll som jag ska gå på...men nu finns det ingen ork att göra det egentligen..

Allt känns bara meningslöst:(

kram<3

Besviken, arg och ledsen...

Dom orden stämmer så bra in på mig just nu..Var faktiskt på hyfsat bra humör när jag kom hem, men klart som fan så ändras det fort...Surfade runt lite som jag brukar å det va då det kom fram. "C" har ljugit mig rakt upp i ansiktet..inte bara en gång undan två gånger..minst..Gick rätt nyligen me i facebook gruppen "Såra mig hellre med sanningen än gör mig lycklig med en lögn"..den e så klockren just nu...

Så nu bråkar vi..igen..tredje..fjärde gången som det händer^^ Dock via mess, aldrig i verkligheten...Känns inte bra det här..Orkar inte med bråk just nu..Mitt liv är inte så jävla bra just nu å jag behöver stöd å kärlek från honom å mina vänner...men nej..då ska han ljuga mig rakt upp i ansiktet..Tårarna e så nära nu:/

Orkar inte, orkar inte, orkar inte..kan inte nån bara skjuta mig?

kram<3

Elände..

Ingen sömn, bakis å allmänt förvirrad..dax att gå och lägga sig kanske!?! Å det e precis det jag tänker göra närsom helst..Ska bara gå ner och borsta tänderna..sen väntar äntligen sängen. Får se hur det går att somna^^

Förutom sömnbrist, bakis(huvudvärk å illamående hela dagen), å min förvirringen så e jag typ öm i hela kroppen..Hittar även fina blåmärken lite här å där..Ett litet "fint" på handen t.ex...Förstår mig verkligen inte på vad jag gjorde i natt..Känns nästan som att man ramlat ner för trappan el nåt...Inte kul..Å tillråga på allt som har hänt(minnesluckan) så e man ju fortfarande förskyld och hostig..

Just nu verkar jag inte ha turen med mig känner jag..Vill bara att det ska bli som förut..Var det inte det här året som skulle bli så himla bra å så kul..Än så länge så har den varit både och..fast den senaste tiden har det nästan bara varit dåligt:/...men det som varit e bäst är såklart att jag träffade "C" å att vi nu e tms..Han och min älskade vänner gör att man känner lite glädje mellan alla eländen. Tack så himla mkt att ni finns. Vet inte vad jag skulle göra utan er..Lämna mig aldrig<3

Jag kommer nu att ha ett långt festuppehåll. Inget festande, ingen alkohol. Känns inte kul att festa längre, inte efter allt som har hänt. Trodde inte jag skulle säga detta, men jag finner inget med att festa just. Det finns dessutom massa kul man kan göra ändå. Som att mysa å spendera tid med pojkvännen eller umgås med vännerna..

Nej, nu ska jag gå ner och borsta tänderna..Sen väntar sängen..saknar älsklingen min väldigt mkt<3 Vill ha dig vid min sida:/

kram<3

Mår verkligen skit...

Det känns som att jag aldrig kan ha riktigt kul längre utan att det komma nåt dåligt med det hela....

Sitter just nu å försöker tvinga i mig en macka och ett glas jos. Tar mkt små tuggor..Mår såå jävla illa så det finns inte, har en jobbig huvudvärk å händerna skakar..antagligen pga vätskebrist..Alla kan nog förstå att jag e jävligt bakis..det blev verkligen fööör mkt igår..Fy fan, fy fan, fy fan..Det värsta e att jag har minnesluckor..kommer inte ihåg större delen av kvällen och natten:/ Det e andra gången jag får det å den här va värre än första gången..Minns i princip ingenting..å enligt envisa rykten så hände det tydligen en viss grej..vilket jag själv inte ens kan förstå att det kunde hända...Så jag ber till gudarna att det bara e rykten, att det inte är sant...Låter inte som mig liksom...

Sen i morse så upptäcker man för det första att mina strumpbyxor e fett trasiga, har ingen aning om hur det gick det..Det e bara att slänga dom..den andra grejen man upptäckte(som jag kommer ihåg fragment av från i natt)..å det var att "C" hade ringt mig 01:18 i natt..och jag ska tydligen ha svarat oxå enligt mobilen iaf..Hade dessutom fått ett röstmeddelande som jag började lyssna på i natt men pallade inte lyssna klart så jag gjorde det idag..Det var bara hög musik, det lät som om nån va på en klubb el nåt..Men det står det fanns inget missat samtal vid den tiden så antingen så har jag raderat det el så..jag vet inte..Nu har man iaf fått svar från "C" att han nog råkat ringa mig, när han å en polare va ute å körde bil..Men röstmeddelandet e fortfarande ett frågetecken...

Förutom illamåendet, huvudvärken, skakningarna å tröttheten så e jag fett öm i ett revben typ...har ju såklart ingen aning om varför..Gillar verkligen inte det här...Kvällen va ju så kul från början..sen vet jag ju inte...jag skulle ha åkt hem tidigare..Nu stannade man kvar till 10 i morse typ å har inte sovit ett piss..Hade tur så päronen kunde hämta upp mig..Å har bara legat i soffan sedan jag kom hem..har knappt druckit nåt vatten el tagit alvedon..vågade inte då jag mådde så illa..

Men nu jag har iaf fått i mig halva mackan å ett glas jos. Alltid nåt. Nu ska jag nog ringa nån å prata ut..känner att tårarna kommer komma..Har ju lite panik över minnesluckan..

kram<3

Lite segt..

Sitter här å lyssnar på musik och har precis målat mina naglar..Chattar även lite me älsklingen som man inte kommer träffa på hela helgen:/ inte kul^^ Han skulle egentligen följt me på det jag ska på ikväll men han hade glömt att han skulle på middag hos sin pappa.(Dom träffas inte så ofta så tänker inte klaga på honom)..Tråkigt..så man går få ensam ist..blir nog kul ändå..

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på här näst..tänkte ju gå upp till centrum å fixa cash..men slipper göra det då mamma lånar ut pengar till mig. Måste duscha å fixa mig..men det ska jag nog vänta lite med..iaf nån timme eller nåt. Så får se vad jag hittar på, lär väl bara sitta här å dega eller nåt.

Det bästa me kvällen e att man inte vet när man ska va där. Det va en tid som hade sagts tidigare i veckan men som nu e osäker av e speciell anledning. Å man vill ju gärna veta när man ska va där på ett ungefär, speciellt när jag ska få skjuts av pappa å han vill gärna veta när han ska köra mig..hehe..har skickat iväg ett mess..får se när man får svar..

Skriver säkert lite mer senare. Då jag kanske berättar vad jag ska göra.

kram<3

Duktiga tjejen idag med...iaf än så länge;)

Japp, jag e duktig idag med. Iaf än så länge..Gick upp för en timme sen typ, har hnnit käka frukost, borstat tänderna, bäddat sängen, städat i både vardagsrummet och köket. Visst e jag duktig..hehe;) Familjen e inte hemma, vilket gör det lättare att städa. Får se om de blir glada när de kommer hem. Päronen brukar iaf bli glada å tacksamma.

Men men..just nu sitter jag här i mitt rum å i vardagsrummet spelas det musik på hög volym. Funderar på vad jag ska göra här näst. Tror nog bara jag ska lägga mig i soffan å chilla lite fram till familjen kommer hem igen. De har varit iväg till frisören(brorsan klippte sig) å sen skulle dom till farmor & farfar..Så får se när det kommer hem, snart förhoppningsvis...Senare ska man ju ta sig en promenad upp till centrum i det här härliga vädret och fixa lite cash. Hoppas på att man får lite sällskap. Ska även duscha å fixa mig, måla naglarna osv...Får se om jag gör det före eller efter promenden. Mitt hår ser nämligen inte klokt ut så funderar på att ta duschen innan;)

Som ni kanske märker så ska jag fixa mig en hel del å ni har säkert räknat ut att jag ska iväg på nåt ikväll. Tänker inte berätta vad än..gör det kanske lite senare. Oturligt nog har man dock dragit på sig värsta förskylningen. Inte kul. Men jag tänker inte låta det stoppa mig däremot. Fast det lär jag nog få ångra senare, men spela roll.

Nej, nu ska jag ta å gå ut i vardagsrummet å chilla lite innan övriga familjen kommer hem.

kram<3

Idag har man varit duktig..

Gick ju som sagt upp tidigt idag eftersom älsklingen skulle iväg till skolan...men det gör inget egentligen. Fick ju spendera gårdag kvällen, natten och denna morgon me honom..Underbart:) Nu lär det dröja till nästa vecka innan vi ses igen, båda e upptagna i helgen..

Men men..som jag skrivit i rubriken så har jag varit duktig idag. Satte mig vid halv tio och började skriva på min lab-rapport. Som jag i princip e klart med..ska bara göra ett diagram å sätta in det. Sen så har jag även städat rummet som typ gick på 10 minuter el nåt..Har även skrivit i loggboken å mailat in det till läraren..Å efter det så har jag kollat upp högskolan å den utbildning som jag troligen ska söka till. Det gäller bara att jag klarar fysiken asså^^ Ska nog gå till Syo:n nästa vecka för att få reda på lite grejer..Så vad säger ni..visst har jag varit duktig?? Tänkte vara duktig hjälpa till med middagen..men jag va så trött att jag slumrade till i 50 min el nåt..halvsov typ..Så när man vaknade till så var det middag..

Har haft lite fredagsmys nu ikväll framför tv:n med chips, popcorn å läsk..det enda som fattades var ju älsklingen såklart;) Då hade kvällen varit perfekt, den hade varit grym helt enkelt..Men det va hyfsat mys ändå, hade sällskap av mamma. Men fredagsmyset e slut för min del, sitter här på rummet och e sjukt trött så det finns inte(ovanligt)..Så ska nog gå å lägga mig snart tror jag och imorrn ska jag ta mig en lång sovmorron så jag e pigg inför kvällen..

Så efter en lång sovmorron ska jag bla. gå upp till centrum å ta ut lite pengar..Sen blir det att fixa naglarna..Ska chilla större delen av dagen..Inget plugg hade jag tänkt mig..Bara ha det riktigt skönt:D

Pallar inte skriva mer..ska nog snart gå å göra mig iordning..sen väntar sängen..Kommer bli tomt utan "C" brevid mig i natt:/

kram<3


Glömde säga en grej...

Nu e jag i princip klar med lab-rapporten..bara en liten grej kvar. Gör den en annan dag. Så nu ska jag börja städa, vilket kommer gå rätt fort;)

Jo, det jag glömt berätta e att jag förbokade New Moon på cdon häromdagen och dem hade tydligen skickat iväg filmen igår. Så förhoppningvis kommer den idag:D Håller mina tummar;)

kram<3

Redan vaken trots att man e ledig..

Många kanske inte riktigt hängde me igår, då jag först skrev att jag fortfarande va lite sur på "C" el jag va väl inte direkt sur på honom mer putt efter onsdagen...å sen åkte hem till honom. Men han ändrade min "putthet" rätt snabbt då han hörde av sig kort efter jag hade skrivit inlägget. Å efter middagen så drog jag iväg till honom, dock tog det längre tid än vanligt. Då jag först skulle ta en buss till norra sköndal, eftersom jag har ont i knät annars hade jag ju gått som jag brukar. Missade en buss..å nästa var sen..Tillslut så undrade älsklingen var jag hade tagit vägen å då va jag (äntligen) i norra sköndal å behövde typ bara vänta i 5-6 min till bussen kom...Bussfärden gick väl hyfsat fort å när man väl kom fram så såg man ingen "C"..så började gå mot honom..hade inte långt kvar då jag äntligen såg honom å Sigge..Det har blivit en ny vana att Sigge följer me("C" tar me Sigge) när han ska möta mig. Så det blev en kortare promenad innan vi väl gick hem till honom...Väl där så låg vi bara å snacka och mös en lång stund..väldigt mysigt. Sen slog vi på tv:n..kollade på tv halva kvällen å myste..vi såg bla på filmen Troja som gick på tv..El vi såg på den lite fram å tillbaka...hehe;) Vi la väl oss nån gång mellan ett å två typ..

Å idag blev det att gå upp runt kvart över sju eller nåt(Vi snoozade rätt länge)...trots att jag e ledig..men det var ju inte älsklingen tyvärr som började kl 8:15..Låg kvar i sängen medan han käkade frukost å borstade tänderna..sen blev det att gå upp och klä på sig..Hade gärna legat kvar kan jag ju säga;) Men men..vid halv åtta gick vi därifrån. Älsklingens buss kom precis när vi kom fram så det blev ett snabbt hejdå..Jag var väl hemma runt 8:15 tror jag. Då det blev frukost för min del..

Nu så ska jag skriva min lab-rapport så jag har den gjord..sen ska jag nog städa rummet(som man e duktig å gör varje fredag)...Därefter blir det nog att skriva loggbok å skicka in..Sen ska jag nog bara chilla framför tv:n, det skulle inte förvåna mig om jag skulle råka somna till då..hehe..

Nej, nu ska jag plugga. Skriver kanske lite sen..

kram<3

Nu bär det av till pojkvännen;)

Ska sticka iväg till älsklingen när som helst:) ska bli jättekul..får se om jag slaggar där el inte. Han har ju skola imorrn så..Men men..skriver nog några rader imorron..

kram<3

Så då har min helg börjat..

Sitter här å gissa vad jag e...Jo trött som fan redan..Hade svårt att somna igår, som e vanligt nuförtiden å sen så vaknade man ju flera gånger. T.ex. i morse så vaknade jag vid 7, somnade om, vaknade igen vid 8, somnade om, vaknade vid 9 å somnade om igen..sen vaknade jag vid 10..några minuter innan jag egentligen skulle upp. Så det var bara att gå upp..Så ni kanske förstår att jag e lite trött asså..Inte kul..Varje natt blir alltid lika spännande..kommer jag vakna 1000 ggr el kommer jag sova mig igenom hela natten..

Jaja, hade bara en lektion idag. Nämligen 50 minuter specialidrott där man skulle presentera sitt träningsprogram för snbbhet(specifikt för just den sport man utövar). Så det tog ju hela lektion..vi va bara 4 st..vilket e en mer än vanligt så. Fick dessutom tillbaka läxförhöret från förra veckan om muskler å skelettet..fick MVG-..känns fett nice. Här hemma har jag inte gjort så mkt..käkade lite lunch när jag kom hem, såg slutet på nån film och sen så har man suttit i sitt rum å chillat..Kvällen kommer bli lugn..ingen träning ikväll heller då knät fortfarande gör ont...Kommer nog bara chilla framför tv:n el nåt.

Har inte så mkt mer å säga..el ska väl skriva nåt om "C"..som jag gör i varje inlägg typ hehe...Tänkte skriva ett inlägg igår om att jag var lite besviken på honom..va för trött för att vara arg på han..men när jag tänkte på det så kom ett mess å trodde jag skulle ändra mig..men nej..känner fortfarande samma..han har väl inte sagt el gjort nåt dumt..det e precis det som han inte gjort..inte sagt nåt..på hela kvällen igår..Så idag pallar jag inte lägga ner massa energi på att få tag i honom..så väntar ett par timmar å se om han hör av sig..vill verkligen det..

Saknar ju dig babe<3 som fan:/

kram<3


Denna onsdag e inne på sin sista refräng..el nästan iaf..

Snarare jag e inne på min sista refräng..sitter här nu och är sjukt trött..ögonlocken känns tunga likaså huvudet. Skulle jag få välja själv så skulle jag slagga nu..men det blir bara jobbigt sen..för då kommer jag vakna i natt å hela dygns rytmen blir cp. Så får kämpa ett par timmar till iaf..Ska snart sätta mig framför tv:n å chilla..förhoppningvis så håller jag mig vaken.

Dagen har varit seg som den brukar va...håltimmen va extra seg idag kändes det som..fysiklektion va faktiskt helt okej. Då man gjorde en rätt lätt lab..man fick tom gå tidigare..inte varje dag det händer. Så va väl hemma runt tre då lektionen egentligen slutade..Här hemma har jag inte gjort så mkt mest chillat..käka skit tidig middag idag redan mellan fyra, halvfem..jag hatar tidiga middagar då jag blir hungrig vid 18-18:30 sen igen..å äter man nåt då så blir man ju hungrig igen när man ska sova..Usch inte kul..hehe^^

Kvällen kommer bli lugn, hade jag fått bestämma så hade jag gärna åkt till "C"..trots att jag e så trött..det spelar ingen roll..somnar gärna i hans famn:) Men så lär det inte bli..han va upptagen typ..så..vilket suger..som jag nämnde tidigare så va det över en vecka sen som vi sågs:( inte kul:/

Saknar dig som fan älskling<3

kram<3

Hat onsdag..

Så e det alltså den värsta dagen på hela veckan..onsdag:/ Speciellt när man vaknar upp med en förskylning..igen^^ Inte kul asså..Speciellt när man har lite planer till helgen. Ska klä mig varmt de närmaste dagarna å hoppas det blir bättre..förhoppningvis blir det inte värre iaf..

Fast ska man säga nåt positivt idag så sov jag faktiskt bra i natt, vaknade bara 2 ggr typ..fast det hade nog varit bättre om man fått sova ut..Nu sov man bra men inte särskilt länge..Har eller hade dock fortfarande svårt att somna igår. Får se hur det blir i natt, vågar inte hoppas på nåt...

Iaf sitter här å har CAD..lite segt men har faktiskt varit hyfsat duktig idag..fast just nu e jag iofs inte så duktig..hehe:P Men men..den här lektionen slutar vid halv då man har hål till 13..lagom kul som vanligt..Tur att man får sällskap av Amanda iaf..hade jag inte haft sällskap så vette fan om jag hade varit kvar i skolan då. Sen vid 13 så har man ju fysik i 2 h då vi ska göra en lab..Kul kul..Längtar verkligen tills klockan e tre å man har slutat asså..Skulle såå gärna vilja snabbspola denna dag..Gud vad skönt det skulle va;) hahaxD Sen när man kommer hem så ska jag nog plugga lite..lite specialidrott..denna vecka med..^^

Får se hur mkt mer CAD jag pallar göra idag..lär nog bara surfa runt lite nu..Sen får man se vad jag å Amanda hittar på på den lååånga håltimmen(timmarna)..inge speciellt antagligen..Hoppas på att älsklingen har sin mobil på idag iaf..Ska nog messa honom å sen får man se om får svar eller förhoppningvis när man får svar..Saknar honom såå mkt just nu asså:/<3

Har förutom min förskylning stött på ett annat lite problem till helgen, trodde det skulle lösas men nej..Så om inte mange kan hjälpa mig så kommer jag få lite smått panik..hehe..

kram<3

Trött trött trött...

Det e verkligen inte kul det här, att vara trött större delen av dagen(alltså va trött hela tiden)..å då snackar vi inte nån dag ibland. Utan i princip varje dag. Vill kunna sova en natt utan att vakna 20 ggr liksom..En natt då jag sover bra så kanske jag vaknar en gång, högst 2 gånger..Inte mer. Fråga mig inte varför det e såhär..fast vet nog egentligen vad det e..å det får ta den tid det behöver...Läängtar verkligen till den natten då jag verkligen somnar bra å sover hela natten;)

Imorrn e det ju värsta dagen på hela veckan, usch:/ Så det blir att gå upp runt 6:15 typ..inte kul kan jag ju säga..Speciellt nu när man inte sover så himla bra..Så morgondagen lär ju extra hårt då man kommer va astrött å antagligen fortfarande ha ont i knät..Nån som vill byta liv med mig just nu??.....Nej, precis..trodde väl det:P

Så ska stapla ner och borsta tänderna, sen väntar sängen..Kan ju nämna att man äntligen haft kontakt med sin älskling..Han hade haft mobil av hela dagen..vilket förklarar frånvaron..hehe;) Saknar honom sjukt mkt<3 över en vecka sen vi sågs nu:( förhoppningsvis lär vi ses till helgen iaf..längtar dit:)

Nej, nu ska jag slagga..skriver kanske några rader imorrn..

kram<3

Trött & sliten..

Jaha nu sitter man här igen och bloggar..hade ingen riktigt ork å lust att göra det igår så jag sket i det. Skriver nu ist trots att jag e väldigt trött. Va fan fett trött redan vid fem, då snackar vi om att ja e trött asså. Trots att jag ändå sover bra nu eller när jag väl sover så sover jag bra..men jag vaknar minst fem gånger per natt..utan riktig anledning. Vilket nog är orsaken till att jag e såå trött..vill inte veta hur trött jag kommer vara imorrn vid den här tiden...Då lär jag nog sova..haha:P

Iaf..det finns inte så mkt att berätta om gårdagen. Utan jag staplade mig till skolan(mitt tidigare skadade knä har börjat göra ont igen, samma sak idag:/). Var sjukt trött. Så det var tur att det vara va en 50 minuters lektion..Var dock kvar längre för en viss grej..Sen vid 14 så mötte man Alexandra i korridoren..eftersom båda va hungriga så drog vi till BK å käkade och snackade. Vi satt nog kvar där i över en timme, väldigt kul och trevligt. Kvällen blev lugn, fick skippa träningen tyvärr..pga av knät^^

Denna dag då. Fortfarande ont i knät. Började 10 med TMS i två timmar, helt okej lektion. Sen så drog jag iväg hem till min farbror å hans familj. Fast träffade å umgicks ju hans tjej Maria å deras dotter Emma, Marias tvillingsyrra va dessutom där me sin son(som e några månader äldre än Emma). Var där för att jobba med projektarbetet. Gick väl helt okej, får se resultatet när jag framkallat bilderna..Nervöst..Pappa var sedan snäll å hämtade upp mig påvägen hem från jobbet.

Här hemma har man inte hunnit göra så mkt, har jobbat lite me projektarbetet, käkat tidig middag(fick tvinga i mig lite, va inte ens hungrig)..å nu sitter jag å chillar i mitt rum. Hoppas på att "C" ska höra av sig snart..älsklingen har varit väldigt tyst idag vilket jag inte gillar:/ Saknar honom bara ännu mer då..

Övriga kvällen kommer bli lugn, ska chilla framför tv:n typ å hoppas få prata lite med älsklingen.

kram<3


En helt okej dag faktiskt;)

Efter allt som hänt så tar jag nu en dag i taget, man vet aldrig hur nästa dag ser ut...Den kan vara hur bra som helst eller bara skit..Så jag vaknar på morgonen å låter sen dagen rulla på utan några förväntningar alls..

Denna dag ha faktiskt varit helt okej, trots allt. Tog inte en sån stor sovmorron vilket jag känner av just nu, börjar bli trött redan nu. Sov heller kanske inte så bra i natt..Slappade halva dagen. Sen så åkte man me familjen ut till tyresö för att se brorsans lag spela mot Tyresö Trollbäcken(den som vann match, vinner troligen serien, div. 2)..Matchen va riktigt spännande å killarna spelade bra..men för mkt slarv å killarna förlorade tyvärr..Väl hemma så gjorde jag inte så mkt, chillade lite i mitt rum;) Sen var det middag...

Efter middagen så hamnade jag här igen, har messat en del me "C" idag..framförallt nu ikväll..underbart:) vill bara träffa honom nu:) var en vecka sen sist typ..så saknar honom som fan:/ Iaf ska snart gå ner i gillestugan å kolla på parlamentet..hoppas mig få ett gott skratt som förra söndagen;) lär nog "snacka" mer me älsklingen oxå.

En jobbig grej just idag som inte har nåt att göra me det som hände förra veckan. Utan om ni kommer ihåg så skadade jag mitt knä rätt allvarlig i april förra året..Tog lång tid innan det blev bra..Å nu idag har jag fått ont i det igen..inte alls kul. Har ju inte ens tränat denna vecka, vilket iofs kan va orsaken men ändå inte. Har ju haft längre träningsuppehåll tidigare...Hoppas verkligen det går över..har ju träning imorron.

kram<3

Söndag..

Idag e det bättre..iaf än så länge..Halva gårdagen va kanske inte så himla kul, men det va faktiskt tack vare min kära familj så blev det bättre(Å lite min pojkvän oxå men mest familjen). Det vart alltså en mysig hemmakväll med familjen. Först åt man en riktigt god middag, sen tog jag å brorsan en promenad upp till centrum för att handla lite godis innan melodifestivalen. Det var väl kanske inte det lättaste att ta sig till centrum, värsta hinderbanan i börjar typ..Haha.. 

Som ni kanske har räknat ut så kollade man på melodifestivalen me familjen, med snacks, godis å läsk...riktigt mys. Hela familjen hejade typ på Salem Al Fakir..seriöst hans framträdande va ju grymt..Han har sån jävla energi på scen som smittar av sig å han sprider sån glädje. Å låten var ju asbra såklart;) Att han hade me Björn Gustafsson i framträdet va ju en väldigt bra bonus;D haha:) Vi behöver ju inte prata om vem som vann..fy fan. Hon va ju fan inte bra alls, hon kan ju inte ens sjunga. Vi kommer SÅ att komma sist i Eurovision asså:/ Jaja, efter festivalen så chillade jag lite på rummet..lyssnade lite på musik. La mig väl vid tolv el nåt...Anledningen till att man inte spenderade kvällen me pojkvännen va för att han va ute å festade..en polare fyllde år så..Men nästa helg måste vi ses..av framförallt en anledning..ska prata me han om det idag redan..hehe^^

Gick väl upp hyfsat tidigt idag, fråga mig inte varför. Har inte gjort så mkt, har chillat å lyssnat på musik. Övriga familjen har varit iväg, brorsan hade nämligen match. Men dom e nog snart hemma då det ska ätas lunch. Senare idag ska man iväg å kolla när brorsan spelar igen. Mot TT, en väldigt viktig match om man säger så..Mamma tyckte ja kunde prata me "C" å försöka få honom dit eftersom det e nära honom..Hehe..tror inte det kommer bli så. Skulle vart kul men han e typ upptagen idag så..Hoppas att höra från honom snart;)

Saknar min älskling väldigt mkt<3

kram<3


Den här veckan (har)/suger såå j-la hårt så det finns inte:/

Amanda, jag lovar..Jag ska inte göra det igen..kan inte lova det till 100%..men förhoppnigsvis så gör jag det inte igen^^

Den här veckan har nog varit en av de värsta veckorna i mitt liv, jag skämtar inte. Först så hände massa jobbigt förra helgen som jag helst av allt bara vill glömma..Å sen så denna vecka..usch säger jag bara..det finns inte många stunder som varit roliga å underbara..Trots att man varit med sin älskade pojkvän, som gav en tröst å kärlek..å sen alla vänner..samma där..har haft hyfsat kul..men inte mer...har mått skit i princip varje dag..

Trodde jag började må bättre i torsdags men jag hade såå fel..började må sämre igen igår kväll..Denna helg kommer suga lika hårt som veckan. Kommer typ bara sitta hemma, göra inge speciellt å tänka på min älskling som jag inte lär se förrän nån gång nästa vecka:/ förhoppningsvis^^

Vill bara att denna vecka ska vara över. Vill bara glömma allt som har hänt. Vill radera allt från förra lördagen till denna lördag(Dock inte studerna me "C"). Kan det inte bara bli måndag å att allt e som förr..att allt e som den veckan då jag fyllde år. Innan allt det jobbiga hände...Låt mig gå tillbaka dit..snälla..

Jag har föresten pratat en snabbis med "C" idag, han va inte sur på mig. Fast tror han ljög lite men skit samma. Han förstod inte varför jag bad om ursäkt å tyckte inte jag behövde göra det egentligen. Klart han inte gillade det jag skrev men tyckte det inte spelade nån roll längre..Vårt snack(chatt) blev inte så långvarig, han var tvungen å dra. Jag kommer inte att höra av mig till honom, jag låter han göra det..Hoppas han gör det så snart som möjligt..

Gud vad jag saknar honom asså:/<3

kram<3

Ny dag, nya tag...hoppas jag..

Gårdagkvällen vart absolut inte som jag hade tänkt mig. Jag gjorde/skrev nåt idiotiskt å pojkvännen blev väldigt sur på mig. Så sur att han inte hörde av sig på hela kvällen. Trots att jag skickade ett långt mess där jag skrev hur mkt jag ångrade mig, hur jävla dumt det var å bad om ursäkt. Ångrar mig som fan..Vill bara att han ska höra av sig å förlåta mig. Men just nu känns det som att det inte kommer hända:(

Pga det som hände igår kväll så var jag helt förstört och såå himla arg på mig själv. Det var länge sen jag var så besviken å arg på mig själv. Vilket inte sker så ofta som sagt, vilket e bra då det ger mig fina märken. Om nån förstår vad jag menar så vet jag att det var idiotiskt, men just nu kändes det bra. Jag har gjort värre grejer än det där mot mig själv så det e lugnt. Fast vissa skulle nog säga att detta e värre men skit samma...Skulle han se vad jag gjort skulle han inte bli glad på mig..

Käkade precis en frukost/lunch med min kära lillebror..får vad som händer resten av dagen. Ska kanske till min faster me familj el kolla när brorsan spelar match..men inget e säkert. Det som e säkert e att jag inte ska träffa "C"...inte idag..inte imorron...frågan e om det kommer ske igen:/

"Men kan jag tro på kärlek..när den gör oss så ont. Hur kan jag tro på livet? Allt jag hör ekar tomt"

kram<3

:(

Tack ira..det va precis det jag borde gjort..men jag gjorde väl det som ja absolut inte skulle gjort..

Fattar inte hur jag kunde jag vara så j-la dum i huvudet alltså..så idiotisk så det finns inte. Varför Carro? Varför? Hade jag inte skrivit det som jag gjorde så hade kanske inte kvällen blivit som det e..Han hatar säkert mig..han lämnar säkert mig(han gör kanske inte det, men den tanken finns just nu i mitt huvud)..Han är säkert hur j-la sur på mig som helst. Det förstår jag att han e..Jag e såå himla ångerfull så det finns inte..Har skickat iväg ett mess å förklarat..men inget svar..precis som jag misstänkte...polare säger att det löser sig..men just nu känns det hopplöst. Så jävla upplöst..vill bara att detta ska va ogjort..

Vill ringa honom..men det skulle bara bli värre då..

Jag fattar inte hur jag kan va så jävla dum i huvudet asså..helt jävla bombad..han kan väl ta nån av brudarna han träffade på lägret ist..dom e säkert så mkt bättre än mig:(

Jag orkar inte mer..jag orkar inte mer..jag har säkert orsakat honom smärta å ilska(framförallt ilska)..men det e lugnt jag har själv samma smärta å ilska..som jag tagit ut på mig själv:/

Ska försöka lugna ner mig å försöka sova nåt..kommer ju gå åt helvete..

kram<3



Jag? Svartsjuk?...

OM jag e..haha..för några små skitgrejer som man läst på fejjan...Det e nog första gången jag e så här riktigt sotis asså. Känns lite konstigt att vara sotis för nåt sånt här, men jag e det. Vill inte veta hur det blir för andra grejer..Hehe..

Jaja..iaf..anledningen till att man inte får träffa sin älskling idag är för att han måste plugga. Han har tydligen en psykologi uppgift som ska in ikväll..Slår vad om att han har haft minst en vecka på sig att göra uppgiften å spar den till sista stund. Låter lite som mig ibland, fast jag skulle aldrig ha spart den till så här sent^^

Sitter å chattar me "C" nu..vilket e kul..el inte:/ spelar nog ingen roll vad jag än säger..människan verkar va irreterad..å håller på att göra mig irreterad oxå...el han gjorde precis mig irreterad..kul denna kväll blev asså..vi typ små bråkar..underbart säger jag bara..skit kväll:(

kram<3


Behöver verkligen dig just nu..

Jag känner att jag verkligen behöver ha min älskling här just nu. Vet inte varför..Men känner bara att jag vill ha honom i min närhet..Vet inte om det e hans tröst jag behöver(men varför just tröst??..e ju inte ledsen)<3

kram<3

Seg fredag..

Nu var det ett par dagar sen som jag skrev senast. Har varken haft orken, tiden eller lusten, så..Finns inte så mkt att berätta om de senaste dagarna. Onsdagen va seg som vanligt, gick å shoppade en snabbis me amanda på håltimmarna. Sen igår så hade man läxför på musklerna å skelettet i specialidrott, vilket gick bra. Därefter hämtade man äntligen ut sin studentkläder som man hade sett att de kommit dagen innan. Provade kläderna sen när jag kom hem, dom satt perfekt:) Iaf efter skolan så drog man till norra å hade ett möte me min handledare till projektarbetet..Det gick väl bra el vad man nu ska säga. Därefter mötte jag Emelie i odenplan å vi åkte hem till mig där vi förfestade å fixade oss i ordning till hennes skiva. Tänker inte berätta så mkt om själva skivan. Den var väl kul och jag stannade lite längre än jag hade tänkt(stannade till tolv, tänkte dra vid tio). Fick(trots bristen på folk på dansgolvet) som en liten klump i halsen:/ Kände då att jag verkligen att ville därifrån. Fick som tur va sällskap till norra sköndal av en polare till Emelie. Sen vart det en väldigt kall promenad hem, väl hemma väntade en present från min farbror michael me familj..Efter att ha öppnat den så gick jag å la mig trött som fan...

Gick väl upp runt halv elva idag, käkade lite frukost..Sen slog man på lite musik å städade rummet. Gick rätt snabbt. Efter det chillade jag framför tv:n, som jag typ har gjort hela dagen. Kollade på inne-VM i friidrott. Känner mig rätt trött å seg idag. Abslout inte bakis alls fakitskt. Så mkt drack jag faktiskt inte.

Kvällen å helgen lär ju bli lagom kul säger jag bara. El framförallt denna kväll. Har fått veta att "C" är uppbokad i princip hela helgen(vilket suger) å själv e jag uppbokad iaf en av dagarna. Så hade väldigt gärna träffat honom ikväll då istället..Men nähä det går ju inte heller tydligen. Då han måste fixa lite grejer^^ kan säga att jag e alltid lika nyfiken på va det e han ska fixa. Ni vet inte hur många gånger ja hört det asså...hehe..Vill ju verkligen träffa honom..saknar min älskling som fan:(<3

Pga det så e jag inte på det bästa humöret. Kommer nog sitta på mitt rum hela kvällen å va osocial. Kul kväll säger jag bara:/

kram<3

Sitter i skolan^^

När jag gick och la mig vid 22 igår kväll så bestämde jag mig för att om jag sov bra skulle jag gå till skolan idag. Men om jag skulle sova lite illa som de senaste nätterna så skulle jag vara hemma och vila. Som ni kan läsa i rubriken så vart det att åka till skolan. Jag har sovit hyfsat bra, bättre än de senaste nätterna iaf..Tänkte först stanna hemma men insåg(såklart) att det var viktigt å gå. Speciellt när man har fysik som man verkligen måste hänga med på. Visserligen så har jag inte skrivit lab-rapporten till idag men spela roll..

Så nu sitter man å har CAD, rätt segt..Speciellt när man har en jobbig jävla huvudvärk, mår bättre annars men nu har man fått fysiska besvär ist:/ Lagom kul. Tog 2 alvedon för snart en halvtimme sen, men än så länge verkar dom inte hjälpa^^

Den här lektionen slutar vid 10:30, då jag ska bege mig ut på en mindre shoppingtur..Förhoppningvis me sällskap av Amanda. Måste handla stockings tills imorrn..Ska ju som sagt "bara" gå på själva middagen på Emelies skiva, men måste ju ändå vara klädd för det. Alltså som pin-up, tror inte "C" el min pappa skulle vilja släppa iväg mig i dom kläderna..Haha:P

Iaf får se hur denna dag går..hoppas verkligen huvudvärken släpper snart asså. Får se om jag skriver nåt mer inlägg senare.

kram<3

<3

Efter denna dag och gårdagen så inser jag hur mkt "C" faktiskt betyder för mig. Han betyder verkligen allt för mig<3 Och efter allt som han sa igår så visar det på att han känner lika för mig. Det var igår och idag som han verkligen visade hur mkt han faktiskt bryr sig om mig. Vilket såklart värmer, nu vet jag att vi båda känner lika för varandra..Han e min pojkvän<3 

När nåt sånt här jobbigt händer så kommer allting fram..att t.ex. han inte vill se mig såhär/att ja mår dåligt(vem vill det?!?) Så igår var jag viktigare än skolarbetet, det var viktigare att jag hade det bra än att han skulle lyckas bra på ett prov. Han e verkligen den underbaraste å gulligaste<3

Det här förhållandet har varit som en känslomässig berg-o-dalbana för mig..men nu verkar alla pusselbitar ha fallit på plats. Och jag hoppas att det blir mer än 6 veckor tms(har inget datum så jag har "bestämt" ett;P)..Jag vill aldrig släppa taget om dig älskling<33

kram<3


Livet kunde varit bättre just nu...

Igår så åkte jag ju till "C", det var så underbart att träffa honom efter allt som hänt. Han mötte som vanligt upp mig å denna gång hade han sällskap av Sigge. Så det blev en kortare promenad innan vi gick hem till honom. Då pratade vi lite om allt så hade hänt..När vi väl var hos honom så gjorde vi inget speciellt, vi chillade framför tv:n och myste. Det blev sen sänggång och sov väl okej denna natt..men inte så bra som jag hade velat. Sen i morse så skulle man gått upp vid 8:15, men vi snoozade rätt länge, så jag fick det lite bråttom. Och när jag väl var färdig och skulle gå..stod där i hans hall fullt påklädd å skulle jag bara säga "hejdå"..höll om honom..länge..å tillslut så brast det bara..Tårana rann ner för mina kinder...."C" stod där höll om mig och försökte trösta mig..vilket inte var det lättaste. Tårarna bara forsade ner för mina kinder, det fanns liksom inget stopp. Men jag var iaf i den famn som jag helst "ville" vara i..ville inte vara någon annanstans än hos just "C"..

I allt detta bestämde jag mig tillslut att inte dra till skolan, skulle aldrig ha klarat av det. Trots att jag hade prov och så var jag inte kapabel till det. Så messade mamma å sa som det var..lånade "C"´s data å mailade min lärare och berättade allt som hade hänt. Sjukanmälde mig dessutom...Grät fortfarande när jag höll på med detta. Medan jag höll på fixade "C" lite frukost till både mig och honom. Satte mig sedan i hans famn, å frukosten gick sakta ner..Att ha honom vid min sida var precis vad jag behövde..han var min tröst..gråten försvann sakta men klumpen i halsen fanns kvar..Var kvar där till 13:10 kanske, då vi var tvungna att skynda oss till bussen..el det va han som hade bråttom..Men ändå..kände mig hyfsad stabil när vi skildes åt..Fast när man kom hem å pratade med mamma så kom klumpen tillbaka..har den fortfarande..nu vet hon iaf exakt vad som hände i lördags..Å hon tror att anledningen till att det brast för mig när jag skulle gå ifrån "C" var att jag skulle lämna tryggheten..vilket säkert e sant.. 

Här hemma har jag inte gjort så mkt..Är sjukt trött å klumpen i halsen finns kvar..skulle nog behöva gråta lite till. Fast helst skulle jag bara vilja slippa göra det, bara glömma allt och gå vidare. Men det e inte lika lätt den här gången. Jag behöver mer tid att bearbeta det..Får se om jag kommer klara av att gå till plugget imorrn..Om jag gör det blir det utan lab.rapport, pallar verkligen inte göra den..

Får se hur kvällen blir..helst vill jag bara sova..orkar inget annat..Föresten så får vi se hur det blir me Em´s skiva på torsdag. Varken mamma el pappa tycker det är en bra idé att jag går. Eftersom jag mår så dåligt psykiskt att skolan å skolarbetet får lida..Tror oxå det skulle va bra..så i nuläget så kommer jag gå på själva middagen och inte dricka nån alkohol. Å sedan åka hem..Jag måste verkligen ta det lugnt och se till att jag mår bra..

kram<3

Jag har inte turen med mig just nu..

Jag som trodde att det skulle känns bra med måndag igen, så att jag lättare bara kunde glömma helgen. Men så vart det såklart inte. Utan när man sitter där på tuben påväg till plugget så kommer han, jag kände så väl igen honom och han var såklart tvungen att sätta sig mittemot mig..Minns ni att jag för ett par månader sen skrev att det var en gubbe som tafsade mig på tuben?!? Har inte sett honom sedan dess, fram tills idag^^ Fick sån panik å började messa me flera stycken. Kan säga att jag såg direkt att det var han när han kom..Som tur var gick han av tidigare än förra gången. Å så fort han klev av så kom lättnaden och gråten var verkligen inte långt borta:/

Så allt blev ju bara värre för min del, förutom det som hände i helgen så kom det här. Hade väldigt svårt att fokusera på min enda lektion..När den var slut väntade jag kvar i skolan en stund hade bestämt en preliminär tid med kuratorn. Så vid tjugo i två typ så fick jag äntligen komma in. Tror vi satt och pratade i nästan en timme..Klumpen som jag hade på tuben kom tillbaka trots att jag hade pratat med henne om allt som hänt. Så jag fick skita i att fika med Linnea å Emelie tyvärr..Skulle bara varit för stressigt för mig som e rätt trött. Sov inte så mkt i natt. La mig hyfsat tidigt, men låg å vred mig i över 2 h innan jag kunde somna. Å efter det så sov jag väldigt ytligt och vaknade flera gånger..Inte så konstigt att jag e trött asså..Så det blir ingen träning för mig ikväll, då det har hänt så mkt och för att jag e trött..

Väl hemma så käkade jag mkt sen lunch..så när det var middag vid 17 så var jag inte så himla hungrig direkt. Annars så har jag mest suttit framför datan å allt som har hänt snurrar runt i mitt huvud..Vilket jag gör att jag såklart inte mår så himla bra, känner mig nere..Men det e där som nu faktiskt min underbara pojkvän kommer in..Han gillar ju såklart inte det som har hänt, å gillar inte att jag mår dåligt å tänker på det hela tiden. Så han föreslog att jag skulle till honom ikväll..Vilket jag ska, han skulle bara fixa lite grejer först..Ska bli skönt å träffa honom..Så jag får tänka på nåt annat, fast tror nog att jag kan börja gråta när vi pratar om vad som hänt..Men det skulle inte göra nåt..e ju hos honom då...

kram<3

Ska försöka sova nu...

Jag e hur jävla trött som helst, vilket inte e konstigt då jag knappt sovit nåt i natt. Får se hur lång tid det tar för mig å somna..Kan gå jättefort eller så tar det lång tid..Då jag kanske fortfarande har några funderingar som snurrar runt i huvudet...

Imorrn e det iaf skola, fysik i 50 minuter..sen blir det hem å plugga på TMS provet..Har faktiskt en hel del plugg den här veckan. Ser verkligen inte framemot nästa vecka asså^^

Saknar "C" såå sjukt mkt:/ Just nu önskar jag bara att han var här å att jag skulle få somna i hans famn<3 det var allt för länge sen nu..det e tom utan honom bredvid mig:(

kram<3

Firandet slutade i tårar...

Den kvällen som skulle bli den roligaste på mycket länge..Firandet som skulle slå förra årets firande med hästlängder..Det började ju så bra, då jag tillslut lyckades övertyga "C" om att iaf komma på middagen(eftersom han var så trött). Emelie å jag hade en rolig eftermiddag, då det mest fixades å taggades inför kvällen. Precis när vi skulle börja med maten(det mesta va redan gjort) så hörde "C" av sig att han va på bussen. Så det var bara för mig att gå till norra å möta upp honom. Mötte Amanda å Rickard påvägen dit eftersom de var framme i norra några minuter före "C"...så dom fortsatte hem till mig..medan jag gick för att möta "C". Trodde jag behövde gå till busshållplatsen(alltså gå igenom tunneln) men när jag nästan precis hade gått förbi Amanda å Rickard så tyckte jag mig se honom..Och det var såklart han å det var såå underbart att omfamna å kyssa honom igen:) Vi gick hand i hand hem till mig i kylan. Väl tillbaka hemma så fick kompisarna "äntligen" träffa "C"..medan jag var borta hade Emelie stekt klart den vegetariska tacoqornen, men ville inte steka köttfärsen:P Så det blev att ta på mig ett förklädde och ställa mig å steka. Men fick mkt trevligt sällskap av min älskling<3 Middagen blev iaf väldigt lyckad å killarna vräkte i sig mest såklart..Rickard var snäppet värre än "C"..haha..killar killarxD

Efter middagen begav vi oss ner till gillestugan, där vi skulle börja förkröka..Det var lite segt i början men tillslut kom det igång..Linnea va lite sen men efter att hon började vi på allvar. Vi körde "fuck the dealer".."C" tänkte först inte va me men tyckte det skulle va lite tråkigt om han inte va det..så han fick min cider å jag fick lite dricka av Linnea;) Emelie fick det lite jobbigt om man säger så..hahaxD "C" satt sen ett bra tag å blandade kortleken å frågade om vi skulle köra igen..Det blev då minus 2 pers..kan ju säga att "C" fick det snäppet värre än Em..hahaxD stackaren då..men det va ju han som föreslog att vi skulle köra igen så:P

Därefter var det dax att bege oss in till stan, då blev det lite jobbigt för min del. "C" skulle ju inte med så det tog ett tag innan vi sa "hejdå"..ville så gärna skita i allt å följa me honom. Men eftersom allt va planerat så gick det ju inte. Bussen var sen, vilket gjorde att vi missade tuben å fick vänta i en kvart..lagom kul.

Vi drog som sagt till "the bridge"..där det till en början var väldigt kul..Tills några idioter skulle förstöra det för en..Så sjukt jobbigt, tack vare mina underbara kompisar som "räddade" mig ur situationen. Påvägen till toan kom tårarna å paniken om vad som faktiskt hänt. Å tårarna bara fortsatte å fortsatte..orkar inte förklara resten av kvällen..Men e väldigt tacksam för allt stöd från er alla..älskar er verkligen<3

Var väl hemma vid två, halv tre typ..då skulle man försöka sova..Men jag var så chockad att jag frös så mkt att jag både skakade å hackade tänder..trots att jag hade på mig mjukis, tjocktröja å två täcken:/ Inte kul..Denna dag har inte heller varit kul, många tårar har fallit idag med..Usch..Har ringt flera samtal men tackvare dom så blev det bättre..Ringde först Em(pratade i över 2 h), sen ringde ja Mange som ja inte snackat me på ett bra tag..Det var verkligen så himla kul att prata me honom, saknar våra samtal(vi pratade i tele ofta när vi va mindre) å blev inte alls chockad över hans reaktion till det hela..ringde även "C"´s mamma(tänker inte säga varför, men kände att jag verkligen behövde det) å sist Amanda..

Usch, den här helgen blev verkligen inte som jag hade tänkt mig..Den började såå himla bra å slutade så jävla dåligt så det finns inte. Jag vet inte om jag någonsin kommer berätta här på bloggen vad som hände. Får se om jag pallar det..Just nu måste jag bara bearbeta det hela själv...

Snart borde iaf Alexandra ringa mig, så får snacka av mig lite till..

kram<3  


Inte långt kvar...

Nu har jag i princip städat klart, mamma å pappa hjälper till med det sista...Städade igår och nu på förmiddagen. Har även hunnit kolla när brorsan spelat match i HAIS-cupen(som han spelar i helgen), fått lite panik när ja fick lite krångel vid bankomaten, käkat lunch, duschat..Å just nu sitter jag bara å chillar vid datorn, lyssnar på musik å chattar lite me "C"..Får se om han orkar följa med ikväll..just nu e det väldigt tveksamt att han gör det..Min kväll kommer inte alls bli lika kul om inte han e med...

Emelie är snart här, hon ska hjälpa mig med det sista..Å så ska vi fixa oss i ordning tillsammans:)

Den här kvällen ska bli så jävla grym assåxD

kram<3

Saknaden e snart över...

Nu e "C" äntligen påväg hem..tyvärr så har han inte hört av sig än. Vilket suger såklart:/ förhoppnigsvis finns det nog e anledning till det... Tror iaf att han e framme i Sthlm imorron bitti..Måste verkligen träffa honom imorron asså...Träffas vi inte imorrn så vet jag inte vad jag gör:P hehe...

Det e sjukt hur mkt jag har saknat honom den här veckan..Att varken kunna träffa eller snacka me honom var såå j-la jobbigt så det finns inte...Det fick mig bara att sakna honom ännu mer..Å saknaden har varit smärtsam..Men den oväntade gratulationen på fejjan igår värmde verkligen:) Vill bara få träffa honom, omfamna honom och aldrig släppa taget....Usch nu blev det verkligen jobbigt..klumpen i halsen har kommit, vill bara gråta..Inte bra att skriva om detta, blir bara för jobbigt..Kan han inte bara vara här hos mig nu..Vill bara vara i hans famn..

Kan han inte höra av sig snart?? Nu saknar jag honom så det gör ont...vet inte hur jag kommer reagera när han hör av sig..Lär nog bli väldigt glad iaf...

Nej, nu e tårarna väldigt nära på att komma:(

kram<3


Fredag..

Så e det alltså fredag, min lediga dag;) Dock så har jag haft en hel del att göra..Tog en liten sovmorron, käkade lite frukost..Sen bar det av till centrum med mamma för att handla lite bla tills imorrn. Chillade lite när man väl kommit hem efter att ha släpat på de tunga påsarna^^ Till lunch blev det gårdagens middag, så det vart en lyx lunch. HahaxD Efter det vart det att plugga alltså läsa på till TMS provet som man har nästa vecka(har dock inte jobbat nåt me projektarbetet)..Annars så har jag städat där nere i gillestugan, så imorrn behöver jag bara dammsuga där, ätit kärleksmums(som ja ej gjorde igåe)..har även klipp å filat mina naglar. Imorrn blir det till att ta bort det gamla naglacket å måla nytt..Tror det blir röda naglar;) Hihi..

Kvällen kommer att bli rätt lugn, en hemmakväll framför tv:n med massa gott:) Hoppas dessutom på att "C" hör av sig, då han åker hem idag:) Äntligen:D Längtar verkligen tills jag får träffa honom igen<3

Har inte så mkt mer att säga..eller jo det har jag faktikst..Det finns en person som jag inte förstår mig på längre, vet iofs om jag någonsin har gjort det..Gjorde det säkert i början..sen gick det neråt..Palla liksom..Orkar inte bry mig..Tyckte du det va kul kanske?!? Isf har du världens sjukaste å sämsta humor...Plåga nån annan inte mig^^

kram<3

Födelsedagen slutade dåligt eller bara nästan^^

Hade precis innan jag satte mig vid datan tänkt skriva att denna födelsedag inte slutade så bra. Eftersom jag fick jätteont i magen under träningen så pappa fick komma och hämta mig tidigare. Så har haft väldigt ont i magen större delen av kvällen, lagom kul:/ Så det blev inge fika för mig, hoppas på att magen känns bättre imorron..

Men vad var det då som ändrade att kvällen inte slutade i total katastrof..hehe..Orsaken till att jag överhuvudtaget satte på datan nu på kvällen var för att kolla på fejjan, om man fått några nya gratulationer..Vilket jag såklart hade, en hel del till;) Å blev så chockad/förvånad när jag såg att "C" faktiskt hade skrivit i min logg:) Personen som jag absolut inte trodde att jag skulle få nån gratulation ifrån..Blev verkligen så himla glad, går inte att förklara..hehex) det var inte bara en gratulation, utan han bad även om ursäkt för att han inte hört av sig tidigare å hoppades att jag hade haft en bra dag;) Pallar inte berätta vad jag svarade, det var ett ärligt å gulligt "svar"..hihi:P

Asså guud vad jag längtar efter honom<3 å inte tala om hur mkt jag saknar honom:/<3 vill bara att det ska bli lördag NU NU NU;) men det e ju som sagt inte långt kvar..imorron så åker han ju faktiskt hem:) håller tummarna på att han hör av sig då:P

Jaja, ska gå ner och duscha nu..sen väntar sängen. Morgondagen blir hyfsat fullspäckad..ska nämligen plugga både till TMS provet å projektarbetet, sen ska jag städa och handla lite inför lördag..Kan ju säga att jag nog somnar gott sen.hehe. Emelie kommer inte hit imorrn, utan hon kommer hit på lördag å hjälper mig me det sista;) Vi kom på en eventuell grej angående lördag så:P

kram<3

Nu e man alltså 19 år;D

Sitter här i mitt rum och känner den goda lukten från köket. Mamma lagar sin goda potatisgratäng, luktar såå sjukt gott...kan ju säga att den smakar minst lika gott som den smakar. Så vid 17 får man äntligen äta den, jag bestämde mat så ikväll blir det potatisgratäng me kött, till fika/efterrätt kärleksmums(chokladrutor), bullar å kakor. Mums säger jag bara;)

Hur började denna födelsdag då? Jo, fick mess i natt vid 12 i natt av både Rickard och Emelie..somnade om rätt snabbt efter det. Vid 8 kom nästa mess från min farbror me familj, sen så fortsatte det..lyckades inte somna om så vid 9 gick jag upp. Efter att ha försökt somna om i en timme typ. Men jag var typ rätt pigg så det gjorde inget. Åt en stabil frukost å grattis messen bara fortsatte att komma:)(det samma gäller gratulationerna på fejjan)..Hade bara en lekton idag, specialidrott i 50 minuter..rätt chill. Väl hemma igen, så städade jag rummet. Vilket gick på typ mindre än 10 minuter;) Å nu sitter jag här, lyssnar på musik och suktas av den goda doften. I morse blev man suktad av nåt annat då mamma bakade kärleksmumsen:P Om typ 2 h så kommer mormor å morfar hit, så det blir ett litet mini firande idag.

Jag har än så länge inte fått några presenter..visserligen så fick jag ju en del grejer när jag och mamma va å shoppade förra veckan. Men tror jag kommer få nån ting mer senare ikväll, då får jag dessutom presenter från mormor & morfar:) Det blir ju som sagt träning ikväll vid 18:30-20:00. Sen får man njuta av det goda fikat när man kommer hem;)

Jaja, har inte så mkt mer å säga. Får se om jag hinner/orkar me att skriva nåt mer inlägg idag. En grej till..är ju att jag saknar "C" såå sjukt mkt asså<3 hade varit så mkt bättre om han hade kunnat vara här idag el iaf varit i stan:P nu får man ingen gratulation av honom överhuvudtaget:/ men nu e det bara 2 dar kvar tills han kommer hem:)<3

Tack för alla gulliga gratulationer idag! Nu taggar vi inför lördagen;D

kram<3

Bara några timmar kvar;)

Nu e det bara några timmar kvar, sen e mitt år som 18-åring slut och jag börjar på det sista året som tonåring..Helt sjukt att det bara e typ ett år kvar tills man e 20 asså;) hehe..

Morgondagen kommer bli hyfsat fullproppad. Får en härlig sovmorron, sen bär det av till skolan för en lektion. Väl hemma igen ska jag plugga lite å dammsuga rummet. För vid 16:30 kommer mormor å morfar hit på en hyfsat tidig middag. Vid 18:30 till 20:00 så har jag träning i gubbängen, sen så när man väl kommer hem får man det goda fikat som de andra åt innan. Nämligen kärleksmums(chokladrutor), kakor å kanske bullar..Hihi, ska bli riktigt gott;)

Det som dock kommer suga är att man varken kommer att höra ifrån eller träffa "C" imorron, han var lika besviken som jag att han inte var hemma på min födelsedag^^ Som sagt så saknar jag honom sjukt mkt<3 slängde iväg ett långt gulligt mess till han idag..så förhoppningsvis hör han av sig på fredag kväll då han e påväg hem. Om inget oväntat inträffar..

Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Och när jag vaknar igen är jag inte längre 18 år utan faktiskt 19:P

kram<3

Snart e första lektion över..

Nu e det inte långt kvar till denna lektion e över..Skönt..Fast då väntar iofs hål fram till 13 tur att man har sällskap av amanda iaf:)  Har jag gjort nåt denna lektion då? Ja, faktiskt. Jag var rätt duktig i början och det gick riktigt bra faktiskt. Fast sen pallade jag inte göra mer, vilket kanske inte var så smart. Men men...så blev det iaf. Så har mest varit inne på fejjan å hållt på;) HahaxD Kollade även upp lite inför lördag, så ska nog skicka iväg den infon ikväll:P

Tror föresten att jag ska skicka iväg ett mess till "C" senare idag trots att han inte kan svara, ett gulligt mess<3..Han lär väl svara på det på fredag kväll då han e påväg hem igen..Förhoppningvis^^

Ska nog föresten dra lite tidigare från denna lektion..så drar snart;) Får se om jag skriver nåt mer inlägg idag, måste verkligen plugga så..

kram<3

Sämsta j-la starten på denna onsdag asså:/

Jag tar det från början..för det första så vaknade jag tidigare och kunde inte somna om, vilket sög. Sen har jag nån känsla att lektionen e inställd, hade nästan rätt. Läraren e sjuk så vi har lektion ensamma, kommer ju bra gå bra en stund tills man fastnar vid en uppgift. Usch..inte kul..Så denna dag kan ju inte bli bättre asså^^

Så ska kämpa mig igenom 2 h till ungefär, får se hur mkt arbete det kommer bli. Just nu så hängde sig eller programmet fick error för andra gången nu så^^...Sen har man en lång håltimme till 13, ska nog plugga lite inför mit läxförhör på specialidrotten imorrn. Hoppas att det blir hyfsad god lunch i skolan idag, det e sällan det e det på onsdagar asså..Den enda dagen man käkar i skolan..så håller mina tummar på att det e nåt som går och äta. Annars får jag gå iväg och handla nåt...Å sen på fysiken så har man labb..inte kul..vilket betyder att man måste skriva en jobbig lab-rapport. Seriöst, när ska jag hinna med allt. Får väl plugga lite imorrn(trots att jag fyller år) innan mormor å morfar kommer och innan träningen. Sen så får jag plugga halva fredagen, den andra delen så ska jag nog städa å handla inför lördagen..Måste ju jobba me projektarbetet oxå...

Herregud asså..måste bara säga en annan grej..Nu när "C" e borta (men även om jag inte träffat honom på ett tag) så tkr jag det e så jobbigt att se par(oftast unga) som e gulliga me varandra. Jag absolut inget emot paren oavsett om jag känner dom eller inte..Men så fort jag ser det så blir jag påmind att jag inte kan träffa "C" och saknar då honom ännu mer. Så denna vecka e det en "plåga" att se detta...Å såg som sagt detta i morse på bussen^^

Det låter säkert sjukt men så e det iaf...och jag saknar min pojke som fan<3

Å jag håller med dig Amanda;) han e ju faktiskt borta på min födelsedag så då får han faktiskt komma på lördag ist..hahaxD<3

kram<3




Trött och seg...ser verkligen inte framemot morgondagen^^

Jaha, då e tisdagen i princip slut..Ska efter detta inlägg gå ner och borsta tänderna..Sen väntar sängen, e sjukt trött. Hoppas verkligen man får hyfad med sömn till imorron asså, helevetsdagen:/ Usch, HATAR onsdagar!!!

Iaf..hur var denna dag då? Den har varit helt okej, hade bara en lektion. Nämligen TMS i 2 timmar, väldigt segt..va såå himla trött. Vilket jag inte var ensam om..haha..Sen bar det av hem, väl hemma fick man först skotta lite. Och sen städa och fixa lite innan familjen kom tillbaka från landet(de har varit där sen i lördags så). Därefter blev det lunch med päronen. Vid 15 så drog jag och brorsan hem till min moster(med familj)..Där vi blev kvar hela kvällen, det var riktigt kul och mysigt. Hon var dessutom snäll och klippte min lugg:) Grym kväll helt enkelt.

Dock så har jag inte pluggat nåt idag, varken på projektarbetet, specialidrotten eller till nästa veckas prov i TMS. Jag e såå duktig asså^^ Blir att plugga som en idiot resten av dagarna innan helgen. Kul kul..Visserligen så lär jag ju få tiden att gå. Vilket e det viktigaste eller kanske inte det absolut viktigaste...hehe. Som jag nämde så e det ju helvetesdagen imorron..har så stor lust att bara sjukanmäla mig imorrn å vara hemma. Men det e ju dumt å missa skola så lär ju gå ändå. HATAR HATAR HATAR verkligen onsdagar:( Får väl kämpa mig igenom den ändå..som vanligt:/

Kan ju föresten säga att jag saknar "C" utav helvete, går nästan inte å beskriva hur mkt jag saknar honom:/ Vill bara att han ska komma hem NU...Kan det inte bara bli lördag så han kommer hem..<3

Jaja, nu ska jag nog gå och lägga mig. Och svar till dig Amanda så vet jag inte riktigt om han ska med på lördag. Jag hoppas verkligen det, annars ska jag fan dra dit han..HihixD

Btw nu e det bara 2 dagar kvar innan lilla jag fyller 19(å ett år och 2 dar till jag blir 20..haha)..

kram<3


Måndag kväll...

Jaha..så e det kväll igen. Måndagen gick verkligen snabbt trots allt, vilket bara e bra. Hoppas resten av veckan blir så..Vill att det ska bli helg så jag äntligen får prata å träffa "C";)

Iaf träningen gick bra, vi va ju inte så många. Vi var 11 st, blandat från dam- och herrlaget, min ena tränare och jag var den enda från junior laget. Så vi körde liten plan och många matcher 3 mot 3. Det blev ändå rätt hård träning trots att vi var få.Vi lär antagligen bli ungefär lika "många" på torsdagens träning..Hehe. Efter att ha gått hem i snöstormen så gjorde jag mig två äggmackor å så unnade två kakor..HihixD..Just nu sitter jag och tittar boston tea party. Ska springa ner och duscha i nästa paus. Eftersom jag inte hann göra det innan.

I morgon så börjar jag vid 10, så det blir en liten sovmorron. Har bara en lektion på två timmar, sen ska man tillbaka hem och plugga å käka lite. Vid 15 så ska jag dra iväg til min moster, det va verkligen jätte länge sen som jag träffade henne. Ska dit å umgås med henne och så ska hon klippa min lugg som blivit lite lång.

Just det..när jag tömde brevlådan idag så låg det ett brev till mig. Såg på handstilen att det var farmor och det stämde ju såklart. Det var ett tidigt grattis kort och så ett presentkort på Gina tricot..Att den kom 3 dagar för tidigt är för att farmor å farfar e på landet så de var tvungen å skicka det innan;) Men blev väldigt glad såklart;)

Nej, nu ska jag titta vidare..sen väntar duschen och sängen.

kram<3


Jaha...

Sitter här å kollar på tv, som jag typ gjort halva dagen. Ska snart göra mig iordning inför träningen, eftersom det e så få som ska på våran träning så ska vi träna me herr-laget(som har samma problem). Så slipper ha sen träning, viket e nice då man går i skolan imorrn(har ju ej lov) och inte har så lång sovmorron.

Denna dag då..Jo hade ju sovmorron till 12 då man hade 50 minuter fysik. Idag gick det iaf att ta sig till skolan som vanligt till skillnad från förra veckan. Men vädret var kanske inte det roligaste, nollgradigt, slaskigt å det snöade typ hela tiden. Usch..inte kul. Fysiklektion gick hyfsat fort för ovanlighetens skull. Sen drog man hem å här har man bara chillat. Fast jag borde verkligen ha pluggat. Egentligen ska ju projektarbetet in denna vecka, men det finns inte en chans att jag blir klar med den. Men får lite mer tid på mig..så denna vecka så ska jag skicka in de bilder jag valt och skriva lite om dom. Så ska jag fixa resten så fort jag kan. Snacka om att denna och nästa vecka kommer bli stressiga.

Jaja..nu e det bäst jag fixar mig i ordning...

Kan ju bara avsluta me att säga att jag fick det sista messet från "C" i morse:) Så nu dröjer det till lördag tills vi kommer ses och höras:/ Det suger såå hårt..Saknar honom som fan<3

kram<3

RSS 2.0